s
Εθνικές Εκλογές 17 Ιουνίου 2012- Οι χάρτες των Πρωταγωνιστών - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 25 of 25
    Όνομα:
    Λίντα

Re: Εθνικές Εκλογές 17 Ιουνίου 2012- Οι χάρτες των Πρωταγωνιστών

Αγαπητέ jupiterios,

το άρθρο αναφέρει καθαρά στην αρχή του ότι προσπαθεί να περιγράψει πώς επηρεάζονται οι εκλογές από τους χάρτες των δύο κυρίων και το αντίστροφο, και δε φιλοδοξεί να κάνει προwλέψεις. Αυτό σου εξηγήθηκε και παραπάνω νομίζω.
    Σε ότι αφορά την ερώτηση σου , όταν δεν έχουμε όλα τα δεδομένα ασφαλή πρόwλεψη δεν μπορούμε να κάνουμε, μπορούμε όμως να περιγράψουμε τις γενικότερες τάσεις που υπάρχουν . Αυτό ακριwώς έγινε εδώ.

Δεκτο και κατανοητο (αν και εχω αλλη αποψη περι των αποκαλουμενων "τασεων"), για αυτο αλλωστε και δεν εξεφρασα καμία αποψη/κριτικη ως προς το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ των αναλυσεων των γραφοντων.

Μπηκα στο φορουμ μονο γιατι με ενδιεφερε να συζητησουμε ολοι μαζι το βαρος της ακριβειας του ASC και κατα ποσο η ελλειψη της πρεπει να μας αποτρεπει απο την διεξαγωγη συμπερασματων στην Προγνωστικη Αστρολογια.

Αν η κουβεντα αυτη δεν ειναι εντος θεματος αρθρου ή για καποιο λογο ενοχλει, ας τερματιστει .

Quote Originally Posted by jupiterios View Post
    Καλημερα σε ολους!

φιλη Lindaf
    Το ιδιο πραγμα νομιζω λεμε. Οτι δηλαδη σε ενα χαρτη τα κορυφαια γεγονοτα ζωης φαινονται απο πολλες και διαφορετικες ενδειξεις, περαν του Αξονα ASC/MC. Οντως θα εδειχνε υπευθυνοτητα και σοβαροτητα να τα λαβουμε ΟΛΑ υποψιν μας. Αν ομως δεν γνωριζαμε με ακριβεια, τι θα επρεπε ενας σοβαρος και υπευθυνος αστρολογος να πραξει; Να προχωρησει σε προβλεψη με τα άλλα στοιχεια-δεδομενα που διαθετει ή να τα παρατησει εξηγωντας στον ενδιαφερομενο οτι ειναι παρακινδυνευμενο να βγαλει συμπερασματα;

κυρια Μοζορα
    Δυστυχως δεν εχω ασχοληθει με τους χαρτες των Σαμαρα/Τσιπρα. ΔΕΝ εκρινα ως σωστα ή λαθος τα συμπερασματα των τριων σας για να μου καταλογιζετε οτι ασκησα κριτικη στις προβλεψεις σας. Στο φορουμ μπηκα μονο για να τοποθετηθω θεωρητικα στο γενικοτερο θεμα της ακριβειας της ωρας γεννησης, και ΔΕΝ με ενδιεφερε να δωσω προβλεψεις για την τυχη των 2 πολιτικων. Ειναι αυτο off topic; θα σωπασω.

Αν λοιπον εδω πρεπει να γραφω μονο για προβλεψεις εκλογων, τοτε ακριβως για να αποφυγω κι εγω κατηγοριες προπαγανδας, θα σκεφτομουν να δωσω τις εκτιμησεις μου πατωντας στο χαρτη της Ελλαδας γενικα, και στις τρεχουσες αστρολογικες οψεις που δινουν ενδειξεις-τασεις. Το να αποφανθω μεσα απο χαρτη συγκεκριμενου προσωπου δεν μπορει παρα να με εξαναγκασει να δωσω και συγκεκριμενη ετυμηγορια, με κινδυνο να φανω οτι μεροληπτω υπερ ή κατα.

Τα ερωτηματα που υπονοουνται απο τα προηγουμενα ποστ μου ειναι:
    Υπαρχει Προβλεψη χωρις ακριβη Ωροσκοπο; Εγω πιστευω πως σαφεστατα ναι. Το εχει αποδειξει η ιστορια αλλά και η αστρολογικη πρακτικη που λεει οτι για τα κορυφαια γεγονοτα ζωης υπαρχουν πλειστες ισχυρες ενδειξεις περαν του Αξονα ASC/MC.
    Η ακριβεια του Ωροσκοπου δινει παντα ασφαλεις προβλέψεις; Εγω πιστευω πως οχι απαραιτητα... Και με ακριβεια ωρας, παλι γινονται λαθη σε προβλεψεις...
    Ο καθένας έχεις τις απόψεις του και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Όπως έχω πει στο προηγούμενο ποστ μου, το άρθρο αυτό δεν είναι μεμονωμένο αλλά ανήκει σε μια σειρά από άρθρα για τις χτεσινές εκλογές που γράψαμε οι αστρολόγοι του σάιτ. Στην σειρά αυτή χρησιμοποιήθηκαν οι διάφορες τεχνικές που αναφέρεις και εξετάστηκε το θέμα από πολλές πλευρές και μόνο αν τα διαβάσει κανείς όλα προσεχτικά θα δει την συνολική εικόνα του τι είδε ο καθένας μας για τις εκλογές αυτές. Επομένως, η κριτική σου για τις προβλέψεις χωρίς ακριβή στοιχεία πιστεύω ότι δεν είχε νόημα.

Παροτι επιμενετε να την ονοματιζετε "κριτικη", δεν ηταν, κα Μοζορα. Δεν ξερω σε πιο ποστ μου ειδατε κατι τετοιο.... Θα το επαναλαβω γιατι δεν μ'αρεσει να διεστραβλωνονται οι προθεσεις και τα λογια μου:

Quote Originally Posted by jupiterios View Post
    δεν εξεφρασα καμία αποψη/κριτικη ως προς το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ των αναλυσεων των γραφοντων.

Μπηκα στο φορουμ μονο γιατι με ενδιεφερε να συζητησουμε ολοι μαζι το βαρος της ακριβειας του ASC και κατα ποσο η ελλειψη της πρεπει να μας αποτρεπει απο την διεξαγωγη συμπερασματων στην Προγνωστικη Αστρολογια.
    Αν η κουβεντα αυτη δεν ειναι εντος θεματος αρθρου ή για καποιο λογο ενοχλει, ας τερματιστει .
    Στο συγκεκριμενο φορουμ ανεκυψε το θεμα της ακριβειας του Ωροσκοπου, και γι αυτο περενεβην εδω. Αν το θεμα προεκυπτε σε αλλο φορουμ, θα ποσταρα εκει.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Σε συνεχεια του αρχικου μου ποστ κι αφου εχουμε πλεον σαφεις ενδειξεις για την δημιουργια κυβερνησης απο τα 3 κομματα,

Κοραλλια, συγχαρητηρια για "το μικρο προβαδισμα του κυριου Σαμαρα, εναντι του κυριου Τσιπρα". Με την φρασουλα αυτη, η προβλεψη σου αποδειχθηκε απολυτως σωστη.

Δημητρη και Κατια, μπραβο σας, γιατι "Οι εκλογες αυτες δεν ειναι η ευκαιρια, που περιμενει ο κυριος Σαμαρας". Ο γενεθλιος Διας του, σαφως εδωσε το καλυτερο του με την αυξηση των ποσοστων του κομματος αλλα εχει αλλους δυο αρχηγους πανω απ το κεφαλι του, οποτε, ¨"ειναι ο χαρτης του πρωθυπουργου αυτος??"

...Και φυσικα επειδη οι ελληνες ειμαστε απολυτα απαιδευτοι σε συνεργασιες ,ποτε παμε σε νεες εκλογες??

Υ.Γ Θεωρω αυτονοητο, οτι στο αρθρο υπαρχουν πολλα ακομη στοιχεια που εχουν επαληθευθει αλλα σημειωσα αυτα, που εμενα μ εκαναν να διακρινω τ αποτελεσματα των εκλογων.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)