- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
-
18-06-2012, 11:23 AM #21
Re: Εθνικές Εκλογές 17 Ιουνίου 2012- Οι χάρτες των Πρωταγωνιστών
Αγαπητέ jupiterios,
το άρθρο αναφέρει καθαρά στην αρχή του ότι προσπαθεί να περιγράψει πώς επηρεάζονται οι εκλογές από τους χάρτες των δύο κυρίων και το αντίστροφο, και δε φιλοδοξεί να κάνει προwλέψεις. Αυτό σου εξηγήθηκε και παραπάνω νομίζω.
Σε ότι αφορά την ερώτηση σου , όταν δεν έχουμε όλα τα δεδομένα ασφαλή πρόwλεψη δεν μπορούμε να κάνουμε, μπορούμε όμως να περιγράψουμε τις γενικότερες τάσεις που υπάρχουν . Αυτό ακριwώς έγινε εδώ.
-
18-06-2012, 05:11 PM #22
Δεκτο και κατανοητο (αν και εχω αλλη αποψη περι των αποκαλουμενων "τασεων"), για αυτο αλλωστε και δεν εξεφρασα καμία αποψη/κριτικη ως προς το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ των αναλυσεων των γραφοντων.
Μπηκα στο φορουμ μονο γιατι με ενδιεφερε να συζητησουμε ολοι μαζι το βαρος της ακριβειας του ASC και κατα ποσο η ελλειψη της πρεπει να μας αποτρεπει απο την διεξαγωγη συμπερασματων στην Προγνωστικη Αστρολογια.
Αν η κουβεντα αυτη δεν ειναι εντος θεματος αρθρου ή για καποιο λογο ενοχλει, ας τερματιστει .
-
18-06-2012, 05:15 PM #23
Ο καθένας έχεις τις απόψεις του και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Όπως έχω πει στο προηγούμενο ποστ μου, το άρθρο αυτό δεν είναι μεμονωμένο αλλά ανήκει σε μια σειρά από άρθρα για τις χτεσινές εκλογές που γράψαμε οι αστρολόγοι του σάιτ. Στην σειρά αυτή χρησιμοποιήθηκαν οι διάφορες τεχνικές που αναφέρεις και εξετάστηκε το θέμα από πολλές πλευρές και μόνο αν τα διαβάσει κανείς όλα προσεχτικά θα δει την συνολική εικόνα του τι είδε ο καθένας μας για τις εκλογές αυτές. Επομένως, η κριτική σου για τις προβλέψεις χωρίς ακριβή στοιχεία πιστεύω ότι δεν είχε νόημα.
-
18-06-2012, 05:29 PM #24
Παροτι επιμενετε να την ονοματιζετε "κριτικη", δεν ηταν, κα Μοζορα. Δεν ξερω σε πιο ποστ μου ειδατε κατι τετοιο.... Θα το επαναλαβω γιατι δεν μ'αρεσει να διεστραβλωνονται οι προθεσεις και τα λογια μου:
Στο συγκεκριμενο φορουμ ανεκυψε το θεμα της ακριβειας του Ωροσκοπου, και γι αυτο περενεβην εδω. Αν το θεμα προεκυπτε σε αλλο φορουμ, θα ποσταρα εκει.
-
20-06-2012, 02:44 PM #25
Σε συνεχεια του αρχικου μου ποστ κι αφου εχουμε πλεον σαφεις ενδειξεις για την δημιουργια κυβερνησης απο τα 3 κομματα,
Κοραλλια, συγχαρητηρια για "το μικρο προβαδισμα του κυριου Σαμαρα, εναντι του κυριου Τσιπρα". Με την φρασουλα αυτη, η προβλεψη σου αποδειχθηκε απολυτως σωστη.
Δημητρη και Κατια, μπραβο σας, γιατι "Οι εκλογες αυτες δεν ειναι η ευκαιρια, που περιμενει ο κυριος Σαμαρας". Ο γενεθλιος Διας του, σαφως εδωσε το καλυτερο του με την αυξηση των ποσοστων του κομματος αλλα εχει αλλους δυο αρχηγους πανω απ το κεφαλι του, οποτε, ¨"ειναι ο χαρτης του πρωθυπουργου αυτος??"
...Και φυσικα επειδη οι ελληνες ειμαστε απολυτα απαιδευτοι σε συνεργασιες ,ποτε παμε σε νεες εκλογες??
Υ.Γ Θεωρω αυτονοητο, οτι στο αρθρο υπαρχουν πολλα ακομη στοιχεια που εχουν επαληθευθει αλλα σημειωσα αυτα, που εμενα μ εκαναν να διακρινω τ αποτελεσματα των εκλογων.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.