s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 258
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 258 of 350 FirstFirst ... 158 208 248 254 255 256 257 258 259 260 261 262 268 308 ... LastLast
Results 2,571 to 2,580 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by zen View Post
    Δεν έχω καταλάβει και πολλά σχετικά με το πως λειτουργεί το site,έως καθόλου... γι'αυτό δεν έγραψα κάτι πρίν.Δεν ξέρω τι να γράψω για τον εαυτό μου και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ.
    Είμαι ζώδιο γκαντέμης με ωροσκόπο κατάρα..όπως μητσοτάκης ένα πράμα,γι'αυτό καλύτερα να με αποφεύγετε.
    Καλώς ήλθες και καλή περιήγηση.
    Μην απαισιοδοξείς γιατί οι μαύρες σκέψεις, φέρνουν μαύρη τύχη.
    Ρίξε μια ματιά στα φόρουμ των άρθρων και είμαι σίγουρη πως θα βρείς πολλά αισιόδοξα μηνύματα.
    Αξίζει τον κόπο.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Άρθρα για την διελευση σο ζώδιο των δυδύμων έχω διαβάσει απλά ρωτάω εγω που αν είναι θετικό το γεγονός ότι εχω σελήνη στους διδύμους και αν αυτό μου δίνει απο την εύνοια του Δια. Ευχαριστώ.

Γειά σας φίλοι και συνοδοιπόροι καλό καλοκαίρι.

Γεια σε όλους! Πειράζει που ξεκινώ με Αφροδίτη ανάδρομη;

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Adrianastars View Post
    Γειά σας φίλοι και συνοδοιπόροι καλό καλοκαίρι.
    Quote Originally Posted by arodamos View Post
    Γεια σε όλους! Πειράζει που ξεκινώ με Αφροδίτη ανάδρομη;
    Καλως ήρθατε στο myhoroscope
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    κατερινα

καλησπέρα!!! αναρωτιέμαι πως γίνεται να είσαι αιγόκερως με ήλιο, σελήνη, ερμή, αφροδίτη στον αιγόκερω και ωροσκόπο στον υδροχόο και αυτός ο υπέροχος δίας να τελειώσει την πορεία του στον ταύρο και να μην σ΄αγγίξει καθόλου!!!! ευχαριστώ πολύ για τη δυνατότητα που μου δίνετε να εκφράσω τη σκέψη μου...

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Quote Originally Posted by farmville View Post
    καλησπέρα!!! αναρωτιέμαι πως γίνεται να είσαι αιγόκερως με ήλιο, σελήνη, ερμή, αφροδίτη στον αιγόκερω και ωροσκόπο στον υδροχόο και αυτός ο υπέροχος δίας να τελειώσει την πορεία του στον ταύρο και να μην σ΄αγγίξει καθόλου!!!! ευχαριστώ πολύ για τη δυνατότητα που μου δίνετε να εκφράσω τη σκέψη μου...
    Μην ανησυχείς και δεν είσαι η μόνη...και εγώ σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό είμαι και ο Δίας απέναντι μου τίποτα απολύτως δεν μου έφερε και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί αφού δύσκολες όψεις στο χάρτη μου δεν έκανε!
    Τι να πω; Ελπίζω ο Δίας στους Διδύμους να φέρει τίποτα καλό επιτέλους!
    Αλλά εγώ δεν είμαι και ένα σύνηθες παράδειγμα, αφού μάλλον το σύμπαν δεν με πάει και πολύ....γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς! Και να πει ότι η δυστυχία κρατάει μόνο ένα χρόνο, να έλεγα θα το αντέξουμε, αλλά για πόσο ακόμη!
    Και μου αρέσει που κάθε καινούργια χρονιά είμαι αισιόδοξη και κάθε χρονιά νομίζω ότι θα γίνει ένα θαύμα και όλα θα αλλάξουν μα πάντα τα ίδια μένουν!
    Τι να πω εύχομαι να δεις κανένα καλό από το Δία στους Διδύμους! Ποτέ δεν ξέρεις...έχεις και ωροσκόπο Υδροχόο!

γεια σε ολους κ απο μενα....που με χτυπαει αλυπητα ο γενεθλιος κρονος στον ζυγο! Δεν μπορει, θα τελειωσει καποια στιγμη ευχομαι αυτο..

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by vasilikivp View Post
    γεια σε ολους κ απο μενα....που με χτυπαει αλυπητα ο γενεθλιος κρονος στον ζυγο! Δεν μπορει, θα τελειωσει καποια στιγμη ευχομαι αυτο..
    Γεια σου και σενα vasilikivp
    Ευχομαι καλη συνέχεια στο καλύτερο αστρολογικο σαιτ
    οπως θα δεις και εσυ ειμαστε μια μεγαλη και πολυ καλη παρεα
    επισης σου ευχομαι καλο διαβασμα στα πολυ καλα αρθρα και θεματα που εχει το myhoroscope!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    κατερινα

σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! ας ελπίσομε ότι ο δίας από τους διδύμους θα ρίξει το βλέμμα του και σε μας τις παραπονεμένες!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 51 users browsing this thread. (0 members and 51 guests)