- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 27
-
21-05-2005, 08:43 PM #11
Re: Πίσω από το τυχαίο κρύβεται το Κάρμα
Πράγματι όλα στη ζωή γίνονται για ένα συγκεκριμένο λόγο και έχουν το σκοπό τους διαφορετικά δεν θα συνέβαιναν.Τα γεγονότα γίνονται γιατί πρέπει να γίνουν και πάντα κάτι θέλουν να μας "πουν"!!!!!!!!!
Τέλειο το άρθρο σας. Συνεχίστε έτσι.......
-
30-05-2006, 05:42 PM #12
Καλησπέρα σας
Και γω συμφωνώ με τα παραπάνω.. Και αν χωρίζεις εσύ ο ίδιος ?Τότε τι μήνυμα μπορεί να παίρνεις από το σύμπαν..?
Η αν έχεις μια φίλη που χρόνια έχει σχέση, αλλά δεν έχουν παντρευτεί?
Τι μηνυμα παίρνεις??
Ε τι????
??
-
30-05-2006, 06:37 PM #13
Καλησπέρα σε όλους σας
Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!Πολύ καλό άρθρο!!!!!!!!!
Το να ακούει κανείς την εσωτερική του φωνή ,τους άλλους, και αυτά που πραγματικά προσπαθούν να πουν, είναι χάρισμα .
Κάπου όμως χανόμαστε, αναζητούμε καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν και παλεύουμε για πράγματα που τις περισσότερες φορές δεν τα θέλουμε πραγματικά.
Ευχαριστώ που είστε εδώ με κάτι τέτοια άρθρα για να αφυπνίσετε την χαμένη μνήμη μας.
Συνεχίστε παρακαλώ.
-
31-05-2006, 09:50 PM #14
Χρειάζονται τέτοια θέματα.Θέματα προς αφύπνισης της ψυχής μας.Δυστηχώς η καθημερινότητα περνά σαν λαίλαπα πάνω απο όλα αυτα που εσείς θίγετε πολύ εύστοχα.Θετική σκέψη και χαμόγελο όσο γίνεται.Το λεώ για να το ακούσω και γώ.Γιατί να μη γινόταν μια εύχάριστη συνήθεια αυτά τα δυο?Πόσο κοστίζουν.Γιατι μας είναι πιο εύκολο στους περισσότερους απο μας να κατσουφιάζουμε?Ισως μια συνήθεια να είναι κ αυτό αλλα κακή..
-
02-06-2006, 02:50 PM #15
...πεμπτη ειχα το κρεβατι....σαββατο θα παντρευομουν...την πεμπτη ειχα διακοπη ρευματος απο τις 10!!! Το σαββατο....αρωσταινω..λιγη ωρα πριν παω στην εκκλησια..εκεινη την μερα εβρεξε εντονα..!! ολο το καλοκαιρι δεν εριξε σταγονα...αλλα εκεινη την μερα ανοιξαν οι ουρανοι! παντρευτικα!! πριν βγω απο την εκκλησια επεσε μια γειτονισα απο τα σκαλια εσπασε το χερι της, ο πατερας μου επεσε! καθως και ενας φιλος της οικογενειας...η πεθερα μου επεσε και χυθηκαν τα στεφανα με τα κουφετα κατω!! παμε στο γλεντι και μετα μας τρακαρησε αυτοκινητο, ηταν μια παρεα που ειχε ερθει στο γαμο!.
Να σημειωσω εδω οτι πολλα χρονια πριν παντρευτω εβλεπα την πεθερα μου στο δρομο και η διαισθηση μου ελεγε οτι κατι θα γινει με αυτην,χωρις να ξερω τι!
Παντρευτηκα απο το 98 εως και 2003 εκανα 4 αποβολες, ο θεος? ο ουρανος? το συμπαν δεν ηθελαν να κανω παιδι οπως και δεν ηθελαν να παντρευτω...καταφερα να κανω παιδι το 2004.
Σημερα βλεπω οτι ο θεος...το συμπαν...το ανωτερο ον..δεν ηθελε να παντρευτω και σιγουρα ουτε παιδι να κανω γιατι με προοριζε για κατι αλλο..το αλλο το βλεπω σημερα..
συντομα θα χωρησω...
-
02-06-2006, 08:45 PM #16
K Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!! Συγχαρητήρια για το αρθρο σας.
Ομως με τόση φασαρία που γίνεται γύρω μας και ιδίως μέσα μας πως να ακούσουμε και να αντιληφθούμε τι θέλει να μας πεί ο σοφό Σύμπαν;!
-
03-06-2006, 02:17 PM #17
Προς το παρόν δείχνει αρκετά ενδιαφέρον, θα ήθελα όμως να μας δοθούν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες και τι ακριβώς θα κάνουμε με τον πίνακα.
-
03-06-2006, 03:09 PM #18
πολυ ενδιαφερον το αρθρο αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν συμφωνω απολυτα:unsure:
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
04-06-2006, 09:43 PM #19
Πολυ ενδιαφερον αρθρο.. Σε μερικα σημεια του μου θυμιζει αυτο που ο Carl Jung ορισε ως Συγχρονικοτητα (synchronicity)...
Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...
- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...
-
08-01-2007, 10:17 AM #20
Πραγματικά πολύ καλό άρθρο!! Πηγή αληθινής αισιοδοξίας για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.