- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
-
13-06-2012, 01:53 PM #11
Re: Θα κερδίσει σήμερα το βράδυ η Εθνική;
Εχετε δίκιο.
Είναι ο Τοξότης, ο κυβερνήτης του οποίου είναι ο Δίας, που αν και αδύναμος βρίσκεται στο φυσικό του οίκο, και επιπροσθέτως βρίσκεται σε ευνοική όψη με τη σελήνη του 7ου (αντίπαλος), ενισχύοντας κάπως την τύχη τους.
Είπαμε, αρχάριαΤα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
13-06-2012, 02:08 PM #12
Παιδιά με κάθε ειλικρίνεια σας λέω πως το συγκεκριμένο ωριαίο θα το έχανα. Από αυτόν τον χάρτη θα έβγαζα ισόπαλο αποτέλεσμα και όχι νίκη κάποια ομάδας.
Στον 1ο βάζω την Ελλάδα όπως είπε και η Κοραλλία και στον 7ο την αντίπαλη ομάδα. Αυτό σημαίνει πως κοιτάμε την κατάσταση του Ερμή και του Δία/Ποσειδώνα. Ο Ερμής στο ζώδιο της Σελήνης στον 7ο δείχνει την κυριαρχία της Τσεχίας όμως αυτή η Σελήνη δεν παύει να είναι στο ζώδιο του Άρη που είναι συγκυβερνήτης 1ου οίκου άρα της Ελλάδος.
Ο Δίας βρίσκεται σε αδυναμία και σε μικτή αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή, αυτό λογικά σημαίνει ισοπαλία. Η Σελήνη τετραγωνίζει τον Ερμή και ταυτόχρονα του μεταφέρει το φως του Δία αλλά και του Ουρανού που σημαίνει ότι ως προς την εξέλιξη ανατρέπονται κάποια δεδομένα. Αν δεν ήταν εκεί ο Ουρανός, η Σελήνη μετέφερε μόνο το φως του Δία και θα έδινε πόντους στην Ελλάδα βρισκόμενη σε δικό της ζώδιο και ταυτόχρονα θα έδινε πόντους στην Τσεχία βρισκόμενη σε δικό της οίκο. Η ισοπαλία ήταν δεδομένη, μεταφέροντας όμως το φως του Ουρανού είχαμε επαναληψη του τετραγώνου.
Παρόλα αυτά δεν θα έδινα νίκη στην Τσεχία γιατί η 1η όψη που σχηματίζει ο Δίας (χώρια δε, που βρίσκεται σε σύνοδο με τον νότιο δεσμό, αρνητική ένδειξη ) είναι τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Τι νίκη να της δώσω, ψεύτικη, παραπλανητική; Και ρωτώ εσάς γιατί εγω δεν είδα τον αγώνα, το γκολ που ακυρώθηκε δικαίως ακυρώθηκε;
Δείτε τώρα εσείς και την τελική έκβαση τον 4ο δηλαδή και πείτε μου αν θα δίνατε ξεκάθαρη νίκη στην Τσεχία.
Βασίλη δε νομίζω πως είχαν κουρασμένα σώματα, νομίζω πως τους έφαγε η αλλαζονεία, υποτίμησαν την αντίπαλη ομάδα ωστόσο δεν θεωρώ πως δικαιολογείται απόλυτα η ήττα τους με τον Ποσειδώνα να εμπλέκεται καθοριστικά. Αυτά φυσικά ισχύουν για όσους δίνουν βαρύτητα στους εξωκρονιους.Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 13-06-2012 at 02:34 PM.
-
13-06-2012, 03:06 PM #13
Τίνα μου,
κι εγώ ισοπαλία θα έδινα με την αμοιβαία υποδοχή Ερμή/Δία αν η Σελήνη, που κυβερνά τον Ερμή, δεν ήταν στον 7ο οίκο.
Παιδιά, η αντίθεση Ερμή/Πλούτωνα είναι αποκλίνουσα κι έτσι δεν την παίρνουμε υπόψη μας. Όταν η ερώτηση αφορά μελλοντικά γεγονότα παίρνουμε υπόψη μας τις συγκλίνουσες όψεις.
-
13-06-2012, 03:10 PM #14
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.