s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 256
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 256 of 350 FirstFirst ... 156 206 246 252 253 254 255 256 257 258 259 260 266 306 ... LastLast
Results 2,551 to 2,560 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ..ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by lili8 View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ..ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!!
    Καλως μας ηρθες Τοξοτίνα
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Ευχαριστώ για την αποδοχή. Καλώς σας βρήκα να είστε όλοι πάντα καλά.Γεννήθηκα στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου και προσπάθησα να συμπληρώσω την φόρμα Ωροσκοπίου αλλα δεν ξέρω τι να βάλω στα east κ.τ.λ.
    Είμαι απο αυτούς που πιάνουν χρυσάφι και γίνετε χώμα........Γεννήθηκα 25 Ιουνίου του 1945 στις 6μμ.Υπάρχει φως???
    Last edited by alec; 11-06-2012 at 06:04 PM.

Όνομα:
    Χρύσα

Καλώς μας ήρθατε alec, 25 Ιουνίου κι εγώ (αλλά αρκετά χρονάκια μετά). Όταν συμπληρώνετε τη φορμα εισαγωγής στοιχείων, αρκεί να γράψετε στο αντίστοιχο πεδίο τα πρώτα γράμματα από τη λέξη Alexandria και θα σας εμφανίσει μια μπάρα επιλογών για την πόλη που θέλετε.. Τότε θα συμπηρωθούν οι συντεταγμένες αυτόματα..

Αν θέλαμε να δούμε το καλό της υπόθεσης, είναι ότι έχετε βρει τουλάχιστον ένα μέταλλο που δεν πρέπει να αγγίζετε, υπάρχουν όμως τόσα άλλα που ίσως αποδειχθούν πολύτιμα.. Αφήστε που καμιά φορά στο χώμα μπορεί να βρούμε και θυσαυρό..

Καλή συνέχεια..

Καλώς σας βρήκα, πρέπει να πω οτί ανυπομονώ να διαβάσω περισσότερα στοιχεία για την ύπαρξη yod σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο σε κάποιο από τα επόμενα άρθρα..η ύπαρξη 6 yod, του ενός πάνω στο άλλο στο γένεθλιο χάρτη μου, με έχει κάνει να θέλω να βρω λίγα παραπάνω στοιχεία για το συγκεκριμένο σχηματισμό...ευχαριστούμε για τις αναλύσεις σας και καλή συνέχεια

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by besa View Post
    Καλώς σας βρήκα, πρέπει να πω οτί ανυπομονώ να διαβάσω περισσότερα στοιχεία για την ύπαρξη yod σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο σε κάποιο από τα επόμενα άρθρα..η ύπαρξη 6 yod, του ενός πάνω στο άλλο στο γένεθλιο χάρτη μου, με έχει κάνει να θέλω να βρω λίγα παραπάνω στοιχεία για το συγκεκριμένο σχηματισμό...ευχαριστούμε για τις αναλύσεις σας και καλή συνέχεια
    Kαλώς μας ήρθες besa
    Kαλη συνεχεια και καλο διαβασμα ευχομαι!
    Δ.Κ

Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος να μου πει. Τώρα που είναι ο Διας στους διδύμους και εγω εχω σελήνη στους διδύμους στον αστρολογικό μου χάρτη επηρεάζομαι θετικά; Τι σημαίνει αυτό;

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by lilili View Post
    Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος να μου πει. Τώρα που είναι ο Διας στους διδύμους και εγω εχω σελήνη στους διδύμους στον αστρολογικό μου χάρτη επηρεάζομαι θετικά; Τι σημαίνει αυτό;
    Καλησπέρα και σε εσένα
    Αν ψαξεις λιγο θα βρεις αρθρα που σε ενδιαφερουν για την διελευση του Δια στο ζωδιο των Διδυμων.
    Δ.Κ

9. Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Γειά σας!!! Ωραίο κι ενδιαφέρον site

Σε κάποιες στήλες εδώ μπορώ να μάθω και πότε θα παντρευτούμε με αυτόν που θέλω αν σκέφτεται κάτι τέτοιο και αν με αγαπαει;

καλημερα σε όλους, ονομάζομαι γλαύκη. όλα αυτά που αναφέρονται στο site μου φαίνονται συναρπαστικά, δυστυχώς όμως δε ξέρω πολλά από αστρολογία και θα ήθελα βοήθεια προκειμένου να καταλάβω κάποια βασικά πράγματα. επίσης δε γνωρίζω και πολλά σε σχέση με τη συμμετοχή σε ομάδες συζήτησης. αρχικά θα ήθελα βοήθεια να κατανοήσω τη σημαίνει:
    1. η όψη χιαστί της γενέθλιας σελήνης (στον 4ο οίκο) με τον γενέθλιο πλούτωνα μου (στον 9ο οίκο).
    2. η όψη χιαστί της γενέθλιας σελήνης (στον 4ο οίκο) με τον γενέθλιο Ποσειδώνα μου (στον 12ο οίκο).

ευχαριστώ πολύ για όλα,
    καλημέρα σε όλους σας

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 42 users browsing this thread. (0 members and 42 guests)