- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 71
-
11-06-2012, 08:05 PM #51
Re: Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 12/6/2012
Ελένη, η ακμή κάθε οίκου είναι η αρχή του.
-
11-06-2012, 08:40 PM #52
Καλησπερα Κ.Τινα,συγχαρητηρια για το αρθρο σας ειναι πολυ καλο!εγω ειμαι διδυμος με οροσκοπο Σκορπιο και τωρα ο Διας θα μπει στον 8ο οικο μου,που εκει εχω στης 13 κ 54ο μοιρες τον ηλιο μου,ερμη στης 10ο μοιρες και αρη στης 26ο μοιρες και σεληνη στον αιγοκαιρο στης 3ο μοιρα του!εφυγα για εξωτερικο πριν 4 μηνες!ωστοσο ειχα μια σχεση και χωρισα,παιζει να ερθει κατι απο τα παλια?και τι γινετε στην περιπτωση μου?α,και εχω και ενα προβλημα στην μεση μου και μαλλον παω για εγχειρηση!σε λιγες μερες θα ξερω!σας ευχαριστω πολυ και μπραβο για την εξαιρετικη δουλεια σας!
-
12-06-2012, 11:11 AM #53
Αγαπητέ Mrs.G κάπου παραπάνω λέω πως η λογική με την οποία γράφεται ένα άρθρο δεν είναι για να κάνουμε προσωπικές αναλύσεις σε ερωτήματα μαζεμένα και πολύ γενικά. Διάβασες για τη διέλευση στον 8ο οίκο επομένως πήρες μια ιδέα ωστόσο, θα σου ζητήσω να ψάξεις λίγο στην ανάζητηση τις όψεις για τις οποίες θέλεις να ενημερωθείς.
Περιληπτικά να πω, με τη διέλευση του Δία από τον 8ο και σε όψεις με Ήλιο/Ερμή και Άρη δεν υπολογίζουμε σε μια επανασύνδεση γιατί δεν είναι αυτό το ζητούμενο μας. Θα μπορούσε να φέρει απελεύθερωση και υπερβολές στον σεξουαλικό τομέα, αν όμως σχετίζονται με τον ερωτικό σύντροφο που είχες κατά το παρελθόν δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Θα υπάρξει εύνοια στα θέματα του οίκου σε σχέση με τους πλανήτες που θα πιάσει αρκεί να μην ενεργοποιεί δύσκολες όψεις στον χάρτη σου. Από εκεί κι ύστερα, τα θέματα της υγείας είναι πολύ ευαίσθητα για να βγάλει κανείς συμπεράσματα για ένα χειρουργείο από μια διέλευση του Δία στον 8ο. Επειδή βλέπω πως είσαι νέο μέλος στην κοινότητα μας, ψάξου λίγο στην αναζήτηση για τα θέματα που σε απασχολούν και είμαι σίγουρη πως θα βρεις αρκετές απαντήσεις.
Σ' ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια.
-
12-06-2012, 01:22 PM #54
Συγχαρητηρια για το πολυ ωραιο αρθρο σας!Σε μενα ο διας διελαυνει στο τελος του 10ου οικου μου κ οι οψεις που σχηματιζει ειναι διας αντιθεση με γενεθλιο δια στον τοξοτη στον 4ο οικο,κ δια συνοδο με χειρων στο 10ο.Πεφτουν πανω στο γενεθλιο μεσοδιαστημα σεληνη/ερμη 01διδυμων οπου αυτο το μεσοδιαστημα στο γενεθλιο ειναι σε αντιθεση με δια κ συνοδο με χειρωνα.Τι σημαινει αυτο?Οταν ο διας θα μπει σε λιγο καιρο στον 11ο θα κανει εξαγωνο με γενεθλιο ηλιο στον 1ο κ αντιθεση με ουρανο 5ο.Σε αυτη την περιπτωση ενεργοποιουνται οι γενεθλιες οψεις δια τριγωνο με ηλιο που εχω στον γενεθλιο κ συνοδο με ουρανο στον 5ο?
-
12-06-2012, 03:35 PM #55
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΣΕ ΠΑΡΘΕΝΟ Π.Χ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣΜΟ? Η ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ? ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
-
12-06-2012, 11:19 PM #56
Θα κοιτάξεις καταρχήν τα θέματα που αφορούν τους οίκους 4ο-10ο, σε σχέση με τους διελαύνοντες πλανήτες που σε ενδιαφέρουν και τέλος θα κοιτάξεις ποιούς οίκους κυβερνούν οι πλανήτες αυτοί, και τις όψεις που σχηματίζονται μεταξύ τους.
Στα φόρουμ "Αρχείο", "Άρθρα αστρολογίας", Άρθρα Μελών" και "Γενέθλια Αστρολογία" θα βρείς πολλά από όσα ζητάς, αφού είσαι κάπως "προχωρημένη".
Καλή αναζήτηση.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
12-06-2012, 11:32 PM #57
Ποσειδώνας είναι αυτός, ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται.
Ο Δίας σε τετράγωνο μαζί του, λόγω της επεκτατικής του και "διογκωτικής" του φύσης, πολλές φορές μετατρέπει το μπαλονάκι σε ζέπελιν και ο κρότος όταν "σκάσει" ίσως είναι πολύ δυνατός.
Πάντως γενικά υπάρχει η τάση να γίνεται η τριχα - τριχιά.
Και αφού εμπλέκονται οι Δίδυμοι, υπάρχει και το φαινόμενο του χαλασμένου τηλεφώνου.
Δεν θα αρνηθούμε τη ρομαντική διάσταση της όψης αυτής ειδικά όταν αρχίσει να εμπλέκεται και η Αφροδίτη, αλλά καλό θα είναι να είμαστε λίγο πιο "υποψιασμένοι", καθώς η ουτοπία παραμονεύει.
Ρίξε και εδώ μια ματιά.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Τα όρια του μύθου και της αλήθειας
Γενικά ο Ποσειδώνας σε τέτοιες όψεις μπορεί να φέρει μια πλάνη ή τη διάλυση της πλάνης.
Καλό βράδυ!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
13-06-2012, 02:30 AM #58
Σας ευχαριστω πολυ και θα προσπαθησω να βρω καπια ακρη διαβαζοντας παραπανω!
-
29-06-2012, 12:23 PM #59
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι καλο θα ηταν να μην εχω δια στους διδυμους στο 10 γιατι ειμαι κ παρθενος στο ζωωδιο κ δεν μου φαινετε καλο να βλεπω τοσο επιπολαια κ επιφανειακατα θεματα της καριερασ μου αυτο τωρα που διαβασα το αρθρο το οποιο σημειωτεον το βρισκω τελειο κ αναλυτικοτατο να το καταλαβει καποιος που δεν ειναι μυστης της αστρολογιασ .τωρα καταλαβαινω οτι πρεπει να κανω προσπαθεια να βλεπω τα πραγματα πιο βαθια κ εδω να επεμβει η υποτιθεμενη ελευθερη βουληση για την οποια εχω ακετους ενδοιασμουσ ευχαριστω που ακουσατε τη σκεψη μου κ ευχομαι σε ολουςο διασ να τουσ ευνοησει κ πανωαπο ολα τη χωρα μασ σαν συνολο
-
29-06-2012, 01:18 PM #60
Τίνα μου είμαι πολύ καινούρια στο site και τώρα προσπαθώ να κατατοπιστώ αστρολογικά, αλλά βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου. Είμαι Δίδύμος στο ζώδιο και ο Δίας μου στον 10ο οίκο μου δίνει την εύνοια νομιμοποίηση σχέσης. Τι άλλο πρέπει να προσέξω από τους πλανήτες μου για να έχει την ευτυχέστερη κατάληξη η σχέση μου καθότι οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για τις μόνιμες σχέσεις τους?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.