s
Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 11/6/2012 - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 71

Re: Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 12/6/2012

Αυτο ειναι καλο η κακο;Δεν εχω απο οτι ειδα ασχημες οψεις οσον αφορα τον δια με αλλους πλανητες..

Όνομα:
    Τίνα

Τότε γιατί να μην είναι καλό ;

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Να ρωτήσω η αντίθεση του Δία που μπαίνει στους Διδύμους απέναντι από την γενέθλια Αφροδίτη και τον Βόρειο Δεσμό στο Χάρτη κάποιου τι φέρνει;
    Ο Βόρειος Δεσμός δεν δείχνει κάτι καρμικό ή όχι;
    Last edited by ΕΛΕΝΗ1; 08-06-2012 at 07:26 PM.

Μια ερωτηση σε οποιον γνωριζει.... Το τετραγωνο που θα πραγματοποιηθει μεταξυ Δια και Ποσειδωνα [και ηδη λειτουργει], μπορει να σημαινει και κακοδικια σε νομικα θεματα?

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Μια ερωτηση σε οποιον γνωριζει.... Το τετραγωνο που θα πραγματοποιηθει μεταξυ Δια και Ποσειδωνα [και ηδη λειτουργει], μπορει να σημαινει και κακοδικια σε νομικα θεματα?
    Αν μου επιτρέπεται η άποψη, κακοδικία θα έλεγα πως υπάρχει αν εμπλέκεται ο Κρόνος με τον Δία.
    Τωρα στην περίπτωση που χτυπιέται ο Δίας με τον Ποσειδώνα, μάλλον για δικαστική πλάνη πηγαίνει.

Απ΄όσο είχα μάθει σχετικά με τις δίκες από την Κα Μόζορρα σε παλαιότερο ποστ, κοιτάμε πάντα την κατάσταση του 7ου για τον αντίδικο, τον 9ο για το δικαστή και τον 4ο για την έκβαση της απόφασης.(Καλού κακού κοίτα το 12ο για τίποτε ψευδή μαρτυρία ή απιστία δικηγόρου)
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

6. Re: Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 12/6/2012

teresa alma,
    μπορεις λιγακι να μου εξηγησεις την ερωτηση σου,
    τι εννεοεις "κακοδικια" σε νομικα θεματα..? το κακοδικια δεν καταλλαβαινω πως το εννοεις...

Quote Originally Posted by toniateddybear View Post
    teresa alma,
    μπορεις λιγακι να μου εξηγησεις την ερωτηση σου,
    τι εννεοεις "κακοδικια" σε νομικα θεματα..? το κακοδικια δεν καταλλαβαινω πως το εννοεις...
    Κακοδικια ειναι η δικαστικη αποφαση που αντιβαινει στους νομους και στο δικαιο.

Επισης μπορει καποιος να κανει αγωγη κακοδικιας εναντιον δικαστων, δικαστικων λειτουργων και δικηγορων.

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

καλημερα σας, θα ηθελα να ρωτησω το εξης:
    αν καποιος στον γενεθλιο εχει τετραγωνο Δια (ιχθυς) -Ποσειδωνα(τοξοτης) (στους 3ο -12ο οικο) και τωρα ξαναεμφανιζεται το τετραγωνο στις 25 ιουνιου (στους 6ο -3ο) ενεργοποιειται το γενεθλιο τετραγωνο στους γενεθλιους οικους ή παιζει ρολο και οι τωρινοι οικοι και τα τωρινα ζωδια που εμφανιζεται;
    Γενικοτερα ποιους τομεις μπορει να επηρεασει αυτη η ενεργοποιηση; Εχω διαβασει στο σαιτ οτι μπορει καποιος να πεσει θυμα εξαπατησης και εκμεταλευσης. Οι οικοι και τα ζωδια που πραγματοποιειται δειχνει σε ποιους τομεις μπορει το ατομο να εξαπατηθει; Επειδη δεν εχω την εμπειρια να το ερμηνευσω , αν καποιος εχει την διαθεση ας βοηθησει... ευχαριστω!!

Όνομα:
    Τίνα

Ελένη η απάντηση που ζητάς δεν είνα τόσο απλή κι αυτό γιατί θα πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός ερμηνειών Αφροδίτης στον Τοξότη σε αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους και όχι μόνο. Εφ' όσον μιλάς για αντίθεση Αφροδίτης η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό, τότε μιλάμε για μόνο για αντίθεση Δία με Αφροδίτη/Βόρειο Δ. αλλά για σύνοδο με Νότιο Δ.

Ο σκοπός δεν είναι να αναλύσω τις όψεις που σχηματίζονται με τον διελαύνοντα Δία στα προσωπικά σας ωροσκόπια ωστόσο πολύ περιληπτικά θα σου πω, ότι αν και αντίθεση δεν είναι όψη που οδηγεί σε τραγικές καταστάσεις. Δείχνει οικονομική σπατάλη και ανάγκη να εκδηλώνονται τα συναισθήματα με πολύ πληθωρικό τρόπο, γενικότερα δείχνει υπερβολικές απαιτήσεις στα γούστα και τις προτιμήσεις μας ενώ για τα αισθηματικά, μπορεί να δώσει παράλληλες σχέσεις που ενεδεχομένως δεν βοηθούν στην περαιτέρω εξέλιξη μας ή που σχετίζονται με το παρελθόν μας.

Τερέζα με το συγκεκριμένο σίγουρα δεν περιμένουμε καλά αποτέλεσματα σε μια δίκη ωστόσο θα πρέπει να εξετάσουμε και το υπόλοιπο ωροσκόπιο μας. Από μόνο του πάντως το τετράγωνο σαφώς και σχετίζεται με δικαστικές πλάνες, υπολόγισε ότι ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων δυσκολεύεται να εκφράσει τις πνευματικές και ηθικές του αξίες και βγάλε τα συμπεράσματά σου.

Όσο για την κακοδικία κι εγώ είμαι της αποψης πως σχετίζεται με Δία/Κρόνο μιας και μιλάμε για δυο πλανήτες που σχετίζονται με τους νόμους και την τάξη. Ο αυστηρός και ο ελαστικός κριτής αναλογα με την όψη που σχηματίζουν θα "μιλήσουν" γενικότερα για το αν θα υπάρξει δικαιοσύνη ή όχι.

Ταυρίνα αυτά που είπε η Κοραλλία είναι πολύ σωστά όμως λογικά θα πρέπει να αναφερόταν στην ωριαία αστρολογία. Στην γενέθλια τώρα είναι λίγο πιο περίεργα τα πράγματα. Ο 7ος για παράδειγμα μπορεί να δείχνει τους αντίδικους ή τους φανερούς εχθρούς όμως για να δώσει ενδείξεις για συγκεκριμένη διεξαγωγή δίκης θα πρέπει να δέχεται όψεις. Αν δεν δέχεται τι σημαίνει ότι δεν γινεται δίκη; με αυτό θέλω να πω, πως ένας 7ος οίκος μπορεί να δείχνει την γενικότερη τάση σ' ολόκληρη τη ζωή μας όμως δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει θετικό ή αρνητικό απότελεσμα μια συγκεκριμένη περίοδο παρά μόνο αν δέχεται όψεις.
    Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 09-06-2012 at 03:13 PM.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)

Tags for this Thread