- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 49 of 49
-
11-05-2012, 08:11 PM #41
Re: Εκλογές Μαΐου 2012. Αναζητώντας την Έξοδο από την Κρίση
Η Δημοκρατία στηρίζεται και στην ανοχή της αντίθετης άποψης, αλλά στην αποδοχή της κριτικής εκ μέρους των άλλων...
Κατ' αρχήν, όπως πολύ σωστά έγινε η παρατήρηση, υπερασπίστηκα τους ψηφοφόφους της Χρυσής Αυγής και όχι το Κόμμα και την ιδεολογία του, εκτός εάν θεωρείτε ότι σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες έγιναν ξαφνικά ναζιστές, φασιστές ή απλώς είναι αμόρφωτοι και ανόητοι.... . Θεωρώ ότι επιλογή αυτή έχει κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά αίτια, τα οποία και πρέπει ως άτομα και ως κοινωνία κυρίως, να τα αναζητήσουμε και να τα ερμηνεύσουμε εγκαίρως. Μόνο έτσι, θα αναπτύξουμε τις δημοκρατικές μας άμυνες έναντι της ανάπτυξης τέτοιων φαινομένων.
Συγχρόνως, θεώρησα άδικη την “παρατήρηση” που μου έγινε, με βάση την αναφορά μου περί ανεγκέφαλων ψηφοφόρων των δύο πρώην μεγάλων Κομμάτων, εφόσον στα πλαίσια ενός δημοκρατικού διαλόγου, δεν είναι δυνατόν ο ένας συνομιλητής να ασκεί κριτική για τους ψηφοφόρους ενός Κόμματος, ενώ εάν επιχειρήσει να το κάνει κάποιος άλλος για τους ψηφοφόρους ενός άλλου κόμματος, να εκλαμβάνεται ως προσβολή. Νομίζω ότι είναι αυτονόητο. Επιπλέον, θεωρώ ότι η ευθύνη που βαραίνει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που επέλεξαν να στείλουν στη Βουλή ένα ναζιστικό κόμμα, είναι ίδια με τους ψηφοφόρους που επέλεξαν να ψηφίσουν τα Κόμματα που τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον κυβέρνησαν τη χώρα με έναν άκρως αντιδημοκρατικό, αντισυνταγματικό και φασιστικό τρόπο, αν και νοούνται ως δημοκρατικά. Ο φασισμός δεν είναι μόνο ιδεολογία ή πολιτικό σύστημα, είναι και νοοτροπία, που δυστυχώς την ζούμε στο πετσί μας, είτε με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή, είτε χωρίς αυτήν. Απλώς η Χρυσή Αυγή είναι το “επιστέγασμα”, θα έλεγα.
Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο το τι εννοώ.
Όσον αφορά το όνομα... Ξεκίνησε από μία πλάκα με την παρέα μου, το χρησιμοποιούσαμε ως αστείο μεταξύ μας και στο τέλος μου έμεινε... Αυτό είναι όλο. Επειδή, το θεωρώ αρκετά εύηχο, το χρησιμοποίησα... Αλλά είναι δυνατόν να εκλαμβάνεται ως στοιχείο αξιολόγησης της αντίληψης;
Κύριε Διαχειριστή, γιατί εκνευρίζεστε; Υπάρχουν τόσα πολλά γύρω μας για τα οποία αγχωνόμαστε και συγχυζόμαστε καθημερινά, που νομίζω ότι ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων στο παρόν φόρουμ, δεν πρέπει να μας ...τσιτώνει, αλλά να λειτουργεί αγχολυτικά. Στο κάτω κάτω δεν νομίζω ότι λειτουργήσαμε εκτός δημοκρατικών διαδικασιών. Σας ευχαριστώ για την ανταλλαγή απόψεων.
-
11-05-2012, 08:27 PM #42
Εννοειται, οτι καταλαβα την διευκρινιση και απο την πλευρα μου δεν τιθεται περαιτερω θεμα.
-
11-05-2012, 11:07 PM #43
Είναι το κλίμα των ημερων και λίγο πολύ όλοι έχουμε τεντωμένες τις κεραίες μας.
Επειδή το θέμα στο θρεντ είναι "Εκλογές Μαΐου 2012. Αναζητώντας την Έξοδο από την Κρίση",
καλό θα είναι (κι εγω μαζί) να σχολιάσουμε από αστρολογικής άποψης τα πολιτικά φαινόμενα της εποχής.
Εφη, αν μου επιτρέπεις, εξακολουθω να επιμένω πως η εποχή είναι κάτι χειρότερο από φασιστική, για πολλούς λόγους, που μόνο ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Κριό διαμορφώνουν.
Τότε που κρυβόταν η εφημερίδα υπό μάλης, ήμουν αγέννητη (1977 ήρθα στον κόσμο).
Από αστρολογικής άποψης, στα μαύρα εκείνα χρόνια που αναφέρεις ο Πλούτωνας ήταν σε σύνοδο με τον Ουρανό στην Παρθένο, σε εξάγωνο με το Δία από τον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα από το Σκορπιό. Εκ πρώτης όψεως, φαίνονται σημαντικές διελεύσεις, αλλά νομίζω πως η τραγικότητά τους δεν συγκρίνεται με τη σημερινή.
Τότε κάποια πράγματα ήταν ξεκάθαρα, και το καθεστως αν και δικτατορικό ήταν σαφές. Συλλήψεις, λογοκρισία, κλπ ήταν στην ημερήσια διάταξη χωρίς το περίβλημα και το περιτύλιγμα της δημοκρατίας. Το Σύνταγμα παραβιάσθηκε καταφανώς και η Δημοκρατία αλώθηκε απροκάλυπτα.
Τωρα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, καθως μέσα σε κοινοβουλευτική Δημοκρατία, οι νέοι νόμοι είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, καθώς δεν εκπροσωπούν ούτε στο ελάχιστο τη βούληση του λαού.Οικονομικός βιασμός και εξαθλίωση,ανεργία, βαλκανοποίηση,κλοπή των πόρων μας, καταπάτηση της ατομικής και εθνικής αξιοπρέπειας,είναι έννοιες που δεν έχουν σχέση με τη Δημοκρατία, αυτή που διδαχτήκαμε στα σχολεία, αυτή που ονειρεύτηκαν οι πρόγονοί μας, κι αυτή για την οποία κάποιοι έδωσαν το αίμα τους.
Ο Αιγόκερως είναι πολύ πιο απαιτητικός και σκληρός από την Παρθένο, και ο Πλούτωνας έχει άφθονο χώρο και χρόνο να δράσει με το γνωστό υπόγειο και βαθιά μεταλλακτικό του τρόπο.
Ο Ουρανός από τον Κριό θα προσθέτει και την απαραίτητη βία και εκρηκτικότητα.
Στο παρεάκι έρχεται να προστεθεί και ο Ποσειδώνας από τη φυσική του θέση, θυμίζοντας τα λόγια του Οργουελ στο 1984 "Οι ορισμοί θα χάσουν την πραγματική τους σημασία,και οι λέξεις θα αλλάξουν το αληθινό τους νόημα".Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
12-05-2012, 01:51 PM #44
Tαυρινουλα μου, ασφαλως και συμφωνω με την αστρολογικη ερμηνεια. Αλλοιμονο!
Ωστοσο, στ αλλα ζητηματα ειναι προφανες οτι τ αντιμετωπιζουμε διαφορετικα, αν και αναγνωριζω οτι πολλες φορες μετα την αντιπολιτευση, το συνταγμα μας εμηνευθηκε κατα το δοκουν.
Ακριβως οπως και ο εκλογικος νομος, κοβεται και ραβεται καθε φορα αναλογα με τις αναγκες του κυβερνωντος κομματος.
-
12-05-2012, 02:18 PM #45
Επιτέλους η συζήτηση επέστρεψε σε ουσιαστικά μονοπάτια και οφείλουμε ένα συγνώμη στον Δημήτρη , που αδικήσαμε το καλύτερο άρθρο που υπάρχει στο διαδίκτυο για τις εκλογές. Αυτό που είπες είναι αλήθεια Τίνα. Διάβασα τα πάντα και είμαστε μακράν μπροστά! (ας ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, δεν πειράζει)
Ταυρίνα, αστρολογικά αναφέρεσαι στο πιο σπουδαίο από όλα. Στο βάθος της σοβαρότητας της συνάντησης του Ουρανού με τον Πλούτωνα και τις θέσεις των παρορμητικών αυτών ζωδίων που βρίσκονται.
Οι αλλαγές δεν αφορούν μόνο στη χώρα , αλλά σε όλο τον κόσμο και εμείς το βιώνουμε σαν μια μικρή χώρα με τα δικά της προβλήματα.
Νομίζω ότι παίρνει κανείς πολλές απαντήσεις αν σκεφτεί τι σημαίνει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Τι σημαίνει από μόνος του ο Ουρανός στον Κριό και τι μπορεί να σημαίνει εγγενώς η συνάντησή τους για όλο τον πλανήτη. Εδώ, έχει σπάσει ένα βρωμερό απόστημα της ανθρωπότητας και οι η εξουσία (Αιγόκερος 10ος ) αλλάζει μορφή για πάντα. Τώρα, γεννιούνται οι αξίες που πρόκειται να ξημερώσουν χτίζοντας θεμέλια και απομακρύνοντας τα συντρίμμια του οικοδομήματος που μας οδήγησε μέχρι εδώ. Στη Βαβέλ που απέτυχε.
Είμαστε γενιά που πέφτει πάνω στις καμπές της ιστορίας και το τι θα γράψει το μέλλον της ιστορίας, εξαρτάται από την δική μας επιλογή στάσης. Δεν έχουμε περιθώρια ούτε για αστεία, ούτε για πειράματα.
Ενημερωτικά να πω ότι η πρώτη αισθητή παρουσία του Χίτλερ, έγινε στο επιτυχημένο συλλαλητήριο του Μαΐου του 1927 , με τον Ουρανό στις πρώτες μοίρες του Κριού και τον Πλούτωνα στον Καρκίνο, απέναντι από την σημερινή του θέση, αλλά πάλι σε θέση τετραγώνου και σε φυσικούς γωνιακούς. Το 1932 που οι δύο πλανήτες έκαναν μία από τις κρίσιμες συναντήσεις τους, η χώρα μας αντιμετώπιζε κρίση, πτώχευση και το γνωστό πρόβλημα , γνωστό τότε ως «μάχη της δραχμής» . Εν μέσω βαθιάς παγκόσμιας κρίσης, την ίδια περίοδο (1932) και υπό την επιρροή του ίδιου τετραγώνου, ο Χίτλερ έρχεται στις εκλογές 2ο κόμμα, ενώ λίγο καιρό πριν συγκέντρωνε δια της βίας το 2.5 % .
Το 1932 και με το ίδιο τετράγωνο Ουρανού\Πλούτωνα η βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα ήταν ένα θρίλερ. Σεπτέμβριος 1932 , εκλογές υπό την κυβέρνηση Ελ. Βενιζέλου. Κανένα κόμμα δεν είχε αυτοδυναμία και η συνεργασία των κομμάτων ήταν δύσκολη ως αδύνατη. Μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις, σχημάτισε κυβέρνηση ο Παναγής Τσαλδάρης από τον Νοέμβριο του 1932 μέχρι τον Ιανουάριο του 1933. Εκεί αναλαμβάνει ξανά την κυβέρνηση ο Βενιζέλος και η χώρα οδηγείται ξανά σε εκλογές τον Μάρτιο του 1933.
Δεν χωρά αμφιβολία ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και καλά θα κάνουμε να διδαχτούμε από αυτή.
Σήμερα, είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις, αποπροσανατολισμός, οργή , ακρότητες… Αυτό δεν περιμέναμε αστρολογικά από την συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε γωνιακές θέσεις ; Δεν είδαμε τι έγινε σήμερα στην Λιβύη ή στην Αίγυπτο και σε άλλα μέρη του κόσμου; Δεν βλέπουμε την παγκόσμια αύξηση της ακροδεξιάς;
Το φρένο και η ελπίδα της ομαλής αποκατάστασης , είναι το εξάγωνο του Πλούτωνα με τον Ποσειδώνα και η ισορροπία που θα φέρουν οι ευνοϊκές όψεις που θα κάνει μαζί τους ο Κρόνος, όταν περάσει στον Σκορπιό. Το σύμπαν πάντα φροντίζει σοφά τις ισορροπίες του, ακόμα και στις χειρότερες καταστάσεις.
Γνώμη μου είναι ότι η τελευταία κακή συγκυρία θα είναι το πέρασμα του Δία στους Διδύμους και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα. Η οργή του κόσμου θα τον κάνει να χάσει τον βηματισμό του εναποθέτοντας τις ελπίδες του σε παραπλανητικούς φανατισμούς και ιδεολογίες με το άγγιγμα της υπερβολής. Κάθε χώρα στο βαθμό που αυτό λειτουργεί μέσα στον χάρτη της. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η παραπληροφόρηση, μια και ο Δίας στον φυσικό 3ο σημαίνει ότι τα Μ.Μ.Ε θα έχουν την τιμητική τους και το τετράγωνο από τον Ποσειδώνα στον φυσικό δωδέκατο σημαίνει ότι θα γίνουν συμφωνίες που ούτε καν θα τις μάθουμε (προς το παρόν) και ότι θα κυκλοφορήσουν επικίνδυνες ιδέες και ιδεολογικές εντυπώσεις. Έτσι, το τι είναι παραπληροφόρηση και το τι όχι, πρέπει να αξιολογείται ενδελεχώς , γιατί η αστρολογία δείχνει το λύκο με την προβιά του προβάτου και το πρόβατο με τους κυνόδοντες. Η ψυχραιμία , η σοβαρότητα και ο έλεγχος των όσων ακούμε κρίνονται απαραίτητες προϋποθέσεις.
Μένοντας στο ύφος της παγκόσμιας κλίμακας που έχει να πει πολλά για όλες τις χώρες του κόσμου, η ανάδρομη Αφροδίτη και πολύ περισσότερο η εκτός ορίων Αφροδίτη στις αρχές του Ιούνη, στο ζώδιο των Διδύμων της επικοινωνίας, των Μ.Μ.Ε και του εμπορίου, ολοκληρώνοντας τον κύκλο που άνοιξε τον Ιούνιο του 2004, έχει πολλά να μας πει για τις αρχές αυτού του καλοκαιριού. Περνώντας και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο, θα εγκαινιάσουν καινούργιους τρόπους συναλλαγών και εμπορικών συμφωνιών. Η Ελλάδα σαν χώρα έχει εκεί τον ωροσκόπο της και οι συγκυρίες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές.
Οι μηχανορραφίες τεμαχίζουν και ξεπουλούν την χώρα, την ώρα μου μερικοί συμπολίτες μένουν στο δέντρο και χάνουν το δάσος. Πρέπει να βγούμε από τον λήθαργο και την προδοσία που κόστισε η παραμονή του Ποσειδώνα πάνω στον Ερμή της χώρας. Και επιτέλους, πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το γενέθλιο τετράγωνο Δία\Πλούτωνα που έχει η χώρα και δεν μπορεί ποτέ να σηκώσει κεφάλι οικονομικά (Δίας στον 8ο ) και Πλούτωνας στον 11ο των κομμάτων, του κοινοβουλίου και του νομοθετικού συστήματος. Εξ αυτού και η τόση αναφορά στο βουλευτικό άσυλο, όλο αυτό το διάστημα.
Η γενέθλια προδιάθεσή μας δείχνει ότι εξ αιτίας αυτής της δυσλειτουργίας δεν βρίσκονται λύσεις και οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο σε ποιους επιτρέπουμε να μπουν στη βουλή που έχει Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον Δία στον οίκο των δημόσιων χρεών του κράτους και σε ποιους εμπιστευόμαστε την διαχείρισή τους. Κάτι που μας είναι δύσκολο ως λαός με την Σελήνη του στον 1ο και τετράγωνο με Αφροδίτη, αντίθεση Άρη. Είμαστε ένας λαός που το συναίσθημα ξεπερνά την λογική. Δεν είμαστε αντικειμενικοί και αμερόληπτη. Δεν είμαστε ψύχραιμοι.
Ο Πλούτωνας που τετραγωνίζει γενέθλια τον Δία μας στον 8ο των αποθεμάτων των κεφαλαίων μας και των χρεών, δεν είναι τυχαία συγκυβερνήτης του 6ου οίκου της χώρας που σχετίζεται με τα σώματα στρατού και ασφάλειας. Μία τεράστια πληγή, η πραγματική αιμορραγία μας δηλαδή, είναι το ανεπίτρεπτα υπέρογκο κεφάλαιο για τον εξοπλισμό μας. Η χώρα αυτή δεν αντέχει τέτοια αιμορραγία και οι εταίροι μας το ξέρουν αυτό. Το κοινοβούλιό μας και τα κόμματα (11ος ) δεν έσκυψαν ποτέ πάνω στα προβλήματα της χώρας με παρρησία και πρόδωσαν τον λαό που τους εμπιστεύτηκε την πατρίδα του. Αντίθετα μηχανορραφούσαν και αισχροκερδούσαν χωρίς καμία προσπάθεια να παλέψουν για μια καλύτερη διαχείριση των εθνικών προβλημάτων. Είναι και ο συγκυβερνήτης του 12ου (η Αφροδίτη στον 11ο ) και 12ος είναι αυτά που ο λαός δεν θα μάθει ποτέ . Η προδιάθεση της κακής διαχείρισης και των σκευωριών, είναι ολοφάνερη και ο Ουρανός πάνω στον Πλούτωνα το έδειξε καθαρά αυτό. Το σκάνδαλο και ο διασυρμός πολιτικού προσώπου , ένα σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκετε το θέμα των εξοπλισμών, ήταν μία από τις εκφάνσεις. Θα δούμε και χειρότερα.
Από την άλλη, ο κυβερνήτης του 6ου των εργαζομένων (Πλούτωνας) στον οίκο του κοινοβουλίου (11ος) δείχνει ότι οι βουλευτές που περνούσαν από τα εργατικά συνδικάτα στην αμιγώς πολιτική δράση, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή μας. Μια δυσκίνητη Βαβέλ με κοντόφθαλμα συμφέροντα. Όμως, ούτε ο λαϊκισμός θα φέρει λύσεις, ούτε οι ακρότητες.
Εύχομαι φώτιση και ευθυκρισία.
ΥΓ: Το θέμα είναι τόσο μεγάλο που θα χρειαζόμασταν να συζητάμε μέρες και εδώ κατέθεσα απλώς μια προσωπική θεώρηση των δεδομένων χωρίς να αναφερθώ σε κάποιες ευνοϊκές όψεις που τρέχουν παράλληλα στον χάρτη της χώρας. Επίσης, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω δει τις δευτερεύουσες κατευθύνσεις. Όποιος έχει δει κάτι και έχει σκεφτεί γύρω από αυτό, ας μας το καταθέσει.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
12-05-2012, 03:47 PM #46
Τι να πω...
Τα είπες όλα Κάτια.
Ειδικά για το σκάνδαλο με τους εξοπλισμούς, δεν είχα σκεφτεί την εμπλοκή του 6ου.
Πράγματι θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες, μη σου πω μέρες. Ξέρεις εσύ..
Στις δευτερεύουσες κατευθύνσεις εννοείς το προοδευτικό και το ηλιακό τόξο για την ημέρα των εκλογών?Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
13-05-2012, 03:35 AM #47
Η Χρυσή Αυγή είναι ένας νόμιμος στα χαρτιά και απονομιμοποιημένος μέχρι πρότινος στις συνειδήσεις του περισσότερου κόσμου πολιτικός σχηματισμός,του οποίου τα μέλη και οι στενοί οπαδοί έχουν μπερδέψει τον πατριωτισμό με την πατριδοκαπηλεία,τις λαικές επαναστάσεις με τα στρατιωτικά πραξικοπήματα,τους ήρωες με τους προδότες,τους πολιτικούς κρατούμενους με τους κρατούμενους για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου,την πρόοδο της πατρίδας με την υποδούλωση άλλων χωρών,την φτώχεια μιας χώρας και τις ανύπαρκτες υποδομές της με το "κατώτερο DNA" ,την εργασία ως κοινωνική υποχρέωση και δικαίωμα με δουλειά για επιβίωση,τις φουστανέλες με τα τανκς και γενικώς το σκόρδο με το καρότο.Είναι ένας ιδεολογικός και πολιτικός χώρος του οποίου τα μέλη και οι στενοί οπαδοί τιμούν τους Χίτες και τους Ταγματασφαλίτες,και του οποίου οι ιστοσελίδες βρίθουν από διθυραμβικές αναφορές στους νεαρούς Φασίστες του Μουσολίνι που προχωρούσαν μπροστά με θάρρος για να χτίσουν μια μεγάλη Ιταλία,στον Χίτλερ,στον Ρούντολφ Ες,στον Γκέμπελς,στον Μεταξά και σε μικρές ξανθές φιλοχιτλερικές καλλιτέχνιδες.Είναι ένας χώρος που σε εγκαλεί όταν λες ότι οι Έλληνες το 40 πολέμησαν ενάντια στον φασισμό ,με τον ισχυρισμό ότι πολέμησαν για την εθνική σου κυριαρχία(αλήθεια,αυτή από τι απειλούνταν; ).Πολλά ακόμα μπορεί να πει κανείς.
Πίστευα μέχρι πρότινος ότι θεωρούνταν γνωστά ,διαψεύσθηκα.Είναι βέβαια γνωστό ότι όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.Ωστόσο αυτό το πράγμα κατ εμέ κακώς αντιμετωπίζεται ως ηλιθιότητα.
Δεν θεωρώ τα παραπάνω άσχετα με το θέμα που συζητείται,καθώς αυτό αφορά εκτίμηση της επιρροής του αστρολογικού τοπίου στο πολιτικό σκηνικό.Δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς μόνο αστρολογία αλλά και να γνωρίζει κάποια βασικά για το θέμα που πάει να ερμηνεύσει.Και το να αποδίδεις πχ με ουράνιους όρους κάτι που πρέπει να αποδοθεί με πχ πλουτώνιους,άρειους ή δεν ξέρω τι άλλο,είναι λίγο ...φάουλ.Καθένας έχει τη δική του οπτική ,δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορεί να υπάρξει μια αντικειμενική κριτική σε ορισμένα πράγματα,αλλά το μη-αντικειμενικό απέχει παρασάγγας από το μη-έγκυρο.Δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα,αλλά με εντυπωσίασαν μερικές μετριοπαθείς τοποθετησεις για το θέμα αυτό.
Καλή σας συνέχεια
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
13-05-2012, 11:45 AM #48
Ναι, για το προοδευτικό λέω.
Λευκή, συναισθάνομαι απόλυτα τον προβληματισμό σου και με βρίσκεις όχι μόνο σύμφωνη, αλλά και υποστηρίκτρια . Η ανοχή είναι συνενοχή. Συμφωνούμε. Όμως κατάλαβα πως εφόσον είμαστε ένα αστρολογικό site, 1ο : βλέπουμε τα πάντα μέσα από μία αστρολογική σκοπιά 2ο : το σύνολο των μελών είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας που υπάρχει και έξω από τον ηλεκτρονικό τόπο.
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν για το καλό μιας εποικοδομητικής συζήτησης να αφήσουμε ο καθένας έξω την προσωπική του αλήθεια και τον ευρύ ή περιορισμένο τρόπο αντίληψής του στο θέμα.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
13-05-2012, 01:35 PM #49
Επειδή μάλλον δεν συμφωνούν όλα τα μελη για την ακριβή ημερομηνία γέννησης του Ελληνικού κράτους, θα θέλατε να ανεβάσουμε την πιο "ισχυρή" εκδοχή του ωστε να δουμε το προοδευτικό για τις 6/5?
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.