s
Εκλογές Μαΐου 2012. Αναζητώντας την Έξοδο από την Κρίση - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 49
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Εκλογές Μαΐου 2012. Αναζητώντας την Έξοδο από την Κρίση

Τι ωραία που τα λέτε,να μαθαίνουμε κιόλας..
    Η αλήθεια είναι πως όλα τα χρόνια λέμε να μην ψηφίζουμε πια"μπλέ και πράσινους"κόκκους,γιατί τελικά δεν καθαρίζουν καλά..
    ..έστω κι έτσι όμως οι εκλογές αυτές πάλι ήταν πρόβλημα,γιατί δεν υπάρχουν επιλογές!
    Είπα να ψηφίσω ένα μικρότερο κόμμα,όχι γιατί με εκφράζει,αλλά για να μην πάει η ψήφος μου στους ίδιους.Ωραία..ποιο κόμμα? Εφυγε ο ένας μπλέ κι έκανε δικό του,έφυγε κι η άλλη πράσινη κι έκανε δικό της..άρα η φιλοσοφία είναι μπλε και πράσινη ακόμα,δεν αλλάζει σε μήνες μέσα..
    Λευκό με τίποτα δεν ήθελα να βάλω,γιατί απ'όσο ξέρω κι αυτό ότι θέλουν το κάνουν,
    ΚΚΕ δεν θα ψήφιζα για λόγους δεοντολογίας,κι είδα και κάτι άσχετα κόμματα με αστεία ονόματα.
    Τελοσπάντων δεν υπάρχουν επιλογές γι'αυτόν που θέλει το καλό της χώρας του,δεν υπάρχει κάποιος άξιος θαυμασμού που ίσως και να κάνει τη διαφορά.
    Είμαστε σαν ένα μεγάλο χωριό,με δυο οικογένειες που παραδοσιακά ασχολούνται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και παράγουν χάλια κρασί και τυρί,αλλά δεν έχει από αλλού να πάρεις καλύτερο!
    Και μετά είναι και οι πιο μικροί γύρω γύρω που έχουν μπακάλικα και πάλι δεν σ'αρέσουν.
    Ετσι ένιωσα εγώ,συμφωνώ με όλους σας και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη.
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Τίνα

Αχ τι μου κάνεις Κατιούλα .... δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεση μου....

Νομίζω πως κανείς από εμάς δεν εγκρίνει τους τραμπουκισμούς γενικότερα και φυσικά εμένα προσωπικά με λυπεί το γεγονός πως φοβάσαι να κατεβείς στην Αθήνα ως παιδί φυλετικής πρόσμιξης. Ομοίως όμως με λυπεί το γεγονός πως ούτε κι εγώ μπορώ να κατέβω στην Αθήνα που δεν είμαι παιδί φυλετικής πρόσμιξης γιατί τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Ο γιος μου με ρωτούσε ποια είναι η Πρωτεύουσα της χώρας που γεννήθηκε κι αναρωτιόταν πόσο μακριά είναι από το σπίτι μας, που δεν την έχει δει ούτε μια φορά.

Δεν μου αρέσει επίσης ένα ακροδεξιό κόμμα σώνει και καλά να αναφέρεται από όλους ως κόμμα των νεοναζί όταν ο ίδιος ο αρχηγός του κόμματος δήλωσε πως είναι κατά των ναζί, του μνημονίου και της Μέρκελ κτλ. Όπως αναφέρεις το παράδειγμα της ανηψιάς σου φέρνω ένα παράδειγμα από τη γειτονιά μου με μάρτυρα την αδερφή μου αλλά και τα παιδιά μου.

Μια ωραία Κυριακή πήρε η αδερφή μου τα μικρά να τα πάει στην κοντινή μας πλατεία να παίξουν χωρίς να γνωρίζει πως στην ίδια πλατεία είχαν συγκέντρωση τα "παλικάρια" της Χρυσής Αυγής. Δεν ξέρω ποιος μιλούσε, αυτό που ξέρω είναι πως της είπαν να πάρει τα παιδιά και να φύγει γιατί τους ειδοποίησαν πως έρχεται μπουλούκι οπαδών του ΚΚΕ και ότι επειδή μπορεί να προκύψουν φασαρίες καλό είναι απομακρύνει τα παιδιά. Δεν πρόλαβε καλά καλά να απομακρυνθεί όταν ξεκίνησαν οι φασαρίες από φανατισμένους του ΚΚΕ που έβριζαν και ούρλιαζαν αδιακρίτως, κάποιοι μάλιστα έδειχναν και τα απόκρυφα τους και φυσικά απειλούσαν θεούς και δαίμονες.

Αυτό που της έκανε εντύπωση παρ' όλο που μόνο ως ακροδεξιά η φασίστρια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ήταν πως τα πρωτοπαλίκαρα δεν έβγαλαν άχνα. Ήρθε η αστυνομία της περιοχής κι έληξε το θέμα χωρίς να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Και σε ρωτώ, ποιά από τις δυο ομάδες έδειξε τραμπουκισμό ή φασισμό και ποια όχι και μη μιλήσεις για αγανακτισμένους οπαδούς γιατί το ίδιο θα μπορούσαν να ισχυριστούν και οι Χρυσαυγίτες.

Το αναμενόμενο θα ήταν οι φασίστες να δημιουργήσουν προβλήματα αντ' αυτού, έκαναν το παγώνι. Ξέρω κι άλλες τέτοιες ιστορίες που δεν έχει νόημα να αναφέρω αφού πολλοί μπορείτε ν' αντιπαρατάξετε αντίθετες περιπτώσεις. Εκείνο όμως που κάνει σ' εμένα εντύπωση είναι πως δεν βρέθηκε κανένας δημοσιογράφος να τραβήξει τα οπίσθια των μη νεοναζί ενώ αντίθετα όλοι ενημερωνόμαστε όταν πρόκειται για τους τραμπουκισμούς των ακροδεξιών.

Γνώμη μου είναι πως η ψήφος του λαού δεν ήταν μόνο ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά ανάγκης να αντιμετωπιστεί ο φασισμός των δυο μεγάλων κομμάτων με τον φασισμό. Για ιδεολογική βάση όπως την έθεσε η Ταυρίνα μας δεν παίζει σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο. Ο έλληνας πεινάει, θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν, φεύγει από τη χώρα του, μεταναστεύει, για να την αφήσει σε μετανάστες και λαθρομετανάστες;

Συγνώμη, δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες, ούτε θεωρώ πως είμαι ρατσίτρια, όμως θέλω να βρεθώ στην Αθήνα, να ακούσω να μιλούν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και επιτέλους να φυλαχτούν τα σύνορα μας. Αφού δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να το κάνουν οι κυβερνήσεις των δυο κομμάτων δεν με πειράζει καθόλου ποιος θα το κάνει, ας το κάνουν οι "νεοναζί", οι οικολόγοι, ο Σύριζα, ας το κάνει κάποιος τέλος πάντων.

Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια σου η οποία είναι και δική μου γιατί εκεί έφτασε ο λαός μας, να εναποθέσει τις ελπίδες του σ' ένα ακροδεξιό κόμμα αφού η δημοκρατία μόνο ως δημοκρατία δεν λειτουργησε τόσα χρόνια. Επίσης, συμφωνώ μαζί σου πως ο φασισμός δεν θα έπρεπε ν' ασκείται στους λαθρομετανάστες αλλά στην κυβέρνηση και φαντάζομαι πως αυτό σκέφτηκαν και επεδίωκαν όσοι τους ψήφισαν και τελικά αποφάσισαν να τους βάλουν στην βουλή.

Kοίτα να δεις που ασχολούμαστε όλοι με τους ψηφοφόρυς της Χρυσής Αυγής και αναλύουμε το προφίλ τους, την έλλειψη γνώσης και ωριμότητας κ.λπ., κ.λπ., και ουδείς ασχολείται με το 32% των ανεγκέφαλων που επέλεξαν να ψηφίσουν τα Κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα, την πούλησαν στους ξένους, και εξαθλιώνουν μέρα με τη μέρα τον λαό... Νομίζω ότι όλο αυτό που γίνεται σήμερα με τη Χρυσή Αυγή, γίνεται για να μας αποπροσανατολίσει απ' αυτό που έρχεται, δηλαδή μια νέα κυβέρνηση τεχνοκρατών που θα εφαρμόσει το Μνημόνιο... Τι λένε τα αστρολογικά δεδόμένα; Πάμε για εκλογές ή για συγκυβέρνηση μνημονιακών με δήθεν αντιμνημονιακό μανδύα;;;;;

Όνομα:
    Τίνα

Δημήτρη για ακόμη μια φορά έκανες τη διαφορά. Και δεν μιλώ μόνο για το άρθρο σου που όπως πάντα ήταν καλογραμμένο και παράλληλα ποιοτικό. Για εκείνο που πραγματικά αξίζεις συγχαρητήρια είναι όλα τα μέτεπειτα σχόλια σου, γιατί δεν δείχνουν μόνο επάρκεια γνώσεων αλλά αντικειμενικότητα.

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που εξηγείς όλες τις πλευρές του νομίσματος και μπορείς αποστασιοποιημένος να αναλύεις και φυσικά, μακράν είναι το καλύτερο άρθρο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για τις εκλογές.

Πάντως νομίζω πως τελικά δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση η αλλαγή του σκηνικού και η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Θυμάμαι πως όταν ο Πλούτωνας ετοιμαζόταν να μπει στον Αιγόκερω και αναλύαμε όλοι το επερχόμενο τετράγωνο με τον Ουρανό, το λέγαμε πως θα υπάρξουν τέτοιου είδους ανακατατάξεις, ότι θα άλλαζαν εντελώς οι κοινωνικές και πολιτικές δομές του κράτους κτλ.

Βεβαίως δεν είχαμε φανταστεί κάτι παρόμοιο (κανείς δεν πίστευε στην κατάρρευση του δικομματισμού) και πως θα μπορούσαμε άλλωστε εκείνη την περίοδο να αναλύσουμε τα απρόβλεπτα αν και εδώ που τα λέμε με τον Ουρανό στον Κριό, μόνο η χούντα των συνταγματαρχών λείπει.

Όνομα:
    Δημήτρης

Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Τίνα (ακόμα μια φορά). Είναι περίεργη η εποχή που ζούμε. Ο δικομματισμός κατάρρευσε αναγκαστικά, αφού πρώτα οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία. Επειδή δυστυχώς δεν είχαμε την πολιτική συνείδηση να διώξουμε πιο νωρίς τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Τώρα, μοιραία ο κόσμος έχει στραφεί στα άκρα. Μη ξεχνάμε ότι πέρα από τη Χρυσή Αυγή, η Αριστερά πήρε συνολικά το υψηλότερο ποσοστό που έχει πάρει ποτέ. Ουσιαστικά ο ένας στους τρεις Έλληνες ψήφισε αριστερό κόμμα (φυσικά δεν συμπεριλαμβάνω το ΠΑΣΟΚ στην Αριστερά). Εποχή ζυμώσεων είναι και το που θα κάτσει η μπίλια κανείς δεν το ξέρει. Φυσικά η Ελλάδα θα δοκιμαστεί πολύ από το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και ελπίζω μόνο όταν διαμορφωθεί η νέα κατάσταση να μην έχουμε χάσει σημαντικές αξίες όπως είναι η εμπιστοσύνη στη δημοκρατία, ο σεβασμός στο συνάνθρωπο, η ελπίδα για το μέλλον, η χαρά για κάθε μέρα που ζούμε στην κατά τα άλλα όμορφη αυτή χώρα.

ΑΡΑΝΤΙΣ είναι μεγάλη κουβέντα το ποιοι είναι ανεγκέφαλοι και δεν χρειάζεται να μπούμε στη συζήτηση αυτή. Σίγουρα αρκετά από τα μέλη του φόρουμ επέλεξαν να ψηφίσουν τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα και μάλλον δεν θα νοιώθουν ευχάριστα όταν τους χαρακτηρίζεις έτσι. Όσο αναφορά στις αστρολογικές προβλέψεις για το σχηματισμό κυβέρνησης, όπως έγραψα η έμφαση του χάρτη των εκλογών είναι στα σταθερά ζώδια κάτι που δείχνει την ανάγκη για σταθερότητα αλλά και αδιάλλακτες απόψεις. Νομίζω τα διαπιστώνουμε αυτά όλες αυτές τις μέρες. Αν δεν υπήρχε μεγάλη ανάγκη για κάποια κυβέρνηση, με τέτοια ποσοστά κανείς δεν θα το συζητούσε. Αλλά τώρα ίσως βάλουν νερό στο κρασί τους. Τώρα αν και όταν σχηματιστεί κυβέρνηση έχουμε το χρόνο να δούμε τον μνημονιακό ή αντιμνημονιακό χαρακτήρα της. Αν και οι ανάγκες της χώρας δεν θα αλλάξουν.

Υστερόγραφο προς τους αστρολόγους: Αν γίνουν επαναληπτικές εκλογές καλύτερα να τις δούμε όλοι μαζί. Όταν το ζητούμενο είναι η πρόβλεψη, η σύνθεση απόψεων μάλλον λειτουργεί καλύτερα.

Kάποιοι συνομιλήτες μου αναφέρθηκαν σε "δείγμα άπειρης βλακείας" κάποιων ψηφοφόρων και διάφορα άλλα, χωρίς να τους γίνει σχετική "παρατήρηση". Φαντάζομαι ότι και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, θα νοιώθουν το ίδιο άβολα...
    Παρ' όλα αυτά, επειδή είμαι άτομο δημοκρατικών αξιών και τρόπου ζωής, θεωρώ ότι οι δημοκρατίες δεν έχουν αδιέξοδα και δεν κινδυνεύουν από την όποια φασιστική ιδεολογία, αν είναι γνήσιες... Η δική μας είναι;;;;
    Ως απλή αναγνώστρια των αστρολογικών προβλέψεων, διαπιστώνω ότι η αστρολογία μπορεί κάλλιστα να αντικαταστάσει πολύ πιο αποτελεσματικά τις εταιρείες δημοσκοπήσεων!!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Η χρυση αυγη, ΕΙΝΑΙ νεοναζιστικο κομμα.

Ο αρχηγος τους, συμμετειχε το 2005 στις επισημες εκδηλωσεις του νομιμου, γερμανικου, νεοναζιστικου κομματος, για τα γενεθλια γεννησης του Χιτλερ. Απηυθυνε μαλιστα χαιρετισμο, που υπαρχει σε πολλα σαιτ και δεν μπορει να διαψευσθει.

Αλλα ποιος περιμενει να το παραδεχθει? Ειδικα σ αυτη την περιοδο που μπηκε στην βουλη.

Η σημαια τους ειναι παραλλαγη της γερμανικης σβαστικας. Δεν ειναι αρκετο αυτα? για να μην αναφερθω σε συμπεριφορες, μια και τις αναφερατε σε προηγουμενα ποστ.

Οποιος παρακολουθησε εχθες και προχθες τις συνεντευξεις των βουλευτων του, θα νομιζε κατ αρχην, οτι προκειται για τους ηθικοτερους των ανθρωπων και μ αυτο το προσωπο θα εμφανιζονται παντα. Αυτος ειναι ο λογος που πιστευω, οτι πολυς κοσμος εξαπατηθηκε.

Δεν πρεπει να ξεχναμε, οτι ο Χιτλερ ανεβηκε ατην εξουσια μεσα απο εκλογες, οταν ειχε ωριμασει η ανεργια, την περιοδο εκεινη.

Όνομα:
    Δημήτρης

ΑΡΑΝΤΙΣ, από τη μία έχουμε για πρώτη φορά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή, κάτι που δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μου προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με τις προσδοκίες αυτών που την ψήφισαν. Είναι έναν κόμμα που δεν σέβεται τη δημοκρατία και γι’ αυτό μάλλον έχει πολύ λίγα να προσφέρει μέσα από δημοκρατικούς θεσμούς. Όσο κι αν έχω γράψει ότι κατανοώ τους λόγους που οδήγησαν αυτό το σχεδόν μισό εκατομμύριο ανθρώπων να την ψηφίσουν.

Από την άλλη έχουμε τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα που μέχρι πριν δύο χρόνια έπαιρναν κάπου 80% και την περασμένη Κυριακή πήραν 32%. Πρόκειται για μεγάλη συρρίκνωση. Εσύ μπορεί να θεωρείς ανεγκέφαλους ακόμα κι αυτό το 32%. Κάποιος άλλος μπορεί να θεωρεί ανεγκέφαλους όσους δεν ψήφισαν αυτά τα κόμματα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση. Ένας άλλος ίσως θεωρεί ανεγκέφαλους το 19% που ψήφισαν κόμματα τα οποία δεν μπήκαν στη βουλή, ουσιαστικά χάνοντας την ψήφο τους. Είναι μεγάλη κουβέντα την οποία δεν έχει νόημα να κάνουμε εδώ. Αυτό είπα και δεν είχα κάποια διάθεση να σε «μαλώσω».

Όσο για την καραμέλα σχετικά με τη δημοκρατία και τα ανύπαρκτα αδιέξοδά της μακάρι να αποδειχτεί σωστή. Το θέμα είναι ότι η δημοκρατία ασκείται από ανθρώπους κι όχι από θεσμούς, με όσες αδυναμίες και αδιέξοδα φέρνει αυτό.

Πάντως σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για τις αστρολογικές προβλέψεις. Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά στις συζητήσεις των διαφόρων θεμάτων γιατί μέσα από αυτές γινόμαστε όλοι καλύτεροι.

Όνομα:
    Τίνα

Είναι περίεργη η εποχή που ζούμε. Ο δικομματισμός κατάρρευσε αναγκαστικά, αφού πρώτα οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία.

Ακριβώς Δημήτρη, ολοκληρωτική καταστροφή κι εκρηκτικές καταστάσεις (Ουρανός/Πλούτωνας).

Φυσικά η Ελλάδα θα δοκιμαστεί πολύ από το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και ελπίζω μόνο όταν διαμορφωθεί η νέα κατάσταση να μην έχουμε χάσει σημαντικές αξίες όπως είναι η εμπιστοσύνη στη δημοκρατία, ο σεβασμός στο συνάνθρωπο, η ελπίδα για το μέλλον, η χαρά για κάθε μέρα που ζούμε στην κατά τα άλλα όμορφη αυτή χώρα.

Δημήτρη λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά η εμπιστοσύνη στη δημοκρατία έχει ήδη χαθεί, απόδειξη οι φήφοι που συγκέντρωσαν οι Χρυσαυγίτες. Με όποιον και να συζητήσω τελευταία, νοσταλγεί τη χούντα....

Έφη μου δεν θα διαφωνήσω σ' αυτά που λες, εγώ προσωπικά δεν τα ήξερα, γενικά δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το κόμμα της Χρυσής Αυγής παρά μόνο τελευταία, όμως το θέμα δεν είναι η ιδεολογία του κόμματος αλλά γιατί μπήκε ο κόσμος στη διαδικασία να ψηφίσει αυτή την ιδεολογία. Ειδικά γι αυτές τις εκλογές πιστεύω πως οι περισσότεροι ψήφισαν συνειδητά, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους.

Στα 41 μου χρόνια ήταν η πρώτη φορά που ψήφιζα και ταυτόχρονα είχα ταχυπαλμία, μέχρι την τελευταία στιγμή αμφιταλαντευόμουν. Τελικά βρέθηκα στην μερίδα του 19% που είπε ο Δήμητρης που ψήφισε μικρά κόμματα και που δεν είχαν καμία ελπίδα να μπουν στην βουλή. Δεν νιώθω πως πήγε χαμένη η ψήφος μου (παρ' όλο που το σκέφτηκα) κι αν γίνουν εκλογές, πάλι το ίδιο θα κάνω. Όμως δεν μπορώ να μην κατανοήσω αυτούς που ψήφισαν τους Χρυσαυγίτες.

Ο Δημήτρης είπε κατι πολύ σωστό, ότι η Ελλάδα θα δοκιμαστεί πολύ από το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, αυτό σημαίνει πως έχουμε πολλά να δούμε ακόμη.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Τινα μου, κατα την προσωπικη μου αποψη, καμμια ψηφος εντος των δημοκρατικων κομματων δεν πηγαινει χαμενη, ασχετα απο το αν αυτα τα κομματα θα μπουν στην βουλη η οχι.
    Ειμαι αρνητικη στις περιπτωσεις των εκλογεων, που μεσα σε μια χαλαροτητα λενε πχ," θα ψηφισω την Τζουλια....." η καπως ετσι. Ειμαι σιγουρη οτι καταλαβαινεις τι εννοω.

Το ποσο σοβαρο ειναι το θεμα των εκλογων, νομιζω το καταλαβαινουμε ολοι απο την ανατροπη που καταφερε το εκλογικο σωμα, την Κυριακη.

Τωρα, για την χρυση αυγη, θα πω οτι κι εγω εψαξα το θεμα το βραδυ, αφου ανακοινωθηκαν τ αποτελεσματα και βρηκα στο νετ αυτα τα στοιχεια. (φυσικα, υπαρχουν πολυ περισσοτερα, εγω ανεφερα ενα-δυο μονο). Εκει υπαρχουν και εικονες, που οι οπαδοι της χαιρετουν με το γνωστο χιτλερικο χαιρετισμο.
    Οταν ακουσα τις δηλωσεις των βουλευτων της, καταλαβα οτι προσπαθουν οσο γινεται ν αποκρυψουν αυτα τα δεδομενα και να ερθουν στο προσκηνιο μεσα απο ενα αλλο προσωπο, κατι που ειναι αναμενομενο. Γι αυτο στο προηγουμενο ποστ μου, ανεφερα οτι πολλοι ψηφοφοροι δεν ειχαν ακριβη εικονα του τι ακριβως παιζεται μ αυτη την οργανωση.

Εν πασει περιπτωσει, υπαρχουν αλλα μικρα κομματα που προσεταιριζουν μια εντονα εθνικη πολιτικη. Δεν ειναι αναγκη να φτασουν οι πολιτες να υποστηριξουν την ακροτερη μορφη αυτης της πολιτικης.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread