s
ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1

    ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

    καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια.θα ηθελα να ρωτησω πως θα μπορουσε να ερμηνευτει η οψη του αρη τετραγωνου με τον ποσειδωνα στον γενεθλιο χαρτη μου ,δεδομενησ τησ διαβρωτικησ δρασησ του δευτερου,αν μπορει καποιοσ να βοηθησει τα στοιχεια ειναι 25 07 1988 ωρα 14 50 33Ε22 35Ν10.Η οψη τετραγωνου,με ανοχη 3 μοιρων θεωρειται ισχυρη μετριας η ισχυρησ επιδρασης?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Όνομα:
    ΝΙΚΗ
    Posts
    193

    Re: ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

    Αυτο το διαστημα, ο διελ.ουρανος πανω στον αρη σου στον 5ο κ ο διελ.πλουτωνας πανω στον ποσειδωνα σου κυβερνητη του 5ου σου, ενεργοποιουν το γενεθλιο τετραγωνο που σε απασχολει, οποτε εχε το νου σου σε αισθηματικες παραπλανησεις.....

  3. Re: ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

    Αlex χρονια πολλα!
    θα προσπαθησω να σου απαντησω..κριμα να μεινεις με την απορια χρονιαρες μερες!αστιευομαι!
    εχω κι εγω ποσειδωνα στον αιγοκερω και αρη στον κριο οπως κι εσυ, μιας και γεννηθηκαμε την ιδια χρονια, με διαφορα καποιων μηνων. Ο ποσειδωνας σου ειναι σε αδυναμια και δεν εκφραζει καλα τα στοιχεια του ενω ο αρης αντιθετα βρισκεται στο φυσικο του ζωδιο. Ο ποσειδωνας σου βρισκεται στο δευτερο οικο, στον οικο των αποκτηματων και των αξιων, ενω ο αρης βρισκεται επανω στην ακμη του 5 οικου, του οικου της δημιουργιας, της χαρας, του φλερτ, των παιδιων, της προβολης μεσω της δημιουργιας. Για να πουμε την αληθεια ομως, δεν εχεις τετραγωνο αρη με ποσειδωνα, αλλα ταυ τετραγωνο με αρη, ποσειδωνα και χειρωνα, πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορουμε να παρουμε μεμονωμενη την οψη του ενος τετραγωνου, αν θελουμε να εχουμε μια σωστη αναλυση. Ενας αρης, κυβερνητης του 5 οικου και μαλιστα στον κριο, απο οσο ξερω σχετιζεται με πιθανα προβληματα στην τεκνοποιηση, σχετιζεται με την τρυφη και την καλοπεραση και με την ζωντανια στο φλερτ και τον ερωτα. ενας ποσειδωνα τοποθετημενος στον 2 γενεθλιο οικο δεν ειναι και οτι καλυτερο στα οικονομικα απο θεμα καθαροτητας/διαφανειας και διαχειρησης. Βεβαια, επειδη ο ποσειδωνας σχτιζεται με το μυθικο στοιχειο, μπορει να ερμηνευθει ως οτι κανεις απατεωνιες για να κερδισεις χρηματα...???!!!τωρα, η οψη αυτη ισως σου δινει καλλιτεχνικα ταλεντα τα οποια εκφραζεις μεσω δημιουργηματων, οτι τα καλλιτεχνικα σου δημιουργηματα σου σου αποφερουν χρηματα. επισης οτι η διαχειρηση των χρηματων σου ειναι δυσκολη. αυτη η οψη συνανταται επισης και σε ατομα με στιγμα ή θαλασσαιμια. αυτα απο μενα! και παλι χρονια πολλα!

    ΥΓ: εχεις πολλες οψεις yod...Να το κοιταξεις!!!!

  4. #4

    Re: ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

    ο αρης δεν ειναι κυβερνητησ του πεμπτου μου? Η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε συγχυση σχετικα με ενα ατομο που θεωρω σημαντικο για μενα,αλλα πως να ξεχωρισει κανεισ την αληθεια αποτην εξαπατηση στν ερωτα? ευχαριστω για την προειδοποιηση

  5. #5

    Re: ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

    χαχαχαχα......ευχαριστω ησουν πολυ αμεση και κατατοπιστικη.Καταρχην οντως εχω το στιγμα και σε καμια περιπτωση δεν μπορω να διαχειριστω χρηματα,λογαριασμους.....μεχ ρι στιγμης δεν εχω ενεργησει παρανομα.Η απορια μου ειναι αν στον δικο μου χαρτη η οψη αυτη δειχνει παρεκκλισεισ ,ισως σεξουαλικου χαρακτηρα.Εχω διαβασει κατι σχετικο με την οψη αυτη γενικα.και επισης αν σχετιζεται με το αν καποιος λεει ψεματα?

  6. #6
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

    Αλέξανδρε καλημέρα και χρόνια πολλά! Δεν ξέρω γιατί έγραψες γεωγραφικό μήκος και πλάτος και όχι χώρα και πόλη. (για κάποιο λόγο μου είναι πιο εύκολο με πόλη και χώρα, μια και βασίζομαι στον υπολογισμό που κάνουν τα προγράμματα αυτόματα) Έτσι, αν έχει βγει σωστά ο χάρτης σου, ο Άρης βρίσκετε με απόκλιση 1ο σχεδόν από την ακμή του 5ου, οπότε τον «χρεώνουμε» στον 5ο και καλά μέχρι εδώ. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι τον σκοπό της ερώτησής σου.
    Ρωτάς αν η όψη τετραγώνου Άρη\Ποσειδώνα δείχνει στον χάρτη σου σεξουαλικές παρεκκλίσεις και ροπή προς το ψέμα. Τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις; Να αντιστοιχίσεις συμπεριφορές με κάποια όψη; Αν είναι έτσι, βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο και οδηγείς τους συνειρμούς σου σε στείρα μονοπάτια. Αν ο χάρτης που έβγαλα είναι σωστός, έχεις έναν πολύ τονισμένο 2ο οίκο και ο Άρης σου από την ακμή του 5ου και σε θέση κυριαρχίας στον Κριό, κάνει τετράγωνο με την σύνοδο Σελήνης\Ποσειδώνα και όχι μόνο με τον Ποσειδώνα. Δεν γίνεται να ερμηνευθεί το τετράγωνο αυτό χωρίς να ειδωθεί κάτω από την οπτική μιας στενής συνόδου Ποσειδώνα\Σελήνη τετράγωνο Άρη.
    Τώρα, στην περίπτωσή σου (και αν έχω φτιάξει τον χάρτη σωστά) είναι πολύ σημαντικό να έχεις ακριβή ώρα, γιατί υπάρχουν –οριακά- εμπεριεχόμενα ζώδια, στις 29ο , που θα πει ότι ακόμα και για το λεπτό μπορεί να αλλάζουν οι ακμές και οι κυβερνήτες. Με την ώρα που μας έχεις γράψει, ο Λέοντας, το ζώδιο του Ήλιου σου, είναι εμπεριεχόμενος στον 9ο και υπάρχει μία ιδιαίτερη δραστηριότητα στον άξονα 3ου\9ου . Αν όμως είσαι ελάχιστα πιο αργά γεννημένος, τότε εμπεριεχόμενο ζώδιο γίνεται ο Καρκίνος μέσα στον 8ο και η σημασία της ερμηνείας του 2ου οίκου σου που είναι τόσο τονισμένος, αλλάζει δραματικά, γιατί μιλάμε για τον άξονα 2ου\8ου και την εμπλοκή του με τον εν λόγω Άρη.

    Όπως και να έχει, σκέψου τι έχουμε εδώ. Την σύνοδο ενός Ποσειδώνα σε πτώση, με μία Σελήνη σε αδυναμία και όλο αυτό σε τετράγωνο με έναν Άρη στην κυριαρχία του. Πολλά είναι τα θέματα που μπορούν να προκύψουν από αυτόν τον συνδυασμό και σίγουρα ο ψυχισμός μπορεί να παρουσιάζει μεγάλες εντάσεις και βαθιές καταγραφές που θα πρέπει να μάθει να εξισορροπεί. Η κατάσταση αυτή μας περιγράφει έναν άνθρωπο που η έντονη επιθυμία του να δράσει , προσκρούει στις συναισθηματικές του ανάγκες που φαίνονται να κινούνται αντίθετα και το άτομο δυσκολεύεται πολύ να ξεδιαλύνει τα εσωτερικά του κουβάρια και να αντιπαρέλθει τις εντάσεις.

    Σχετικά με το σεξουαλικό και τις παρεκκλίσεις που αναρωτιέσαι, αν όντως ο Ερμής κυβερνά τον 8ο οίκο σου και βρίσκεται μέσα στον 8ο (στον καρκίνο) και σε χιαστί με την σύνοδο Ουρανού\Κρόνου(κυβερνήτη και συγκυβερνήτη του 3ου ) στον 2ο οίκο σου, τότε δεν με εντυπωσιάζει που είναι ένα θέμα που σε απασχολεί. Σκέψου ότι ο κυβερνήτης του 2ου οίκου (Ερμής) , δέχεται τρεις όψεις που και οι τρεις εμπλέκουν τον 2ο οίκο. Πέρα από την χιαστί με την σύνοδο Ουρανού\Κρόνου στον 2ο , στον Τοξότη, ο Ερμής αυτός κάνει και ένα ασύμβατο εξάγωνο με τον Δία, που είναι κυβερνήτης αυτής της συνόδου στον 2ο. Σε τελική ανάλυση έχεις ωροσκόπο Σκορπιό και το όλο θέμα άπτεται της φύσης του ωροσκόπου σου. Πάντως, δεν είναι κάτι απλό και χρειάζεται σοβαρή και βαθιά μελέτη. Πράγματι οι όψεις 150άρας κυριαρχούν στον χάρτη σου έντονα και η παρατήρηση της Τόνιας είναι πολύ σωστή.

    Τέλος, να σου πω ότι η σύνοδος του τράνζιτ Πλούτωνα με τον Ποσειδώνα και η ενεργοποίηση αυτού του τετραγώνου , συν το ταυτόχρονο πέρασμα του Ουρανού και η διπλή ενεργοποίηση, είναι λογικό να φέρνει στην επιφάνεια το θέμα αυτό. Όμως, να ξέρεις ότι οι διελεύσεις αυτές είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να έρθεις σε στενή επαφή με τις όποιες δυσκολίες που προκύπτουν από το εν λόγω τετράγωνο και να βρεθούν τρόποι να κατανοήσεις το νόημά τους στη ζωή σου, να αποδεχτείς καλύτερα τον εαυτό σου ή απλώς να τον γνωρίσεις και να βάλεις τα όριά σου, σε σχέση με αυτό που είσαι και αυτό που οι άλλοι περιμένουν να είσαι. Με λίγα λόγια, να ζεις πιο αρμονικά με τον εαυτό σου.

    Ελπίζω να κατάλαβες ότι η αξιολόγηση μιας όψης δεν είναι απλό πράγμα και δεν μπορεί να ερμηνευθεί απομονωμένα και αποσπασματικά. Μην ταυτίζεσαι με όσα διαβάζεις από δω και από κει, γιατί μόνο κακό κάνεις. Διάβαζε, μελέτα και κάνε μια προσπάθεια να προσεγγίζεις την ουσία και το βαθύτερο νόημα Από όσο μπορώ να δω στον χάρτη σου, δεν σου λείπει η διεισδυτικότητα. Αξιοποίησέ την.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  7. #7

    Re: ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

    καλησπερα και ευχαριστω πολυ για την εκτενη σας αναφορα.να σας πω πρωτα οτι οτοπος γενν. ειναι λευκωσια κυπρου +3θερινη ωρα.αρα πειτε μου αρχικα αν αλλαζει κατι (ως αρχαριος δεν κατανοω καποια πραγμτα) ωστε να σας εξηγησω πιο συγκεκριμενα ευχαριστω πολυ!

  8. #8
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

    Quote Originally Posted by ALEXVOUT123 View Post
    καλησπερα και ευχαριστω πολυ για την εκτενη σας αναφορα.να σας πω πρωτα οτι οτοπος γενν. ειναι λευκωσια κυπρου +3θερινη ωρα.αρα πειτε μου αρχικα αν αλλαζει κατι (ως αρχαριος δεν κατανοω καποια πραγμτα) ωστε να σας εξηγησω πιο συγκεκριμενα ευχαριστω πολυ!
    Αλέξανδρε, προηγούμενος έκανα ένα μεγάλο σφάλμα. Έβαλα ημερομηνία 27 , αντί για 25. Πάντως, αν εξαιρέσουμε ότι η Σελήνη είναι στον 1ο και στον Τοξότη που η διαφορά είναι τεράστια, όλα τα υπόλοιπα είναι σχεδόν τα ίδια.
    Ωστόσο για να αποφύγουμε περεταίρω λάθη, να σου τονίσω ότι δεν ισχύει η σύνοδος Σελήνη\Ποσειδώνα και ο ρόλος του Ερμή δεν είναι ο ίδιος. Όμως, έχουμε μία Αφροδίτη στον 7ο , αλλά σε αρκετά στενή σύνοδο με την ακμή του 8ου και σε αντίθεση με την σύνοδο Κρόνου\Ουρανού στον 2ο. Η Αφροδίτη είναι συγκυβερνήτης του 8ου και σε μία τελική αξιολόγηση, με δυσαρμονικές σχέσεις προς τον Άρη , αλλά και προς την Αφροδίτη , τους πλανήτες που σχετίζονται άμεσα με την ερωτική μας ζωή, αλλά και με τα οικονομικά και τις αξίες μας είναι πολύ πιθανό να σε απασχολούν τέτοιου είδους ζητήματα και να έχεις κάποια θέματα να λύσεις σε αυτόν τον τομέα. Αν και γνώμη μου είναι ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να εκφράσεις τον εαυτό σου σε αυτόν τον τομέα, μια και ο κυβερνήτης του 8ου (Ερμής) είναι μέσα στον 8ο και σε στενό τρίγωνο με τον ωροσκόπο σου. Έτσι , αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, το πρόβλημά σου δεν είναι στο πώς να το επικοινωνήσεις, αλλά πως εσύ ο ίδιος το βιώνεις.
    Κατά τα άλλα, ισχύει η τελευταία πρόταση του προηγούμενο ποστ μου.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  9. #9

    Re: ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

    ευχαριστω ποολυ.... και προς στιγμην τρομαξα ,οχι αλλο καρβουνο!!! η απορια μου σχετικα με το τετραγωνο αρη ποσειδωνα ειναι πως λειτουργει στον χαρτη μου και πως να ερμηνευσω τις διελευσεις ουρανου-πλουτωνα απο αυτο!!

  10. #10

    Re: ΟΨΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ

    Χρόνια πολλά σε όλους και απο μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν σχηματίζεται και ισχύει καταρχήν και στο δικό μου χάρτη ένα τέτοιο τετράγωνο μεταξύ άρη - ποσειδώνα; ( όπου άρης στις 3 και 03΄΄ της παρθένου ενώ ποσειδώνας ανάδρομος στις 11 και 38΄΄ τοξότη). Γεννημένος 12-7-76 αθηνα επίσημη ώρα 05:45. Σύμφωνα με αυτήν την ώρα είναι και οι δύο πλανήτες κυβερνήτες του δέκατου οίκου. Αν ισχύει , τι υποδηλώνει γενικά στο χάρτη μου ιδιαίτερα με ανάδρομο ποσειδώνα;
    Ενεργοποιείται απο το διελαύνων ποσειδώνα που σχηματίζει σταδιακά αντίθεση με το γενέθλιο άρη και απο το διελάυνων άρη που σχηματίζει σύνοδο με το γενέθλιο μου;
    Ευχαριστώ και πάλι χρόνια πολλά σε όλους.

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads