s
ωριαία-μήνυμα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 33

Re: ωριαία-μήνυμα

Γειά σου mersini1.
    Αν χρησιμοποιήσεις ως σημειοδότες τους κυβερνήτες 1ου-7ου για τον χάρτη σου, θα δεις αρνητική απάντηση στο ερώτημά σου. Επιπλέον, ο Κρόνος στον 1ο οίκο του ερωτώντος....κρούει κώδωνα κινδύνου. Πολύ προσοχή στον Κρόνο
    Επίσης, ο ωροσκόπος στην μοίρα του mean node δείχνει "μοιραία" εξέλιξη ή με άλλα λόγια ότι αυτό που θα γίνει (ή δεν θα γίνει, όπως στην περίπτωσή σου) είναι καρμικό κ δεν είναι στα χέρια σου.
    Επίσης, να σου πω ότι αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η Ωριαία, θα πρέπει να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο κ' να έχεις πολύ υπομονή!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Μερσινάκη να είσαι σίγουρη ότι δοθέντος χρόνου και ευκαιρίας θα επανέλθω. Εργάζομαι σε ένα πάρα πολύ δύσκολο αστρολογικό θέμα που έχει έντονη σχέση με το δικό σου ωριαίαο κα το οποίο πριν το εξαντλήσω δεν θα ήθελα να προβώ σε κανένα συμπέρασμα. Αν και σε πρώτη ανάγνωση το θέμα φαίνεται μάλλον οριστικά λήξαν και τετελεσμένο, ωστόσο εμένα μου κίνησαν την περιέργεια κάποιες παράμετροι που θα ήθελα πολύ να τις διερευνήσω πιο ενδελεχώς.

Λοιπόν δώσε μου λίγο χρόνο σε παρακαλώ, και εν τω μεταξύ καλού -κακού στείλε μου τα στοιχεία του ωριαίου με δυό λόγια και σε ιδιωτικό μήνυμα μην τυχόν και ξεχαστώ.

Φιλιά

mersini

Κα σπιγγου,μηνυμα συστηματος: εχετε υπερβει το οριο αποθηκευμενων μηνυματων κ δεν μπορω να σας στειλω.απλα σας το λεω να το ξε ρετε γιατι δεν θα μπορουν να σας στειλουν!

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν εδώ ο 7ος εκπροσωπώντας τα παραπάνω είναι «οίκος» που επίσης πρέπει να ληφθεί στα υπόψη, πέραν του 5ου που προαναφέρθηκα. Η τουλάχιστον με τα δεδομένα της δικής μου εκπαίδευσης γύρω από την ωριαία, όταν πρόκειται για ανεπίσημο δεσμό λαμβάνω πάντα υπόψη και τον 7ο οίκο.
    wow!έπαθα πλάκα με τη λεπτομέρη ανάλυση σας.!ευχαριστώ πολύ!!είχαμε απλά σχέση με πολλά προβλήματα λόγω ζήλιας και απόστασης!!
    Νομίζω ότι εδώ δεν χρειάζεται να πω ότι τα πείσματα, ο θυμός, οι αιφνιδιασμοί και απότομες και εκκεντρικές συμπεριφορές κ.λ.π. επικρατούν και στους δύο σας εξίσου.
    συχνό φαινόμενο....!!
    Εάν λαμβάνοντας σε όλα τα παραπάνω ότι και ο Ερμής είναι συγκυβερνήτης του 7ου/8ου/10ου/11ου/1ου σε πτώση και ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων,
    δε καταλαβαινω γιατι ειναι και του 7ου και 10ου 7ος στον υδροχόο και 10ος στο ταυρο.επειδη υπάρχουν μεσα πλανήτες σε ιχθυ και διδυμο?

Όνομα:
    Χρυσάνθη

΄Γιατί είναι στο ΄ζωδιο των Ιχθύων αφενός ο 7ος συμπεριλαμβάνει και τα δύο ζώδια -Ιχθύ και Υδροχόο, ενώ τυγχάνει συγκυβερνήτης όλων των υπολοίπων οίκων που σου ανέφερα.

Καλό απόγευμα

Και εγω θελω να μαθω αν θα τα φτιαξω μαζι του μεχρι το καλοκαιρι..Εκανα ωριαια πριν απο καμποσο καιρο και προσπαθησα να την ερμηνευσω μονη μου και με την βοηθεια βιβλιων αλλα ακρη δεν εβγαλα..Για αυτο ζητω την βοηθεια σας (δεν μπορω να παραθεσω χαρτη) 15 Μαρτιου 2012 22:28 μμ ωρα
    ο κυβερνητης του ωροσκοπου μου ειναι αναδρομος και ο Ωροσκοπος βρισκεται πανω στην κεκαυμενη ζωνη, ηταν ημερα Δια ,ωρα Αρη και η σεληνη στον Αιγοκερω πανω στην εξαρση του Αρη κοιταξα 5ο και 7ο αλλα δν ξερω ποιον απο τους 2 οικους να παρω για ερμηνεια μιας και οι αποψεις διηστανται
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Όνομα:
    Τίνα

Όσοι ασχολείστε εντατικά με την ωριαία θα πρέπει επιτέλους να ακολουθήσετε "μια σχολή" για να μην έχετε μπερδέματα. Όλοι μπερδεύεστε όχι μόνο γιατί οι γνώμες διίστανται αλλά γιατί βάζετε ένα ωριαίο τώρα κι ένα όταν γνωρίσετε ή χωρίσετε με κάποιον.

Ετσι δεν πρόκειται να μάθετε ωριαία πάντως. Εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε να μάθετε κι όχι για να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Αυτό το κάνουμε με τις πελάτισσες μας και όχι μέσα σ' ένα φόρουμ.

Δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά, το λέω σ' όλους γιατί τον τελευταίο καιρό βλέπω πως η ωριαία βρίσκεται ακόμη μια φορά σ' άνθηση μέσα στο φόρουμ.

astrotrella ρωτάς να μάθεις "αν θα τα φτιάξετε" εννοείται πως θα μελετήσεις τον 5ο.

Ναι και εγω να μαθω θελω και πιστεψτε με η υποθεση με το συγκεκριμενο ατομο με απασχολει πολυ καιρο τωρα..Αλλα δεν ηθελα να κανω ωραια για αυτο και αν ειχα παρατησει τη ωριαια εδω και καιρο ειναι γιατι μπερδευομαι πολυ, εξεταζω τα βασικα πραγματα αλλα θεωρω οτι ειναι πολυ συνθετη μεθοδος για να βγαλουμε συμπερασματα και να ειμαστε σιγουροι εμεις που δεν εχουμε πολλες γνωσεις αστρολογιας οπως εσεις..Γιατι 5ο ομως και οχι 7ο μονο σε περιπτωσεις σοβαρων σχεσεων και γαμου τον κοιταμε τον 7ο?Αν εχουμε χαθει με τον αλλον αλλα ενδιαφερομαστε? Και τι συμβαινει οταν ο κυβερνητης του ερωτοντος ειναι αναδρομος και εχει γινει ηδη η οψη με τον κυβερνητη του 5ου ,οταν γινει ορθοδρομος και φτασει σε αυτες τις μοιρες θα υπαρξει γεγονος ..?Και οταν παιζουν και οι εξοκρονιοι πολυ δηλ μια συνοδος σεληνης Πλουτωνα δεν δειχνει μια εντονη συναισθηματικη κατασταση πολυ φορτισμενη?Εγω δεν ζητησα να μας δωσετε μασημενη τροφη απλα να μας μεταδωσετε καποιες γνωσεις σας και να μας βοηθησετε ,αφου δεν το κατεχουμε (διαβαζα και κατι βιβλια ωριαιας και μπερδευτικα χειροτερα) ο διας δινει τιτλους στον ηλιο ,ο ερμης ειναι σε αμοιβαια υποδοχη απο τριπλοτητα κατι τετοια ελεγε μεσα και μπερδευτικα ,εμεινα με το στομα ανοιχτο

Astrotrella,
    Όπως σίγουρα θα σου πουν κ οι αστρολόγοι του myhoroscope, η Ωριαία δεν είναι καθόλου εύκολο αντικείμενο. Για μένα τουλάχιστον έτσι είναι. Θέλει διάβασμα, επιμονή κλπ κλπ. Προσπάθησε να διαβάσεις τον χάρτη σου κ ας κάνεις λάθος. Κάτι άλλο που βοηθά πολύ είναι να ανατρέχεις σε χάρτες των οποίων η απάντηση είναι πλέον γνωστή.
    Κ για να μην θεωρηθώ φωστήρας, να σου πω ότι έκανα....αρκετούς μήνες να διαβάσω το πρώτο μου βιβλίο Ωριαίας. Θέλει χρόνο να μπεις στο νόημα. Κάποιοι διαβάζουν μήνες- τουλάχιστον- μέχρι να αρχίσουν να καταλαβαίνουν τους χάρτες τους.
    Καλή δύναμη.

Ναι το εχω κανει αυτο κοιταγα χαρτες που ειχαν βγει ετοιμοι αναλυμενοι αλλα και παλι μπερδευομουν..Στον τομο της ωριαια στα μαθηματα συγχρονης αστρολογιας που διαβαζα και απο οτι ειχα διαβασει ειχε γραψει τα κειμενα η κυρια Ζαχαριαδου επαιρνα παραδειγματα απο εκει και προσπαθω να τα αναλυσω αλλα δεν τα καταφερνω και ομως τα διαβαζω ετοιμα αναλυμενα και φαινονται τοσο απλα και κατανοητα και ωραια αλλα αμα εχεις αγνοια τα μπερδευεις χειροτερα

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)