s
ερωτησεις για ωριαιο χαρτη - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 23 of 23
    Όνομα:
    Τίνα

Re: ερωτησεις για ωριαιο χαρτη

Ναι, θα μπορούσε αν οι σημειοδότες σχημάτιζαν μελλοντικά όψη. Οι όψεις δείχνουν γεγονότα.

Ειναι πολυ συναρπαστικη η συζητηση σας!Ησχεση ειναι οντως πολυ παραξενη.Στη φαση αυτη ουτε εγω ξερω τι θελω ή αν θελω. Ειναι σιγουρα μια σχεση αγαπης.Ξεκινησε ως φιλικη,εγινε ερωτικη με δικη μου πρωτοβουλια,μετα σεξουαλικη γιατι αυτος "ειναι σε μια φαση που δεν ερωτευεται",μετα εγινε σχεδον συντροφικη,μετα παλι απλη φιλικη και παει λεγοντας.Hattie οντως αυτος ηθελε να συνεχισουμε ως εχει και εγω μπλοκαρα την επικοινωνια απο θυμο και απογοητευση.Κα Ζαχαριαδου ναι ειμαι σε μια φαση σχετικα δυσκολη με φοβο ,μοναξια και ψαχνω το παρελθον.
    Απο τις οψεις φαινεται τι πορεια θα παρει αυτη η σχεση?
    Κα Σπιγγου τι σημαινει αυτη η οψη 150ο?
    Ρωταω πολλα ?

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Οι ερωτήσεις είναι δωρεάν και οι απαντήσεις για όποιον θέλει και είναι πρόθυμος να απαντήσει επίσης. Δυστυχώς όμως δεν έχω πλέον τα στοιχεία οπότε και δεν θυμάμαι να σου πω τι σου είπα και επάνω σε τι.

Το μόνο που σίγουρα θυμάμαι είναι αυτό που και εσύ περιγράφεις! Ητοι το μπέρδεμα.

Καλό σου βράδυ

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)