s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 246
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 246 of 350 FirstFirst ... 146 196 236 242 243 244 245 246 247 248 249 250 256 296 346 ... LastLast
Results 2,451 to 2,460 of 3493
    Όνομα:
    λιλλιαν

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

καλημερα καλο μηνα θα ηθελα να σασ ζητησω μια χαρη θα μπορουσατε να γραψετε ενα αρθρθο σχετικα με τισ αυτοκτονιεσ που διαδραματιζονται το τελευταιο διαστημα στην ελλαδα πωσ μπορει να εξηγηθει αυτο σε συναρτηση με αστρολογικουσ συλλογισμουσ ευχαριστω καλημερα

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Το συντομότερο που θα μπορούσα να πω από πλευράς μου είναι η διαδρομή του Πλούτωνα μέσα από τον 8ο του χάρτη της Ελλάδας.

Υστερα πως να μην αυτοκτονήσει κανείς, και πως να μην περιμένουμε και πολλές άλλες ακόμα, όταν με μαθηματική ακρίβεια δεν θα έχουμε ούτε τα πιο βασικά για την επιβίωση μας!

Ας μου απαντήσει κανείς γιατί αν δεν αυτοκτονήσω σίγουρα θα σκάσω.

Όνομα:
    λιλλιαν

αναφορικα σασ το λεω χωρισ να θελω να εκμαιευσω καμμια τυπου προβλεψη απο σασ στο χαρτη μου εχω τον πλουτωνα στον αιγοκαιρο στον 5ο αληθεια μουχει περασει απτο μυαλο να μπω στη βουλη ζωσμενη με χειρομβομβιδεσ αν ηταν ναυτοκτονησω θα αφηνα κ ενα καλο πισω μου θα ειχα φαει κ μερικουσ απο αυτουσ που μασ εφτασαν στην εξαθλιωση χωρισ ελπιδα κ με καταθλιψη αλλα απτην αλλη ειμαι μανα κ εχω ποιο ιερο σκοπο να επιτελεσω σκεψεισ ομωσ του τυπου αυτου κανω ευχαριστω που με ακουσατε κ για την απαντηση σασ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by λιλλιαν View Post
    καλημερα καλο μηνα θα ηθελα να σασ ζητησω μια χαρη θα μπορουσατε να γραψετε ενα αρθρθο σχετικα με τισ αυτοκτονιεσ που διαδραματιζονται το τελευταιο διαστημα στην ελλαδα πωσ μπορει να εξηγηθει αυτο σε συναρτηση με αστρολογικουσ συλλογισμουσ ευχαριστω καλημερα
    Quote Originally Posted by λιλλιαν View Post
    αναφορικα σασ το λεω χωρισ να θελω να εκμαιευσω καμμια τυπου προβλεψη απο σασ στο χαρτη μου εχω τον πλουτωνα στον αιγοκαιρο στον 5ο αληθεια μουχει περασει απτο μυαλο να μπω στη βουλη ζωσμενη με χειρομβομβιδεσ αν ηταν ναυτοκτονησω θα αφηνα κ ενα καλο πισω μου θα ειχα φαει κ μερικουσ απο αυτουσ που μασ εφτασαν στην εξαθλιωση χωρισ ελπιδα κ με καταθλιψη αλλα απτην αλλη ειμαι μανα κ εχω ποιο ιερο σκοπο να επιτελεσω σκεψεισ ομωσ του τυπου αυτου κανω ευχαριστω που με ακουσατε κ για την απαντηση σασ
    Αγαπημενο μελος Λιλιαν σε αυτο το τοπικ γινονται οι συστασεις για τα νεα μελη
    και τα καλωσορισματα

Αν θελεις ανοιξε νεο θεμα για να το συζητησετε και με αλλα μελη αυτο που σε προβληματιζει εσενα και ολους μας πιστευω...

Υ.Γ
    Νομιζω οτι επειδη μας διαβαζουν και ατομα σε νεαρη ηλικια αν μου επιτρεπεις και ζητω συγνωμη
    αυτο με την αυτοκτονια και τις χειρομβοβιδες ισως ειναι καπως
    βαρυ .Εμεις οι πιο μεγαλοι καταλαβαινουμε την αγανακτηση και τον τροπο που το λες αλλα ισως καποιο αλλο μελος οχι...

με αγαπη
    κουκι
    Last edited by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ; 05-04-2012 at 05:28 PM.
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

hi!!!!!! k egw kainouria molis graftika........

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by ntemi86 View Post
    hi!!!!!! k egw kainouria molis graftika........
    Καλωσόρισες στο myhoroscope
    Δ.Κ

Όνομα:
    λιλλιαν

δεν θελω να προκαταβαλω κανεναν με τισ σκεψεισ μου αλλα μηπωσ μπορεισ να μου υποδειξεισ που πρεπει να πατησω κουμπι για να μιλαω με καποια μελη γιατι ειδα το κουτι με την απαντηση απο κατω κ το πατησα κ εγραψα

Όνομα:
    aggeliki

hello!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Zodiak ring View Post
    hello!
    Καλημέρα και καλώς μας ήρθες
    Δ.Κ

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Σαν καλό Κριάρι που είμαι από πλευρά ωροσκόπου, και Αρη στον Κριό την ίδια σκέψη την είχα κάνει και εγώ πολύ καιρό πριν.

Η αφεντομουτσούνα μου βλέπεις ήθελε και στον θάνατο να έχει κατά προτίμηση και την πρωτιά της!

Αυτές τις σκέψεις τις έχει κάνει τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας πρέπει να σου πω.

Ομως πέρα από το ότι η αυτοκτονία είναι απεχθές θέμα για οιονδήποτε και για όποιο λόγο το κάνει, -και μακριά από όλους μας και κυρίως από όλους τους συμπατριώτες μας - το κάρμα είναι κάρμα.

Ατομικό ή συλλογικό το ίδιο κάνει. Εχουμε μπει για καλά στο χορό και πρέπει να τον χορέψουμε. Και κοίτα όχι ότι και ότι. Πυρρίχιος χορός και τι στο κόσμο! Αυτός είναι ο πασίγνωστος αρχαίος χορός των πολεμιστών.

Πόντιοι που είστε βγείτε να μας τα πείτε και εσείς. Ετσι λοιπόν που λες. Δοκιμαζόμαστε και ατομικά και συλλογικά. Καλώς ή κακώς, οφείλουμε να παλέψουμε και με τον εαυτό μας, και για τους άλλους, τα παιδιά τους φίλους και όλοι προς όλους.

Βαρύ κάρμα δεν λέω. Αλλά άλλο να το λέω, και άλλο να αποφασίσει κανείς να πιστέψει πως στην άλλη άκρια του τούνελ θα φανεί το φώς!

Ολα τώρα πια είναι θέμα θέλησης και αλλαγής στο κουρδιστήρι που έχουμε στο μυαλό μας.

Λίλλιαν πες αντίο στις αρνητικές σκέψεις, αλλιώς χάνεις πολύ φαιά ουσία για το τίποτε!

Φιλικά

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 79 users browsing this thread. (0 members and 79 guests)