- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 2,441 to 2,450 of 3493
Thread: Ώρα να συστηθούμε (3)
-
01-04-2012, 06:49 PM #2441
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Δεν θα σου βάλω βέβαια like γιατί με αναποδυγύρισες με εκείνο το έχω ακούσει ότι οι 64 -68 έχουν θέμα με τους χωρισμούς!
Κάτι χρονάκια αν κοιτάξω πίσω, στο σινεμά στις ιστορίες με νεραίδες και πρίγκιπες και βοσκοπούλες ο χωρισμός και τότε, και τώρα έδινε και έπαιρνε.
Ούτε θα συμφωνήσω ότι υπάρχει αγάπη που ξεπερνάει κάποιον. Η αν αυτός/αυτή πιστεύει κάτι τέτοιο, πληρεί πλήρως υπό την επήρεια της εξάρτησης!
Στατιστικά και ψυχολογικά και αστρολογικά δε, τα σημάδια δείχνουν πως οι έρωτες τύπου εξάρτησης έχουν σίγουρη ημερομηνία λήξης.
Αν και κακιά που στα λέω αυτά, -ξέρω πως απόψε θα με μισήσεις - όμως καλύτερα να μισήσεις εμένα, παρά να βασανίζεσαι.
Καλό μήνα, και και μια όμορφη άνοιξη. Ανοιξη και καλοκαίρι εύχομαι να φέρουν την άνοιξη στην καρδιά σου.
Φιλ -Χρ
-
01-04-2012, 07:55 PM #2442
kalispera me lene tzoyli moy aresi poli i astrologia
-
01-04-2012, 09:53 PM #2443
Ευπρόσδεκτα τα όσα λετε... έφτασα στα ... 43 ... για να αναποδογυρίσουν όλα και για μένα... Ερωτέυτηκα.. όχι για πρώτη φορά.. αλλά τώρα είναι αλλιώς.. και λόγω ηλικίας.. εμπειριών.. τώρα πια μπορώ να πω.."Βρήκα το άλλο μου μισό.. "Και όταν είσαι ερωτευμένος νοιώθεις ανίσχυρος.. αδύναμος.. εξαρτημένος... αλλά επίσης έχεις μια άλλη αυτοεκτίμηση.. έχεις ενέργεια.. και μη ξεχνάμε πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός... Ε.. όλα αυτά... εχουν επηρρεάσει τη ζωή μου... και αν δεν " έπαιρνα " από κείνον αυτά που παίρνω.. όχι δε θα με άφηνα να αφεθώ... μα είναι αμοιβαίο... απλά η δυσκολία και η αδυναμία του λόγω χαρακτήρα μας κολλάει να περάσουμε έναν σκόπελο... Αχ.. εμείς οι Δίδυμοι.. πολυλογάδες.. ε...? την άνοιξη και το καλοκαίρι... αναμένω.... Ευχαριστώ για τις ευχές... Καλό βράδυ....
-
02-04-2012, 10:29 AM #2444
το σαιτ αυτο ειναι πολυ τελειο κ το παρακολουθω συχνα συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανετε μου διεγειρατε το ενδιαφερον να μαθω αστρολογια οταν εχω χρονο διαβαζω πολλα αρθρα σασ επισησ οι χαρτεσ που μασ δινετε με διευκολυναν να μαθω πολλα πραγματα για το χαρακτηρα μου σασ ευχαριστω πολυ πιστευω να υπαρχει αυτο το σαιτ γιατι περναω μια πολυ δυσκολο περιοδο τησ ζωησ μου κ μου κραταει συντροφια μετα τιμησ λιλλιαν
-
02-04-2012, 12:06 PM #2445
Καλημέρα λίλλιαν,
Ως μέλος αυτής της ιστοσελίδας που συμβάλλω ενίοτε με διάφορα άρθρα, αισθάνομαι χαρουμένη όταν και όποτε νέα μέλη εισπράττουν τα καλά και θετικά της αλλά και ότι επωφελούνται απο τις προσπάθειες μας.
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Μείνε συντονισμένη και απόλυτα βεβαιωμένη πως ο εμπλουτισμός αυτής ειδικά της ιστοσελίδας δεν θα πάψει ποτέ να υφίσταται.
Καλή σου μέρα και καλό μήνα
-
02-04-2012, 12:46 PM #2446
αχ ειστε φοβεροι αλλα δεν εχω πολυ χρονο για να ασχοληθω με την ποικιλη υλη που διαθετετε μονο μια απορια, στον ωροσκοπο μου εχω παντελης ελλειψη του στοιχειου του νερου, αυτο πωε ερμηνευεται γενικα? Με εχετε βοηθήσει πολλες φορες και σας ευχαριστω πολυ. Κανετε απιστευτη δουλεια!!!
-
02-04-2012, 02:08 PM #2447
και μαι ζεστη καλημερα και απο μενα.!!!
-
02-04-2012, 02:21 PM #2448
Τα άτομα με υδάτινα στοιχεία είναι συνήθως ιδιαίτερα συναισθηματικά και συμπονετικά και είναι δεκτικά και συμπονετικά στα προβλήματα και τη διάθεση των άλλων γύρω τους.
Συνήθως διαθέτουν ισχυρή φαντασία και μία φυσική προσκόλληση σε πνευματιστικά και αποκρυφιστικά θέματα.
Η έλλειψη πλανητών στο στοιχείο του νερού δείχνει μια δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων τους και μπορεί να τα οδηγήσει να σχετίζονται με άκρως συναισθηματικά άτομα ή να προσπαθούν να αποδείξουν με άλλους τρόπους(π.χ. με τη φροντίδα της περιποίησης ή του φαγητού) ότι έχουν ευαισθησίες.
Μπορείτε να δείτε αν υπάρχουν πλανήτες σας σε υδάτινους οίκους ή πλανήτες σε όψη με Ποσειδώνα (όπως Σελήνη, Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης). Υπάρχει με αυτό τον τρόπο κάποια εξισορρόπιση της έλλειψης του εν λόγω στοιχείου.Last edited by *alkmini; 02-04-2012 at 02:49 PM.
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
03-04-2012, 12:00 AM #2449
-
03-04-2012, 03:00 PM #2450
Δεν είμαι και πολύ καινούργιο μέλος, αλλά η έλλειψη χρόνου με κρατά συνήθως μακριά από το δίκτυο. Ενδιαφέροντα άρθρα και κατατοπιστικά για να καταλάβει κανείς καλύτερα τον εαυτό του.
Εντούτοις, πάντα "σκαλώνω" στις διελεύσεις. ως τοξότης με ωροσκόπο σκορπιό έχω να περιμένω καλά νέα με την έλευση της αφροδίτης στους διδύμους;
Ευχαριστώ για την παρέα σας ούτως ή άλλως!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 71 users browsing this thread. (0 members and 71 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.