s
Γενεθλια αφροδιτη στις 27ο της παρθενου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Γενεθλια αφροδιτη στις 27ο της παρθενου

Καλησπερα!Διαβασα προσφατα οτι η χειροτερη θεση για την αφροδιτη ειναι στην παρθενο και ιδιως στις 27ο.Εγω που εχω αυτη τη θεση(27ο 44') να περιμενω τα χειροτερα στις ερωτικες μου σχεσεις???

Re: Γενεθλια αφροδιτη στις 27ο της παρθενου

Είναι απλά λίγο ψυχρή, ή καλύτερα ουδέτερη, έχει ιδιαίτερο μαγνητισμό αλλα σε βοηθάει να εστειάσεις σε άλλα πράγματα, μερικοί απο τους πιό περίφημους ερευνητές την είχαν , παρόλα αυτά για τα ερωτικά μπορεί την ενέργεια που θέλεις να την παίρνεις απο άλλες όψεις

Οι μονες οψεις που κανει η αφροδιτη μου ειναι εξαγωνο με ερμη 0.04,συνοδο με πλουτωνα 5.41,εξαγωνο με λιλιθ 0.00.Επισης ειναι στον 1ο οικο.Ειναι καλο ολο αυτο αραγε?

Δέν είναι απαραίτητο η σεξουαλικότητά σου να αντλείται απο όψεις της Αφροδίτης..

Δεν αναφερομουν στη σεξουαλικοτητα ,αλλα στην καλη τυχη στις ερωτικες σχεσεις...

Ναι και αυτό , το ένα δεν αναιρεί το άλλο

Σωστα .Παντως εγω σκιαχτηκα λιγο οταν το διαβασα...

Όνομα:
    Λίντα

mememer, η Αφροδίτη έχει την έξαρση της, στις 27ο των Ιχθύων όπου δίνει τις καλύτερες ιδιότητες της. Ακριwώς απέναντι στις 27ο της Παρθένου είναι η πτώση της ,αν και αυτό χρησιμοποιούνταν ευρέως παλαιότερα,σήμερα δεχόμαστε πτώση και έξαρση ενός πλανήτη σε ολόκληρο το ζώδιο και όχι μόνο σε μία μοίρα.
    Τέλοςπάντων, πτώση της Αφροδίτης θεωρείται ότι θα wγάλει τα χαρακτηριστικά της με κάποιες δυσκολίες. Παράδειγμα , η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της συντροφικότητας και είναι υποχωρητική για να έχει καλές σχέσεις με όλους, στην Παρθένο όμως μπορεί να γίνει επικριτική κάποιες φορές.
    Για τις σχέσεις σου δεν θα κρίνεις μόνο από την Αφροδίτη, γιατί δεν σημαίνει και τίποτα

Εκτός από την Αφροδίτη κοίτα 5ο οίκο, κυβερνήτη και πλανήτες μέσα.

Η Αφροδίτη σου εκεί είναι πολύ ανασφαλής και αυτό προβάλλεται και στις σχέσεις της με τους άλλους ανθρώπους, και όπως είπε η Λίντα θα δώσει δυσκολίες. Οι δυσκολίες όμως δίνουν και εξέλιξη. Αν θα έχεις τύχη στα ερωτικά, αυτό θα φανεί από το σύνολο του ωροσκοπίου σου.
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες!Ας λενε τα αστρα οτι θελουν.....Θα κανω focus στην ελευθερη βουληση οπως εκανα παντα.Ετσι κι αλλιως για πολλα χρονια ενιωθα τυχερη σε ολων των ειδων τις σχεσεις,κι οπου δεν ειχα τυχη ειχα βουληση.Μονο τα τελευταια 3 χρονια νιωθω μια γκαντεμια,αλλα θα περασει δεν μπορει....Ευχαριστω και παλι!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)