- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 27
-
29-03-2012, 06:38 PM #1
βοηθεια σε χαρτη ωριαιας αστρολογιας
Καλησπερα σας!Μολις προσφατα εμαθα και αρχισα να ασχολουμαι με την ωριαια αστρολογια και ομολογω πως δεν τα πολυκαταφερνω.Τωρα αντιμετωπιζω ενα πολυ μεγαλο διλημμα σε σχεση με τη δουλεια και αναρρωτιεμαι αν μπορει καποιος να με βοηθησει,να μου διαβασει εναν χαρτη που εφτιαξα σημερα 29 Μαρτιου 2012 ωρα 5μμ 02λ 54 δευτ χωρα ελλαδα πολη αθηνα. Το διλημμα ειναι "να μεινω ή να φυγω ",να διακοψω την επαγγελματικη σχεση ή οχι?Ειμαι φυσικοθεραπευτρια παιδιων και εχω πολυ κακη σχεση και συνεργασια με τους συγκεκριμενους γονεις.Και ενω αγαπω πολυ το παιδι δεν νομιζω οτι αντεχω αλλο να τους παλευω,με εχουν φτασει στα ορια μου.Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
29-03-2012, 07:29 PM #2
Re: βοηθεια σε χαρτη ωριαιας αστρολογιας
Καλησπέρα memember.
Ο χάρτης δείχνει ξεκάθαρα οτι είσαι σε μια "μετέωρη" κατάσταση για την ερώτηση σου.
Αφενώς ο σημειοδότης σου , ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση/αδυναμία αλλά και σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, αφετέρου οι σκέψεις σου στα επαγγελματικά (Σελήνη στους Διδύμους) , χωρίς καμία θεμελιώδη δύναμη ..δείχνει πόσο "αδύναμη" είσαι στο να πάρεις μια απόφαση, αλλά και την "κακή" σχέση που έχεις με τους γονείς του παιδιού , και πόσο μάλλον όταν στον 5ο παραγωγικό οίκο των επαγγελματικών (ο 5ος οίκος απο τον 10ο σου) βρίσκεται ο Κρόνος σε έξαρση και ανάδρομη πορεία (όπου η σελήνη απεχθάνεται τον Κρόνο) .
Κατά τη δική μου άποψη , η κατάσταση των 2 σημειοδοτών σου , δεν είναι ιδιαίτερα καλή , και αυτό αποδεικνύεται απο το ύφος της ερώτησης φυσικά.
Θα πρότεινα μια επιπλέον άποψη πάνω στο χάρτη , μήπως έχω κάνει και εγώ κάποιο λάθος φυσικά!!
-
29-03-2012, 09:50 PM #3
Στέλιο καλή η προσπάθεια αλλά τι εννοείς λέγοντας ο Κρόνος στον Ζυγό σε έξαρση ανάδρομος στον 5ο από τον 10ο; Ο 5ος από τον 10ο είναι φυσικά ο 8ος. Ο δε Κρόνος βρίσκεται τον 2ο (μήπως εννοούσες 2ο και κατά λάθος έγραψες 5ο ) ενώ είναι συγκυβερνήτης του 4ου και 5ου.
Όμως βασιζόμενοι στο περιεχόμενο της ερώτησης: "να μείνω ή να φύγω ",να «διακόψω την επαγγελματική σχέση ή όχι» άρα στην ουσία έχουμε και διπλή ερώτηση να δούμε το τι προκύπτει.
Εφόσον ο Αρης είναι στο μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου ανάδρομος στον 12ο οίκο συγκυβερνήτης του 1ου και του 8ου, σε όψη 150ο με την ακμή του 8ου και τον Ουρανό στον Κριό επίσης στον 8ο, γίνεται ολοφάνερο πως η memmber έθεσε την ερώτηση σε στιγμή μεγάλης νευρικής και ως εκ τούτου ακατάλληλης αλλά και πρώιμης ακόμα στιγμής για να πάρει ψύχραιμες και ξεκάθαρε για τα συμφέροντα της αποφάσεις.
Η Αφροδίτη –πλανήτης των χρημάτων και των εισοδημάτων στον 9ο και συγκυβερνήτης του 1ου και 2ου αλλά σε όψη 150ο με τον Κρόνο σε έξαρση μεν αλλά στον 2ο ανάδρομο, δείχνουν πως με μία βεβιασμένη απόφαση του είδους, θα μπορούσε να συντελέσει σε μεγάλες καθυστερήσεις και δυσκολίες να αντικαταστήσει τα έσοδα που θα απολεσθούν Επίσης φεύγοντας.
Επίσης ο Ερμής συγκυβερνήτης του 12ου, του 1ου , του ωροσκόπου, του 6ου και του 10ου στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο ανάδρομος (άλλη μία ένδειξη της διπλής ερώτησης ), δείχνει την δυσμενή και νοσηρή συναισθηματική κατάσταση τόσο της ίδιας όσο και των εργοδοτών της. Βέβαια αντικατοπτρίζει το ήδη κακό πλαίσιο που κινούνται στα πράγματα τόσο στο διαδικαστικό μέρος της εργασία της όσο και για το κύρος γενικότερα της καριέρα της. Από την άλλη ο Αρης σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στον 5ο οίκο στο ζώδιο του Αιγόκερω, συγκυβερνήτη του 3ου και σε όψη τετραγώνου με τον Ηλιο στο ζώδιο του Κριού στον 8ο σηματοδοτούν την πιθανότητα μίας αιφνίδιας και πολύ εσωτερικής αλλαγής στα πράγματα που ίσως οδηγήσουν τουλάχιστον μερικώς στην αποκατάσταση του τωρινού κακού κλίματος.
Συνήγορος της παραπάνω άποψης τυγχάνει και η ναι μεν αδύναμη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων αλλά συγκυβερνήτης του 11ου όσο όμως και με την ευμενή όψη της με την Αφροδίτη καθώς και στο ασθενές επίσης μεν τρίγωνο με τον Κρόνο, δείχνει πως υπάρχει έδαφος να δοθεί χέρι βοηθείας ώστε να συνεχιστεί η αναμεταξύ τους σχέση τουλάχιστον σε ένα λιγότερο επισφαλές συναισθηματικά κλίμα από ότι το τωρινό.
Memember να σου πω πως και ο γιός μου εργαζόμενος ως φυσικοθεραπευτής υπόκειται σε τεράστιες εσωτερικές και συναισθηματικές πιέσεις ώστε καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά την απογοήτευση και την δυσάρεστη σε θέση σου.
Νομίζω όμως πως προς το παρόν θα ήταν καλύτερα να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία τουλάχιστον - μέχρι που να ορθοδρομήσει ο Ερμής και ο Αρης - στον εαυτό σου αλλά και στους εργοδότες σου, συζητώντας ίσως ευθέως και απολύτως ξεκάθαρα μαζί τους. Εγώ όμως με αυτό το χάρτη θα σε ρωτούσα. Είσαι σίγουρη ότι σου αρέσει το επάγγελμα σου;
Στο πως τελικά θα ήταν προτιμότερο και ευνοικότερο για εσένα να εξελιχθεί η παρούσα κατάσταση τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα θα έβγαζε κανείς με μία συναστρία αυτού του ωριαίου με το γενέθλιο και το προοδευτικό σου, όσο και αντίστοιχα ίσως και με του παιδιού. Κάπως δύσκολο βέβαια, θετικό όμως και όχι παντελώς ακατόρθωτο.
Θα χαρώ να μάθω σε ποια απόφαση κατέληξες. Εύχομαι καλή δύναμη, και πολύ –πολύ κουράγιο και υπομονή σε όλους σας.
Φιλ – Χρ –Σπ
-
29-03-2012, 10:57 PM #4
Θελω καταρχην να σας ευχαριστησω για την αμεση απαντηση και τον κοπο που κανατε !Να σας πω για τη δουλεια μου οτι οχι απλα μου αρεσει,αλλα νιωθω και πολυ τυχερη που τη διαλεξα ή με διαλεξε. Ειμαι εκει που ανηκω και παιρνω μεγαλη ευχαριστηση απ αυτο.Οσο αφορα στη συγκεκριμενη σχεση ηταν απ την αρχη δυσκολη και ο μονος λογος που εμενα ηταν το παιδι.Το οικονομικο κομματι αυτη την εποχη ειναι ενα θεμα αλλα δεν το βαζω πανω απο την ψυχικη μου ισορροπια. Απλα εγινε κατι που με φοβισε ,οτι θα μου χρεωσουν δικα τους λαθη και αμελειες πανω στο παιδι.Ειναι ανθρωποι που δεν ακουν ,κανουν οτι τους βολευει και μετα ψαχνουν να τα φορτωσουν στους αλλους.Αν καταλαβα καλα πρεπει να περιμενω.Ειναι πολυ δυσκολο γιατι εχω κανει μεγαλη προσπαθεια και πραγματικα δεν φαινεται ελπιδα απο πουθενα.Και σκεφτηκα μηπως πρεπει να το τελειωσω εδω ,να προλαβω τα χειροτερα.Δεν ξερω...Ευχαριστω απο την καρδια μου για τις συμβουλες σας!Ελπιζω να εχω καλα νεα να σας πω.....
-
29-03-2012, 11:15 PM #5
memember μου σε συγχαίρω κορίτσι μου που αγαπάς την δουλειά σου. Αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και τεράστιο συν για εσένα και αυτό που παίζει την μεγαλύτερη σημασία!
Δώσε λίγο μα λίγο χρόνο ακόμα στον εαυτό σου. Σκέψου και ξανασκέψου και μην βιαστείς. Δες πως και εάν ίσως φεύγοντας τελικά θα βρεις άμεσα άλλη δουλειά.
Και κάτι ακόμα. Σκέψου εάν -γιατί υπάρχουν - υπάρχουν κάποιοι σύμμαχοι σου δίπλα σου.
Αποτάσου σε οιονδήποτε πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να τους μιλήσουν. Ολα θα πάνε καλά πιστεύω. Σου εύχομαι μακριά από οποιοδήποτε συναισθηματικό Γολγοθά και ναι φυσικά να μην κατακερματιστεί η ψυχική σου υγεία. Σκέψου. Κάνεις ένα ιερό επάγγελμα και το σύμπαν τα ανταμοίβει αυτά.
Φιλιά
Καλό ξημέρωμα.
-
30-03-2012, 02:01 PM #6
Καλημέρα Χρυσάνθη και Memember
Εκανα μια απόπειρα ερμηνείας της Ωριαίας (μαθητούδι βλέπετε ακόμα) , όμως μάλλον η διατύπωση μου ήταν εντελώς λανθασμένη με τους οίκους!
Στην φύση της ερώτησης , ο επικρατέστερος οίκος ποιός θα μπορούσε να είναι; Ο 6ος οίκος (Προσφορά υπηρεσιών = Τάδε έφη Φυσιοθεραπεία) ή ο 10ος (Επαγγελματικά/Καριέρα);
Λαμβάνοντας υπόψην τον 5ο και 6ο οίκο στο παρόντα χάρτη (Τομέας παιδιών και υπηρεσιών αντίστοιχα) , κυβερνόνται και οι 2 οίκοι από τον Κρόνο (εδώ π.χ θα μπορούσα να ερμηνεύσω αυτή την θέση ως εξέχουσα θέση πίεσης όσον αφορά το θέμα της υπηρεσίας που προσφέρεται απο την ερωτούσα, αλλά και στο θέμα του συγκεκριμένου παιδιού που ενώ η ερωτούσα έχει μια πολύ καλή σχέση , μπαίνουν στη μέση οι "Κρόνιοι" γονείς
Δεν ξέρω Χρυσάνθη αν είναι σωστή η σκέψη μου περί του 10ου οίκου. Αν δεν κάνω λάθος και θέλω μια διόρθωση σε αυτό , αν θέλουμε να βρούμε τον 5ο παραγωγικό οίκο του 10ου οίκου (μετρώντας φυσικά προς τα μπροστά) , δεν πέφτουμε πάλι στον 2ο φυσικό οίκο; Δηλαδή πάλι πέφτουμε στον Κρόνο , ο οποίος πολύ σωστά έγραψες σχηματίζει όψη Χιαστί με τον Ερμή (Κυβερνήτη του 10ου φυσικού οίκου και σημειοδότη της ερωτούσας).
-
30-03-2012, 02:08 PM #7
Γιατί δεν απλοποιείτε τα πράγματα; άσε πουλάκι μου τους παράγωγους οίκους και μελέτα τη σχέση του 1ου οίκου με τον 10ο και φυσικά τη Σελήνη. Επίπρόσθετα κοίτα τον 6ο οίκο ο οποίος θα σου δώσει τις πληροφορίες που ήδη γνωρίζεις, τις συνθήκες που βιώνεις καθημερινά. Χώρια δε, που ο ωροσκόπος θα δείξει τη συναισθηματική φόρτιση που υφίστασαι. Η ωριαία είναι δύσκολη γιατί έχει πολλούς κανόνες, αν τη δυσκολεύετε κι εσείς που είστε αρχάριοι, δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη.
-
31-03-2012, 01:36 PM #8
Καλημερα!Τελικα αποφορτιστηκε η κατασταση.Φαινεται οτι παρερμηνευσα τα λογια της μαμας του παιδιου.Μιλησαμε και καταλαβα οτι δεν εννοουσε αυτο που υπεθεσα,δεν μου εδινε ευθυνη για κατι,δεν υπηρχε κακο υπονοουμενο,απλα ανησυχια και κακη διατυπωση απο τη μερια της.Οχι οτι η σχεση εφτιαξε κι ουτε ελπιζω σε κατι τετοιο,αλλα τουλαχιστον μπορω να κανω πιο ηρεμα τη δουλεια μου.Κι αν ποτε χρειαστει να φυγω και να αποχαιρετισω το παιδι ,να γινει για το σωστο λογο.Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σας!
-
31-03-2012, 01:41 PM #9
Απ, πόσο χαίρομαι.
Να ένα παράδειγμα για το πως και πότε ωριαία και γενέθλια και προοδευτική αστρ. μπορεί να παραμερίσει τα πάντα και όλα να αρθούν προς το καλύτερο. Επέμεινε. Μίλησε ξανά προς την μητέρα του παιδιού, και τότε σιγά σιγά θα καταλάβεις ότι μέσα της οι φουρτούνες είναι ασυμμάζευτα τσουνάμια.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Βοηθά όλους μας στο να επιβεβαιώνονται έστω και εκ του μακρόθεν τις αστρολογικές μας εκτιμήσεις ειδικά αυτές που αφορούν στους ωριαίους χάρτες. .
Μπράβο σου και προχώρα ακάθεκτη. Σε θέλει όλη η χώρα και το παιδί και η ψυχούλα του είναι στραμμένη και με λαχτάρα επάνω σου. Εχεις στα χέρια σου ένα επάγγελμα ηθικού θησαυρού. Να είσαι καλά και να βοηθάς πάντα. Θα σου ανταποδοθεί κάποτε σίγουρα.
Καλό Σ/Κ
-
02-04-2012, 01:07 AM #10
Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ρωτήσω για μια ωριαία που είχα κάνει πρόσφατα συναισθηματικού περιεχομένου. Ημερομηνία ωριαίας 15-03-12 ώρα 00.19 Ηράκλειο. Η ερώτηση αν γίνει σχέση μεταξύ μας.. Οι δικοί μου σημειοδότες ο Δίας και η σελήνη ενώ και εκείνον πήρα τον 5ο οίκο και για σημειοδότη του τον Άρη(καθότι ο δικός μου σημειοδότης πέφτει στον 5ο οίκο και όχι στον 7ο). η ερωτηση μου ειναι η εξής:Υπάρχει μία όψη(τετραγώνου) συγκλίνουσα Ήλιου-σελήνης. Την λαμβάνουμε υπόψιν ή ισχύουν μόνο οι όψεις των βασικών σημειοδοτών? θα υπάρξει και αργότερα μια σύνοδο Άρη-δια... είναι κάτι θετικό ή αργεί πολύ και προηγούνται άλλες όψεις? Επίσης ότι άλλο μπορεί να φανεί στον χάρτη καλοδεχούμενο Ευχαριστώ πολύ!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.