s
Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας; - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 LastLast
Results 131 to 140 of 141

Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    αγαπητο μελος Αθηνα
    9η μοιρα εννοω
    οχι 9ο οικο..:bigsmile:

φιλικα
    :bigsmile:Τι γκάφα κ αυτή!Έχετε δίκιο δεν πρόσεξα καλά αυτό που γράφατε!Νομίζω είναι επειδή νυστάζω!:embarrest

Αλήθεια κοιτάμε και τις μοίρες?Δεν το ήξερα!:weird:Όπως είναι πολλά που δεν ξέρω!Η 11μοίρα τι μας λέει για τον ουρανό?Χίλια συγνώμη για τοfftopic::embarrest

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    :nuts:Mια Υδροχόος να λέει κάτι τέτοιο......:nuts: απίστευτο!!!!!!:toung:
    Δεν φημίζεστε για την απαισιοδοξία σας:weird:,,,,,,,,,αλλα ξέχασα είναι και θέμα προσωπικού χάρτη....:embarrest
    Πάντως μην σε παιρνει απο κάτω για έναν Υδροχόο και έναν Τοξότη νομίζω ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ακατόρθωτο!!!!
    Mε ωροσκοπο Καρκινο...ε :blink: προσπαθω:bigsmile:

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Ναι ε??? Α για αυτό έχω ένα χάρτη μέσα στην αντίφαση (όπως μου είπε αστρολόγος)-δε χρειαζόταν να μου το πει αυτή βέβαια,... ο οποίος θέλει τοοοοοοοόση δουλειά που νιώθω ότι για να κάνω κάτι-οτιδήποτε πρέπει να σηκώσω τη γη ολόκληρη!! Τοξότης με Ωροσκόπο Υδροχόο ! κατάλαβες?? να λειτουργώ τους μισούς και πολύ σου λέω οίκους... με Τοξότες πολλούς που είναι γνωστοί για την τεμπελιά τους τη θεωρητικολογία τους το ότι εκμεταλλεύονται τους άλλους,...που τα βάζουν κάτω με την παραμικρή δυσκολία....!! Ας είναι με τ΄σοσο κατεστραμμένο ωροσκόπιο μου φαίνεται ότι νωρίς πήρα το μάθημα της αυτογνωσίας μου και έχω καταφέρει να φέρω ΕΝΑ μόνο πράγμα εις πέρας σε πείσμα όσων θεωρούν ότι είμαι της ευκολίας... ! Μέχρι να φύγω από τη γη έχω όλο το χρόνο για να τα καταφέρω!! So σε ευχαριστώ για το κουράγιο ακόμα και αν το σχόλιο δεν απευθυνόταν προς εμένα!!!
    Θα άλλαζα λοιπόν τη Σελήνη μου που κάνει τετράγωνα με όλο μου το σύμπαν!!!!και ανταγωνίζεται τη Φωτιά μου!! Χάθηκε κανα εξαγωνάκι!(η κύρια αιτία της αντίφασης που τσακώνεται με όλο τον υπόλοιπο χάρτη! Αμάν πια!! )

Ο Τοξοτης τεμπελης. τα βαζει ευκολα κατω; Δεν το πιστευω!!

Μα ΦΥΣΙΚΑ, τις άπειρες όψεις χιαστι που εχω!!!!!!!!!
    πολλη τραμπαλα, πολλη κουραση.. δυσπροσαρμογη κλπ...
    καλύτερα ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ, παρα χιαστι...
    το οτι ειμαι ψαρι με παρθενο κλπ, η γενικοτερη θεση των πλανητων, δε με καιει.
    by the way, συγχαρητηρια για το θεμα!!!

Θα άλλαζα ολες τις οψεις που εχω με τον Ποσειδωνα....δεν τον θελω λεμεεεε
    Altec40 πλέον..:Ρ

Συμφωνω ! δεν τον θέλω λέμε τον Ποσειδώνα (5ο Τοξότη που κάνει ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΑΡΗ -ΚΡΟΝΟ (2ο Δίδυμοι) και Αφροδιτη (27 Ταύρος) στον υπέροχο αξονα 3-9 ! Αν και οι τρεις δεν έκαναν τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον 1ο δεν θέλω να φανταστώ τι θα έιχε συμβεί !!

Όνομα:
    Λίντα

Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας;

Πραγματικά πολύ ωραίο θέμα.

Όπως όμως λέει και το άρθρο ο χάρτης μας ,ειδικά για εμάς που ασχολούμαστε με την Αστρολογία είναι το όχημα για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας. Απ' αυτήν την άποψη μέσα από την μελέτη των δύσκολων όψεων μας, μας δύνεται και η δυνατότητα των λύσεων.

Έχω τετράγωνα Πλούτωνα με Σελήνη και Ήλιο και η ταλαιπωρία ήταν αρκετή μεγάλη, νομίζω όμως ότι χωρίς αυτή δεν θα ήμουν η ίδια. Ο Πλούτωνας μου επίσης κάνει αντίθεση στην ακμή του 6ου. Θα πω κάτι απλό. Μέχρι να εξετάσω αυτήν την όψη... δεν είχα αντιληφθεί πόσο ταλαιπωρούσα το σώμα μου εγώ η ίδια στην καθημερινότητα μου. Τσιγάρο, σκουπιδοδιατροφή, δηλ. αυτοκαταστροφή.

Ηλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 12ο οίκο για να μπορούσα να ζώ στον πλανήτη γή και όχι στο διάστημα,στη γυάλα(ειμαι Ιχθείς),στα σύννεφα,στα Τάρταρα κλπ.
    Και χωρίς δεύτερη σκέψη θα έδινα και μια κλωτσιά στον Κρόνο στην Παρθένο στον 8ο οίκο..που είναι και σε αντίθεση με τον Αρη και με τον Ηλιο!..ξου!δεν θέλω!!
    Εμένα αυτό το όχημα για αξιοποίηση των δυνατοτήτων πότε δεν έχει βενζίνη,πότε σκάνε τα λάστιχα,πότε ξεχαρβαλώνεται το τιμόνι,πότε σταματάει τελείως...

Όνομα:
    Μαρία

Θα αλλάξω το ωροσκόπιο της επόμενης ζωής μου..σ'αυτήν εδώ θα παραμείνω με Ηλιο-Αφροδίτη-Ερμή στους Ιχθείς,
    Σελήνη στο Σκορπιό(που ενώ δεν είναι καλή θέση,εμένα μ'έχει σώσει κατά καιρούς),
    Ωροσκόπο Καρκίνο,ναι θα τον άλλαζα αυτόν,είμαι προσκολλημένη στους δικούς μου,
    ο Ηλιος μου έχει πολλά τετράγωνα,ίσως να τα τριγώνιζα,γιατί μου μπλοκάρουν τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα,
    να βγάλω και τον Πλούτωνα απ'τον 4ο να τον πάω στον 8ο,δεν σχολιάζω γιατί..
    ν'αφήσω και τον Αρη στον 12ο να κοιμάται,
    Σελήνη-Ουρανός δεν βγαίνουν απ'τον 5ο με τπτ,αν πέρασα καλά στη ζωή μου αυτοί οι δυο φταίνε,μη μουχλιάσουμε κιόλας..
    θα μου πρόσθετα και μια όψη Δία-Πλούτωνα στον 2ο,για οικονομική εξασφάλιση..
    όλοι οι αργοί μου πλανήτες ανάδρομοι..
    άλλος κανείς? παρηγορηθήκατε λίγο? δε μασάω όμως,αλλιώς θα πέθαινα μπροστά στν καναπέ από υπερβολική δόση πατατακίων!!
    πάω ν'ανοίξω άλλο θέμα"το ωροσκόπιο του loser"..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)