- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 2,431 to 2,440 of 3493
Thread: Ώρα να συστηθούμε (3)
-
28-03-2012, 02:02 AM #2431
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Κι όσον αφορά την πλάνη των πλανητών απλά χρησιμοποίησα την εννοιολογία της λέξης πλανήτης που δόθηκε απο τους αρχαίους αστρολόγους . Ίσως για αυτό οι Χαλδαίοι να δίναν μεγάλη σημασία στους απλανείς αστέρες για την αληθινή φύση των ανθρώπων .
-
28-03-2012, 11:22 AM #2432
Ναι έτσι ιδωμένη η πλάνη λαμβάνει άλλη σημασία. Και συμφωνώ μαζί σου. Απλώς στα γρήγορα ειπωμένα κάποια πράγματα ακούγονται και εννοούνται ενίοτε αλλιώς.
Φιλ - Χρ
-
28-03-2012, 09:13 PM #2433
καλησπερα!!!!
-
30-03-2012, 08:19 PM #2434
Καλησπέρα ! καλώς σας βρήκα.
-
31-03-2012, 11:04 AM #2435
Ευχαριστώ για την αλήθεια σας....Και οι δυο παραδεχόμαστε πως είναι του ύψους..μα...δεν έχω φτερά για να πετάξω...αν τύχει και πέσω...και φοβάμαι..φοβάμαι μήπως είναι ένας αδύναμος άντρας που δεν μπορεί να πάει παρακάτω τη σχέση μας και κολλάει σε καταστάσεις ..μέχρι να είναι κατάλληλες....
-
31-03-2012, 12:58 PM #2436
Ελευθερία όνομα και πράγμα!
Ο μεγαλύτερος φόβος είναι ο φόβος! Τι θα γίνει αν τώρα φοβάσαι όσο λες, αύριο έρθουν τα πραγματικά δύσκολα;
Μήπως είναι ώρα να το πάρετε το τιμόνι και λιγάκι αλλιώς;
-
31-03-2012, 07:21 PM #2437
Tι όμορφα λόγια..μάλλον επιτρέψτε μου να πω σοφά λόγια...!!! Καμιά φορά αυτό που φοβόμαστε περισσότερο είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε τελικά...και μιλάω για τον Παρθένο μου....αυτό το τιμόνι αλλιώς προσπαθεί να πάρει...εδώ και 1 ολόκληρο χρόνο...βλέπει..έχει αποφασίσει ....είναι σίγουρος για το ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα...αλλά υπάρχει αυτός ο ρημαδοφόβος...κι εγώ τον αγαπάω..πόσο πολύ τον αγαπάω...και αναμένω..αναμένω...ξέρω πως δεν καταλαβαίνεται τι λέω ακριβώς μα..είναι λεπτό το θέμα...για να βγει δημοσίως...Ευχαριστώ πολύ που ασχολείσται μαζί μου...το χρειάζομαι...
-
31-03-2012, 09:08 PM #2438
kalhspera ! eimai ena kainourgio melos onomazomai Sofia !!!!! xeromai para polu pou eimai pia melos tou my horoscop
-
01-04-2012, 12:07 AM #2439
Lahtara αν δυό μου λόγια σε ανακουφίζουν, τσάκωσε και ένα Παρθενίσιο απόφθεγμα μου.
«Δεν ματιάζεται όποιος δεν θέλει να ματιαστεί, παρά μόνον εκείνος που θέλει να τον ματιάσουν».............ξέρω πως ίσως δεν με καταλαβαίνεις, είμαι όμως βέβαιη ότι θα με καταλάβεις.........φιλιά
-
01-04-2012, 04:39 PM #2440
Ευχαριστώ...!!!....νομίζω πως καταλαβαίνω....μα...όσο αφορά εμένα...η αγάπη που νιώθω..με ξεπερνάει και δεν μπορώ ..ποτέ δεν μπορεσα..να αφήσω τη λογική να ορίσει την καρδιά μου....Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα αν καταφερνα να βάλω πιο πάνω τη λογική από το συναίσθημα...τότε μαλλον δε θα ήμουν "εγώ"....Ασε που κάτι έχω ακούσει για τους γεννημένους στις χρονιές '64-'68...έχουν ένα θέμα με τους χωρισμούς...έχω το έχω στο ζενίθ...κι έτσι αναμένω στο ακουστικό μου..πότε θα αποφασίσει να τακτοποιήσει..την εκκρεμότητά ..που μας ταλαιπωρεί...Χαζορομαντική. .ευαίσθητη...ξύπνα....ίσως χάνεις χρόνο...που είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ...(με βρίζω μόνη μου...)Καλό μήνα.....και να περνάμε όλοι καλά...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 96 users browsing this thread. (0 members and 96 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.