s
Ωριαια αστρολογια! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 34
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Ωριαια αστρολογια!

[QUOTE=hattie23;141896] Ωστοσο ηθελα να ρωτησω ακομα γενικο,που δεν εχει σχεση με το ερωτημα το δικο μου .

Η σεληνη τωρα βρισκεται στον Κριο . Θα σχηματισει τελευταια οψη με τον Κρονο . Ο κρονος εχει εξαρση στην Αφροδιτη αν και "χανει " λογο αναδρομης κινησης . Η σεληνη δεν εχει καποιο τιτλο στον κριο ωστοσο βρισκεται στο ζωδιο της πτωσης του Κρονου .

Σαφεστατα εξακολουθει αν ειναι σε "αδυναμη " θεση αφου ο Κριος δεν της παει .Οταν λοιπον ενας πλανητης βρεθει σε ζωδιο που ενας αλλος πλανητης εχει αδυναμια η πτωση αυτο τι μπορει αν δειχνει για τον πλανητη στο οποιο ερχεται σε επαφη ?[/QUOTΕ]

Γεια σας hattie.

όταν δύο πλανήτες με άσχημη υποδοχή έρχονται σε επαφή τότε τους δίνεται η ευκαιρία να "βλαψουν" ο ένας τον άλλο. Στο παράδειγμα σου η Σελήνη θα έρθει σε αντίθεση με τον Κρόνο. Αγαπούν τα ακριβως αντίθετα πράγματα, έχουν ακριβώς αντίθετες αξίες. Και η Σελήνη βρίσκεται στην πτώση του Κρόνου το οποίο μεταφράζεται στο ότι μισεί/είναι απογοητευμένη με αυτό τον πλανήτη. Ο Κρόνος είναι σε κάποια ισχυρή δύναμη της Σελήνης; ΑΝ ναι τότε η σεληνη θα έχει την ευκαιρία να του βάλει τρικλοποδιά και να τον σύρει στην πτώση του. Αν όχι, τότε ο Κρόνος απλά θα συναντήσει ένα πρόβλημα που σχετίζεται μαζί της. Απο αντίθεση, πράγμα που σημαίνει ότι οι πλανήτες έρχονται σε επαφή, μονο για να ξαναχωρίσουν (πράγμα που δείχνουν και οι υποδοχές) και αν σημειοδοτούν το ζητούμενο, τότε είναι ένα ζητούμενο χωρίς διάρκεια ή το οποίο μετανιώνει ο ερωτών. Αν για παράδειγμα συναντούσες κάποιο άτομο το οποίο αντιπαθείς ή δεν σε ενδιαφέρει και σου δινόταν η ευκαιρία να βρεθείς μαζί του θα το έκανες; Οχι εκτός αν υπήρχαν άλλοι λόγοι. Το πλαίσιο του ερωτηματος λοιπόν θα καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγιστεί.

Η Σελήνη κενή πορείας μπορεί να δείχνει ότι δεν υπάρξει καμία αλλαγή στο ερώτημα που τίθεται. Μπορεί όμως το ζητούμενο να πραγματοποιείται με μεταφορά/ συλλογή φωτός άλλου πλανήτη ή με απευθείας όψη των σημειοδοτών. Και πάλι αυτό μέσα στα πλαίσια του ερωτήματος. Μία παρατήτηση μόνο: δεν μπορούμε ενώ η Σελήνη είναι στους Ιχθείς να κοιτάξουμε πέραν της επόμενης όψης της. Εάν για παράδειγμα το ζητούμενο θα ερχόταν απο όψη Σεληνης/Κρόνου αλλά η Σελήνη έπεφτε πάνω στον Ερμή(που δεν είναι σημειοδοτης) μολις έμπαινε στον Κριό, θα απαγόρευε την θετική απάντηση.

Αυτά πολύ - πολύ γενικά. Ελπίζω να σας βοήθησα.

Όνομα:
    Τίνα

hattie η Σελήνη δεν είναι φιλική ως προς τον Κρόνο έτσι κι αλλιώς, Αρη και Κρόνο, δεν τους θέλει. Εκείνος βρίσκεται σε έξαρση κι εκείνη στην πτώση του, όσο αποδυναμωμένος κι αν είναι λόγω αναδρομής, δεν μπορεί παρά να την βλάψει. Η αντίθεση από τη φύση της δεν μας προδιαθέτει για θετικό αποτέλεσμα, πολύ περισσότερο δε, που οι πλανήτες βρίσκονται σ' αυτές τις θέσεις.

Η ερωτηση που τεθηκε με την σεληνη στον κριο δεν ηταν δικη μου ,οποτε δεν μπορω να ξερω τι ειχε στο μυαλο της για εκεινον. Απο οτι μου ειπε η ερωτηση ηταν " τι συναισθηματα εχει ο πρωην φιλος της τωρα για εκεινη".

Ο δικος της δεικτης ηταν ηλιος σε εξαρση στον κριο και σαν δευτερο σημειοδοτη ειχε την σεληνη.

Εκεινη πηρε ως σημειοδοτη την ακμη του 7ου (ουρανος =κρονος) επειδη ειχε αρκετο χρονο σχεση μαζι του (αν και κατα την γνωμη μου αν δεν υπαρχει γαμος η εστω αρραβωνας ,εγω προτιμω να κοιταω τον 5ο οικο ).

Και ο ηλιος και ο κρονος βρισκεται ο ενας στην εξαρση και στην πτωση του αλλου . Οντως υπαρχει θυμος και δυσαρεσκεια αναμεσα τους.

Απο εκει και υστερα ..Δεν ξερω ..Ωστοσο που βγηκε αλλη απορια τωρα . Καποια στιγμη ο ηλιος και ο κρονος κανουν αντιθεση και οι δυο βρισκονται σε εξαρση στα ζωδια που βρισκονται. Εκει που οι σημειοδοτες θα βαθμολογουνται το ιδιο την λυση θα την δωσει η σεληνη ? Και αν εκεινη δεν κανει οψεις με κανεναν απο τους δυο η βρισκεται σε κενη πορεια ?

Όνομα:
    Τίνα

Η όψη Ηλιου/Κρόνου δεν υπολογίζεται, πρώτα γίνεται η σύνοδος με τον Ουρανό. Ακόμη κι δεν θέλετε να πιάσετε την σύνοδο με εξωκρόνιο πλανήτη οι μοίρες ανοχής είναι πολλές για να πιαστεί η αντίθεση. Κρατάμε λοιπόν μόνο τις ζωδιακές τους θέσεις (και οι δυο σε έξαρση άρα έχουν τρελό εγωισμό επίσης και οι δυο).

Θεωρητικά την απάντηση τη δίνει η Σελήνη η οποία όμως λόγω κενού πορείας δείχνει στασιμότητα κι αυξημένο επίσης εγωισμό κι αλλαζονεία για την ερωτούσα αφού ο συγκυβερνήτης της βρίσκεται στην έξαρση του πλανήτη που την κυβερνά. Συνυπολογίζοντας και το κάψιμο της από την Ήλιο (εκτός κι αν έχει απομακρυνθεί πολύ από τον Ήλιο ) τότε την "έφαγε" ο ίδιος της ο εαυτός.

Οσο για τα συναισθήματα του πρώην της είναι Κρόνια κι "αναδρομικά"
    Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 23-03-2012 at 06:28 PM.

Γι αυτο μου φαινεται λιγο παραξενο ..Που βγαινουν στο χαρτη ετσι .

Επειδη ,(ενταξει μεταξυ μας δηλαδη οσων διαβαζουν το συγκεκριμενο θεμα ,καμμια χιλιαδα), ειναι και εγωιστρια και ανυπομονη ωστοσο εκεινος δεν μου φαινεται πολυ "κρονιος" γι αυτο θα τον τοποθετουσα σαν διας παιρνωντας τον 5ο ως δεικτης του .

Τα συναισθηματα του μου κανουν για δια στον ταυρο (αν και ποτε δεν ξερεις τι πραγματικα σκεφτεται ο αλλος ).Γενικα της φερεται καλα .Και επειδη ο ηλιος της πεφτει στο δικο του παραγωγο 5ο,εκεινη ενδιαφερεται εξισου γι εκεινον.(9ος δικος της )

Μου φαινεται πιο πιθανο αυτο το σεναριο . Και απλα ο κρονος (κυβερνητης 6ου )να ειναι ενα εμποδιο που εκεινη θετει στον εαυτο της και την "τρελλαινει" .Η αντιθεση γινεται στον αξονα 3ο/9ο (εκεινος βρισκεται ελλαδα και εκεινη εδω ,μηπως τελικα την "τρωει" η εμμονη της να μην γυρισει ελλαδα αλλα δεν βοηθα ουτε εκεινον να ερθει εδω .Του στυλ "κοψε τον λαιμο σου .Θελω αν ειμαστε μαζι .Αλλα εγω δεν επιστρεφω .κανε οτι θες ")

Και το γεγονος οτι τοσο ο Διας δεν κανει οψεις τωρα ,μπορει να δειχνει το οτι ακριβως εκεινος δεν ξερει τι να κανει

Θα συμφωνησω με την στασιμοτητα επισης ,απο ενα αλλο χαρακτηριστικο ,ο Αρης ειναι αναδρομος και κυβερνητης της τελικη εκβασης . Εξισου δεν σχηματιζει μεχρι στιγμης οψη .Αρα δειχνει οτι εκεινος δεν εχει ξεκαθαρη εικονα ακομα για το τι θελει η πως βλεπει εκεινη.

Επειδη ξερω και τους δυο μου φαινεται πιθανοτερο να εχει διαλεξει λαθος δεικτη για εκεινον ,παρα να ειναι τοσο σκληρος .Γιατι μιλαμε για κρονο οχι αστεια .Ειμαι κρονια/πλουτωνια και ξερω .

Όνομα:
    Τίνα

Το θεμα είναι πως εκείνη επέλεξε να τον πάρει 7ο άρα Κρόνο. Πάντως και μόνο που η Σελήνη θα πιάσει αντίθεση με τον Κρόνο η έκβαση τείνει να ναι Κρόνια.

Το ότι της φέρεται καλά, δεν μας λέει και πολλά αφού υπάρχει σωματική απόσταση μεταξύ τους κι αυτό είναι Κρόνος, όπως και να το κάνουμε.

Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα για το θέμα της ωριαίας. Έκανα χθες την πρώτη μου απόπειρα και ομολογουμένως έχω πολλές απορίες, αλλά θα αποφύγω να ρωτήσω πολλά. Επειδή οι ακμές των οίκων ήταν σε αναιρετική μοίρα, το ίδιο και η θέση της Σελήνης, τί λαμβάνουμε υπόψη ως δείκτη: το ζώδιο εντός του οποίου ήταν οι ακμές, έστω και οριακά ή το επόμενο;
    1ος και 7ος οίκος κενοί πλανητών, με β. δεσμό στον 1ο και ν. στον 7ο τί μπορεί να σημαίνει;
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

η φίλη μου ταύρος , έχει δεχθεί πρόταση να κατέβει υποψήφια στις βουλευτικές εκκλογές , προβληματίζεται αλλά νοιώθει πως έχει πιθανότητες. Ο χάρτης ωριαίας που έχω κάνει για αυτήν είναι 26/3/2012 ώρα 14:15 στη Θεσσαλονίκη . Αν και ο ήλιος ως ruler του ωροσκοπίου της είναι στον 9 ο οικο , η σελήνη της και ο κυβερνήτης του οίκου της δημοφιλίας της κάτι λένε?
    Μπορείτε να με βοηθήσετε ?
    τζινι

Όνομα:
    Χρυσάνθη

O ωριαίος αυτός χάρτης είναι από μόνος του σύνθετος και αρκετά περίπλοκος ώστε να θέλει κανείς να τον διερευνήσει.

Ομως τείθεται το ερώτημα. Τέθηκε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση από την ίδια την ενδιαφερόμενη ή εσύ επάνω στην κουβέντα απλώς έστησες αυτό το χάρτη.

Αν και Σελήνη Δίας Αφροδίτη στον Ταύρο στον 10ο, αλλά από την άλλη με τον Αρη να κυβερνά την ακμή του Ζενίθ αλλά σε δυσμενείς όψεις με τον Ουρανό, έτσι όπως το θέτεις δεν νομίζω ότι συνιστούν την καλύτερη δυνατή δυναμική εύνοιας και δημοφιλίας.

Εκτός πολλών άλων σημείων, αν σταθεί κανείς και στην ακμή του 1ο οίκου που κινείται στις πρώτες 3ο μοίρες του Λέοντα -που σημαίνει ότι είναι άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να προηγηθούν πριν κανείς προσχωρήσει σε ότι είναι το ζητούμενο του - και τον Ηλιο ως κυβερνήτη του 1ου σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον 6ο , η φίλη σου θα πρέπει μάλλον να σκεφτεί πάρα πολύ σοβάρα την οποιαδήποτε εμπλοκή της με την πολιτική.

Αλλά και πάλι, ένας ωριαίος χάρτης χωρίς σαφή ερώτηση και δη χωρίς αποσαφήνιση από ποιόν προήλθε, μιλάμε μόνον υποθετικά. Αρα ..................;

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
    Η ερώτηση τέθηκε από τη φίλη μου ως εξής:'' Να κατέβω στις εκλογές , τι πιθανότητες έχω άραγε, νοιώθω ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες κάτι θα μπορούσε να γίνει?"

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)