s
Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4 - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 43 of 43
  1. Re: Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4

Αξιότιμες κ.κ. Σπιγγου και Ζαχαριαδου,
    διαβασα στα σχετικα ποστ σας οτι η αναδρομη πορεια του ερμη, μπορει υπο προυποθεσεις να μας δωσει και ευνοικα στοιχεια στην καθημερινοτητα.
    με το ξεκινημα του αναδρομου ερμη, μου δινονται συνεχως πληροφοριες για μια υποθεση ακινητου, στην οποια υπηρχαν συμβολαια και αλλα εγγραφα που δε γνωριζα, αλλα τυχαια ή με γεγονοτα που προκαλει ο αντιδικος, μαθαινω, χωρις εκεινος να ξερει, τι μου εκρυβε μεχρι τωρα. Στο γενεθλιο ο ερμης ειναι κυβερνητης του 7, 3 και 4 οικου και σχηματιζει κατι καλες οψουλες...εξαγωνο ακριβειας με πλουτωνα στον σκορπιο στον ογδοο και τετραγωνο με αρη στον κριο. ο ερμης μου ειναι ορθοδρομος και βρισκεται στον αιγωκερο στο 10. μηπως η αναδρομη πορεια του ερμη, μου δειχνει πραγματα που ηταν θαμμενα κατα την ορθοδρομη...? ή μηπως εξαιτιας των απερισκεπτων κινησεων του αντιδικου, μαθαινω εγω οσα εκεινος θελησε να κρυψει...?

Re: Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4

Αν δεν σε πειραζει Τονια και αν δεν προκαλεσω ενοχληση στις καταξιωμενες αστρολογους στις οποιες απευθυνθηκες,
    επειδη εχω βιωσει αρκετες φορες την επιδραση του αναδρομου Ερμη, θα διακινδυνευσω να σχολιασω στο ποστ σου.

Και τα δυο συμβαινουν Τονια. Πολυ περισσοτερο ομως, ο αναδρομος Ερμης σου φερνει κρυμενες
    πληροφοριες.

Δεν γνωριζω βεβαια τον χαρτη σου, αλλα αναφερεις κατι για Ερμη [κυβερνητη 3ου, 7ου και 4ου Οικου], σε εξαγωνο
    με Πλουτωνα στον Σκορπιο. Τι αλλο θελεις?

Προσωπικα, οσες φορες στην ζωη μου "επαιξε" χοντρο παρασκηνιο, ο αναδρομος Ερμης μου "τα 'φερνε στο πιατο".
    [Απλα απο περιεργεια... Σε ποιο ζωδιο εχεις τον Ερμη σου? και μηπως οταν γεννηθηκες μολις ειχε ξεκινησει να κινειται ορθοδρομα?]

Σου ευχομαι να πετυχεις τους στοχους σου. ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ, βεβαια και προ παντων με ακρα μυστικοτητα.
    Last edited by theresa_alma; 25-03-2012 at 03:08 PM.

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Re: Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4

Είτε γιατί ο Ερμής κινήθηκε ανάδρομος ή αλλιώς ο αντίδικος κινήθηκε απερίσκεπτα, να μην ξεχνάμε πως στο σύμπαν υπάρχει γενικώς μία τέλεια συγχρονικότητα στα πράγματα όσο κανείς δεν διανοείται.

Αδιαφιλονίκητα λοιπόν,όταν αποκωδικοποιούμε ένα πραγματικό γεγονός συχνά μένουμε άναυδοι και κατάπληκτοι με το πόσο τα πραγματικά γεγονότα ταιριάζουν με την εκάστοτε πλανητική δομή και σύνθεση την συγκεκριμένη στιγμή και το ειδικό συμβάν το οποίο εξετάζουμε.

Οπως ανέφερες σε προηγούμενο δημοσίευμα σου ο Αρης, είναι στον Κριό στον 1ο οίκο, άρα να υποθέσω πως ο 12ος είναι στο ζώδιο των Ιχθύων. Οπότε εάν όντως ισχύει αυτή μου η υπόθεση, τότε και ο 6ος οίκος σου βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Πάντα υπό την προυπόθεση λοιπόν ότι ο 6ος είναι σε αυτό το ζώδιο, τότε με ή χωρίς αντίδικο αργά η γρήγορα επίσης και επισήμως καταχωρημένα έγγραφα ( 6ος ) θα έρχονταν στο φως. Επίσης εφόσον ο γενέθλιος Ερμής κυβερνά ή συγκυβερνά 5 συνολικά οίκους, αλλά κάνει και εξάγωνο ακριβείας με τον Πλούτωνα στο Σκορπιό στον 8ο, και ποιός ξέρει και τι άλλες όψεις, μα με ανάδρομο διελαύνοντα Ερμή ή όχι, είναι φυσικό να περιμένεις -και θα πρέπει - ότι όχι μόνο τώρα, αλλά και κατά την διάρκεια της ζωής σου, διάφορα έγγραφα, αποφάσεις και κρυφές συμφωνίες ότι θα έρχονται στο προσκήνιο!

Ανακαλώντας επίσης το προηγούμενο σου δημοσίευμα ΄όπου αναφερόσουν στα περί της κληρονομικότητας να λαμβάνεις υπόψης ότι οι πρόγονοι, η καταγωγή και η προέλευση μας σχετίζεται με τον 4ο και όχι με τον 8ο. Ο 8ος σχετίζεται με τα κληροδοτήματα, τις κληρονομιές τις δωρεές και μία σειρά ιδιαιτέρως σύνθετων ιδεών που αφορούν όντως το παρελθόν.

Επομένως και εφόσον πάντα ο Ερμής κάνει ή άλλες όψεις που δεν γνωρίζουμε, ωστόσο είναι έτσι ή αλλιώς συγκυβερνήτης και του 4ου και του 6ου, ε τότε, το μόνο που θα μπορούσες να περιμένεις είναι να δεις το τι άλλο γενικώς θα βγεί πραγματικά στο φώς όχι μόνο σε ότι αφορά τα περιουσιακά ζητήματα, τυχόν βαθιά καταχωνισαμένα έγγραφα, αλλά και το πραγματικό παρελθόν των συγγενών στους οποίους ήδη προαναφέρθηκες.

Τα μυστικά που θα αρθούν στο φως θα είναι πιθανόν ποικίλα και άκρως σύνθετα!

Το πόσο εκπλήξεις απομένουν να φανούν είναι το μόνο που ούτε εσύ ούτε εμείς μπορούμε να γνωρίζουμε. Οχι τουλάχιστον ακόμα.

Φιλ - Χρ - Σπ

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread