s
Ωριαια αστρολογια! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 34
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Ωριαια αστρολογια!

laparisienne εξαρτάται ποιός αναλύει τον χάρτη. Εγω για παράδειγμα ποτέ δεν ακυρώνω χάρτη, ο ωροσκόπος στις πρώτες μοίρες κάτι θέλει να πει, επίσης κι ο Κρόνος. Ο ωροσκόπος και οι πλανήτες μέσα στον 1ο οίκο δείχνουν την κατάσταση του ερωτόντος, για το ίδιο το ερώτημα είναι πολύ νωρίς διότι θα διαδραματιστούν πολλά γεγονότα για τα οποία ο ίδιος ο ερωτών θα κάνει κινήσεις μιας και θα του δοθεί η ευκαιρία.

Ενας χάρτης δεν δίνει μόνο τελικά συμπεράσματα, περιγράφει καταστάσεις κι ένα τρίγωνο μεταξύ των δεικτών που μας ενδιαφέρουν δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Το τρίγωνο μπορεί να δείχνει θετκή έκβαση επειδή όμως είναι νωρίς (λόγω ωροσκόπου) στην πορεία ίσως αλλαξει η κατάσταση. Δώσε βαρύτητα στη Σελήνη και τις όψεις της να δεις τι "λέει" κι εκείνη.......

Ευχαριστώ πολύ Κ. Ζαχαριάδου για τις εξηγήσεις σας.

Θα ξαναδιαβάσω κάποιους χάρτες που έχω και θα επανέλθω αν έχω απορίες.

Γιατί τελικά ένας ανάδρομος μπορεί να αποδειχτεί και ωφέλιμος!!!!!

Και ομως μπορει να αποδεχθει οχι μονο ωφελιμος, αλλα και πολυ πιο γρηγορος, απο οταν ειναι σε ευθεια πορεια!!
    Last edited by love1989; 21-03-2012 at 09:17 PM.

Θα συμφωνησω σχετικα με τους αναδρομους πλανητες και το ποσο γρηγορα δινουν απαντησεις .

Ωστοσο εξαρταται και για το ποιοι πλανητες ειναι αναδρομοι .Ας πουμε ο Ερμης δινει γρηγοροτερα καποια αποτελεσματα απο οτι ο Κρονος. Εξαρταται επισης απο ποιο ζωδιο η οικο βρισκονται αυτοι αναδρομοι .

Σε προσωπικο παραδειγμα που θα δωσω ,εβλεπα προσφατα εναν χαρτη οπου τοσο εγω οσο και το ζητουμενο ημασταν με δεικτη τον ερμη . Ενας αναδρομος πρεπει να εξεταζεται υπο το πρισμα τι θεματα επηρεαζει .Ο ερμης επηρεαζει την επικοινωνια.Η σεληνη μεσα στο χαρτη εδειχνε καθαρα οτι αλλα ειχα καταλαβει εγω και αλλα εκεινος και οτι συντομα θα φαινονταν .Και οντως Μεσα σε δυο μερες ,ειχα την απαντηση που ειχα δει .

Εχω μια ερωτηση .

Σε ενα χαρτη που καταστρωσα . Η σεληνη ηταν κενης πορειας στους Ιχθυεις στον 6ο .Ωστοσο η σεληνη δεν θεωρειται κενης πορειας στους Ιχθυεις .Αρα πως το ερμηνευω ?Φανταζομαι με βαση τις οψεις που ειχε πριν μπει σε κενη πορεια .(αυτο και εκανα ) .

Όνομα:
    Τίνα

hattie μου ακόμη κι αν δεν την πιάσουμε ως κενό πορείας, πρακτικά μετά την τελευταία της όψη, δεν έχει άλλη όψη. Αναλύεις κανονικά τις όψεις που υπάρχουν και μετά καταλήγεις στο συμπέρασμα πως θα επικρατήσει στασιμότητα για ένα χρονικό διάστημα ώσπου να συμβεί κάτι σημαντικό.

Τώρα βέβαια, έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να θεωρηθεί κενή πορείας, γιατί αν είναι πολύ πρόσφατο το ερώτημα υπάρχει πλανήτης στις 3 πρώτες μοίρες του Κριού. Ωστόσο, ισχύει το ίδιο,δεν υπάρχουν εξελίξεις μέχρι ν' αλλάξει ζώδιο η Σελήνη.

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Θα συμφωνησω σχετικα με τους αναδρομους πλανητες και το ποσο γρηγορα δινουν απαντησεις .
    Να προσθέσω κ' εγώ ότι οι αμοιβαία συγκλίνουσες όψεις σημειοδοτών φέρνουν γρήγορα αποτελέσματα
    Ωστοσο εξαρταται και για το ποιοι πλανητες ειναι αναδρομοι .Ας πουμε ο Ερμης δινει γρηγοροτερα καποια αποτελεσματα απο οτι ο Κρονος. Εξαρταται επισης απο ποιο ζωδιο η οικο βρισκονται αυτοι αναδρομοι .

Σε προσωπικο παραδειγμα που θα δωσω ,εβλεπα προσφατα εναν χαρτη οπου τοσο εγω οσο και το ζητουμενο ημασταν με δεικτη τον ερμη . Ενας αναδρομος πρεπει να εξεταζεται υπο το πρισμα τι θεματα επηρεαζει .Ο ερμης επηρεαζει την επικοινωνια.Η σεληνη μεσα στο χαρτη εδειχνε καθαρα οτι αλλα ειχα καταλαβει εγω και αλλα εκεινος και οτι συντομα θα φαινονταν .Και οντως Μεσα σε δυο μερες ,ειχα την απαντηση που ειχα δει .

Εχω μια ερωτηση .

Σε ενα χαρτη που καταστρωσα . Η σεληνη ηταν κενης πορειας στους Ιχθυεις στον 6ο .Ωστοσο η σεληνη δεν θεωρειται κενης πορειας στους Ιχθυεις .Αρα πως το ερμηνευω ?Φανταζομαι με βαση τις οψεις που ειχε πριν μπει σε κενη πορεια .(αυτο και εκανα ) .
    Καλή ερώτηση. Επιπλέον η Σελήνη θα είχε κ καλή υποδοχή με τον Δία (κυριαρχία/έξαρση). Οι αποκλίνουσες όψεις όπως ξέρεις δείχνουν προηγηθέντα γεγονότα. Η ερώτηση του ωριαίου σου αφορούσε θέματα παρελθόντος? Συγκλίνουσες όψεις δεν σχηματίζει η Σελήνη πριν φύγει από τους Ιχθείς (με άλλα λόγια η Σελήνη ήταν στην αρχή, μέση ή στο τέλος των Ιχθύων?)

Καλησπέρα σε όλους!!

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί σε χάρτη ωριαίας που έβγαλα σε σχέση με τα επαγγελματικά μπερδεύτηκα πολύ. Από όσο γνωρίζω κοιτάζουμε τον 10ο και 6ο οίκο. Ο κυβερνήτης του 6ου βρίσκεται μεν στον 10ο(Αρης στην Παρθένο) αλλά ο 6ος είναι άδειος(ακμή 10ου στον Λέοντα και 6ου στον Κριό).
    Αντιθέτως υπάρχει 4πλη σύνοδος στον 5ο οίκο(Ερμής,Ηλιος, Ουρανός, Σελήνη) στον Κριο.Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει, ο 5ος πως κολλάει με τα επαγγελματικά γιατί δεν ξέρω πως να τα συνδυάσω; Πρέπει να κοιτάξω και τον κυβερνήτη του ωροσκόπου ή μόνο τους 2 οίκους;

Ευχαριστώ πολύ

Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξεις τον 10ο,όχι τον 6ο.
    Εννοείται δε τον ωροσκόπο.Από κει θα ξεκινήσεις.Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είσαι εσύ και ο 10ος η δουλειά σου.
    Έπεται η εξέταση της Σελήνης,που είναι ο β' δείκτης σου.

Ευχαριστώ πολύ

Ετσι την ερμηνευψα και εγω την σεληνη στους Ιχθυεις .Αλλωστε με τοσους αναδρομους στο χαρτη ,μια καθυστερηση θα παιξει .

Ωστοσο ηθελα να ρωτησω ακομα γενικο,που δεν εχει σχεση με το ερωτημα το δικο μου .

Η σεληνη τωρα βρισκεται στον Κριο . Θα σχηματισει τελευταια οψη με τον Κρονο . Ο κρονος εχει εξαρση στην Αφροδιτη αν και "χανει " λογο αναδρομης κινησης . Η σεληνη δεν εχει καποιο τιτλο στον κριο ωστοσο βρισκεται στο ζωδιο της πτωσης του Κρονου .

Σαφεστατα εξακολουθει αν ειναι σε "αδυναμη " θεση αφου ο Κριος δεν της παει .Οταν λοιπον ενας πλανητης βρεθει σε ζωδιο που ενας αλλος πλανητης εχει αδυναμια η πτωση αυτο τι μπορει αν δειχνει για τον πλανητη στο οποιο ερχεται σε επαφη ?

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)