- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 43 of 43
Thread: Τελικός Κυρίαρχος σε Χάρτη;
-
18-03-2012, 08:51 AM #41
Re: Τελικός Κυρίαρχος σε Χάρτη;
Αγαπητή Lam,
αν ο Δίας και η Αφροδίτη κάνουν κύριες όψεις και με τα δυο σου φώτα τότε είναι δυνατοί πλανήτες στον χάρτη σου, με την έννοια που εξηγώ στα πιο πάνω ποστ μου. Για τον κρόνο δεν μπορώ να ξέρω αλλά ήδη η Σελήνη σου στον Αιγόκερω έχει κρόνια στοιχεία.
-
19-03-2012, 04:05 AM #42
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Όντως και με τα 2 φώτα ταυτόχρονα, κάνουν κύριες όψεις μόνο ο δίας και η αφροδίτη. Ο κρόνος μόνο με τη σελήνη μου.
Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο που διάβασα παραπάνω δηλ πχ αφροδίτη στη παρθένο, άρα ερμής. Ερμής στο σκορπίο άρα πλούτωνας και ούτω καθεξής παρατήρησα κάτι στο δικό μου χάρτη που μπορεί όμως να μην σημαίνει και τίποτα.
Όλοι οι πλανήτες του χάρτη μου με αυτη τη μέθοδο φτάνουν στη σελήνη όπου ισχύει το εξής:
σελήνη στον αιγόκερω άρα κρόνος. κρόνος στον λέοντα άρα ήλιος και ήλιος στον καρκίνο άρα σελήνη και ξανά απο την αρχή!!
Δεδομένου οτι όλοι οι πλανήτες στο χάρτη καταλήγουν στη σελήνη μου (μιας και ήλιος ερμησ και αφροδίτη στο καρκίνο)
δείχνει αυτο το σχήμα (ήλιου κρόνου σελήνης) να ανακυκλωνει κάποιου είδους ενέργεια; και πώς θα έπρεπε να προσεγγίσω κατι τέτοιο ερμηνευτικα;
Ευχαριστώ για την όποια απάντηση εκ των προτέρων
-
23-03-2012, 03:11 AM #43
1. ερμης, αφροδιτη, ηλιος στο καρκίνο άρα σελήνη.
2. άρης στη παρθένο άρα ερμής, ερμής στο καρκίνο άρα σελήνη.
3. δίας στον ταυρο άρα αφροδίτη, αφροδίτη στο καρκίνο άρα σελήνη.
4. κρόνος στο λέοντα αρα ήλιος. ήλιος στο καρκίνο αρα σελήνη.
5. ποσειδώνας στο τοξότη άρα δίας.δίας στον ταυρο άρα αφροδίτη, αφροδίτη στο καρκίνο άρα σελήνη.
6. ουρανός στο σκορπιό άρα πλούτωνας. πλούτωνας στο ζυγό άρα αφροδίτη, αφροδίτη στο καρκίνο άρα σελήνη.
7. πλούτωνας στο ζυγό άρα αφροδίτη, αφροδίτη στο καρκίνο άρα σελήνη.
Όλοι οι πλανήτες καταλήγουν στη σελήνη Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ (σελήνη στον αιγόκερω). ΆΡΑ λογικά δεν ισχύει ότι θα ίσχυε αν η σελήνη μου ήταν στο καρκίνο, δηλ σε κυριαρχία σωστά; ΑΡΑ δεν χρησιμοποιειται αυτη η μέθοδος όταν δεν έχουμε πλανήτη σε κυριαρχία. ΣΩΣΤΑ;
Παρόλα αυτα μου κάνει εντύπωση το εξής:
σελήνη στον αιγόκερω άρα κρόνος
κρόνος στο λέοντα άρα ήλιος
ήλιος στο καρκίνο άρα σελήνη
ΚΑΙ ΞΑΝΑ:
σελήνη στον αιγόκερω άρα κρόνος
κρόνος στο λέοντα άρα ήλιος
ήλιος στο καρκίνο άρα σελήνη
Δηλ μου κάνει εντύπωση που αυτοι οι τρεις πλανήτες βρίσκονται ο ενας στο ζωδιο του άλλου. Και η απορία μου ειναι η εξης: Δείχνει η παραπάνω συσχέτιση, κάποιου είδους ανακυκλούμενη να πω, εγκλωβισμένης που δεν εκτονώνεται να το πω, επαναλαμβανόμενης να το πω, ενέργειας μεταξύ αυτων των τριών πλανητών; Η καμία σχέση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια διευκρινιστική απάντηση.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.