- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 2,401 to 2,410 of 3493
Thread: Ώρα να συστηθούμε (3)
-
13-03-2012, 06:44 PM #2401
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γεια σας!ονομάζομαι Ασπασία. παρακολουθω τακτικά την σελίδα σας! ενδιαφέροντα άρθρα!
Στον χάρτη μου 05-04-1984, 21:45 η αφροδίτη είναι στους ιχθείς στις 27 μοίρες, στον 5ο οίκο και η ακμή του 5ou οίκου είναι πάλι στους ιχθείς!
Μήπως μιλάμε για ένα ''μεγάλο τρίγωνο'';
ευχαριστώ
-
13-03-2012, 07:41 PM #2402
Γειά σου Ασπασία, καλωσήρθες.
Όχι, δεν μιλάμε για μεγάλο τρίγωνο αφού αυτό αναφέρεται σε όψεις μεταξύ πλανητών. Εδώ αναφέρεται ένας πλανήτης, η Αφροδίτη.
Η Αφροδίτη στους Ιχθείς όμως είναι σε έξαρση, δίνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της.
Θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα άρθρα στη βιβλιοθήκη του site σχετικά.
Καλωσήρθες και πάλι
-
14-03-2012, 02:23 AM #2403
Καλησπέρα σε όλους !
-
14-03-2012, 09:02 AM #2404
-
17-03-2012, 05:50 PM #2405
Καλησπέρα σε ολους, ειμαι η Εφη, πρωτη φορα μπαινω σε διαδικασία ερωτησης, δεν ξερω αν πρεπει να το κανω μεσα απο το συγκεριμμενο μηνυμα , αλλα καπου διαβασα για καποιο κληρο τυχης καθως πως μπορω να "βγαλω τον χαρτη μου", ολα καλα και ωραια μονο που εγω δεν ξερω που ακριβως να "μπω" για να τα δω ολα αυτα .... ειμαι και λιγο εως πολύ αρχάρια και.....αν μπορει καποιος να με βοηθησει .....
Ευχαριστω πολύ !!!!!
-
17-03-2012, 07:06 PM #2406
Καλώς τη Έφη, το γενέθλιο χάρτη σου μπορείς να τον δεις αφού πρώτα καταχωρήσεις τα στοιχεία γέννησής σου.. Στο πάνω μέρος της σελίδας, υπάρχει μια μπάρα επιλογών.. Δωρεάν ωροσκόπιο -> Υπολογίστε ένα νέο χάρτη, και μετά μεταφέρεσαι στην προσωπική σου βάση δεδομένων (Οι χάρτες σας) για να δεις τον/τους χάρτη/ες που έχεις καταχωρήσει, να διαβάσεις τη δωρεάν γενέθλια ανάλυση και πολλά ακόμα.. Παίξε λιγάκι με τις επιλογές που έχεις στη βάση σου και θα δεις πως δεν είναι δύσκολο.. Και κάτι ακόμα, εφόσον είσαι αρχάρια όπως λες, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από τα βασικά, δηλαδή αρχικά να γνωρίσεις τι εστί χάρτης και πώς "μιλά" μέσω των ζωδίων, των πλανητών και των οίκων.. Αν θέλεις, μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας άρθρα από το forum Γενέθλια Αστρολογία..
Καλή συνέχεια
-
17-03-2012, 07:11 PM #2407
Γεια σου EFAKI73! To χάρτη σου μπορείς να τον δεις στο Δωρεάν Ωροσκόπιο - Υπολογίστε ένα νέο χάρτη, βάζεις τα στοιχεία που σου ζητάει (ημ γέννησης ώρα και τόπο και φύλλο) και μετά μπορείς χτυπώντας τον αριθμό βάση του οποίου καταχωρήθηκε (ID) στο special γενέθλιο ωροσκόπιο να δεις την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου. Αρχικά έχει το χάρτη και μετά ακολουθεί ανάλυση.
Ο γενέθλιος χάρτης σου είναι ουσιαστικά οι θέσεις των πλανητών τη χρονική στιγμή που γεννήθηκες. Εάν δεν ξέρεις ώρα γέννησης βάλε μία τυχαία αλλά να ξέρεις ότι η Σελήνη και οι όψεις που αυτή σχηματίζει μπορεί να είναι λανθασμένη (ίσως στο ίδιο ζώδιο αλλά ίσως και σε διαφορετικό εάν η σελήνη αλλάζει ζώδιο κατά τη διάρκεια της μέρας. Επίσης σε παρόμοια περίπτωση δε θα λάβεις υπόψιν σου τον Ωροσκόπο καθώς και τις όψεις που σχηματίζονται με τον Ωροσκόπο σου - που είναι η ακμή του 1ου οίκου σου).
Ο κλήρος της τύχης ή αλλιώς Point of Fortune είναι σημείο όχι πλανήτης και εξάγεται με βάση τη θέση του Ήλιου σου (το ζώδιό σου) της Σελήνης σου και του Ωροσκόπου σου. Φυσικά η ώρα γέννησης πρέπει να είναι ακριβής. Στο μενού που επιλέγεις το γενέθλιο ωροσκόπιο - Γενέθλιος Special - υπάρχουν κάτω από το πεδίο ID διάφορα κουτάκια. Κλικάρεις το P. of Fortune που είναι στην προτελευταία στήλη κάτω κάτω και μετά βάζεις το ID του χάρτη σου και βλέπεις τους πλανήτες και τον κλήρο της τύχης που συμβολίζεται με ένα σταυρό μέσα σε ένα κύκλο.
Αυτά! Φυσικά υπάρχουν διάφορα άρθρα για να διαβάσεις εδώ και η αναζήτηση θα γίνει η σωτήρια λύση για ότι δεν καταλαβαίνεις. Όποιον όρο θελεις,...θα σου βγάζει από άρθρα μέχρι συζητήσεις που έχουν γίνει επί του θέματος. Καλώς μας ήρθες!
-
19-03-2012, 03:14 PM #2408
Γεια σας ονομάζομαι Σούλα, είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη. Μου αρέσει πάρα πολύ το site σας!!!!
-
19-03-2012, 04:51 PM #2409
-
20-03-2012, 12:41 AM #2410
Καλησπέρα και από μένα. Λέγομαι Καλλιρόη και πάντα πίστευα ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από αυτά που μπορούμε να δούμε και το οποίο επηρρεάζει με κάποιο τρόπο την πορεία της ζωής μας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 66 users browsing this thread. (0 members and 66 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.