- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 2,371 to 2,380 of 2530
Thread: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
-
18-03-2012, 03:31 AM #2371
-
18-03-2012, 03:51 AM #2372
Re: Ας λεμε εδω τα ¨Χρονια Πολλα¨
Χρυσάνθη σε ευχαριστώ πάαρα πολύ! Το μήνυμα σου ήταν πολύ όμορφο, δε βρίσκω καλύτερη λέξη να το χαρακτηρίσω!
Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου απο γραφόμενα ότι είσαι ψαρίνα, είμαστε αρκετές εδώ μέσα τελικά.
Ναι δεν είμαστε και το πιο αγαπημένο ζώδιο του κόσμου κατά γενική ομολογία, αλλά ξέρω τόσο καλές ψαρίνες κυρίως, που πάντα απορώ γιατί μας έχουν με κακό μάτι..ίσως επειδή βγάζουμε κάποιες φορές κάτι το ''μπερδεμένο'' που στον κόσμο μεταφράζεται ως ''ότι ναναι'', και επειδή έχουμε και μια ανεπτυγμένη διαίσθηση που φοβίζει αρκετούς..αλλά δεν μου αρέσουν οι κατηγοριοποιήσεις ιδιαίτερα οπότε δεν με απασχολεί τι μας λένε και τι μας αποκαλούνε, αλλά μόνο μαριδούλες ΔΕΝ είμαστε! δεν έχω νιώσει ποτέ ούτε μαρίδα ούτε γαρίδα! δελφινάκι, φαλαινίτσα και καρχαρίνι αμα λάχει μετα χαράς!
Να σου ζήσει και πάλι η εγγόνα και ναι πρέπει να ναι πολύ ωραίο δώρο! άλλωστε δε λένε του παιδιού σου το παιδί δυο φορές παιδί σου;; Να τη δείτε όπως εκείνη θέλει στη ζωή της και να είναι το καλύτερο δυνατό για εκείνη!
Την Κάτια δεν είχα τη χαρά να τη γνωρίσω πέρα απο εδώ μέσα, αλλά ίσως κάποια μέρα να γίνει ποτέ δεν ξέρεις, την Κάτια και πολλά άλλα άτομα απο εδώ. πολύ θα το ήθελα!
Πρέπει να προσπαθούμε να ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας συνέχεια εμείς οι ψάρακες και να τον αγαπάμε για αυτό που είναι!
Κρατάω την τελευταία σου ευχή γιατί μου άρεσε πολύυ, να χαίρομαι όλες τις θαλασσοβουτιές στα ακόμη άδυτα της ζωής μου! Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για αυτό και ακόμη περισσότερο για να αποφύγω πολλές θαλασσοβουτιές στα άδυτα της παρελθοντικής μου ζωής..!
Να είσαι καλά πάνωω απο όλα, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να αγαπήσεις ακόμη περισσότερο την ψαρίσια πλευρά σου!
ΣοφίαΟ σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
18-03-2012, 03:57 AM #2373
Μαράκι μου Χρόνια Καλά πρώτα απο όλα και πολλά!! Να είσαι υγιής και χαρούμενη το κατα δύναμην γλυκιά μας ψαρίνα!! Όλα τα καλά μαζεμένα για αυτή την ηλιακή σου επιστροφή!
Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
18-03-2012, 04:29 AM #2374
Μαρια μου να σε χαιρομαστε!!
Να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι οσους σε αγαπανε
υγεια και χαρες να εχεις κοριτσι μου σου ευχομαι!
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
18-03-2012, 10:43 AM #2375
Αντεύχομαι και εγώ κρασάκι και όσο για τις θαλασσοβουτιές κοίτα να μην σε πάρουν τα απόνερα, και όλα θα είναι σούπερ.
Οσο για το παρελθόν, ε ναι αυτό κομματάκι μας τσακίζει. Βρήκα όμως την λύση και σε αυτό. Γράφω τραγούδια -σαν ακλή Κερκυραία και εγώ - και ανακαλώ όσο μπορώ τα ωραία.
Οσο για την ψαρίσια πλευρά μου την αγαπώ ντε, οι άλλοι -πλην των ξένων και των αστρολογοοπαδών - δεν την πάνε.
Αλλά όπως λέει και η παροιμία ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη, δεν είναι τυχαίο που όπως μας τα είπε και ο κ. Αρχος υπάρχει και η κληρονομική αστρολογία............διάβασε το. Σπουδαίο άρθρο αν και δύσκολο για εκείνους που δεν γνωρίζουν τόσα πολλά γύρω από το θέμα.
Μία στα γρήγορα να πω μόνο, πως μα έτσι μα αλλιώς θα βγει σε βάθςο χρόνου ένας/μία απόγονος που θα έχει και θα συνεχίσει τα χαρακτηριστικά του απωλολώτους προβάτου της κοινότητας που απαρτίζει μία οικογένεια.
Εγώ βγήκα είς χάριν της θείας μου, αδελφής του πατέρα μου, και εμένα βγήκε ο μεγάλος μου γιός και η εγγονή.
Μεγάλο θέμα. Αν σαν ψαρινάρα που είσαι σε ενδιαφέρει το θέμα, διάβασε ότι μπορέσεις να βρεις περί γεναολογικής ψυχολογίας ή αστρολογίας -όπως ονομάζεται στο εξωτερικό. Για πιο ευκολία, ρίξε μία ματιά στα Ιερά Σύμβολα Caroline Myss ( Διόπτρα ), και το Συνδεδεμένοι του Νικόλα Χρηστάκη ( κάτοπτρο ).
Δύο υπέροχα βιβλία που εξηγούν πολλά "γιατί" της αστρολογικής δομής που μας περιβάλλει ατομικά και συλλογικά.
Να έχεις μία υπέροχη Κυριακή!
Φιλ - Χρ
-
19-03-2012, 12:01 AM #2376
Γυρίζω σπίτι μετά από μια ωραία μέρα γενεθλίων
(κάτι που δεν συμβαίνει συχνά,αφού ο Ηλιος μου μία μόνο καλή όψη έχει,κι αυτή με τον Κρόνο)
και πολύ χαίρομαι με τις ευχές σας!
Ταυρίνα μου,να χαίρεσαι τα κορίτσια σου,είναι πολύ τυχερά που σε έχουν για μαμά τους,ξέρω εγώ τι λέω...να είστε πάντα καλά!
Κυρία Χρυσάνθη σας ευχαριστώ πολύ πολύ,και το βλέπω το γοργονάκι εγγονάκι σας να περνάει ώρες ατελείωτες στο σπίτι της γιαγιάς για αστρολογικές μελέτες-και όχι μόνο!
Κατιούλα μου,είσαι ψυχούλα και όλοι το ξέρουν.Σου εύχομαι να εισπράττεις στο δεκαπλάσιο την προθυμία σου να βοηθάς τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις..
Κρασάκι-Σοφούλα μου να προσέχεις και να περνάς όσο πιο καλά μπορείς.At the end of the day,αυτό μετράει τελικά.
Και Δεσποινάκι μου τα καλύτερα έρχονται για σένα..πιο μεγάλα τα παιδιά σου,εσύ βιώνεις αλλαγές και είμαι σίγουρη πως και θα τις αντιμετωπίσεις όμορφα,οπότε πάλι σε όφελος σου θα είναι όλα.
Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση των 36..
Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
19-03-2012, 01:56 AM #2377
Μαράκι, Χρόνια Πολλά , να είσαι πάντα καλά με υγεία και να χαίρεσαι τις στιγμές σου
είσαι πάντα μια πολύ γλυκια παρουσία εδώ
-
19-03-2012, 08:54 AM #2378
Μαράκι μου ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο..............
Τη γοργονίτσα πάντως -που σπανίως βλέπω - την κόβω για αστροναυτικές παρά για αστρολογικές εξερευνήσεις!
Καλά να είμαστε και εμείς, όλος ο κόσμος, ιδίως τα αθώα παιδιά. Αυτό έχει σημασία. Χαίρομαι που πέρασες ευχάριστα τα γενέθλια σου. Κάθε χρόνο τέτοια!
-
19-03-2012, 08:57 AM #2379
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
Για όσες -και όσους - Χρυσάνθες -Χρύσανθοι γιορτάζουν σήμερα, εύχομαι από καριδάς χρόνια πολλά!
Ειδικά κάτι εκείνη η "Χρυσάνθη" που λόγω ειδικής επιλογής ονόματος έχει να θυμάται τα διάφορα δικά της!
-
19-03-2012, 11:12 AM #2380
χρονια πολλα κυρια Χρυσανθη
και σε ολες τις Χρυσανθες του σαιτ!!!
Πολυχρωμες και μυρωδατες σαν τα ανοιξιατικα λουλουδια να ειστε παντα
σας ευχομαι!!!!!!!!Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 38 users browsing this thread. (0 members and 38 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.