- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 621 to 630 of 679
Thread: «Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»
-
18-03-2012, 02:40 AM #621
Re: «Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»
Είχα χρόνια να ακούσω ένα τόσο ωραίο τραγούδι από την Αρβανιτάκη. Δεν έχω λόγια για αυτό το κομμάτι. Είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Καλή ακρόαση!
Μπαίνω στον κόσμο
αυτόν που άφησες
εσύ δεν είσαι μάτια μου
μα όλα είναι εδώ
Τα βήματα που βάδισες
τα πράγματα που άγγιξες
μα πιο πολύ το άρωμα
με πνίγει στο λαιμό
Έσπασα την κολόνια σου
έσπασα το άρωμα σου
και με τα χέρια μου αδειανά
χορεύω, χορεύω στα γυαλιά σου
Ατμός είναι τα μάτια σου
κομμάτια τα φιλιά σου
τώρα δεν έχω τίποτα
να σε θυμίζει πια...
Μπαίνω και ζω
αυτό που άφησες
πως έφυγες και έμεινες
και είσαι ακόμα εδώ
τα πρόσωπα που αγάπησες
τα δάκρυα που δάκρυσες
τα γέλια σου που γέλασες
εγώ τα ξενυχτώ
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
18-03-2012, 03:09 AM #622
Αν και ερωτικό, με άγγιξε όπως πάντα με αγγίζουν τα τραγούδια που διαλέγεις για εμάς.
Φυσικά εγώ δεν έσπασα την κολώνια του, μα μου συμβαίνουν και του συμβαίνουν όλα τα άλλα, και όμως έχω κάτι να με τον θυμίζει, που μου άφησε πριν φύγει.
Μία φωτογραφία του, που όμως δεν είναι ούτε αυτή αρκετή για να υπεκεράσει την ξενητιά! Είναι απλώς μία χάρτινη παρηγοριά.
Περί του Μαρσέλ ο λόγος, ο οποίος άκουσε το άσμα σου και σου στέλνει τους θερμούς χαιρετισμούς του από τον ψυχρό βορρά, και ένα αδελφικό φιλάκι.............
Thanks
-
18-03-2012, 03:18 AM #623
Σε ευχαριστώ Χρυσάνθη μου. Εύχομαι να έρθουν έτσι τα πράγματα που να δεις τον γιόκα σου σύντομα και από κοντά.
Εγώ δεν είμαι στα καλά μου απόψε, γι’ αυτό λουφάζω στην εσωτερική μου φωλιά. Ήλιος \Ποσειδώνας και προοδευμένη Σελήνη, σάντουιτς με σος μπεαρνέζ και δεν γλιστράει το άτιμο! ….
Καληνύχτα παιδιά...« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
18-03-2012, 03:19 AM #624
Τι κανετε γοργόνες?
Ξενυχτάτε στο ψαρο-μαγαζάκι, ε?
Περιμένω να ταίσω τη μπουμπού σε καμια ωρα, (καθε 2 ωρες πειναει) και η αλήθεια είναι πως κουτουλάω από νύστα...Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
18-03-2012, 03:24 AM #625
-
18-03-2012, 03:50 AM #626
Εντάξει Ταυρίνα, αλλά να μην το κάνουμε και θέμα που μπαίνει η άνοιξη ε; Είναι η 39η που θα ζήσω και δεν θυμάμαι να έγινε και ποτέ τίποτα το αξιομνημόνευτο. Εκτός από κάτι αλλεργικούς λεκέδες στο πρόσωπο που έβγαζα μικρή και τις κάμπιες που έπεφταν από τα πεύκα και ουρλιάζαμε όλα μαζί σαν υστερικά.
Άμα δεν είσαι καλά μέσα σου, ούτε τα λουλούδια σε φτιάχνουν, ούτε οι μυρωδιές, ούτε η βιολογική ευεξία.
Όσο για το τρίο Ήλιου, Ποσειδώνα και προοδευμένης Σελήνης, άσε να έχω άλλη άποψη εγώ που το ζω. Ρομαντικό είναι όταν είσαι στα 20 . Στα 39 λέγεται μ@λα@κία ...
ΥΓ:Άσε που η αγαπημένη μου εποχή είναι ο χειμώνας και οι βροχές…« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
18-03-2012, 04:14 AM #627
Σας αφιερώνω αυτή την τραγουδάρα απο τον θεό τζουγανάκη! δεν μπορώ να περιγράψω πόσο με συνεπαίρνει αυτό το τραγούδι! ότι συναίσθημα υπάρχει μου το βγάζει στην επιφάνεια!!!
Κατιούλα άσε τον Ποσειδώνα και τη σελήνη να βαράνε. Ο καθένας έχει τα πάνω και τα κάτω του και ξέρει και τον τρόπο να στέκεται στα πόδια του..θα τον αφήσεις απόψε να κάνει παιχνίδι ντε; ρίχτου μια και πες του και ένα αειιι πνίξου και απο αύριο εσύ ξέρεις τον τρόπο να έρθεις στα ίσια σου και πάλι! Αλλά μάλλον πρέπει να βάλουμε κάτι να ανεβάσουμε τη διάθεση..χμμμμ..Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
19-03-2012, 02:17 AM #628
Αυτό για σένα, γιατι δεν μπορώ να σε "βλέπω" έτσι
Anna Vissi - Alitissa psixi (Sfera Version - Zeimpekiko Mix) [CdRip - HD 1080p] - YouTubeΤα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
19-03-2012, 03:03 AM #629
Kαλη εβδομαδααααααα...
Altec40 πλέον..:Ρ
-
19-03-2012, 05:57 AM #630
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.