- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 29 of 29
-
15-03-2012, 12:37 AM #21
Re: Η αιωνόβια γιαγιά-Δείκτες μακρο-ημέρευσης.
-
15-03-2012, 12:53 AM #22
Έχω την εντύπωση ότι στη μακροζωία συμβάλει και το καλό σεξ.
Οι μελέτες το λένε, όχι εγώ...« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
15-03-2012, 01:00 AM #23
-
15-03-2012, 01:03 AM #24
Ευχαριστώ katiakissara! για την επισήμανση!
Τα ίδια είπαν και στην αφεντιά μου οι γιατροί τριών διαφορετικών ειδικοτήτων, ο ανοιχτόμυαλος γιός μου, η κουνιάδα μου και πλήθος άλλων φίλων.
Ομως το καλό σεξ θέλει και το ανάλογο best other person, και ας μην γελιόμαστε, με αναλογία 6 γυναίκες για κάθε άντρα, ε πως να το κάνουμε, κάποιες πρέπει να κάνουν την υπόθεση κανονική γαργάρα.................
Διαφωνείς; Αμ έλα που δεν διαφωνείς. Χα,χα,χα,χα...........
Φιλάρες!
-
15-03-2012, 01:13 AM #25
Ως προς τις προγνώσεις κάνεις οικρότατο λάθος!
Και μιας που τα λέμε έξω από τα δόντια να πούμε πως γενικότερα οι Ιχθείς και η κούτρα που κουβαλάνε, αλλά και γενικώς τα μεταβλητά ζώδια, χρειάζονται πάντα έναν καθοδηγητή ακόμα και όταν οι ίδιοι γνωρίζουν να προγνώσκουνμ, να διαβάζουν άστρα, και γενικώς να κατανοούν τα της αντίπερας όχθης.
Αυτό γιατί οπως όλοι γνωρίζουμε, τουλάχιστον ο συναισθηματικός κόσμος των Ιχθύων -άμα δεν έχουν τουλάχιστον και λίγη γη να τους γειώνει - είναι σαν σε θαλασσοφουρτούνα χωρίς καπετάνιο!
Οσο για το βίαιο χωρισμό, ή την αθυροστομία, με πνεύμα αστειότητος διακείμενη και μόνο, το είπα γιατί είναι πράγματι ώρες -ώρες να απορεί κανείς το πως κάποιοι άνθρωποι παρά τα μύρια όσα τραβάνε το σχοινί του πεπρωμένου τους τραβάει μέχρι του απύθμενου, ενώ άλλοι που τα έχουν κάπως πιο εύκολα, μας αποχαιρετούν εκεί που δεν το περιμένει κανείς.
-
15-03-2012, 01:31 AM #26
Αφού σου λέμε η γιαγιά έμεινε χήρα το 42. Δεν είναι κομψό να λέμε τέτοια πράγματα.
Αλλά αφού το πας έτσι, ας το δούμε και αστρολογικώς, τα hilights.
Κυβερνήτης 5ου Ο Άρης στον Τοξότη και στον 1ο , σύνοδο με Ήλιο και εξάγωνο με Δία. Μια χαρά από αυτή την άποψη η γιαγιά.
Αφροδίτη ανάδρομη μεν, στον Τοξότη δε και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 8ο παρακαλώ. Δεν το λες και πολύ καλό…. Το ότι η Αφροδίτη ήταν στον 12ο … Τα χρόνια εκείνα και χήρα γυναίκα… Καλά ήταν στον 12ο. Πάντως, τον ρομαντισμό και το αίσθημα τα είχε ανάγκη για να λειτουργήσει και σίγουρα έκρυβε στην ψυχή της κάποιο μεγάλο έρωτα. Ωστόσο, αρκετά Πλατωνική την βλέπω την ζωή της.
Και πάμε στον κυβερνήτη του 8ου που είναι η Σελήνη στον Καρκίνο και κάνει σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα. Τι να πει κανείς; Είναι σαν το τραγούδι: «…κι αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη…»
Χρυσάνθη διαφωνώ. Μπορεί η αναλογία να είναι 1 προς 6, αλλά αυτό είναι να το έχεις. Υπάρχουν περιπτώσεις που θα έμεναν άπραγες και με αναλογία 1 προς 156, καθώς επίσης και περιπτώσεις που θα διέπρεπαν όσο οι 156 γυναίκες μαζί! Είναι θέμα ταπεραμέντου.Last edited by katiakiss; 15-03-2012 at 02:45 AM.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
15-03-2012, 01:45 AM #27
Συγνώμη Κάτια αλλά έχεις χάσει επεισόδια (η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη).
Άλλο χάρτη κοιτάμε. Ρίξε μια ματιά σε όλη τη συζήτηση και δεν θα χάσεις: Κυβερνήτης 5ου η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τους Δεσμούς και τρίγωνο με Ποσειδώνα.
-
15-03-2012, 02:31 AM #28
Συγνωμη, αλλα για ποιο σεξ μιλάμε?
Η γιαγια εμεινε χήρα από τα 28 σε ενα χωριό που οι άνδρες είτε είχαν παρει τα βουνά είτε ειχαν σκοτωθεί από τους Γερμανούς.
Μάλλον ο 1ος, ο 5ος και ο 8ος μαρτυρησαν τα μυστικά της μακροζωίας.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
15-03-2012, 02:41 AM #29
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.