- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 34
Thread: Ωριαια αστρολογια!
-
14-03-2012, 01:42 AM #1
Ωριαια αστρολογια!
Καλησπερα σας... Χρειαζομαι την βοηθεια σας σε ενα ωριαιο ερωτημα που εκανα! Λοιπον η ερωτηση μου ειναι ποτε θα ειναι ετοιμη η αναλυτικη μου βαθμολογια ωστε να μπορεσω να καταθεσω το πτυχιο μου? Εφτασα στο σημειο να κανω ωριαια γιατι ολο σκαμπανεβασματα γινονται, ενω η γραμματεια μας ανακοινωσε πως ειναι ετοιμη πηγαινω και δεν ειναι, οταν την ετοιμασαν εκαναν λαθος με ενα βαθμο μου και τωρα πρεπει να περιμενω να κανουν ορεξη να την ετοιμασουν, ολοκληρη γραφειοκρατεια δηλαδη... Εχω τελειωσει απο το τελος ιανουαριου και τωρα εχουμε μαρτιο και ακομα τιποτα.... Και πριν απο λιγο εμαθα πως υπαρχουν πιθανοτητες επεδη το πτυχιο μου το τελειωσα με " Λιαν Καλος" να μπορει να γινει "Αριστα επειδη ειναι πολυ λιγες οι μοναδες διαφορας, ομως το πτυχιο εχει ετοιμαστει ηδη απλα περιμενω την αναλυτικη να παω να το καταθεσω... Αχ!!
Μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η ερωτηση εγινε 13-3-2012 η ωρα 20:46 την νυχτα την πολη Λεμεσο της κυπρου...
Παιρνω την ακμη του 9 οικου και τον ωροσκοπο?
-
14-03-2012, 02:43 PM #2
Re: Ωριαια αστρολογια!
εχω την αμυδρά ότι μία πιο σωστά διατυπωμένη ερώτηση του στυλ "θα είναι έτοιμη η αναλυτική μου βαθμολογια μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες?" ή κάτι τέτοιο θα σε βοηθούσε καλύτερα ως προς την μελέτη του χάρτη και την τελική απάντηση.
εχω διαβάσει πολλές φορές εδώ στα site ότι καλό είναι να οριοθετούμε χρονικά την ερώτησή μας για να είναι και πιό "ευδιάκριτα" τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε
καλημέρα σας!Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
14-03-2012, 02:57 PM #3
Eυχαριστω whisperer, αλλα ποτε θα πρεπει να κανω αλλη ωριαια με πιο συγκεκριμενο ερωτημα??
Εχω διαβασει πως πρεπει να περασει καποιο διαστημα και μετα να θεσουμε ξανα ερωτημα, ομως εγω θα ηθελα να δω αν θα ειναι ετοιμη το αργοτερο σε δυο εμβομαδες... αρα αν πρεπει να περασει ενας μηνας περιπου για να μπορεσω να θεσω ερωτημα ξανα, δεν θα μαθω ποτε και ελπιζω να μην κραστησει ενα μηνα η υποθεση!
-
14-03-2012, 03:21 PM #4
Εγώ love1989 με αυτό το ωριαίο στην θέση σου, θα πήγαινα όχι να απλώς να τους κάνω λίμπα εκεί μέσα, αλλά θα φρόντιζα κιόλας να αποτανθώ ίσως και σε κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία ( εδώ π.χ. πηγαίνυμε στον συνήγορο του πολίτη που βοηθάνε και παρεμβαίνουν σε πολλά και με καλά αποτελέσματα συνήθως ) που να λειτουργούσε σαν διαμεσολαβητής.
Προς Θεού μην πάρεις στραβά αυτά που για να σε βοηθήσω σου γράφω. Αλλά αν είναι να πσιτεύουμε στην αστρολογία από αυτό το ωριαίο διαφαίνεται ότι με το ρωτάς και να ξαναρωτάς -σκέτο - δεν θα εξυπηρετηθείς. Εκτός των άλλων με τον Ερμή ανάδρομο και άλλες συναφείς πλανητικές συγκυρίες, φαίνεται πως με αυτούς και την γραφειοκρατία τους, κάτι -κάπου έχει σκαλώσει για τα καλά.
Φιλ - Χρ -Σπ
Υ.Γ. Μην περιμένεις το μάννα εξ'ουρανού, παρά τρέξε και κυνήγησε την επίλυση του θέματος σου παντείου τρόπου. Καλή επιτυχία! Πες μας και τα αποτελέσματα αν θες.
-
14-03-2012, 03:34 PM #5
Χρυσανθη εχω αποταθει και στο προεδρο του τμηματος και στην γραμματεα που εχει ο προεδρος του πανεπιστημιου...Ομως οπως φαινεται τωρα με τον αναδρομο οχι μονο δεν θα γινει το αιτημα μου συντομα αλλα και θα καθυστερησει... Ευχαριστω παντως!
-
14-03-2012, 03:52 PM #6
Η δική μου άποψη πάντως έγκειται πως όταν και εφόσον ο Ερμής είναι ανάδρομος, και κάποιος επιμένει στην επίλυση παλαιών ζητημάτων και κατ'επανάληψη θεμάτων που καθυστέρησαν και συνεχίζουν να καθυστερούν έτσι ή αλλιώς, έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσει αν και με τις σχετικές δυσκολίες, πιο γρήγορα στο ζητούμενο!
Εμείς πάντως - μία ομάδα 5-6 ατόμων που αντιμετωπίζαμε θέματα εγγράφων και συναφή του Ερμή - τρέξαμε, επιμείναμε, φωνάξαμε, στηθήκαμε σε ουρές, τρίξαμε δόντια, αλλά τελικά το καταφέραμε.
Αν θες ήταν και ένα δικό μου δοκιμαστικό εγχείρημα για να δω σε απευθείας διενέργεια το πως πότε και γιατί τελικά ένας ανάδρομος μπορεί τελικά να αποδειχτεί και ωφέλιμος!
-
14-03-2012, 10:22 PM #7
Kαλησπέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γενικότερο για την ωριαία.
Στην συγκεκριμένη,για την οποία ρωτάει η love1989,ο ωροσκόπος είναι στην 0η μοίρα.
Σε μια άλλη που έκανα εγώ για δικό μου θέμα,ο Κρόνος είναι στον 1ο,φυσικά ανάδρομος (είναι πρόσφατη κι η δική μου).
Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής:πόσο σημασία πρέπει να δίνουμε στους απαγορευτικούς κανόνες;
Στην περίπτωση της love1989 θα σταματούσαμε στο ότι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα;Και στη δική μου στο ότι θα υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο ζητούμενο;Ακόμα κι αν η πρώτη όψη μεταξύ των σημειοδοτών μου είναι ένα ωραιότατο συγκλίνον τρίγωνο,κάτι που μου λέει ότι όλα θα γίνουν όπως τα θέλω;Ο Κρόνος στον 1ο το αναιρεί αυτό;Είναι μάλιστα σημειοδότης του 4ου,της τελικής έκβασης του θέματος και με προβληματίζει ιδιαίτερα.
Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.
-
14-03-2012, 11:33 PM #8
Αχ αυτή η βιασύνη μου!
Το τρίγωνο μεταξύ των δεικτών είναι αποκλίνον...Άρα ο Κρόνος στον 1ο μια χαρά τα λέει...
-
15-03-2012, 02:10 AM #9
laparisienne, η σύγχυση βλέπω πάει σύννεφο! Μόνη σου ρωτάς, μόνη σου συγκρίνεις έναν άσχετο χάρτη από τον δικό σου και δη άλλου ατόμου, μόνη σου προβληματίζεσαι, και μόνη σου καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ο Κρόνος τα λέει μία χαρά.
Χάθεκε το απλούστερο όλων; Ητοι να μας πεις τα στοιχεία της ερώτησης;
Πάντως εγώ ουδόλως κατάλαβα τι εννοείς και τι ζητάς. Συγγνώμη αλλά δεν είμαι φωστήρας και για αυτό η παραζάλη μου!
-
15-03-2012, 11:02 AM #10
Καλημέρα.
Η σύγχυση πάει σύννεφο,δεν έχετε άδικο.
Η ερώτησή μου είναι κατά πόσον πρέπει να δίνουμε σημασία στους απαγορευτικούς κανόνες.Ίσως είναι πολύ ασαφής και γενική,αλλά είναι κάτι που με προβληματίζει.
Βλέποντας δηλαδή τον Κρόνο στον 1ο,ή τον ωροσκόπο στη 0η μοίρα,είναι ασφαλές να κρατάμε το συμπέρασμα που μας δίνει ο χάρτης ή όχι;
Αυτή είναι η απορία μου,γι'αυτό δεν παρέθεσα τα στοιχεία του δικού μου χάρτη,δεν ήθελα να κουράσω με μια προσωπική,μεμονωμένη περίπτωση.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.