s
[Συζήτηση] Η αιωνόβια γιαγιά-Δείκτες μακρο-ημέρευσης. - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 29
    Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Re: Η αιωνόβια γιαγιά-Δείκτες μακρο-ημέρευσης.

Ακομα κ ετσι ταυρινα,
    ο κυβερνητης του 4ου που παει στον 1ο σε στενη συνοδο με σεληνη κυβερνητη 8ου κ ηλιο
    συγκυβερνητη 8ου, δεν ειναι ενδειξη μακροζωιας?
    αλλα κ αυτη η στενη επισης συνοδος πλουτωνα-κρονου
    δεν θεωρειται αλλη μια ενδειξη?
    ισως....??????

Quote Originally Posted by jungle View Post
    Ακομα κ ετσι ταυρινα,
    ο κυβερνητης του 4ου που παει στον 1ο σε στενη συνοδο με σεληνη κυβερνητη 8ου κ ηλιο
    συγκυβερνητη 8ου, δεν ειναι ενδειξη μακροζωιας?
    αλλα κ αυτη η στενη επισης συνοδος πλουτωνα-κρονου
    δεν θεωρειται αλλη μια ενδειξη?
    ισως....??????
    Πραγματικά δεν ξέρω.
    Ο 8ος οίκος για μένα είναι δίκοπο μαχαίρι, καθως δεν είμαι και σίγουρη αν η μακροζωία ενός ανθρωπου εξαρτάται από εκεί ή από τον 4ο ή από τον Κρόνο ή από τον ωροσκόπο και τον κυβ. γενικότερα. Η περίπτωση της γιαγιάς ήταν αξιοθαύμαστη πάντως..

Ο κυβ. του 8ου στον 4ο (με καλές όψεις) θεωρείται ένδειξη μακροημέρευσης ή φωτογραφίζει "θέματα" ακίνητης περιουσίας?
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

έχω σπάσει το κεφάλι μου...
    Θα σημειώσω τα εξής:
    Οι περισσότεροι δεκανοί της κυβερνώνται από τον Ουρανό ο οποίος είναι στη θέση του.
    Επικρατέστερο στοιχείο η Φωτιά που δείχνει τη ζωτικότητα, την ισχυρή θέληση και μαζί με τον Άρη τον ηρωισμό της , Μεταβλητή φύση (πως αλλιώς θα προσαρμοζόταν στις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε??).

Β Δεσμό στον Κριό = πήρε όντως τα όπλα!!! χαχα έτσι μπράβο! ΚΑΙ σε τρίγωνο με τον Άρη.. ε!

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΑ! Αμοιβαία υποδοχή κυβερνητών 8ου και 4ου ΚΑΙ σε οίκο ΚΑΙ σε ζώδιο! Αυτά με βάση ότι ο Άρης είναι περίπου στον 1 οίκο και η ακμή 4ου οίκου στα Ψάρια. Επίσης σχηματίζουν ένα ωραιότατο Τρίγωνο!!!

Επίσης ο Πλούτωνας είναι σε κρίσιμη μοίρα... όχι ότι αυτές οι γενιές δεν είχαν ένα θέμα με το θάνατο... Και αντίθεση Ήλιου Δία με Πλούτωνα,...αλλά νομίζω ότι η Γιαγιά έβαλε σε ισχύ τη Φωτιά της και ερχόμενη κοντά με το θάνατο ή πιο σωστά ερχόμενη αντιμέτωπη με αυτόν (όψη αντίθεσης) τον νίκησε. Με ΒΔ επίσης περίπου στον 4.... νομίζω ότι η τρίτη ηλικία την ευνόησε και κράτησε πολύυυυ!

Τα χρόνια της να πάρετε Taurine!!!!! Και εσύ και οι κορούλες σου!!
    Εάν βρω κάτι άλλο θα επανέλθω!

Σ' ευχαριστω πάρα πολύ για τις παρατηρήσεις σου,ομολογω πως ακόμη έχω άγνοια σε κάποια θέματα, αλλά όσο μπορω το προσπαθώ,αν και ο χρόνος μου περιορισμένος.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη γιαγιά ήταν 2η εξαδέλφη της δικής μου γιαγιάς, και η εγγονή της, (4η εξαδέλφη μου) ειναι και αυτή Τοξοτίνα, αλέγκρα και έξω καρδιά.

Η γιαγιά ήταν αθυρόστομη, ζωηρή και φωνακλού, και με τους παπάδες δεν είχε καλή σχέση.

Επιπλέον, νομίζω πως πλησιάσαμε αρκετά το ωροσκόπιο, αναφορικά με την ώρα γέννησης, δεδομένου πως οι δύο δίδυμοι γιοι της -και θείοι μου- είναι Ταύροι α΄δεκαημέρου (ακμη 5ου οίκου της)

Και κάτι άλλο: ο σύζυγός της σκοτώθηκε το 1942 σε ενέδρα από γερμανική περίπολο,επάνω σε άλογο (ακμή 7ου σε Διδυμους, κυβ. 7ου σε 12ο, σε αδυναμία, από οίκο και ζώδιο, και σε ζωώδες ζώδιο).

Αυτάααααααααααααααα...
    Γειά σου Γιαγιά λεβέντισσα!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Μήπως Ταυρινάκι μου λέγοντας,

"Η γιαγιά ήταν αθυρόστομη, ζωηρή και φωνακλού, και με τους παπάδες δεν είχε καλή σχέση". περιγράφεις την δική μου γιαγιά και βρεθούμε και συγγενείς στο τέλος;

Πλάκα κάνω αλλά ανάλογη ήταν και έως ετών 106 που έφτασε και η δική μου γιαγιά.

Πάντως η δική σου που ήταν αθυρό..... φωνακλού αλλά ιδίως δεν πήγαινε τους παπάδες, είναι μετά βεβαιότητας και η δική μου συμπαντική γιαγιά.

Μην δω παπά - αν και ο δικός μου παππούς ήταν άψογος και χιλιοσπουδαγμένος παπάς και αστρολογία και όλα τα μεταφυσικά τα έχει στο τσεπάκι - γιατί με πιάνει σύγκρυο.

Ου ολίγοι εξ'αυτών στην έπεφταν ή σε έστελναν νοερά στον εω από εδώ με τις ανήθικες προτάσεις τους ή έως και τις αισχρές τους και ανοιχτές σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Παπά καλύτερα λοιπόν ας μην βλέπω και ας μην ακούω. Κρίμα, αλλά τα παραπάνω δεν είναι μόνον δικές μου εντυπώσεις οι εκτιμήσεις. Δίχως όμως όλα αυτά να αποκλείουν ακόμα και σήμερα, σεμνούς και εξαιρετικά ενάρετους της ψυχής πρώτα από όλα, αλλά και του αξιωμάτος τους.

Φιλ - Χρ

Όνομα:
    Δημήτρης

Νομίζω το χαρακτηριστικό στοιχείο του χάρτη είναι η πολυαστρία στον Τοξότη, γύρω από τον Ωροσκόπο της. Είναι στοιχείο που δίνει αισιοδοξία και όραμα. Αυτό ενισχύεται και από την φάση της Σελήνης, στην αρχή του κύκλου της, που δείχνει άνθρωπο με προσανατολισμό στο μέλλον. Προχωράει δηλαδή χωρίς να κοιτάει πίσω.

Το γεγονός ότι τα δύο Φώτα και ο Ωροσκόπος βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, δείχνει νομίζω άνθρωπο που δεν έχει να κρύψει κάτι. Αυτό που είναι, αυτό που αισθάνεται, αυτό που χρειάζεται, δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει.

Φυσικά η σύνοδος του Άρη με τα δύο Φώτα στον 1ο οίκο δείχνει και μια γερή κράση.

Οι πλανήτες στον Τοξότη, κυβερνούνε τον 4ο, 7ο, 8ο και 9ο οίκο. Δείχνουν δηλαδή στοιχεία της προσωπικότητας της που όμως τα μοιράζεται εύκολα με τους άλλους, αφού στους οίκους αυτούς το ζητούμενο είναι να βρεθούμε με τους άλλους, να γίνουμε κοινωνοί στις ανάγκες, στις ιδέες, στις αξίες, στη ζωή τους.

Αυτό το μοίρασμα με τους άλλους ενισχύεται και από την παρουσία του Δία (κυβερνήτη της πολυαστρίας στον Τοξότη) στον Υδροχόο / 2ο οίκο μαζί με τον Ουρανό που βρίσκεται σε κυριαρχία. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν ανοιχτόκαρδος και ελεύθερος άνθρωπος.

Η σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα στον 7ο οίκο μάλλον δείχνει τη βίαιη διάλυση του γάμου της.

Αν λοιπόν είναι να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, θα λέγαμε ότι στοιχεία του χαρακτήρα που βοηθάνε στη μακροζωία είναι η αισιοδοξία, η απλότητα, η αφοσίωση σε κάτι που θεωρούμε σημαντικό, να μην κολλάμε σε περασμένα και να μοιραζόμαστε με τους άλλους αυτά που πιστεύουμε ότι αξίζουν.
    Last edited by Atrapos; 14-03-2012 at 12:12 PM.

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Τελικα κοριτσια ποια μερα κραταμε για τα γενεθλια?
    4 ή 17 Δεκεμβριου...????

Τελικά δουλέψαμε το χάρτη με 17/12/1914.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Δεν μου λες Ατραπότατε ( ας μου επιτραπεί η εν λόγω αναφώνηση ) αλλά μιας και είσαι και η συμπάθεια μου φυσικά, εγώ δηλαδή που και αθυρο......είμαι και έξω καρδιά, και που μοιράζομαι και σπέσιαλ Δία/Ουρανό Ουρανότατο έχω, και σούπερ ελεύθερη έως οικτρά φιλελεύθερη είμαι, και βίαια χώρισα, και ιδέες, και κοινωνική κ.λ.π, για πόσο με κόβεις να τραβάω την ανηφόρα;

Φυσικά μην με ακούσει ο Σώκρατος γιατί με καθαίρεσε εννοείται επί τόπου!

Αλλά να είπα και εγώ να κάνω και λίγο πλακίτσα γιατί έτσι και αλλιώς η μέχρι τώρα ζωή μου απέδειξε πως μάλλον και μέχρι εδώ που έφτασα θα πρέπει και εγώ να έχω κάπως γερή κράση.

Καλά να είναι όλοι εύχομαι και σαν τα ψηλά βουνά - αρκεί φυσικά να είναι υγιείς - να γίνονται.

Όνομα:
    Μαρία

Αν λοιπόν είναι να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, θα λέγαμε ότι στοιχεία του χαρακτήρα που βοηθάνε στη μακροζωία είναι η αισιοδοξία, η απλότητα, η αφοσίωση σε κάτι που θεωρούμε σημαντικό, να μην κολλάμε σε περασμένα και να μοιραζόμαστε με τους άλλους αυτά που πιστεύουμε ότι αξίζουν.[/QUOTE]

Τι είπες τώρα...πολύ καλό.
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)