- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 29
-
13-03-2012, 03:45 PM #1
Η αιωνόβια γιαγιά-Δείκτες μακρο-ημέρευσης.
Καλησπέρα σε όλους.
Με αφορμή το "ταξίδι" μιας μακρινής συγγενούς μου, εχω κάποιες απορίες.
Η γιαγια, την Παρασκευή 2/3/2012 και ώρα 17.30, έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.
Ηταν ήδη 98 ετων, γερή σαν άλογο, γυαλιά δεν φορούσε, ετρωγε τα πάντα, περπατούσε κάθε πρωί από το σπίτι της μέχρι το βουνό, αγόγγυστα, και εκτός αυτού ...τα είχε 400! Το μόνο προβληματάκι ήταν η ακοή της. Είχε 11 εγγόνια και 7 δισέγγονα, το μεγαλύτερο εκ των οποίων ειναι σήμερα 24!
Εχασε το σύζυγό της στη γερμανική κατοχή, το 1942, και η ίδια έκανε τη δική της αντίσταση, καθως μπορούσε να χειριστεί πυροβόλο όπλο, ούσα ήδη εγκυος τότε στο 3ο παιδί της.
Ήξερε ακριβώς τα γενέθλιά της, (4/12/2012) καθως όταν ερωτήθηκε, είπε πως γεννήθηκε ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, όταν χτυπούσε η καμπάνα το πρωί για τη λειτουργία. Λογικά, η θεία λειτουργία ξεκινά στις 8 το πρωί και σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, εφτιαξα το χάρτη της.
Αν αυτό δεν σας κάνει να νιώσετε άβολα, ή αν δεν θεωρείται "άκομψο" από τη διαχείριση, μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πεί τη γνώμη του για τους δείκτες μακροζωίας και μακροημέρευσης σε αυτό το χάρτη? Ευχαριστω.
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
13-03-2012, 03:55 PM #2
Re: Η αιωνόβια γιαγιά-Δείκτες μακρο-ημέρευσης.
Ταυρίνα υποψιάζομαι πως η γιαγιά πρέπει να είχε γεννηθεί λίγο νωρίτερα και να είχε Ήλιο/Άρη στον 1ο και όχι στον 12ο.
-
13-03-2012, 04:08 PM #3
-
13-03-2012, 04:19 PM #4
Απλώς μου κάνει εντύπωση ένας τόσο ζωντανός οργανισμός και με τόσο καλή υγεία να έχει τους Ήλιους/Άρη στον 12ο και όχι στον 1ο που σχετίζεται με το φυσικό σώμα. Αυτοί οι πλανήτες δείχνουν ζωτικότητα, να βρίσκονται στον 12ο και όχι μέσα στον 1ο ή έστω επάνω στον ωροσκόπο; Βέβαια ο Άρης απέχει 4 μοίρες και πάλι όμως μου φαίνεται κάπως... Σε γενικές γραμμές πάντως φαίνεται η μακροζωία της γιαγιάς αλλά αυτή τη φορά (με προσοχή βεβαίως βεβαίως) ας μιλήσουν τα μέλη.
-
13-03-2012, 05:00 PM #5
Ταυρίνα συμφωνώ με την Τίνα.
Ο Άρης δίνει τρομερή ζωτικότητα και δύναμη στον Ήλιο,αλλά ΄στον 12ο ίσως να μην εκδηλωνόταν άμεσα και χωρίς καμία δυσκολία. Πρακτικά τώρα , η καμπάνα εκείνες τις εποχές χτυπούσε και τότε στις οχτώ? Θυμάμαι τους δικούς μου παππούδες παλιά που ήταν σχεδόν νυχτοπούλια, από τις 6 στην εκκλησία.
-
13-03-2012, 05:53 PM #6
Γεια σας κοριτσια!!!!
Ακομα κ τωρα η καμπανα χτυπα στις 7.30 το χειμωνα (κ στις 7.00 το καλοκαιρι)
Παντως εγω ειδα το χαρτη κ εβαλα ωρα γεννησης 7.00, γιατι μπορει να γεννηθηκε η γιαγια
κ μετα απο λιγη ωρα να χτυπησε η καμπανα,.......
Ετσι με αυτην την ωρα, ηλιος κ αρης ειναι στον 1ο κ κοντα στον ωροσκοπο
κ ο κυβερνητης του 4ου που απ οτι ξερω δειχνει το τελος της ζωης μας, ειναι
στον 8ο στο σπιτι του πλουτωνα που δειχνει τα βαθια γεραματα, κ σε τριγωνο
ακριβειας με αφροδιτη κυβερνητη 6ου.
Αν κανω λαθος........
-
13-03-2012, 05:55 PM #7
-
13-03-2012, 06:46 PM #8
Φοβάμαι Ταυρίνα ότι θα πρέπει να κάνεις κι άλλη διόρθωση. Η γιαγιά πράγματι γεννήθηκε 4 Δεκεμβρίου αλλά με το παλιό ημερολόγιο.
Που σημαίνει ότι με το σημερινό είναι 17 Δεκεμβρίου, δηλαδή προς το τέλος του Τοξότη.
-
13-03-2012, 07:09 PM #9
-
13-03-2012, 07:16 PM #10
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.