- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 82
Thread: Διελεύσεις Άρη
-
08-03-2012, 09:04 AM #51
Re: Διελεύσεις Άρη
Αγαπημενη Τονια σε αδυναμια ειναι ο Ερμης μου στον Τοξοτη
η συνοδοι που κανει με Αρη \Αφροδιτη και απο θεση στον οικο [3ος]
μαλλον μου δεινει το χιουμορ που καμια φορα γινεται χοντροκομενο θα ελεγα
οπως και αθυροστομια .[Οπως μου εχει δωσει μεγαλο ταλεντο στην πωληση και αξιολογιση ,προωθηση προιοντων και αν αξιζει να μπει στο ραφι .]
Λογω ομως της Αφροδιτης ακομα και στα χοντροκομενα μου αστεια η'' βρισιες μου
υπαρχει μια γλύκα ο τροπος που τα λεω και ολοι γελανε η'' δεν παρεξηγιουνται
γιατι δεν εχουν κακια
-------------------------------
Να πω κατι που το εχω δει με τα ματια μου για τον θηλασμο.Εχω δει απορριψη μιας σκυλας-μανας να της φερνουν το νεογενητο στο στηθος της να το θηλασει και να λεει παρτε το δεν εχω διαθεση να το θηλασω δεν με εμπνεει ο χωρος
Η πρωτη απορΡιψη ηταν αυτη
ποτε δεν ηρθε μανα -παιδι σε αμεση επαφη με το στηθος και τον χτυπο της καρδιας της μανας.
μετα στην ζωη της μικρουλας υπηρξαν και αλλες απορριψεις απο την σκυλα-μανα
του τυπου ''δεν σε αντεχω καλυτερα να μην σε εκανα''μου καταστρεψες την ζωη μου''δεν χαιρομαι την ζωη γιατι υπαρχεις εσυ''και διαφορα αλλα...
Ναι αυτο το νεογεννητο τωρα ειναι 14 ετων παντα ηταν και ισως ειναι σε ολη του την ζωη πολυ παχουλο .
λογω της σηζητησης εδω αμεσως μου ηρθε στο μυαλο αυτη η περιπτωση
ομως πιστευω οτι και απο αλλα σημεια στον χαρτη του κοριτσιου θα δειχνει την υπερβολικη καταναλωση φαγητου που μαζι με την απορριψη εδεσαν .
με αγαπη
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
08-03-2012, 04:27 PM #52
Δεσποινα πολυταλαντη (με τον καλο Ερμη),
αυτο ακριβως εννοουσα, οσον αφορα τη δευτερη παραγραφο που διατυπωσες. Οτι ενα ζητημα, σιγουρα πασχει απο πολλες πλευρες και οτι για να φτασεις σε μια νοσηρη κατασταση, μονο ενα χερι για να σε σπρωξει, ποτε δεν ειναι αρκετο. Κι εγω εχω/ειχα προβληματα με τη μαμα μου, κυριως γιατι ειμαστε πολυ διαφορετικοι χαρακτηρες (σεληνη σε αντιθεση με ενα καρο πλανητες, τοποθετημενη στον 4 στον καρκινο και με μια χιαστη/χαριστικη βολη με την αφροδιτη), αλλα οπως εχει πει και η κ. Ζαχαριαδου, εγω ειμαι το ζητημα. Εγω ειμαι κρονια, ουρανια, ποσειδωνια κλπ. και βεβαια με τη σεληνη στον καρκινο και εκει που βρισκεται, εγω εχω τα θεματα κι εγω τη δυναμη να τα λυσω. Εν ολιγοις, πιστευω οτι οι οψεις (οπως εχει πει και η κ. Σπιγγου) σου δειχνουν το προβλημα αλλα σου δειχνουν και τη λυση, οι ιδιες. Με την αυξημενη παρατηρητικοτητα και την οξυδερκεια που με προικισαν (οποιο και οσα), εχω διαπιστωσει οτι εσυ εισαι ο τελικος κυριαρχος του εαυτου σου και του χαρτη σου και ολων. Με αυτο που λεω, δεν αναιρω οτι το προβλημα μεταξυ μητερας παιδιου δεν ειναι θεμελιωδες, ή ικανο να δημιουργησει προβληματα, αλλα ευτυχως δεν ειμαστε αβουλα οντα, στη δυνη των καταστασεων. Σαφως επηρεαζομαστε (συναισθημα) αλλα υπαρχει και η πρωτοβουλια (λογικη).
Υπαρχουν και καλυτερα! εχω ερμη στον ωραιο αιγωκερο, σε συνοδο με τον ποσειδωνα, τετραγωνο με τον αρη και με ενα εξαιρετικο εξαγωνο με πλουτωνα!!!!! Ευχαριστω συχνα τη φυση που μου εδωσε τετοιο μυαλο!!!!
ΥΓ: η γλυκητητα της αφροδιτης φαινεται και απο τον τροπο που γραφεις και απο τα like σου!
-
08-03-2012, 09:52 PM #53
Καλησπέρα σε όλους,
Με αφορμή τα λεγόμενα τα δικά σου και του Δημήτρη και όλων που πιστεύουν ότι εμείς και μόνο εμείς οι ίδιοί είμαστε υπόλογοι για ότι μας συμβαίνει να αναφερθώ εν συντομία και στην χιαστί.
Οπως όλοι μας γνωρίζουμε η όψη χιαστί αναφέρεται ως η καρμική όψη στην οποία θέλει δεν θέλει κάποιος "πρέπει τρόπον τινά να υποταχθεί".
Λόγω της μεθόδου που εγώ προσεγγίζω τους γενέθλιους χάρτες ενώ εργάζομαι σε συνδυασμό και με τις αναδρομές σε προηγούμενες ζωές, καθώς και σε συνάρτηση με την συστημική αστρολογία, έπαψα να συμφωνώ με την θεώρηση των ανά τον κόσμο συναδέλφων σχετικά με την χιαστί όψη.
Ονομάζοντας την λοιπόν ως "όψη δυσπροσαρμογής" ήταν η δική μου προσπάθεια στο να εξηγήσω την διαφορά μεταξύ του πρέπει με το οποίο έως τώρα έχει ερμηνευτεί κατά κόρον η χιαστί όψη, και του τι τελικά πραγματικά προκύπτει στην πραγματικότητα στις ζωές αυτών των ατόμων.
Ηθελα λίγο έως πολύ λοιπόν, να καταδείξω και να δώσω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έμφαση ώστε να γίνει ΄όσο περισσότερο κατανοητό, πως οι συνθήκες και οι συγκυρίες πεπρωμένου, κάρμα, μοίρας ή όπως αλλιώς και εάν ονομάσουμε την ιδιαιτερότητα που απορρέει από αυτήν, συμπεριλαμβάνει συνθήκες και καταστάσεις που είτε το θέλει είτε όχι κάποιος θα υποχρεωθεί σχεδόν καταναγκαστικά, να μπει στο χορό των ανόμοιων ιδιοτήτων των στοιχείων που απορρέουν από αυτήν.
Η συλλογή χαρτών που διαθέτω και η ιδία αντίληψη του όλου θέματος - διασήμων και μη - είναι ουσιαστικά υπεραρκετή στο να καταρρίψει το μύθο της μέχρι τώρα ερμηνείας της χιαστί όψης.
Αυτό είχα σκοπό να κάνω όταν ξεκίνησα το θέμα αυτό.
Βέβαια άλλο να το λες, και άλλο να το παρουσιάζεις με απτά παραδείγματα, όπως αρχικά επιθυμούσα και είχα υπόψη μου να κάνω, αλλά παιδιά sorry, όμως απρόσμενα ζόρια και δύσκολα γεγονότα δεν με βοήσαν στο ελάχιστο να συγκεντρωθώ και να στρωθώ στην επίπονη δουλειά που απαιτούν σχετικά άρθρα.
Ευελπιστώ μόνο να αρθούν σύντομα δυσκολίες και εμπόδια, ώστε να επανέλθω δριμύτερη στο θέμα.
Ενας λόγος αυτής της σύντομης αναφοράς είναι γιατί όπου και όποτε ειδικά στις σχέσεις οικείων -ειδικότερα μάνας /κόρης, το τι παίζεται και πως διαμορφώνεται η ζωή αυτών των ατόμων δεν λέγεται.
-
10-03-2012, 08:59 PM #54
Καλησπερα οταν ο διελαυνων αρης περναει στον 12 οικο τςρα που ειναι αναδρομος τι γινεται ειναι κατι που δεν μπορς να καταλαβω μιασ και ο 12 οικος για μενα γενικως ειναι δυσκολος να το κατανοησω...
-
11-03-2012, 03:54 AM #55
Λίγο αγχώθηκα τώρα...
Έχουμε να προγραμματίσουμε χειρουργείο (το 2ο κατά σειρά) για το μικρό μου.. Ένας transit ανάδρομος Άρης στον 8ο, πιστεύετε πως είναι ασφαλής; Θα έπρεπε να περιμένω να ορθοδρομήσει και ίσως να περάσει στον 9ο του πρώτα;
-
11-03-2012, 04:08 AM #56
Οπως ένας κούκος μόνος του δεν φαίρνει την άνοιξη, έτσι και ένας Αρης ανάδρομος σκέτος δεν είναι κανενός είδους ένδειξη πόσο μάλλον σοβαρή πρόγνωση στο εάν θα χειρουργηθεί οιοσδήποτε συνάνθρωπος μας, πόσο μάλλον ένα μωρό.
Ελεος - έλεος . Γλυτώστε μας από τέτοιου είδους αστρολογικές λατρείες. Μα είναι δυνατόν να θέτει κανείς έστω και για αστείο τέτοιες ερωτήσεις;
Μα αν ήταν έτσι ή αν μερικοί θέλουν να δουν την αστρολογία από μία τόσο παράλογη λογική, ε, τότε λοιπόν να προτείνουμε και εμείς οι αστρολόγοι και δη επί παγκοσμίου επιπέδου σε όλους τους χειρούργους όσο καιρό θα είναι ανάδρομος ο Αρης, να πάρουν την αδειούλα τους, εν'ώ όσο καιρό θα είναι ανάδρομος ο Ερμής να φροντίσουν να ακονίζουν τα νυστέρια τους και να παίρνουν και επίδομα βαρέων.
Και με άλλα πιο απλά λόγια. Αντί αγαπητή μου Λένα να ρωτάς το γιατρό σου πότε είναι σωστό και εύλογο ιατρικά να χειρουργηθεί το παιδί σου, θέτεις ένα τόσο ευτελιστικό ερώτημα για ένα τόσο σοβαρό θέμα;
Συγγνώμη και πολύ μάλιστα. Αν θες θύμωσε αλλά αν είσαι συνετή θα καταλάβεις την οργή μου.
Διότι δεν είναι μόνον τα χίλια επιχειρήματα που θα μπορούσα να αντιπαραθέσω για αυτή σου την εντελώς λανθασμένη ερώτηση, αλλά και το ότι λυπάμαι που κατά αυτό το τρόπο είναι πολλοί και εκείνοι που δυστυχώς ακολουθούν παρόμοιο τύπου ερωτήσεις!
Και πάλι συγγνώμη αλλά επιτέλους ας έρθουμε στα συγκαλά μας!
-
11-03-2012, 05:58 AM #57
Ευχαριστώ για την κατανόηση κα. Σπίγγου και για να είμαι ειλικρινής την περίμενα την απάντησή σας ακριβώς έτσι
Για κάποιο λόγο όμως θα έβαζα και στοίχημα πως πολλοί αστρολόγοι ίσως να ήταν επιφυλακτικοί στην αγορά ενός σπιτιού για παράδειγμα εάν ο Ερμής ήτο ανάδρομος μιας και "κάλιο γαϊδουρόδενε.."... έτσι δεν είναι;
Όταν όμως μιλάμε για την καΐλα του κάθε άλλου είμαστε μάλλον πιο 'γενναίοι', πιο σίγουροι, πιο απόλυτοι και πολλές φορές βασιλικότεροι του βασιλέως.
Να πω πως κρίνω από τον εαυτό μου μιας και στο αντικείμενό μου, μπορώ μάλλον εύκολα και αβίαστα να δώσω συμβουλές για χρηματοοικονομικά όταν άλλοι χάνουν τον ύπνο τους δυνάμει της τρέχουσας κατάστασης.. Για να μην αναφερθώ στο πως θα μπορούσα να τους σχολιάζω..
Σε κάθε περίπτωση όμως, ως επαγγελματίας αμετανόητη και ερασιτέχνης σκεπτικίστρια, θα επιμένω.
Λένα
-
11-03-2012, 09:46 AM #58
Λένα,
αν ο ανάδρομος Άρης στον 8ο οίκο του γιου σου κάνει επιπλέον και δυσαρμονικές όψεις, ξανασκέψου το για την επέμβαση. Η μητέρα μου με ανάδρομο Άρη πάνω στον ωροσκόπο της χρειάστηκε να κάνει επειγόντως μια επέμβαση και την ώρα της επέμβασης παρουσίασε αιμορραγία (τυπική επιπλοκή του ανάδρομου Άρη) στην δεξιά αορτή που δεν μπορούσαν εύκολα να σταματήσουν. Μετά χρειάστηκε να της δίνουν αίμα για δυο μέρες.
Δεν το λέω για να σε τρομάξω αλλά με ανάδρομο Άρη σε επεμβάσεις είναι πιο πιθανό να παρουσιαστούν επιπλοκές ή να ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα για το οποίο εγχειρίζεται κάποιος.
-
11-03-2012, 11:31 AM #59
Καλημέρα Λένα,
Είναι προφανές ότι παρανόηθηκε πλήρως το πνεύμα με το οποίο όπως λες μίλησα ως βασιλικότερη του βασιλέως ή μάλλον της βασίλισσας!
Ημουν όχι απλώς σίγουρη αλλά απολύτως βέβαιη το πως και γιατί θα σχολιαστεί αρνητικά η άποψης μου.
Από την άλλη, έχοντας ή ίδια μεγαλώσει παιδιά, έχοντας μπει και βγει πολλάκις στα νοσοκομεία χειρουργώντας το πρώτο μου εκ γενητής τυφλό παίδι από όταν ήταν 4 μηνών και επαναληπτικά για 8 ολόκληρα χρόνια, μου παρέχει όντως την απόλυτη "γενναιότητα" και πεποίθηση να εκφέρω την γνώμη, πως "ένας και μοναδικός ανάδρομος πλανήτης"! ακόμα και όταν περνά από τον 8ο οίκο, σίγουρα δεν αποτελεί καμία ασφαλή ένδειξη για το εάν θα πρέπει να χειρουργηθεί ή όχι οιοσδήποτε. Πόσο μάλλον ένα τρυφερό πλάσμα ειδικότερα όταν αυτό είναι το παιδί κάποιου.
Το ότι δε διάκειμαι της αντίληψης πως αναγκαστικά θα πρέπει κανείς να παρεμβαίνει στις κατά προβλεπόμενες υποδείξεις των μόνων που πρωτίστως και κυρίως πιο ενδεδειγμένων να αποφανθούν, μα με ανάδρομους μα με ορθόδρομους, προέρχεται από το γεγονός, ότι στις σχολές που εγώ μαθήτευσα με δίδαξαν πως σε αυτές τις περιπτώσεις προέχει πάντα η γνώμη του γιατρού και δευτερευόντος του αστρολόγου.
Επίσης στα νοσοκομεία που ως μεταφράστρια καρκινοπαθών εργάστηκα εντός των χειρουργείων για πολλά χρόνια παρακολουθώντας και μελετώντας την έκβαση της εκάστοτε επέμβασης -μικρής ή μεγάλης - με δίδαξε απαράβατα πως ουδείς ανάδρομος είναι ένδειξη "μόνον" αποφυγής! Αντίθετα.
Αναλόγως της οποιασδήποτε θεματολογίας πόσο μάλλον σε ότι αφορά την ανθρώπινη υγεία υπό θεώρηση και συζήτηση, ίσως και να είναι πολύ προτιμότερο να χειρουργείται ή να προβαίνει κανείς σε διάφορες ενέργειες ή και χειρουργικές επεμβάσεις υπό την επιρροή κάποιων ανάδρομων.
Εντούτοις ευθαρσώς δηλώνω πως και εσύ και η κ. Μόζορα έχετε απόλυτο δίκιο μιας και για εσάς η μελέτη ενός και μοναδικού ανάδρομου πλανήτη, και όχι η ολοκληρωμένη σύνθεση ενός χάρτη συμπεριλαμβανομένης της εκτίμησης των θεράποντων ιατρών και του σχετικού ιστορικό του ασθενούς είναι το σωστό και κατάλληλο κριτήριο για παρόμοιες αποφάσεις.
Φυσικά είναι επίσης αυτονόητο το ότι η ίδια έχοντας υποστεί 13 ατυχήματα και χειρουργηθεί και υποφέρει και πονέσει και ταλαιπωρηθεί με ορθόδρομους και ανάδρομους και για άλλα ζητήματα εκτός των ατυχημάτων, είναι σίγουρα ατυχής και απαράδεχτος λόγος όχι μόνο να γίνω τόσο επικριτική, αλλά και να θλίβομαι που τέλος πάντων η αστρολογία και ένας μοναδικός πλανήτης καταντά το κατάλληλο κριτήριο για τέτοιου είδους αποφάσεις.
Παρόλα αυτά, ανθρωπίνως και μόνο θα ήμουν σκεπτικότερη και προσεχτικότερη στην εκτίμηση μου πόσο μάλλον σε εκφράσεις και συναφή εξωτερικεύσεις, εάν για παράδειγμα το ερώτημα σου περιλάμβανε και τον ανάδρομο Κρόνο - που είναι μάλλον επικρατέστερο να πρέπει να θέσει κάποιον σε σοβάρη σκέψη για οποιοδήποτε χειρουργείο - ή εάν είχα στην διάθεση μου επιπρόσθετα στοιχεία, και κατά προτίμηση οόκληρο τον χάρτη του ασθενούς.
Κατόπιν όλων των παραπάνω ζητώ συγγνώμη που σε κάθε περίπτωση και εγώ όμως τόσο ως αμετανόητη επαγγελματίας αλλά και ανθρωπίνως σκεπτικίστρια επιμένω και θα επιμένω να λέω πως ειδικά μέσα από αυτές εδώ τις δημοσιεύσεις, η απομόνωση και η αποσπασματικότητα ερμηνειών είναι λάθος έως απαράδεχτη.
Εξυπακούεται ότι κανείς μα κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μοιράζεται πόσο μάλλον να ασπάζεται το όντως πολύ αυστηρό σκεπτικό μου, ειδικότερα όταν αυτό αποτείνεται σε θέματα υγείας.
Αποσύρομαι λέγοντας πως αφού περίμενες την απάντηση μου ακριβώς έτσι, τότε ίσως και να κατάλαβες πως αν παραφέρθηκα όπως εμέσως πλην σαφώς αναφέρεις, ότι το εάν πρόκειται για μία σε εμένα άγνωστη μητέρα και το παιδί της η καίλα μου είναι επίσης τόση όση θα ήταν για την εγγονή μου ή τα τόσα και τόσα παιδιά εκτός των δικών μου που κατά καιρούς συμβούλεψα υπέρ ή κατά σε ανάλογες περιπτώσεις.
Να έχεις μία όμορφη μέρα, ενώ παρά το απαράδεχτο των απόψεων μου, εύχομαι τα καλύτερα και σπουδαιότερα για το παιδί σου.
ΧρυσάνθηLast edited by Χρυσάνθη Σπίγγου; 11-03-2012 at 11:37 AM.
-
11-03-2012, 02:24 PM #60
Κα Σπίγγου δε σας παρεξήγησα ούτε και παρανόησα το μήνυμα που θέλατε να δώσετε.
Ο λόγος που απάντησα όπως περιμένατε όπως λέτε, είναι επειδή δημιουργούνται εύκολα εντυπώσεις. Πιστεύω πως ήταν ό,τι καλύτερο που αποσαφηνίστηκαν κάποια πράγματα.
Και εγώ από μεριάς μου έπρεπε να το θέσω πιο σωστά το ερώτημά μου.
Μιλώντας για μένα, οι απόψεις σας δεν είναι ποτέ απαράδεκτες και εκτιμώ ιδιαίτερα το ότι τις μοιράζεστε.
Κα. Μόζορα ευχαριστώ για την απάντησή σας.
Διαβάζοντας το συγκεκριμένο Thread θυμήθηκα διάφορα που έχω διαβάσει σε σχέση με ανάδρομο Άρη και μιας και έχουμε την άνεση της επιλογής για το 'πότε' από το χειρούργο του, είπα μήπως θα όφειλα να 'αποκλείσω' κάποιο συγκεκριμένο διάστημα.
Ιδιαίτερα δυσμενείς όψεις δε βλέπω πριν ορθοδρομήσει μα κοντά στις 14/4 σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνά του στον 1ο. Αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι μια καλή μεμονωμένη ένδειξη, σωστά;Last edited by Lena_P; 11-03-2012 at 02:33 PM.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.