- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 591 to 600 of 679
Thread: «Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»
-
09-03-2012, 04:01 AM #591
Re: «Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»
Σας τσάκωσα! Πάλι μαζευτήκατε μουλωχτά; Σπύρο το I feel you έλεγα σήμερα κάπου ότι είναι κομματάρα και το βρήκα με το που μπήκα στο μεσάνυχτα. Εύγε!
Εγώ έχω κολλήσει με το Somebody That I Used to Know , όχι από τον Gotye , αλλά από αυτά τα πέντε παιδιά που το έχουν διασκευάσει και το τραγουδούν παίζοντας και οι πέντε σε μία κιθάρα! Έχω να πω ότι η διασκευή είναι πιο ωραία από το πρωτότυπο. Μπράβο τους!
Καληνύχτα παιδάκια....« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
10-03-2012, 05:49 AM #592
mind connection....Κατια...
To τιμησα τον Ηλιο μου αποψε....ζαντα ειμαι,ουτε τραγουδι δεν μπορω να βαλω...καληνυχτεζζζζζAltec40 πλέον..:Ρ
-
11-03-2012, 01:45 AM #593
Πουλάκια μου, εξω είστε, εεεεεεεεεεεεε??????
Αλί σε εμας με τις πανες και τα μπιμπερό .... Τα κεφάλια μεσααααααααααα!!!!!!
Κλείδωσε και το psi, πανηγυρίζουν τα αρχιλαμόγια, φαλίρισαν και οι εκδότες του απύθμενου lifestyle... Όπως λένε και στην Καρδίτσα, "χε...κε η φοράδα στ' αλώνι".
Κουράγιο συνάνθρωποι έποικοι...
ΑΕΡΑ-ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΕΡΑ! ΠΑΝΟΥΣΗΣ - YouTubeΤα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
11-03-2012, 03:12 AM #594
Αν ολοι αυτοί ήταν μονον λαμόγια, τότε θα είχε ο κόσμος λόγο και να βγει να πανηγυρίσει.
Αμ αυτοί όλοι τους Ταυρίνα μου είναι σκετοι ανθρωποφάγοι και βάλε!
Ευτυχώς που το 2026 που θα έχει τελειώσει το μπάχαλο δεν θα ζω! Οσο ομως για την εγγονή μου και τα παιδιά σου, τι άλλο να μου μένει πέρα απο το να στέλνω νοητικό, πνευματικο φως απο το υπερπέραν.
Μπα η χαζή τι λέω; Σε χρεωστικό ίδρυμα θα καταλήξω.Οχι τίποτε άλλο, είμαι σίγουρη πως και στο υπερπέραν θα πρέπει να ξεχρεώνω τους τόκους ΤΟΥΣ!
Παιδιά συμφωνείτε;
-
11-03-2012, 03:16 AM #595
Τί γίνεται στον αστερισμό των ιχθύων?
Γιατί τον επιλέγουν οι καλλιτεχνες -χρονικα- για να αφήσουν τα εγκόσμια?
Εφυγε ο Τσιβιλίκας,
η Σμαρούλα Γιούλη,
Ο Δαδινόπουλος,
Ο Απέργης,
και τωρα διάβασα πως πέθανε και μεγάλη Δόμνα Σαμίου...
Αχ βρε ατιμε Ποσειδωνα,
εν μεσω νεφελών έρχεσαι πάντα..
ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ(3 ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ) ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ - YouTubeΤα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
11-03-2012, 03:19 AM #596
Α και κάτι ακόμα που ξέχασα.
Αυτοί λαμόγια λέμε, αμ εμείς; Αντι να πάνε τα άλλα τα λαμόγια να γιαουρτώσουν και να καρεκλώσουν τον Γιωργάκη μας, -που τώρα θα αφοσιωθεί το αγόρι μου στους φτωχούς, τους ανήμπορους και στην περιφέρεια το χρυσό μου - τα βάλανε με τον Νταλάρα!
Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω το γιατί. Ξυπνήστε παιδιά. Τουλάχιστον αυτός ευφραίνει τα αφτιά μας. Το ότι τώρα τα έκανε πλακάκια με την λαμογιά άλλου παπά ευαγγέλιο.
Ευχαριστω που ανεχθήκατε την τσαντίλα μου. Κάπου ήθελα και εγώ να πω την θλίψη μου!
-
11-03-2012, 03:23 AM #597
Κα Σπίγγου,
Γι αυτό λοιπόν, περιμένουμε τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι...
Καζαντζίδης - Έρχονται χρόνια δύσκολα - YouTubeΤα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
11-03-2012, 03:26 AM #598
Εν μεσω Ιχθύων έφυγε ο άντρας μου, μερικοί γκόμενοι, και ο σούπερ αδελφός μου.
Εν μέσω Ιχθύων έλεγε χθες στο μεγαλό μου γιό ότι θάθελα και εγώ να αποδημήσω στο επέκεινα.
Ομως υπάρχει και αστρολογική εξήγηση!
Αν ο 8ος είναι ο οίκος του θανάτου, ο 12ος -άρα και ο Ποσειδώνας είναι ο οίκος της υλικής αφάνειας - διάβασε προσεχτικά το υπέροχο άρθρο της Δήμητρας εκεί που περιγράφει τον Ποσειδώνα - και θα καταλάβεις πόσο ευτυχείς είναι αυτοί που φεύγουν τώρα!
Λυπάμαι για όσους τυχόν λυπήσω βραδιάτικα, όμως εφέτος θα αποδημήσουν παγκοσμίως στο επέκεινα πολλοί περισσότεροι απο ότι καν στους πολέμους και τις καταστροφές.
Και για αυτό υπάρχει αστρολογική εξήγηση! Που όμως να στην λέω. Θα με σφάξει ζωντανή ο Σωκράτης. Πλάκα -πλάκα θέλω να πάω απο φυσικό Θ........!
-
11-03-2012, 03:37 AM #599
Νομιζω πως δεν είναι ο θανατος που μας ανησυχεί.
Αυτό συζητούσα μια μερα με το λιονταρη σύζυγο.
Αν είναι να σερνόμαστε σαν φυτά με τίποτε εγκεφαλικά στο κρεβάτι, να αλληλομπαλωθιαστούμε ταυτόχρονα αξιοπρεπως ...
Ασε που εθνικό σύστημα υγείας δεν θα υπάρχει...
Αλλάζω κουβεντα.
Βρηκα ενα ωραίο άρθρο.
ΝΕΑΤα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
11-03-2012, 03:40 AM #600
Το ποτήρι έχει προ πολλού ξεχυλίσει καλή μου.
Το φαρμάκι όμως που έχει μέσα δεν ήπιαμε όλο ακόμα.
Κάτσε να γυρίσει ο Αρης ο ορθόδρομος και να δεις τι ζουμί θα βγάλει ο κοσμάκης!
Και όμως ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα κάπου στο βάθος αισιόδοξη. Λες να πεθάνω απόψε και για αυτό ενώ θλίβομαι, δεν λυπάμαι;
Είμαι Ιχθύς ξέρεις - πολλές ομοιότητες ο χάρτης μου με εκείνον του Κέυση ( στενή οπαδός και εμέσως μαθήτρια του λόγω Μεσμερικής και Πλουτωνικής αντίληψης μεταξύ όλων των άλλων ),
και αλήθεια θλίβομαι μα αισιοδοξώ γιατί ξέρω το έργο της αυτογνωσίας.
Σκληρό, μα ας ξυπνούσαnε και οι δικές μας λαμογιές πολύ -πολύ ενωρίτερα! Ασε με εμένα να λέω, μα πίστεψε με, δεν μιλάω τυχαία.
Lv
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.