- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
-
26-01-2012, 09:28 AM #21
Re: Είσοδος του Δία στον Ταύρο «Ο ανθός του σήμερα είναι ο σπόρος του χθες»
Kαλημερούδια toniateddybear,
Ετσι όπως τα εκθέτεις μου βγάζεις την εντύπωση ότι μάλλον δεν κατάλαβες το θετικό πνεύμα της κ. Ζαχαριάδου. Απο την άλλη όμως ας μην πάρω και όρκο μιας και δεν γνωρίζω το τι ακριβώς και κάτω υπό ποίες συνθήκες διεμείφθηκε τι μεταξύ σας.
Δεν μας λες καλύτερα τα στοιχεία γέννησης σου, μπας και καταλάβω καλύτερα γιατί μιλάμε γενικώς;
Μην ξεχάσεις τόπο γέννησης.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
-
27-01-2012, 01:57 AM #22
Αγαπητη κ. Σπιγγου,
η συζητηση μας με την κ. Ζαχαριαδου ξεκινησε για τους πλανητες που δεν κανουν πτολεμαικες οψεις. ειπα οτι ο διας μου δεν λανει τετοις οψεις, παρα μονο μια χιαστι με τον ωροσκοπο. (23-12-1988, 12:05 το μεσημερι, Αθηνα). Ειπα λοιπον οτι εχω αναδρομο δια στον ταυρο και της περιεγραψα γενικα οτι στη ζωη μου εχω απολαυσει μεχρι σημερα υλικα αγαθα, παρολο που ο διας μου ειναι αναδρομος. τοτε εκεινη μου ειπε οτι ενας διας στον 2 οικο υποδηλωνει υλικη ευμαρια, αλλα οτι δεν εχω δει ακομη τις ιδιοτητες του πλανητη και να κρατησω σημειωσεις για το τι θα συμβει τωρα που διελαυνει απο κει ο πλανητης ορθοδρομος...
-
27-01-2012, 07:44 AM #23
Tonniateddybear, μου καλημέρα,
Διαβάζοντας την επεξήγηση σου και βλέποντας το γενέθλιο χάρτη σου, μπήκα πλήρως στο πνεύμα. Ναι ακριβώς έτσι είναι όπως στο επσήμανε η κ. Ζαχαριάδου. Μάλιστα θα πρόσθετα πως ακριβώς επειδή ο Δίας θα περάσει από τον 2ο, θα κάνει δε επαναλαμβανόμενα τρίγωνα –αν και σε σχετικά γρήγορο χρονικό διάστημα – με τους πλανήτες του 10ου, έχει σημασία και το πώς θα αξιολογήσεις σε αυτή την φάση την ζωή σου γενικά.
Αξιοσημείωτος και ενδιαφέρων χάρτης πολλά σημεία του οποίου με εξιτάρισαν δεν σου κρύβω. Εννοείται πως ως οπαδός της χιαστί όψης στάθηκα και σε αυτές. Λίγη υπομονή καθώς ετοιμάζω άρθρα και υλικό επεξηγώντας την.
Εν τω μεταξύ απόλαυσε αλλά και αξιολόγησε τα του Δία με την ανάλογη περίσκεψη. Αλήθεια με τι ασχολείσαι; Πολύ περίεργη είμαι στο να δω σε ποιο δρόμο σε οδήγησε όλος αυτός ο 10ος.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
-
27-01-2012, 10:26 PM #24
Με μεγαλη μου χαρα θα σας απαντησω σε προσωπικο μηνυμα οσονουπω, για να μην ειμαστε εκτος θεματος!
-
06-03-2012, 04:01 PM #25
Το άρθρο σας ήταν πολύ ωραίο!Συγχαρητήρια!
Αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.
Εγώ έχω γεννηθεί 07-11-1992 08.00 το πρωί σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό και ειλικρινά τίποτα θετικό από την είσοδο του Δία στον Ταύρο δεν μου έχει συμβεί ούτε στον ερωτικό ούτε και σε κάποιον άλλον τομέα.Ή μάλλον μου είχε τύχει κάτι σχετικό με ένα φλέρτ, άλλα δεν μπορούσε να γίνει τίποτα μεταξύ μας. Και πραγματικά αισθάνομαι αδικημένη από τη ζωή στον τομέα αυτό.Είναι λες και ο Θεός μου δίνει ένα δώρο, το οποίο δεν μου επιτρέπει να ανοίξω...έχω απογοητευθεί πολύ από αυτό το θέμα...πιστεύεται ότι θα είναι ποτέ ευνοϊκές οι συνθήκες στη ζωή μου;
Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.