- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 541 to 550 of 679
Thread: «Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»
-
02-03-2012, 01:55 AM #541
Re: «Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»
Πάνε πολλά χρόνια από τότε που «μάλωσα» με τον θεό και τον τελευταίο καιρό με τσακώνω να του μιλάω. Του λέω ότι αν πρέπει να υπάρχει, είναι γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτοί που αγάπησα και έφυγαν νέοι , απλώς χάθηκαν για πάντα. Αν και φοβάμαι πως έτσι είναι.
Από τον καλό μου φίλο θυμάμαι το γέλιο του και δεν περνάει μέρα που να μην τον σκεφτώ. Ούτε μία!
Σήμερα έκανα τον συνειρμό ότι αφού η Αφροδίτη του ήταν σε ακριβείας σύνοδο με τον Ήλιο μου στους Ιχθείς , αν ζούσε λίγο ακόμα, θα του έκανε και εκείνου σύνοδο ο Ποσειδώνας και ίσως να προλάβαινε να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα γιατί ερχόταν και ο προοδευμένος του Ήλιος του προς την γενέθλια Αφροδίτη του, με σύνοδο ακριβείας. Τι κρίμα…
Δεν καταπίνεται η άτιμη η απώλεια με τίποτα! Περνάει ο καιρός και βαθαίνει! Με έχει τσακίσει και ο Ποσειδώνας πάνω στον Ήλιο… Το δάκρυ το έχω για πλάκα! Δεν την παλεύω λέμε… Και που είσαι ακόμα! Μόλις ετοιμάζεται να σκάσει και η προοδευμένη μου Σελήνη στον Ιχθύ. Κάτια μου λες και κλαίω. Με σιχάθηκα πια. Ας το καλό!
ΥΓ: Ε όχι! Δεν σας το είπα εγώ; Τώρα έριξα μια ματιά στον προοδευτικό μου χάρτη και είδα ότι έσκασε η Σελήνη στις 0ο του Ιχθύ. Αμ έτσι πες μου! Τι να λέμε τώρα; Είπα κι εγώ… Να μην ξεχάσω να πάω αύριο στον Χόντο για αδιάβροχη μάσκαρα.
ΥΓ 2: Μιλάμε για Φουλ του Ποσειδώνα με μπαστούνια! Τα βλέπω (όλα) και βγαίνω!Last edited by katiakiss; 02-03-2012 at 02:22 AM.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
03-03-2012, 03:04 AM #542
Αχ,αχ, γιατί ρε Κάτια αχ ρε Κάτια γιατί,γιατί................γιατί ;
Η κουφάλα από το τρύπιο δόντι με πεθαίνει, να κοιμηθώ δεν μπορώ, και σαν απόψε είδα για τελευταία φορά τον αδελφό μου 3 μέτρα άντρακλα, ότι πιο αγαπημένο, ότι πιο προστατευτικό σε ανδρικό είχα ολάκερη την ζωή μου.
Τον ξανάδα στι 6.3.2009 ( ξέρεις εσύ τώρα ), και στις 12 τον έβαλε ο Θεός σημάδι.
Σαν πριν λίγες ώρες είχε βάλει τον άντρα μου σημάδι ο δεύτερος σε αγάπη, προστασία και φροντίδα, , και σαν αύριο με καταρρακτώδη βροχή -ποτέ πιο πριν στην ζωή μου δεν είχα ουρανό να κλαίει πριν απο μένα για εμένα τόσο γοερά - και σαν αύριο αποχώρησε οριστικά.
Αχ Κάτια τι μου είπες τώρα. Απόψε δεν την παλεύω, μα την Κυριακή που θάμαι Κέρκυρα σε αδελφού, πατέρα, μάνας την τελευταία κατοικιά, πόσο θάθελα ο ουρανός να κλάψει πριν απο εμένα για εμένα...............
Δεν έχω άλλα δάκρυα πια.
Σε φιλώ και μοιράζομαι τον πόνο σου.
Υ.Γ. Ας δοξάζουμε τουλάχιστον τον Θεό που εκείνοι τουλάχιστον δεν έχουν να ζουν το Γολγοθά της Ελλαδίτσας μας. Ο αδελφός μου δεν θα το άντεχε. Ούτε ο Νίκος.
-
03-03-2012, 04:53 AM #543
altec37...
είσαι εδώ ή κοιμάσαι?
-
03-03-2012, 05:03 AM #544
μόνη μου είμαι
καληνύχτα!
Put Your Loving Arms Around Me - YouTube
-
04-03-2012, 01:40 AM #545
Tοκ Τοκ...ειναι κανεις εδω??
Altec40 πλέον..:Ρ
-
04-03-2012, 02:05 AM #546
Γειά σου Σπυράκο, εδώ είμαστε.
guns and roses - knocking on heavens door lyrics - YouTubeΤα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
04-03-2012, 02:07 AM #547
Καλως σας βρηκα τοτε...
Altec40 πλέον..:Ρ
-
04-03-2012, 07:36 AM #548
κ εγω εδω ειμαι
-
05-03-2012, 01:09 AM #549
-
05-03-2012, 01:16 AM #550
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.