s
Διελεύσεις Άρη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 82
    Όνομα:
    Καρολίνα

Re: Ο 8ος οίκος του ζωδιακού

Ευχαριστώ πολύ! Είναι αλήθεια πως η οικογενειακή ατμόσφαιρα έχει γίνει πιεστική. Ήρθε η ώρα να εμφανίσω την ουράνια επαναστατικότητα(που είναι βαθιά κρυμμένη στον 12ο οίκο!)

Όνομα:
    Νίκος

Καλησπερα σε ολους,
    Μιας και το θεμα μας ειναι οι διελευσεις του Αρη, ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι σχετικο. Στις 3 Ιανουαριου 2012, ο διελαυνων Αρης (ηταν τοτε στην 21 μοιρα της Παρθενου) εκανε σχεδον τετραγωνο ακριβειας (σε συγκλιση) με τον γενεθλιο Ηλιο μου στους Διδυμους. Εκεινη τη μερα επαθα ενα σοβαρο ατυχημα, οπου απο θαυμα γλυτωσα (λιγα ραματα στο κεφαλι -Αρης- και ενα καταγμα στον κροταφο, μαζι με καποιες εκδορες στο υπολοιπο σωμα). Οχι δεν ηταν αυτοκινητικο ατυχημα, αλλα εκρηξη....παλι δουλεια του Αρη.
    Ελπιζω οταν ορθοδρομησει και ξαναπερασει απο εκει να μην εχω παλι καποιο ατυχημα γιατι απλα οι υπολοιποι πλανητες που και εκεινοι συνεβαλαν στον παζλ του ατυχηματος δεν θα ειναι πια στην ιδια θεση.....σωστα?
    Με απασχολει καπως επιμονα απο αστρολογικη αποψη γιατι δεν ειναι πρωτη φορα στη ζωη μου που περναει απο εκεινο το σημειο του χαρτη μου ο Αρης...
    Πιο αναλυτικα, ο Αρης αυτη τη στιγμη διελαυνει τον 7 οικο μου, στον δε γενεθλιο χαρτη μου βρισκεται σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου (17 του Υδροχοου) και σε τριγωνο με τον Ηλιο μου (21 των Διδυμων). Προσφατα εμαθα απο διορθωση ωρας οτι τελικα εχω ωροσκοπο στην 17 του Υδροχοου. Μεχρι τωρα πιστευα οτι ο Αρης μου ηταν στον 12 οικο.
    Κατανοω λοιπον την επιπροσθετη σημασια που εχει τωρα ο ''ουρανιος'' Αρης για μενα, για να καταλαβω απο τωρα και στο εξης την ''καινουργια'' δομη του χαρτη μου.
    Με ταυτοχρονη αναλυση παντα με τον ''συγκυβερνητη'' Ουρανό που κυβερνα τον Υδροχοο (δυστυχως βρισκεται στον 8 οικο μου στον Ζυγο, αλλα ευτυχως μονο με θετικες οψεις (αφου τριγωνιζει ταυτοχρονα την Σεληνη μου στον Υδροχοο και τον Ερμη μου στους Διδυμους - και οι 3 πλανητες δηλαδη σχεδον στην 10 μοιρα των αερινων ζωδιων).
    Αλλα ως αρχαριος στην αστρολογια, δεν μπορω ακομη να καταλαβω το γιατι συνεβη αυτο το ατυχημα την μερα εκεινη. Τι αλλο να προσεξω? Μπορει κανεις ποιο ''διαβασμενος'' να με καθοδηγησει παρακαλω? Μηπως πρεπει να συνυπολογισω και τον Κρονο που επισης συγκυβερνα τον Υδροχοο και συνεπως τον ωροσκοπο μου?
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων....καλη συνεχεια

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by CROUSSOS View Post
    Καλησπερα σε ολους,
    Μιας και το θεμα μας ειναι οι διελευσεις του Αρη, ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι σχετικο. Στις 3 Ιανουαριου 2012, ο διελαυνων Αρης (ηταν τοτε στην 21 μοιρα της Παρθενου) εκανε σχεδον τετραγωνο ακριβειας (σε συγκλιση) με τον γενεθλιο Ηλιο μου στους Διδυμους. Εκεινη τη μερα επαθα ενα σοβαρο ατυχημα, οπου απο θαυμα γλυτωσα (λιγα ραματα στο κεφαλι -Αρης- και ενα καταγμα στον κροταφο, μαζι με καποιες εκδορες στο υπολοιπο σωμα). Οχι δεν ηταν αυτοκινητικο ατυχημα, αλλα εκρηξη....παλι δουλεια του Αρη.
    Ελπιζω οταν ορθοδρομησει και ξαναπερασει απο εκει να μην εχω παλι καποιο ατυχημα γιατι απλα οι υπολοιποι πλανητες που και εκεινοι συνεβαλαν στον παζλ του ατυχηματος δεν θα ειναι πια στην ιδια θεση.....σωστα?
    Με απασχολει καπως επιμονα απο αστρολογικη αποψη γιατι δεν ειναι πρωτη φορα στη ζωη μου που περναει απο εκεινο το σημειο του χαρτη μου ο Αρης...
    Πιο αναλυτικα, ο Αρης αυτη τη στιγμη διελαυνει τον 7 οικο μου, στον δε γενεθλιο χαρτη μου βρισκεται σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου (17 του Υδροχοου) και σε τριγωνο με τον Ηλιο μου (21 των Διδυμων). Προσφατα εμαθα απο διορθωση ωρας οτι τελικα εχω ωροσκοπο στην 17 του Υδροχοου. Μεχρι τωρα πιστευα οτι ο Αρης μου ηταν στον 12 οικο.
    Κατανοω λοιπον την επιπροσθετη σημασια που εχει τωρα ο ''ουρανιος'' Αρης για μενα, για να καταλαβω απο τωρα και στο εξης την ''καινουργια'' δομη του χαρτη μου.
    Με ταυτοχρονη αναλυση παντα με τον ''συγκυβερνητη'' Ουρανό που κυβερνα τον Υδροχοο (δυστυχως βρισκεται στον 8 οικο μου στον Ζυγο, αλλα ευτυχως μονο με θετικες οψεις (αφου τριγωνιζει ταυτοχρονα την Σεληνη μου στον Υδροχοο και τον Ερμη μου στους Διδυμους - και οι 3 πλανητες δηλαδη σχεδον στην 10 μοιρα των αερινων ζωδιων).
    Αλλα ως αρχαριος στην αστρολογια, δεν μπορω ακομη να καταλαβω το γιατι συνεβη αυτο το ατυχημα την μερα εκεινη. Τι αλλο να προσεξω? Μπορει κανεις ποιο ''διαβασμενος'' να με καθοδηγησει παρακαλω? Μηπως πρεπει να συνυπολογισω και τον Κρονο που επισης συγκυβερνα τον Υδροχοο και συνεπως τον ωροσκοπο μου?
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων....καλη συνεχεια
    Γεια σου Νίκο, ελπίζω να είσαι καλά… Η ερώτησή σου είναι πολύπλοκη και ενώ είσαι πολύ αναλυτικός για αρχάριος (όπως λες), εγώ βλέπω προόδους.
    Ελπίζω τελικά το θέμα με την διόρθωση της ώρας να είναι οριστικό και να μην ανακαλύψεις στην πορεία ότι μπορεί να έχεις διαφορετικό ωροσκόπο , γιατί θα απογοητευτείς για όλα όσα έχεις μελετήσει με κόπο μέχρι τώρα. Είναι σημαντικό να είσαι σίγουρος όταν προσπαθείς να μελετήσεις θέματα όπως αυτό του ατυχήματός σου.
    Αρχικά να σου πω ότι με τις πληροφορίες που δίνεις δεν είναι εφικτό να σου πει κάποιος κάτι. Θα πρέπει αν έχει τα πλήρη στοιχεία και να εξετάσει τον χάρτη σου συνολικά (έχουμε γίνει πια γραφικοί να το λέμε αυτό) . Σε μια κατάσταση όπως η έκρηξη, είναι πιθανό να εμπλέκονται πλανήτες όπως ο Άρης, Ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και κάτω από συνθήκες ο Ήλιος. Στην περίπτωσή σου, την ημέρα του ατυχήματος ο τράνζιτ Άρης (μάλλον μέσα από τον 8ο ) και με μειωμένη ταχύτητα λόγω της επικείμενης αναδρομής του, έκανε τετράγωνο ακριβείας με τον Ήλιο σου. Θα ήταν αστείο να πούμε ότι αυτό ευθύνεται για κάτι από μόνο του. Αυτό που όμως λέει κάτι ακόμα, είναι ότι ο τράνζιτ Πλούτωνας έκανε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό σου (που μάλλον είναι επίσης στον 8ο ).
    Στον γενέθλιο χάρτη σου έχεις Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και αντίθεση Ποσειδώνα. Αυτή την εποχή, με την αντίθεση αυτή σχηματίζει ταυ-τετραγώνου ο Ποσειδώνας.
    Αυτό δεν μας λέει κάτι για μία περίπτωση ατυχήματος από έκρηξη, αλλά μας λέει ότι το ωροσκόπιό σου έχει αρκετές δύσκολες ενδείξεις. Όμως ο Ποσειδώνας σχετίζεται με το αέριο και δεν ξέρω αν δεν έχει καμία σχέση τελικά, με την βοήθεια πάντα του τετραγώνου τράνζιτ Πλούτωνα\γενέθλιου Ουρανού .
    Η αιτία και η συνθήκες του ατυχήματος θα βοηθούσαν στο να δούμε τι ακριβώς έγινε και πως αυτό φαίνεται. Επίσης, θα ήταν ωραία αν ήθελες να αναρτήσεις τον χάρτη σου να το δούμε όλοι μαζί.

ΥΓ: Μην ανησυχείς, δεν θα συμβεί το ίδιο γεγονός.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Νίκο,

ο τράνζιτ Άρης όταν κινείται ανάδρομα σ' ένα ζώδιο πιο εύκολα φέρνει γεγονότα απ' ότι όταν περνά ορθόδρομος από ένα ζώδιο. Παρόλο όμως που ο ανάδρομος Άρης έπαιξε τον ρόλο του στο ατύχημα, τα σοβαρά ατυχήματα δεν φαίνονται μόνο από τα τράνζιτς της μέρας. Κάτι πρέπει να υπάρχει ακόμα στον προοδευτικό σου χάρτη και στον χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής. Αν η ώρα σου είναι διορθωμένη και ακριβής όπως λες θα μπορείς να το βρεις.

Τον Δεκέμβρη είχα κι εγώ ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο. Πέρα από τις όψεις του τράνζιτ Άρη, ο προοδευμένος μου Άρης έκανε ακριβείας σύνοδο με τον γενέθλιο άξονα 3ου/9ου. Είχα κι άλλες όψεις στο προοδευτικό μου που έδειχναν ατύχημα.

Όνομα:
    Νίκος

Re: Διελεύσεις Άρη

Καλησπερα Κατια και Κοραλλια,

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερον σας και με ωθησαν σε περεταιρω σκεψη και μελετη. Προσπαθω να αναλυσω τον προοδευτικο μου και τον περσινο μου ετησιο..... Πληροφοριακα, την διορθωση την εκανε ενας επαγγελματιας αστρολογος εδω στην Ολλανδια που ζω.

Δυστυχως Κατια, δεν μπορεσα να αναρτησω τον χαρτη μου (κατι δεν μου εβγαινε καλα στο resize), οποτε σας δινω ημερ. γεννησης: 12/06/1971 Βολος 23:20
    και το ατυχημα συνεβη στις 3/01/2012 στο Βολο 21:18. Εχεις απολυτο δικιο Κατια για την παρακατω παρατηρηση σου:
    ''Στον γενέθλιο χάρτη σου έχεις Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και αντίθεση Ποσειδώνα. Αυτή την εποχή, με την αντίθεση αυτή σχηματίζει ταυ-τετραγώνου ο Ποσειδώνας.''
    Απλα να συμπληρωσω οτι και ο Διας μου συμμετεχει αφου κανει συνοδο με τον Ποσειδωνα. Και η τωρινη θεση του διελαυνοντα Ποσειδωνα κανει πραγματι ταυ και με τους 4 πλανητες. Το υποπτο ειναι δε οτι πριν την διορθωση της ωρας και τον καινουργιο ωροσκοπο, ο ωροσκοπος μου εβγαινε καπου εκει στην 0 του Ιχθυ..... Αυτο με ''τον τράνζιτ Άρη και μάλλον μέσα από τον 8ο'' με προβληματισε πολυ παντως.

Οσον αφορα τωρα την αιτια και τις συνθηκες του ατυχηματος ειναι τα εξης: Κατα την επιστροφη μου (εχω κι εντονα τονισμενο αξονα 3-9) στην Ελλαδα την περιοδο των γιορτων, πηγα σε φιλικο σπιτι οταν το τζακι τους εξεραγη εντελως ξαφνικα και απο το ωστικο κυμα πεταχτηκα 4 μετρα πισω καθως ολα του τα κοματια επεφταν πανω μου. Τοσο απλα. Το πορισμα της ανακρισης για το τι προκαλεσε την εκρηξη (εικαζεται μεχρι στιγμης οτι ηταν κακοτεχνια του εργολαβου) αργει λιγο γιατι καποια στοιχεια του τζακιου εχουν σταλει στο εξωτερικο για αναλυση.

Αυτα προς το παρων, σαν χαιρετω για να συνεχισω με την αναλυση. Καλο βραδι και θα τα ξαναπουμε συντομα.

Όνομα:
    Κάτια

Νίκο μου η περίπτωσή σου ήταν ένα αστρολογικό διαμάντι παραδείγματος! Αρχικά σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας και που υπήρξες τόσο κατατοπιστικά βοηθητικός.
    Έτσι, δράττομαι της ευκαιρίας , μέσα από ένα τέτοιο παράδειγμα να παρουσιάσω και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη που θέλουν να μάθουν και να καταλάβουν , πως λειτουργεί η αστρολογία και πόσο δύσκολο είναι να συμβεί ένα τέτοιου είδους ατύχημα.
    Παρακάτω θα δούμε πόσες αστρολογικές συνθήκες\προϋποθέσεις χρειάζεται να συμπέσουν ώστε να περιμένουμε ένα παρόμοιο γεγονός.

(Αν η διαχείριση μας βοηθήσει με κανέναν χάρτη , θα είμαστε ευγνώμονες!....Χρύσα….)

Ας το πάρουμε από την αρχή. Όταν ακούμε έκρηξη και φωτιά, σε κάθε περίπτωση αναζητούμε Ουρανό \ Πλούτωνα\ Άρη.
    Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι είναι βασική η γενέθλια προδιάθεση και ο Ουρανός στον χάρτη του Νίκου είναι στον 8ο , είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου του , της Σελήνης του και του Άρη του. Αρκετά σημαντικός ο Ουρανός. Ο γενέθλιος Άρης του (κυβ.2ου) είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του, αρκετά δυνατός και αυτός. Όσο για τον άλλο εταίρο τους, τον Πλούτωνα, είναι στον 7ο, στην Παρθένο και σε τετράγωνο με τον Ήλιο του στον 4ο, κομβικό τετράγωνο δηλαδή . Μαζί με τον Ήλιο φτιάξαμε μια πλανητική τετράδα, εκείνη που σχετίζεται σε ότι αφορά στη φωτιά και στις εκρήξεις. Η κατάσταση αυτών των πλανητών στον γενέθλιο χάρτη, μας δείχνει ότι όποιον κι αν «ακουμπήσεις», υπάρχει ένα ισχυρό υπόβαθρο ενεργοποίησης.

Όταν μιλάμε για ατύχημα, δεν μπορεί να λείπει η ενεργοποίηση του φυσικής μας παρουσίας που είναι ο ωροσκόπος. Ο Νίκος έχοντας τον Άρη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, σημαίνει ότι ο Άρης είναι συγκυβερνήτης του ωροσκόπου και το διάστημα για το οποίο μιλάμε 3\01\12 , κινούταν με χαμηλότερη ταχύτητα από την κανονική, λόγω της επικείμενης αναδρομής του, όπως γράφω και σε πιο πάνω ποστ.
    Ο τράνζιτ Ποσειδώνας μέσα από τον 1ο οίκο, έκανε ταυ-τετραγώνου με την γενέθλια αντίθεση των συνόδων Ποσειδώνα \Δία από την μία, Αφροδίτης \Κρόνου από την άλλη. Αξίζει εδώ να πούμε ότι ο μεν Ποσειδώνας είναι συγκυβερνήτης του 1ου οίκου του, ο δε Κρόνος κυβ.12ου και η Αφροδίτη Κυβ. του 8ου και του Ουρανού του στον 8ο . Να σας θυμίσω ότι ο Ουρανός είναι κυβ. Ωροσκόπου , Άρη, Σελήνης (κυβ.6ου). Κορυφαίας σημασίας εμπλοκή ως υπόβαθρο.

Ο Ουρανός στον 8ο είναι υπό την επιρροή του τετραγώνου από τον τράνζιτ Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο συνδυασμός Ουρανού\Πλούτωνα φέρει εγγενώς το αποτέλεσμα τόσο της θερμότητας, όσο και της έκρηξης. Αυτό από μόνο του δεν θα έλεγε πολλά, αν δεν ήταν διπλά ενεργοποιημένος και από τον Κρόνο της Ηλιακής επιστροφής που φέτος έκανε κι αυτός σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό στον 8ο . Ενώ στον χάρτη της Ηλιακής επιστροφής ο Ουρανός βρίσκεται στον 6ο , σε αντίθεση με τον Κρόνο στον 12ο . Η πολλαπλή φορά που ενεργοποιείται ο γενέθλιος Ουρανός, έρχεται να κλείσει από την Αφροδίτη του Ηλιακού τόξου που την περίοδο εκείνη βρίσκεται σε ακριβείας τετράγωνο μαζί του. Να σας θυμίσω ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον 8ο και είναι κυβ. του γενέθλιου Ουρανού.

Εδώ αξίζει να πούμε ότι ο ωροσκόπος του Τόξου κάνει μέσα από τον 1ο οίκο ακριβείας αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα.
    Στον προοδευτικό χάρτη, η Σελήνη βρίσκεται στον 6ο (Λέοντα), κάνοντας ακριβείας αντίθεση με το μεσοδιάστημα της απόκλισης της γενέθλιας συνόδου Άρη (που κάνει σύνοδο με ωροσκόπο)\Σελήνη (που είναι κυβερ.6ου στον 12ο) .
    Εκείνη την μέρα ο τράνζιτ Άρης έκανε τετράγωνο ακριβείας με τον γενέθλια Ήλιο , λειτουργώντας σαν πυροδότης στο ήδη υπάρχον περιβάλλον.
    Το κορυφαίο είναι ότι ο ωροσκόπος της ώρας του γεγονότος, κάνει ακριβείας σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα και τετράγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο.

Μαζί με τα παραπάνω που είναι συνολικά οι σοβαρές ενδείξεις του χάρτη (ίσως να ξέχασα κάποιες), έχω να σας παραθέσω και μερικές ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις μου δευτερευούσης σημασίας. Ενδείξεις που χωρίς τις κύριες κατευθύνσεις και τις όψεις που αυτές σχηματίζουν, το πιο πιθανό είναι να μην δώσουν ποτέ κανένα γεγονός!
    Θα έχετε διαβάσει αρκετά συχνά για τον ρόλο των μεσοδιαστημάτων, αν και δεν κυκλοφορεί αρκετή βιβλιογραφία πάνω σε αυτό το θέμα. Τον τελευταίο καιρό τα παρακολουθώ στενά και η περίπτωση του Νίκου ήταν ότι πρέπει για παρατήρηση στην πράξη.
    Για να έχουμε έναν τέτοιο τραυματισμό και μάλιστα στο κεφάλι με κάκωση οστού και με τόσο ιδιόμορφο τρόπο, λογικά θα περιμέναμε κάποια ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος Άρη\Κρόνου.
    Πράγματι, ο Νίκος έχει γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη \Κρόνου στις 8ο 17 του Κριού , δηλαδή σε γενέθλια αντίθεση με τον Ουρανό του στον 8ο. Αυτό σημάνει ότι το γενέθλιο αυτό μεσοδιάστημα ενεργοποιήθηκε από τον Τράνζιτ Πλούτωνα σε τετράγωνο.

Ένα άλλο μεσοδιάστημα που θα κοιτούσαμε σε περίπτωση τραυματισμού από έκρηξη, είναι αυτό του Άρη\Ουρανού που στον χάρτη του βρίσκεται στις 13ο 21 του Τοξότη και την ημέρα του γεγονότος ήταν σε σύνοδο με τον τράνζιτ Βόρειο δεσμό στον Τοξότη. (?)

Επίσης, το μεσοδιάστημα του Άρη\Ποσειδώνα που σχετίζεται με μυστήρια, παράξενα ατυχήματα, βρίσκεται στην γενέθλια θέση των 09ο 13 μοιρών στον Αιγόκερω, σε γενέθλιο τετράγωνο με τον Ουρανό και συγκλίνουσα σύνοδο με τον τράνζιτ Πλούτωνα.

Ελπίζω να είναι κατανοητό ότι ένα τέτοιου είδους ατύχημα δεν μπορεί να στηριχτεί σε μία όψη ή δύο. Ελπίζω επίσης να είναι κατανοητό πόσα πράγματα πρέπει αν προσέξει και να κοιτάξει κανείς προκειμένου να φτάσει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Προσωπικά είμαι σίγουρη ότι αν αφιέρωνα περισσότερο χρόνο, θα μπορούσα να είμαι ακόμα πιο συγκεκριμένη και εμπεριστατωμένη, αλλά είναι πράγματι κουραστικό και νομίζω ότι μέχρι εδώ είδαμε ήδη πολλά!

Όνομα:
    Νίκος

Τι να πω Κατια μου, το διαμαντι εισαι εσυ που καθησες, τα μελετησες και μας τα παρουσιασες τοσο αναλυτικα σε ολους εμας...Αυτο θα πει αγαπη για την αστρολογια.
    Απλα σ΄ευχαριστω για το καλυτερο μαθημα αστρολογιας που ειχα ποτε! Να συμπληρωσω μονο τα παρακατω:
    Φαντασου δε σχετικα με τον γενεθλιο χαρτη μου, να μην ειχα και το μεγαλο τριγωνο Ουρανου - Σεληνης - Ερμη (οπου η Σεληνη κυβερνα τον 6ο μου και ο Ερμης απο τους Διδυμους (δυνατος) κυβερνητης του 4ου μου καθως και κυβερνητης του ζωδιου μου)
    ή ακομη και το τριγωνο Πλουτωνα - Αφροδιτης/Κρονου (Αφροδιτη ειπαμε ειναι κυβερνητης του 8ου μου οικου και ο Κρονος του 12ου οικου μου)
    και τελευταιο να αναφερω το τριγωνο Αρη (και Ωροσκοπου) με τον ζωοδοχο Ηλιο μου.
    Μαλλον θα ημουν καπου μεταξυ ουρανου και αφροδιτης. Η τρομαρα που πηρα ηταν μεγαλη. Κυριως μετα που αρχισα να συνειδητοποιω καποια πραγματα. Συνεβη και κατι αλλο εκεινη τη στιγμη που το εμαθα αργοτερα και αγγιζει τα ορια της μεταφυσικης. Γνωριζω οτι η μεταφυσικη δεν συναδει με τον ορθολογισμο και την ερευνα της επιστημης οπως ειναι η Αστρολογια για αυτο δεν μπορω να το αναφερω σε ενα τετοιο επιστημονικο ιστοτοπο.
    Καλο βραδυ σε ολους. Κατια σε ευχαριστω πολυ!
    Last edited by CROUSSOS; 24-02-2012 at 02:57 AM.

Νίκο,

με έβαλες κι εμένα στον "πειρασμό" να κοιτάξω τον χάρτη σου και την ημερομηνία του ατυχήματος. Συμφωνώ σε πολλά μ' αυτά που σου έγραψε η Κάτια. Να δώσω όμως άλλη μια προοπτική. Τα τζάκια σημειοδούνται από τον Ήλιο κι επομένως περιμένουμε μια ενεργοποίησή του σ' αυτό το ατύχημα.

Η γενέθλια προδιάθεση υπάρχει από τον Άρη πάνω στον ωροσκόπο, που δίνει μια τάση για ατυχήματα, εκρήξεις, φωτιά και εγκαύματα, κτυπήματα στο κεφάλι κ.λπ. Ο Άρης αυτός μάλιστα είναι σε σύνοδο με την Σελήνη και βρίσκεται στον Υδροχόο που αυξάνει την προδιάθεση για "εκρηκτικές" καταστάσεις. Ταυτόχρονα ο Ήλιος είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτός ο συνδυασμός του Άρη πάνω στον ωροσκόπο με το τετράγωνο Ήλιου/Πλούτωνα δίνει την τάση το άτομο να βιώσει σε κάποιες φάσεις της ζωής του βίαια ή εκρηκτικά γεγονότα.

Αφού λοιπόν ο Ήλιος σημειοδοτεί το τζάκι δεν είναι καθόλου τυχαίο που το ατύχημα συνέβη όταν ο τράνζιτ Άρης τετραγώνιζε τον Ήλιο σου, ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου/Πλούτωνα. Επίσης, στο ηλιακό τόξο (όπως είπε και η Κάτια) ο προχωρημένος ωροσκόπος κάνει αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα, ενεργοποιώντας και πάλι το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου/Πλούτωνα. Δηλαδή, ο τράνζιτ Άρης πυροδότησε την όψη ωροσκόπου/Πλούτωνα που υπάρχει στο ηλιακό τόξο, όψεις που εστιάζονται στο γενέθλιο τετράγωνο σου Ήλιου/Πλούτωνα. Το τετράγωνο του προχωρημένου Ουρανού στο τόξο με τον γενέθλιο ωροσκόπο είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Επιπλέον, ο Ήλιος στο ηλιακό τόξο αλλάζει ζώδιο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτό δείχνει ότι θα ζούσες σημαντικές εμπειρίες που σχετίζονται με τον Ήλιο ως σημειοδότη (π.χ. τζάκια) ή τον οίκο που κυβερνά στον χάρτη σου.

Όνομα:
    Κάτια

Κοραλλία, έκανες πολύ καλά και εστίασες στο θέμα του Ήλιου και στην ενεργοποίηση του γενέθλιου τετραγώνου Πλούτωνα \Ήλιου , από τον τράνζιτ Άρη, ειδικά σε ότι αφορά μια υπόθεση που πρωταγωνιστεί ένα τζάκι. Ήμουν σίγουρη ότι θα το έκανες πιο συγκεκριμένο με κάποιο ποστ, τόσο που όταν το είδα γέλασα.

Αυτό που ήθελα να ξεκαθαρίσω από χθες, αλλά με νίκησε η νύστα μου, είναι ότι το ατύχημα αυτό -που ευτυχώς δεν προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς- δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό για να φαίνεται από τόσο κορυφαίας σημασίας όψεις στον γενέθλιο και στα προγνωστικά συστήματα. Όμως, είναι ένα από τα σχετικά γεγονότα που μπορεί να συμβούν σε έναν άνθρωπο που στον γενέθλιό του δίνεται τόσο μεγάλη δύναμη στον Ουρανό και στο ζώδιο του Υδροχόου.
    Τα ξαφνικά γεγονότα και οι αναπάντεχες καταστάσεις, είναι ενδεχόμενα που λογικά θα περιμέναμε στην ζωή του ατόμου με τέτοιο χάρτη. Αυτή την εποχή των διάφορων ενεργοποιήσεων, στην ζωή του πιθανόν θα προκύψουν εξελίξεις και μεταλλάξεις και ίσως κληθεί να διαχειριστεί συναισθηματικές κρίσεις και εκρήξεις που θα τον οδηγήσουν σε ένα πολύ μεγαλύτερο βάθος συνειδητότητας.
    Το εν λόγω ατύχημα, είναι κάτι σαν το «ξεχείλισμα» μιας έντονης ενέργειας που χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Κάτι σαν παράπλευρη απόλυα.
    Το ενεργειακό πεδίο ενός τόσο τονισμένου Ουρανού σε όλα τα συστήματα και οι ηλεκτρικές του ιδιότητες, είναι σαν να προσελκύουν ανεξέλικτες ενέργειες και δεν είναι λίγες οι φορές που παρατηρείται ότι άνθρωποι που βιώνουν τέτοιες ενεργοποιήσεις, αναφέρονται σε περίεργες καταστάσεις και φαινόμενα.
    Νίκο, στο πιο πάνω ποστ σου λες ότι συνέβη και κάτι ακόμα που αγγίζει την σφαίρα της μεταφυσικής και ότι δεν το αναφέρεις επειδή δεν ταιριάζει στο αστρολογικό μας θέμα. Συμφωνώ με τον σεβασμό σου στους κανονισμούς , αλλά δεν νομίζω ότι θα είχε κάποιος αντίρρηση να μας αναφέρεις αυτό το γεγονός, μια και μπήκες στην διαδικασία να μοιραστείς μαζί μας την προσωπική σου εμπειρία και από αυτή οδηγηθήκαμε σε μια όμορφη συζήτηση.
    Οι κανονισμοί δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά τρόπος για να προφυλάξουμε τις συζητήσεις μας από ανούσιες αναφορές. Προσωπικά θα ήθελα να μας καταθέσεις και αυτή την διάσταση της εμπειρίας σου. Νομίζω ότι όλοι μπήκαμε στην περιέργεια.

Όνομα:
    Κάτια

Βγαίνει δεύτερη φορά από λάθος. Ας το σβήσει κάποιος... Ευχαριστώ!

Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)