- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 35
Thread: Προοδευμένη Αφροδίτη
-
21-02-2012, 07:56 PM #1
Προοδευμένη Αφροδίτη
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω, αν η προοδευμενη Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό αυτό πρακτικά τι σημαίνει για τα οικονομικά και τα αισθηματικά?
Last edited by Alkistis23; 21-02-2012 at 10:15 PM.
-
22-02-2012, 09:31 AM #2
Re: ΠΡΟΟΔ. ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Εκπληξεις και εκρηξεις ολων των ειδων σε περιπτωση ενεργοποιησης. Κοιταξε τι ειδους οψεις σχηματιζουν οι πλανητες στο γενεθλιο. Αυτη η οψη επηρεαζει το τετραγωνο. Αν δεν υπαρχει οψη εκει, ισχυει το τετραγωνο απο προοδο.
Αλκηστη μου, η Whisperer εχει κανει μια σειρα απο μεταφρασεις για τους προοδευμενους πλανητες. Ψαξε λιγακι, ειναι πολυ ενδιαφεροντα. Θα τα βρεις στα <Μεταφρασεις-Αναδημοσιευσεις>.
-
22-02-2012, 12:42 PM #3
Αν υπάρχει μία σχέση μπορεί να υπάρξει έντονη διάθεση ανανέωσης. Νέες γνωριμίες, αλλαγές. Αν υπάρχει και γενέθλια σχέση των δύο (όψη ή Αφροδίτη στον Υδροχόο), θα ιδωθεί θετικά ως ανανέωση και θα βιωθεί ευχάριστα. Αν η γενέθλια Αφροδίτη είναι πιο σταθερή (όψεις με Κρόνο, σε γήινο ζώδιο), μπορεί να δει τις αλλαγές ως δυσάρεστες και φέρουσες ανατροπές και ανωμαλίες.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-02-2012, 06:58 PM #4
Στον γενέθλιο χάρτη μου δεν υπάρχουν όψεις μεταξύ Αφροδίτης και ουρανού... Η Αφροδίτη μου είναι στις τελευταίες μοίρες του λέοντα και ο ουρανός στις πρώτες του τοξότη... και σχέση δεν έχω... Αυτό σημαίνει ότι θα γνωρίσω κάποιον?
Σας Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας...
-
23-02-2012, 11:37 AM #5
Κάνει άλλες όψεις η Αφροδίτη σου, Άλκηστη;
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
23-02-2012, 01:12 PM #6
Στον προοδευμένο χάρτη μου όχι, στον γενέθλιο κάνει σύνοδο με τον Άρη και τον Ωροσκόπο μου και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ν. δεσμό και εξάγωνο με τον Β.Δεσμό...
-
23-02-2012, 05:53 PM #7
Πιθανόν τότε να σε βγάλει λίγο από τα νερά σου. Βέβαια επειδή αρχετυπικά ο Ουρανός κυβερνάει το απέναντι ζώδιο από αυτό που είναι η Αφροδίτη σου, ίσως και να σου ανοίξει λίγο ορίζοντες. Αλλά μέσω μία λίγο δύσκολης περίπτωσης σχέσης. Υποψιάζομαι ότι αυτό που θα γνωρίσεις θα το νιώθεις υπερβολικά νοητικό και θα πιστεύεις ότι δεν είναι συναισθηματικά γνήσιο. Μπορεί να πέσεις π.χ. σε κάποιον που δε θα θέλει δέσμευση και πολλά πολλά και να λες τι είναι αυτό τώρα, σχέση είναι; Θα μας το δείξει όμως η πράξη. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε.
-
23-02-2012, 07:25 PM #8
Ναι λοιπόν!!!! Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην ζωή μου το τελευταίο διάστημα. Από τον Σεπτέμβριο έχω γνωρίσει έναν άντρα λίγο μικρότερο, ο οποίος δεν θέλει δέσμευση και πολλά πολλά.. και μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω τα συναισθήματα του. Τον Οκτώβριο που τελειώνει αυτή η όψη φαντάζομαι ότι τα 'βασανά' μου θα τελειώσουν...(?)
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας!Last edited by Alkistis23; 23-02-2012 at 09:32 PM.
-
24-02-2012, 12:05 AM #9
Καλησπέρα. Μια ερώτηση κι από μένα. Πριν ένα χρόνο περίπου, όταν η προοδευμένη Αφροδίτη μου σχημάτιζε όψη συνόδου με το γενέθλιο Ήλιο (29.57 του Υδροχόου) γνώρισα κάποιον άνθρωπο πολύ σημαντικό για μένα. Η ερώτησή μου είναι αν αυτή η όψη υποδηλώνει κάτι περιστασιακό ή με περισσότερο μόνιμο χαρακτήρα. Παρεμπιπτόντως, η γενέθλια Αφροδίτη μου στον Αιγόκερω (10ος) είναι σε τρίγωνο με Κρόνο (Ταύρος, 2ος) και τετράγωνο με τον Ουρανό (Ζυγός, 7ος).
Ευχαριστώ για την τυχόν απάντησή σας.
-
24-02-2012, 11:55 AM #10
Χμ.. βάσανα... δεν ξέρω αν είναι βάσανα... αν το πάρεις ελαφριά ίσως και να περάσεις καλά... σίγουρα θα προτιμούσες κάτι άλλο, αλλά μην το βλέπεις ως βάσανο.. ίσως τον Οκτώβριο να ανακουφιστείς μεν, αλλά να έχεις μάθει να βλέπεις κι αλλιώς κάποιες σχέσεις.. μάθημα χρήσιμο μετά για το μέλλον, για την επόμενη σχέση που θα έρθει...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.