- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 22
-
19-02-2012, 12:58 AM #1
Γενεθλιος χαρτης-παιδια απο προηγουμενο γαμο
Καλησπέρα αγαπητά μου μέλη θα ήθελα να σας ρωτησω ποιες ενδειξεις υπάρχουν στο γενεθλιο ωροσκοπιο αν κάποιος προκειται να παντρευτεί ατομο το οποιο εχει ήδη ξαναπαντρευτεί και υπάρχουν παιδια απο προηγουμενο γαμο;;;!!!!
Σας ευχαριστώ
-
19-02-2012, 03:02 AM #2
Re: Γενεθλιος χαρτης-παιδια απο προηγουμενο γαμο
Καλησπέρα. Δεν είμαι σίγουρη για την απάντησή μου, αλλά εγώ θα ερμήνευα την υπόθεση με τη βοήθεια παράγωγων οίκων. Άρα σε προσωπικό χάρτη θα έβλεπα τον 5ο οίκο(παιδιά) του 7ου οίκου (σύντροφος), δηλαδή τον 11ο. Εφόσον οι ερωτήσεις που θέτουμε στο σύμπαν εξαρτούνται από το χρόνο (νόμος συγχρονικότητας) θα παρατηρούσα στη συνέχεια τις διελεύσεις και τις όψεις που δέχεται η ακμή του 11ου οίκου τη συγκεκριμένη στιγμή.
-
19-02-2012, 11:29 PM #3
-
19-02-2012, 11:49 PM #4
Καλησπέρα! Δεν θυμάμαι καλά που το έχω διαβάσει, αλλά ψάξε μια φορά στη βιβλιοθήκη του site.
-
19-02-2012, 11:59 PM #5
Καλησπέρα!Για να δουμε ομως πρωτα αν όντως υπαρχει γαμος με ατομο που εχει διαζευτεί κοιτάμε τον δικο μας 7ο οίκο αν είναι σε διπλό ζωδιο που μπορεί να σημαινει ή οτι θα κανουμε εμεις δευτερο γαμο ή ο συντροφός μας θα έχει ήδη ενα γαμο στο ενεργητικό του!π.χ. 7ος οικος στους ιχθείς.
οσο για τους παραγωγους κοιτάμε τον 11ο οίκο και τις όψεις του.
Μακαρι να ηξερα περισσοτερα να σε βοηθούσα
-
20-02-2012, 12:06 AM #6
Εύρηκα! Βρίσκεις το άρθρο στο χάρτη πλοήγησης του site κάνε κλικ στη προγνωστική αστρολογία και μετά στο '' Παράγωγοι οίκοι'' νρ. 71.
-
20-02-2012, 12:13 AM #7
Νομίζω αν έχει κάποιος 7ο σε διπλό θα έχει ο ίδιος δεύτερο γάμο. Αλλά για να παντρευτεί κάποιος για δεύτερη φορά κάποιον που επίσης το έχει για δεύτερη φορά (τρίτη,τέταρτη κτλ), θα έχουν και οι δύο 7ο σε διπλό. Τότε θα είναι και οι δύο τόσο μεταβλητοί, που τελικά η σχέση θα λήξει και θα έχουν πάλι γάμο! Αστιεύομαι!
-
20-02-2012, 12:31 AM #8
-
20-02-2012, 12:55 AM #9
Καρολίνα πολύ σωστά τα λες. Ο 11ος είναι ο οίκος που κοιτάζουμε για να δούμε τα παιδιά του συντρόφου ή την κατάσταση εκείνη που θα μας πληροφορεί για κάτι τέτοιο.
Πολλές φορές μπορούμε να έχουμε συμπληρωματικές πληροφορίες από την κατάσταση του 8ου οίκου, που είναι τα αποκτήματα μέσα από τον σύντροφο (αν και βασικά ο 8ος συνδέεται και με τις αξίες των άλλων, όχι μόνο τα υλικά αποκτήματα), πάντως μπορεί να δείχνει και παιδιά που αποκτάς από τον σύντροφο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να σκεφτείτε κάποιον που έχει χάσει την γυναίκα του και το παιδί το μεγαλώνει η καινούργια σύντροφος , την οποία αναγνωρίζει σαν μητέρα.
Στην πραγματικότητα η συναστρία των δύο ατόμων μπορεί να μας πει τα περισσότερα. Αν για παράδειγμα κάποιος πλανήτης στου Α ατόμου , τοποθετείται μέσα στον 5ο οίκο του Β ατόμου και από εκεί δέχεται αρνητικές όψεις του Α προς κάποιους άλλους πλανήτες του Β, πιθανόν να σημαίνει ότι κάποιο θέμα υπάρχει που σχετίζεται με τα παιδιά.
Ακόμα ένα παράδειγμα , αν ένα άτομο Α, έχει Κρόνο που τοποθετείται στον 5ο οίκο του ατόμου Β, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι πιθανό το άτομο Α να έχει παιδιά, τα οποία να κάνουν την σχέση λιγότερο διασκεδαστική, λόγω των ευθυνών. Σκεφτείτε μια σχέση όπου ο ένας από τους δύο έχει παιδιά που τα παίρνει το Σαββατοκύριακο , τις μέρες που ο άλλος τις περιμένει πως και πως για να ξεκουραστεί και να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό του.
Οι τρόποι για να το δει κανείς αυτό είναι πολλοί. Πάντως, ένα πλούσιος η τονισμένος 11ος δίνει συχνά έναν χαρακτήρα που έχει αρκετή άπλα ψυχής και σκεπτικού ώστε να δέχεται άνετα τα παιδιά του άλλου. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον 11ο του Υδροχόου, με φυσικό κυβερνήτη τον Ουρανό.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
20-02-2012, 12:59 AM #10
Ναι αυτό το άρθρο εννοώ. Νομίζω πως με αυτή τη λογική ο 11ος οίκος αντιστοιχεί στα παιδιά του συντρόφου και η ερώτηση που θέτουμε συνδέεται άμεσα με τη στιγμή.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.