s
απορία σε ωριαία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19

Re: απορία σε ωριαία

Σωστά!! Ξέχασα να το αναφέρω. Θεσσαλονίκη!!!
    Σας ευχαριστώ πολύ!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

ddd, καλημέρα,

Με πλανήτες απο την 27ο -30ο που θεωρούνται ως πλανήτες εκτός πορείας τα πάντα έχουν ήδη δρομολογηθεί. Αντίστροφα ερωτήσεις με ωροσκόπο έως και την 3ο μοίρα, λέγεται ότι κάτι άλλο έπεται ακόμα να γίνει πριν τα πράγματα πάρουν τον δρόμο τους.

Φυσικά με τον Κρόνο στον 1ο ανάδρομο πολύ σωστά διάγνωσες ότι είναι προτιμότερο να αφήσεις αυτή την ερώτηση στην άκρη. Επίσης ο Αρης ανάδρομος στην Παρθένο ως συγκυβερνήτης του 5ου, δείχνει ότι δεν είναι ακόμα καιρός για την δρομολόγηση ενός νέου ξεκινήματος και δη με Αρη στην Παρθένο σε ότι αφορά την κυοφόρηση ενός παιδιού. Επιπρόσθετα ερωτήσεις το περιεχόμενο των οποίων αναφέρεται σε μία χρονική περίοδο πέρα των 3 μηνών είναι άκυρες. Γενικά οι ερωτήσεις πρέπει να αναφέρονται σε θέματα το χρονικό εύρος των οποίων δεν ξεπερνά τους τρεις μήνες. Π.χ. - θα χτίσω κάποτε ένα σπίτι ή θα σπουδάσω ενώ μέχρι τότε μεσολαβούν ακόμα κάποια χρονάκια.

Ελπίζω να διαφωτίστηκες.

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου
    Last edited by Χρυσάνθη Σπίγγου; 18-02-2012 at 08:34 AM.

Καλημέρα,
    Σας ευχαριστώ πολύ κ. Σπίγγου για την άμεση απάντηση!! Με βοηθήσατε πολύ!!
    Καλό Σ/Κ!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Να είσαι καλά ddd, και εσύ να έχεις ένα σπέσιαλ Σ/Κ

Υ.Γ. - Πολύ στα γρήγορα κάτι ακόμα. Πολλοί δεν δίνουν σημασία στην ακριβή - όσο γίνεται ακριβέστερη διατύπωση της ερώτησης - που κατά την γνώμη μου είναι λάθος.

Π.χ. έχει σημασία αν θα ρωτήσει κανείς - έχω προοπτική σπουδών - και άλλο αν θα σπουδάσω γενικά και αορίστως, και άλλο εάν έχει δώσει κανείς πανελλήνιες και σε δυο -τρεις μήνες περιμένει αποτελέσματα.

Επίσης η έννοια του "χρόνου" της "χρονοπεριόδου" και μίας "εποχής ανάμεσα μίας άλλης", μεταβάλει και συνήθως αλλοιώνει το νόημα της διατύπωσης, άρα και της απάντησης.

Αν π.χ, είναι μήνας Δεκέμβρης και ρωτήσεις -θα πάω διακοπές - έχει σημασία να προσδιορίσεις την χρονική περίοδο λέγοντας π.χ. -θα πάω χειμερινές διακοπές - και άλλο αν ρωτήσεις - ποια εποχή να πάω διακοπές ...............και πάει λέγοντας.

Εχω ήδη αναφερθεί και αλλού λέγοντας, πως η ωριαία θέλει σπιρτάδα, ευελιξία και φαντασία. Αυτό γιατί όπως ήδη όπως είπα, μαθησιακά έχει επίσης αρκετή σημασία και γίνεται και καλύτερη τριβή, όταν μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες της αδυναμίας να οριοθετήσεις εν τέλει, μία ακριβή απάντηση στο ερώτημα.

Και μιας και με έπιασε και λογοδιάροια να πω επίσης, πως -για εμένα τουλάχιστον - υψίστης σημασίας είναι να έχει μάθει κανείς τις αντιστοιχίες των πλανητικών χρονοπεριόδων/χρονοδιάρκειας/χρονομεσοδιαστημάτων.

Ενας Αρης π.χ. συμβολίζει το άμεσο, το γρήγορο, το εδώ και τώρα, αλλά και τους νέους ενώ ο Ερμής την μεταβλητότητα του χρόνου =αλλάζω σκέψη διάθεση, ενω μία Σελήνη τις συναισθηματικές εναλλαγές =αλλιώς ένιωθα χθες, αλλιώς σήμερα, κ.ο.κ. ενώ ο Κρόνος άστα να πάνε. Σου βγάζει το λάδι και κάτσε και περίμενε πότε, άμα ...........................καλή δισκέδαση με τις καινούριες ιδέες!

ΦΙΛ -ΧΡ - ΣΠ

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να διατυπώσω κι εγώ μια απορία για την ωριαία-ελπίζω να μην κάνω λάθος στο ότι την διατυπώνω εδώ....δεν έχω μεγάλη εμπειρία από το πώς λειτουργεί το σάιτ...
    Η απορία μου είναι η εξής:σε ερώτηση με χρονικό περιορισμό 1 μήνα,οι δύο βασικοί δείκτες δεν μου δίνουν όψη.Συμπεραίνω λοιπόν ότι δεν θα έχω θετική απάντηση στο ερώτημα μέσα στο χρόνο που έχω θέσει.
    Βλέπω όμως ότι, στην πραγματικότητα, οι δύο δείκτες μου θα σχηματίσουν όψη κάποια στιγμή,συγκεκριμένα σε 20 μονάδες χρόνου.
    Το λαμβάνω αυτό καθόλου υπόψη μου; Μπορώ δηλαδή να το ερμηνεύσω ως θετική απάντηση αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο; Ή δεν το υπολογίζω καθόλου;

Αν δεν υπάρχει όψη ανάμεσα στους δύο δείκτες κοιτάμε αν υπάρχει ισχυρή αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους, συλλογή φωτός ή μεταφορά φωτός. Επίσης, η Σελήνη, ως συγκυβερνήτης του ερωτώντος μπορεί να δώσει θετική απάντηση αν κάνει θετική όψη με τον δείκτη της ερώτησης.

Αν δεν υπάρχουν τα πιο πάνω τότε δεν υπάρχει θετική απάντηση στο χρονικό όριο της ερώτησης. Στους δείκτες (εκτός από την Σελήνη) παίρνουμε πάντα την πρώτη όψη που σχηματίζουν. Αν κανένας από τους δύο δείκτες δεν κάνει πρώτη όψη με άλλο πλανήτη και η πρώτη όψη τους είναι μεταξύ τους τότε μπορεί να δώσουν κάτι πέρα από το χρονικό όριο της ερώτησης.

Ευχαριστώ πολύ κ.Μόζορα για την άμεση απάντηση.
    "Δυστυχώς", στην συγκεκριμένη ωριαία, η Σελήνη είναι ο βασικός μου δείκτης (βγήκε ωροσκόπος καρκίνος), οπότε δεν την έχω για δεύτερο δείκτη.
    Αμοιβαία υποδοχή δεν υπάρχει, ούτε συλλογή ή μεταφορά φωτός απ'όσο μπορώ να δω.
    Επίσης, και η Σελήνη και ο Κρόνος (που είναι ο άλλος βασικός δείκτης), κάνουν πρώτα όψη με άλλους πλανήτες, κυβερνήτες άλλων οίκων, που φαίνονται "άσχετοι" με το ερώτημα, ή που τουλάχιστον εγώ δεν είμαι σίγουρη πώς να τους συνδέσω μ'αυτό.
    Οπότε, μένω στο ότι μάλλον η απάντηση είναι αρνητική γενικώς...

Να ρωτήσω κάτι ακόμα;
    Το τέλος της υπόθεσης το βλέπουμε πάντα απ'τον 4ο οίκο ή ισχύει αυτό που έχω διαβάσει, ότι, για αισθηματικά ζητήματα, θα δούμε τον 4ο από τον 7ο,δηλαδή τον 10ο;

Το τέλος της υπόθεσης είναι ο 4ος οίκος. Ο 10ος οίκος είναι ο παράγωγος 4ος του 7ου, δηλαδή το τέλος μιας υπόθεσης που αφορά τον άλλον. Σ' ένα συναισθηματικό θέμα όμως δεν κοιτάμε και τα δύο, κοιτάμε μόνο τον 4ο. Δεν υπάρχει ένα τέλος υπόθεσης για σένα κι ένα διαφορετικό τέλος της υπόθεσης για τον άλλο.

Μάλιστα.
    Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.Καλό σας βράδυ.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)