- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 66
Thread: Αστρολογία και θάνατος ανθρώπου
-
14-02-2012, 08:02 PM #21
Re: Αστρολογία και θάνατος ανθρώπου
Σωστά κ.Μόζορα.Δεν πρόσεξα καλά τις μοίρες.Ευχαριστώ.
-
15-02-2012, 02:09 AM #22
Tο συνεχίζετε και θα φάμε κόλλημα πάλι..απορία..Κοραλλία λες ότι ο κυβερνήτης ωροσκόπου στον 8ο δεν είναι ένδειξη μακροζωίας,ανάλογα και τις όψεις βέβαια.Απ'όσο ξέρω εγώ και ο γενέθλιος Ηλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο το δείχνει αυτό.Υπάρχουν κι άλλες ενδείξεις που μας δείχνουν ότι κάποιος δεν θα πάει από γηρατειά?
Εχω κι εγώ έναν πολύ ενδιαφέρον χάρτη ατόμου που πέθανε ο μπαμπάς του,και είναι πασιφανές κι εκεί.Αλλά δεν ξέρω ν'ανεβάζω χάρτες.
Και σκεφτόμουν τις προάλλες για την Whitney Houston,καλά αυτή ήταν λιοντάρι,πως είχε φάει τετοιο κόλλημα με το σύζυγο και με drugs μαζί?Οπότε η απορία μου ήταν ο ωροσκόπος της στα ψάρια,μου φτάνει.Κρίμα..Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
15-02-2012, 12:23 PM #23
Μαρία,
εδώ δεν είναι απλώς ο κυβερνήτης του ωροσκόπου στον 8ο. Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου (το σώμα μας) βρίσκεται στον 8ο οίκο (θάνατος) σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη του 8ου, την Αφροδίτη, σε τετράγωνο με τον Ήλιο (ο ζωοδότης μας) και το ταυ κλείνει ο Κρόνος από τον 12ο οίκο, που έμμεσα σχετίζεται επίσης με τον θάνατο. Επιπλέον, ο κυβερνήτης του 8ου, η Αφροδίτη, είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο (όπως είπαμε ο ζωοδότης μας) και ο Πλούτωνας (φυσικός κυβερνήτης του 8ου) είναι πάνω στον άξονα του ωροσκόπου (το σώμα μας).
Αν δούμε κι άλλες περιπτώσεις πρόωρου θανάτου θα δούμε να επαναλαμβάνονται τέτοιες ενδείξεις. Για παράδειγμα, στον χάρτη του Κέννεντι, ο κυβερνήτης του 8ου είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και σε τετράγωνο με την Σελήνη και ο Άρης είναι στον 8ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ένδειξη βίαιου θανάτου και μάλιστα με όπλο (Άρης/Ουρανός).
Να επαναλάβω πάλι ότι για να έχουμε πρόωρο θάνατο πρέπει να υπάρχουν πολλές ενδείξεις ταυτόχρονα σ' ένα γενέθλιο χάρτη, μια μόνο ένδειξη δεν αρκεί.
-
15-02-2012, 12:42 PM #24
Να προσθέσω και κάτι ακόμα που παράλειψα πριν. Από τους τράνζιτ θεωρώ σημαντικό τον ανάδρομο Άρη. Είχε πιάσει ήδη τον ωροσκόπο της και όταν γύρισε ανάδρομος τετραγώνισε την ακμή του 8ου του προοδευτικού της χάρτη. Αυτό από μόνο του δεν είναι σοβαρό αλλά επειδή στο ηλιακό τόξο η προχωρημένη ακμή του 8ου έκανε τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα γίνεται αμέσως μια πιο σοβαρή ένδειξη.
-
15-02-2012, 01:54 PM #25
Θα ήθελα να πω ότι είχα κοιτάξει τον χάρτη του Αγγελόπουλου (χωρίς ώρα γέννησης βέβαια), του οποίου ο θάνατος είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν της Χιούτστον, αλλά παρατήρησα μία κοινή όψη και στους δύο γενέθλιους . Και οι δύο είχαν Άρη στις 8ο του Ζυγού. Του Αγγελόπουλου δε, ήταν και ανάδρομος από γενέθλια θέση. Αυτό θα πει ότι έφυγαν και οι δύο από την ζωή με αυτή την καθοριστική διέλευση του τράνζιτ Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον Άρη τους.
Για να μην ανησυχήσουν κάποια μέλη, θα πω πως χωρίς ένα σορό άλλες σοβαρές ενδείξεις σε όλα τα προγνωστικά συστήματα, η όψη αυτή από μόνη της εννοείται ότι δεν σηματοδοτεί ένα θάνατο.
Ωστόσο, αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι μερικές όψεις κουβαλούν εγγενώς κάποιες τάσεις, ανεξάρτητα με την θέση τους στο γενέθλιο ωροσκόπιο και τους οίκους που μπορεί να κυβερνούν.
Με λίγα λόγια ο Άρης δεν παύει ποτέ να σχετίζεται με την ζωτικότητά μας και να είναι ο φυσικός κυβερνήτης του 1ου οίκου (το σώμα) , όπως και ο Πλούτωνας δεν παύει ποτέ να σχετίζεται με το θάνατο , μεταφορικά ή πραγματικά και να είναι φυσικός κυβερνήτης του 8ου (θάνατος). Η συμβολική έννοια των πλανητών και η δυσαρμονική τους σχέση , δεν παύει να είναι κάτι σαν «ένα το κρατούμενο» , ανεξάρτητα από τη θέση και τους οίκους. Βεβαίως, η ενδελεχής μελέτη απαιτεί την ακριβή παρατήρηση που προκύπτει από όλες τις λεπτομέρειες της κατάστασης του κάθε πλανήτη.
Αυτό θα πει πως στην περίπτωση αυτή, έχουμε έναν Άρη σε αδυναμία στο Ζυγό. Αυτό το τετράγωνο που του κάνει ο τράνζιτ Πλούτωνας επιδρά με διαφορετικό τρόπο από ότι θα επιδρούσε αν είχαμε έναν δυνατό Άρη στον Κριό, σε θέση κυριαρχίας.
Σε κάθε περίπτωση η σχέση Άρη\Πλούτωνα έχει κάτι το εγγενώς βίαιο. Έχω παρατηρήσει ότι σε περιπτώσεις θανάτων που ο Άρης βάλλεται από τον Ποσειδώνα , η σχέση των πλανητών φέρει εγγενώς θάνατο μετά από αρρώστια και ταλαιπωρία.
Όπως έλεγε και ο Ηλιόπουλος, λοιπόν σήμερα δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε…« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
15-02-2012, 03:25 PM #26
Αυτές τι μέρες ψιλοανατρίχισα.
Η αλήθεια είναι πως κι εγω ανησυχώ για τα γραφόμενα δεδομενου πως εχω στη ζωή μου 2 πρόσωπα που λατρεύω όσο τίποτε, τις κόρες μου.
Η μεγάλη μου,εχει κυβ. ωροσκόπου τον ηλιο, στον 8ο στα ψαράκια.
Η μικρούλα μου, εχει κυβ. ωροσκόπου τη σελήνη στον 8ο, στον υδροχόο, σε σύνοδο με την αφροδίτη.
Η μεγάλη μου έχει τριγωνο πλούτωνα στον 5ο/mc.
Η μικρή μου έχει σύνοδο ήλιου/πλούτωνα στον 6ο.
Και οι δύο τους έχουν ΣΥΝΟΔΟ ΙΔΙΟΜΟΙΡΙΑΣ Ερμή/ΒΔ
Και οι δύο τους έχουν όψη σελήνης/ΝΔ.
Τα φώτα τους, τα γωνιακά σημεία και οι κυβερνήτες τους βέβαια, δεν βάλλονται από κακεργέτες.
Εδω να σημειώσω πως η απορία μου έχει να κάνει όχι μόνο με τις ενδείξεις μακροζωίας, αλλά με το φόβο μου αν έχουν "κοινό" πεπρωμένο.
Τόσες συμπτώσεις,μου κάνει εντυπωση...
Είναι η αστρολογία τελικά, ή είναι ο πιο μεγάλος φόβος που αποκτάμε όταν γινόμαστε γονείς?Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
15-02-2012, 04:07 PM #27
Ταυρίνα, στο βαθμό που οι πλανητικές σχέσεις σχετίζονται με τον ψυχικό μας κόσμο και αυτός με τον τρόπο που μας μεγαλώνουν οι γονείς μας, είναι συχνό να βλέπουμε αδέλφια με κοινές και συναφείς επιρροές, αφού έχουν τους ίδιους γονείς και σε γενικές γραμμές μεγαλώνουν με τον ίδιο τρόπο.
Όσο για τους φόβους, όσο λιγότερη εμπειρία έχεις, τόσο περισσότερο φοβάσαι και φυσικά όταν είσαι γονιός φοβάσαι περισσότερο.
Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου μου είναι ο Άρης και είναι σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη του 8ου μου που είναι ο Πλούτωνας και βρίσκεται στον 6ο . Ο κυβερνήτης του 12ου είναι ο Ποσειδώνας και βρίσκεται στον 8ο . Προς το παρόν έχω ζήσει αρκετά για να κοντεύω να κλείσω τα 39 σε λίγες μέρες και να έχω νοσηλευτεί μόνο μία φορά στη ζωή μου , την πρώτη που αρρώστησα σε όλη μου τη ζωή που δεν είχα κάνει ούτε βήχα(Φυσικά να πω ότι τότε είχα τον τράνζιτ Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Άρη βεβαίως –βεβαίως … Κάτι που ενεργοποιούσε το γενέθλιο τετράγωνο και τις σκαπουλάρισα στο τσάκα, αλλά την εμπειρία δεν την λες επιτυχία… ) .
Ότι και να λέμε για τον θάνατο από αστρολογικής πλευράς, υπάρχει ένα κομμάτι που δεν το ορίζουμε.
Στο κάτω –κάτω η ζωή από μόνη της είναι ένα θαύμα και τα θαύματα γίνονται όταν τα πιστεύουμε.Last edited by katiakiss; 15-02-2012 at 04:13 PM.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
15-02-2012, 05:24 PM #28
Κατια σε ευχαριστω και εύχομαι ένας βήχας να είναι το μόνο άσχημο συμβάν σε όλη τη ζωή σου!
Α! Και κάτι άλλο! Να μείνεις στο myhoroscope να μας γραφεις τέτοια ωραία, τουλάχιστον μεχρι την τρίτη επιστροφή Κρόνου και τη δεύτερη επιστροφή Ουρανού!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
15-02-2012, 05:43 PM #29
Κάτια,
με προβλημάτισε κι εμένα το τετράγωνο του τράνζιτ Πλούτωνα με τον γενέθλιο Άρη στον χάρτη της Χιούστον. Η όψη αυτή όταν υπάρχει σε θάνατο δείχνει είτε βίαιο θάνατο (όπως στην περίπτωση του Αγγελόπουλου) είτε αυτοκτονία (όπως στην περίπτωση του Χέμινγουεη). Με προβλημάτισε τι να σήμαινε στον χάρτη της Χιούστον.
Ταυρίνα, είναι πολύ συνηθισμένο σε χάρτες οικογένειας να υπάρχουν πολλά κοινά επειδή μοιράζονται κοινές εμπειρίες και έχουν σε κάποιο βαθμό κοινό πεπρωμένο. Όμως οι θέσεις που λες δεν δείχνουν απαραίτητα κάτι που πρέπει να φοβάσαι. Ξέρω άτομα με πολυαστρία στον 8ο και ζουν ακόμα σε πολύ μεγάλη ηλικία. Τα φώτα στον 8ο τα έχει πάρα πολύς κόσμος και τίποτε δεν παθαίνει. Ο πρόωρος θάνατος για τον οποίο μιλάμε εδώ χρειάζεται πολλές και ειδικές ενδείξεις ταυτόχρονα.
-
15-02-2012, 05:54 PM #30
Συμφωνώ Κοραλλία. Κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό. Την εποχή που ήμουν περίπου 17 χρονών, ο Ουρανός ήταν στον Αιγόκερω και έκανε σύνοδο με τον Άρη μου, ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Άρη\Πλούτωνα που έχω. Είναι γνωστό ότι η σχέση Άρη \Πλούτωνα είναι η σχέση του αυτόχειρα και τότε είχα αποπειραθεί να αυτοκτονήσω με υπνωτικά χάπια (Ποσειδώνας του 12ου στον 8ο ) , αλλά με γλύτωσαν κι έτσι εξακολουθώ να βασανίζω τον κόσμο ανενόχλητα.
Για να σοβαρευτώ, θεωρώ ότι η Χιούστον έχει πολλά χρόνια που φλερτάρει με τον θάνατο και η υπόθεση αυτοκτονίας είναι η πρώτη που μου έρχεται στον νου.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.