s
Αστρολογία και θάνατος ανθρώπου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 66

Αστρολογία και θάνατος ανθρώπου

Καλημέρα σας,
    με αφορμή τον θάνατο του μεγάλου μας σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου, θα ήθελα να ρωτήσω αν η αστρολογία μπορεί να προβλέψει τον θάνατο ενός ατόμου.
    Δηλαδή αν οι πλανήτες μπορούν να φανερώσουν κάτι τέτοιο.
    Το είχα πάντα απορία.
    Σας ευχαριστώ πολύ.

Στράτος

Όνομα:
    Έρρικα

Re: Αστρολογία και θάνατος ανθρώπου

Πιστεύω ότι εκ του αποτελέσματος μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τις τάσεις που μπορεί να υπήρχαν, ωστόσο θεωρώ ιδιαίτερα παρακινδυνευμένο αλλά και δύσκολο να κάνει κάποιος τέτοιου είδους προβλέψεις.

Ακόμη και να έχει κάποιος τη δυνατότητα και την ικανότητα να ξέρει με βεβαιότητα, κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλό να αποφεύγει τις αναφορές.. όχι γιατί είναι ένα κομμάτι που πρέπει να φοβόμαστε, αλλά γιατί όλα έχουν το νόημά τους σε αυτή τη ζωή και τα προβλήματα που θα δημιουργούσε θα ήταν περισσότερα από αυτά που θα ''έλυνε''.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος στην πραγματικότητα δύσκολα μπορεί να χειριστεί μια τέτοια πληροφορία.
    Είναι καλύτερα να σκεφτούμε ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι, στο οποίο θα ήταν όμορφο να δίναμε τον καλύτερο εαυτό μας σε ό,τι κάνουμε και να είμαστε χαρούμενοι. Να χορεύουμε με την ενέργεια του σύμπαντος.

Εξάλλου στην πραγματικότητα ο θάνατος δεν υφίσταται.. αυτό που για μια φορφή ύπαρξης είναι θάνατος, για κάποια άλλη είναι γέννηση...
    Αυτό που η κάμπια λέει ''θάνατο'', εμείς το λέμε ''πεταλούδα''...
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Δημήτρης

Καλά τα λέει η Έρρικα.

Απλά να προσθέσω πληροφοριακά ότι υπάρχουν αστρολόγοι που θεωρούν ότι μπορούν να προβλέψουν τον θάνατο, έχουν κυκλοφορήσει και σχετικές «ενδείξεις» που είναι όμως πολύ σχετικές. Ένας αστρολόγος, που δεν θυμάμαι το όνομα του, έλεγε ότι ο θάνατος ενός ανθρώπου φαίνεται καλύτερα στους χάρτες των δικών του, αφού γι’ αυτούς είναι απώλεια.

Γενικά πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που κάτι μπορούμε να πούμε αστρολογικά αλλά θα είναι πολύ παρακινδυνευμένο και ίσως ανώφελο. Αυτό το λέω από την σκοπιά ότι η αστρολογία μας βοηθάει να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι. Αν μπούμε στην φαταλιστική λογική να προεξοφλούμε τη στιγμή του θανάτου, αλλάζει όλη η οπτική.

Πάντως έχει αναφερθεί και το παράδειγμα ενός αστρολόγου που πήγε και έκανε ασφάλεια ζωής λίγο πριν πεθάνει και ενώ ήταν απόλυτα υγιείς. Είχε δει όμως ότι θα πέθαινε.

Όνομα:
    Μαρία

Συμφωνώ και με τους δυο σας και έχω να προσθέσω ότι ημερομηνίες που τις προσέχουμε για ατυχήματα,είναι ίσως και πιθανές ημερομηνίες να είναι μοιραία αυτά.Γνώμη μου είναι πως υπάρχουν πολλές πιθανές μέρες κατά τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει,από ατύχημα.Γιατί από αρρώστεια είναι άλλο.
    Και φυσικά εμένα μου είναι πιο ορατό στο χάρτη αυτό,αφού έχει ήδη συμβεί..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

5. Re: Αστρολογία και θάνατος ανθρώπου

Χαιρεται!
    εχω διαβασει, νομιζω σε καποιο αρθρο του site, αλλα με απατα η μνημη μου τωρα τελευταια με τον .....ποσειδωνα, αν και με σεληνη στον καρκινο και δεν μπορω να θυμηθω τι θεμα ειχε το αρθρο, οτι η επιστροφη του διελαυνοντα κρονου στον τεταρτο γενεθλιο οικο μας σχετιζεται με το θανατο. τι να πω...? ο κρονος περνα απο τον τετρτο οικο μας παραπανω απο τρεις φορες, αν υπολογισουμε ενα μεσο ορο ζωης τα 80 χρονια. τρεχα γυρευε και η Νικολω καρτερει! τον αστρολογο που εκανε ασφαλεια ζωης, τον συγχαιρω εστω και μετα θανατον γιατι κοροιδεψε την ασφαλιστικη!

Πιστεύω ότι η αστρολογία μπορεί να προβλέψει τον θάνατο με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να προβλέψει τις τάσεις και τα γεγονότα της ζωής. Όμως συμφωνώ με την Έρρικα και τον Δημήτρη. Το θέμα αυτό είναι περισσότερο ηθικό και φιλοσοφικό.

Όνομα:
    Μαρία

Aπορία..έστω ότι η αστρολογία μπορεί να προβλέψει τον θάνατο μας ή άλλων,και πιστεύω ότι μπορεί.Ωραία..
    Πόσο απελπιστικό είναι να ξέρεις ότι σου τελειώνει ο χρόνος σ'αυτόν εδώ τον κόσμο?Δλδ τι κάνεις,κάθεσαι και περιμένεις?Ετσι ψύχραιμα?
    Γιατί θα πρέπει να έχεις συμφιλιωθεί άψογα με την ιδέα του θανάτου,και μάλιστα του ότι μπορείς να τον προβλέψεις κιόλας,για να παραμείνεις ήρεμος,και ν'αρχίσεις να"ετοιμάζεσαι"για το ταξίδι αυτό.
    Και πόσα μέλη από εμάς,δεν αναρωτιούνται κάθε φορά τι θα γίνει με την χ ή ψ διέλευση...θα χωρίσω,θα αρρωστήσω,θα θα θα,και καταστροφολογούμε και πολλές φορές άδικα.Οχι τώρα μια στιγμή να μας υποψιαστουμε και πότε θα'ρθει ο χάρος!Οι μισοί από το site θ'αυτοκτονήσουμε μια μέρα πριν,και τον εαυτό μου βάζω μέσα.
    Ας ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο μας-και το λέω για τον καθένα προσωπικά-σε πνευματικό επίπεδο,μην παρεξηγηθώ..κι όταν πια δεν θα φρικάρουμε στο άκουσμα ύποπτων πλανητών που θέλουν να μας κάνουν κακό κάθε ώρα και στιγμή,ξανασυζητάε και για το θάνατο.Αν και έχει ξανασυζητηθεί το θέμα νομίζω.
    Εμένα θα μου άρεσε περισσότερο να μιλήσουμε για τα αστρολογικά μας"γηρατειά",κάτι που δεν έχει απασχολήσει και πολύ κόσμο.Εκδοχές δλδ του πως θα είναι η ζωή μας όταν μεγαλώσουμε κι άλλο.Διότι αν πάθω αλτσχάιμερ και δεν θυμάμαι ποια είμαι,δεν θα με πολυνοιάζει και πότε θα πεθάνω!Και καθόλου να μη σου πω..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Μία και έξω το προτιμώ.

Οποιος παθαίνει αλτσχάιμερ, τυραννά και ένα σωρό άτομα παραπίσω.

Εκεί να δεις γέλια που κάνει τότε ο χ...ς -επειδή συχτιρίζεσαι να ακους για αυτόν το γράφω έτσι - και ούτε που σε ρωτά.

Τι φταίει ο καλός κοσμάκης γύρω σου που σε αγαπά και σε εκτιμά να σε έχει στην πλάτη του

Όνομα:
    Μαρία

Τα διαλέγεις αυτά?Δεν τα διαλέγεις,ελπίζω να μη μου τύχει..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Σωστό και αυτό. Αλλά το εάν θα σου τύχει ή όχι, κάπου εκεί παραπίσω σε μία ακρούλα κάποιος πλανήτης με παρέα κανέναν άλλον,κάποια ένδειξη θα έχει..............

Αλλά το καλό που σου θέλω μην σκοτίζεις τώρα το μυαλουδάκι σου με αυτά.

Εν τέλει ας αφήσουμε το ωραίο και δίκαιο σύμπαν να κάνει τα δικά του, και εμείς τα δικά μας.

Α - συμφουνείς;

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)