s
Προοδευτικός χάρτης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 32
    Όνομα:
    Μυρτώ

Re: ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Λένα καλησπέρα,

από τις 5 όψεις που αναφέρεις εγώ θα εξαιρούσα εκείνη με το βέρτεξ κι εκείνη με το Χείρωνα για να ασχοληθούμε αρχικά με τους 8 βασικούς πλανήτες και τα φώτα. Δες αν τα ζευγάρια Ερμής-Κρόνος, Άρης - Ουρανός και Δίας - Ουρανός έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους στο γενέθλιο χάρτη, αν σχηματίζουν κάποια όψη εννοώ.

Σε δεύτερη φάση δες ποιών οίκων είναι κυβερνήτες. Πχ Ερμής (κυβερνήτης 4ου) και Κρόνος (κυβερνήτης 8ου) για να πάρουμε μια ακόμη ένδειξη ποιους τους τομείς της ζωής του ανθρώπου θα επηρεάσουν τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν.

Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής θα κυβερνά περισσότερους από έναν οίκους (κυβερνήτης Διδύμων και Παρθένου). ΠΧ Στο δικό μου γενέθλιο χάρτη κυβερνάει 3 οίκους (4ο,5ο και είναι συγκυβερνήτης 7ου) που σημαίνει ότι όταν ενεργοποιείται στο ηλιακό ΄τόξο επηρεάζονται πολλοί τομείς της ζωής μου.

Ρίξε μια ματιά και πες μας!

@toniateddybear, το χρησιμοποείς μετά το σαμπουάν και πριν το μαλακτικό για 3 λεπτά

Τόνια, το ηλιακό τόξο είναι μια προγνωστική μέθοδος της αστρολογίας, σύμφωνα με τη θεωρία της οποίας μετακινώντας τόσες μοίρες το΄γενέθλιο ωροσκόπιο ενός ατόμου (πλανήτες και ακμές μαζί) όσες είναι η ηλικία του, μπορούμε να δούμε πότε θα συμβούν κάποια σημαντικά γεγονότα στη ζωή του καθώς και τη φύση των γεγονότων αυτών και τους τομείς της ζωής του που θα αφορούν.
    Πιο συγκεκριμένα, αν μας ενδιαφέρει πχ να δούμε πως θα είναι το 25ο έτος της ζωής ενός ατόμου θα πάμε όλους τους πλανήτες και ακμές 25 μοίρες μπροστά από τη γενέθλια θέση τους και θα δούμε τι όψεις σχηματίζουν οι προχωρημένοι αυτοί πλανήτες με τους γενέθλιους (Οι όψεις μεταξύ των προχωρημένων θα είναι οι ίδιες). Μια μοίρα = ένα έτος δηλαδή.

Σημείωση: Μη δέσεις σκοινί κορδόνι το '1 μοίρα'. Η πραγματική απόσταση είναι η κίνηση του Ήλιου που μπορεί να είναι διαφορετική (πχ 1' 03'', 0' 57'' κτλ κτλ)

Σημείωση ΙΙ: Γίνονται μαθήματα στο σαιτ 'Ηλιακού Τόξου' και η κ. Μόζορα που διδάσκει είναι εξαιρετική όπως και η ύλη που έχει γράψει για το θέμα του Ηλιακού Τόξου. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται.

Φιλιά
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Quote Originally Posted by aurelia View Post
    Λένα καλησπέρα,

από τις 5 όψεις που αναφέρεις εγώ θα εξαιρούσα εκείνη με το βέρτεξ κι εκείνη με το Χείρωνα για να ασχοληθούμε αρχικά με τους 8 βασικούς πλανήτες και τα φώτα. Δες αν τα ζευγάρια Ερμής-Κρόνος, Άρης - Ουρανός και Δίας - Ουρανός έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους στο γενέθλιο χάρτη, αν σχηματίζουν κάποια όψη εννοώ.

Σε δεύτερη φάση δες ποιών οίκων είναι κυβερνήτες. Πχ Ερμής (κυβερνήτης 4ου) και Κρόνος (κυβερνήτης 8ου) για να πάρουμε μια ακόμη ένδειξη ποιους τους τομείς της ζωής του ανθρώπου θα επηρεάσουν τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν.

Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής θα κυβερνά περισσότερους από έναν οίκους (κυβερνήτης Διδύμων και Παρθένου). ΠΧ Στο δικό μου γενέθλιο χάρτη κυβερνάει 3 οίκους (4ο,5ο και είναι συγκυβερνήτης 7ου) που σημαίνει ότι όταν ενεργοποιείται στο ηλιακό ΄τόξο επηρεάζονται πολλοί τομείς της ζωής μου.

Ρίξε μια ματιά και πες μας!
    Ερμής 90 Κρόνος (3.08')
    Ερμής στον 11ο
    Στους Διδύμους η ακμή AC
    Ο 3ος στον Λέοντα
    Ο 6ος στο Σκορπιό
    Κρόνος στον 2ο
    Στον Αιγόκερω η ακμή 8ου
    Ο 10ος στον Κριό
    Άρης 150 Ουρανός (3.40')
    Άρης στον 10
    Στον Κριό η ακμή MC
    Ουρανός στον 5ο
    Στον Υδροχόο η ακμή 9ου
    Ο 11ος στον Ταύρο
    Δίας 150 Ουρανός (2.50')
    Δίας στον 12ο
    Στον Τοξότη η ακμή 7ου

Αυτός ο χαζός σχηματισμός Yod είναι που με δυσκολεύει ιδιαίτερα να τον αντιληφθώ ούτως ή άλλως..

Επίσης, πηγαίνοντας 'πίσω' με το Ηλιακό Τόξο σε ημερομηνίες κλειδιά, εντόπισα πολύ κοντινές 'διελεύσεις' με ακμές μου. Θα μπορούσα να 'διορθώσω' κατά ένα ή δύο λεπτά την ώρα γέννησης; Ή θα έπρεπε να κοιτάξω για διελεύσεις που (προφανώς) θα ενίσχυσαν την κατάσταση πρώτα;

Δοκίμασα επίσης και relocated Ηλιακό Τόξο. Η διαφοροποίηση είναι περίπου 3' για τις ακμές.. Τί προτείνετε;

Ξέχασα να βάλω:
    Ήλιος Σύνοδος Ωροσκόπος (Στο Ηλιακό Τόξο)
    με Ήλιο στον 11ο

Αυτά...
    Νομίζω.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Λένα δεν μας λες καλύτερα μιας και έξω ημερομηνία, χρονολογία, ώρα τόπο γέννησης μπας και κατάλαβω και εγώ γιατί μιλάτε;

Ενα γιοντ άλλωσε με τέτοιους πλανήτες βούτυρο στο ψωμί μου όπως λέει και ο κ. Αντωνιάδης.

Προαιρετικά βέβαια.

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγο

5.5.77, Johannesburg/S.A., 9.15πμ

Το θέμα είναι μάλλον απλό..
    Διάβαζα για τον προοδευτικό και ρώτησα για τις πολλές συνόδους που βρίσκω στο προοδευτικό μου και ειδικά για τη σύνοδο Ήλιο με AC μιας και ελάχιστα κατάφερα να βρω Online (εκτός του 'η ώρα για να λάμψετε' (Μπάμπη μου) και άλλες τέτοιες γενικότητες). Η aurelia μου πρότεινε να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο με βάση το Ηλιακό Τόξο, οπότε και προσπαθώ να δώσω βάση σε αυτό..

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Και ποιός είναι ο τόπος διαμονής τώρα Λένα μου;

Φιλ - Χρ - Σπ

Έδεσσα...

Quote Originally Posted by Lena_P View Post
    5.5.77, Johannesburg/S.A., 9.15πμ

Το θέμα είναι μάλλον απλό..
    Διάβαζα για τον προοδευτικό και ρώτησα για τις πολλές συνόδους που βρίσκω στο προοδευτικό μου και ειδικά για τη σύνοδο Ήλιο με AC ..
    Με μια γρήγορη ματιά στο χάρτη σας εντόπισα μόνο τη σύνοδο του προοδευτικού Ήλιου με τον Ωροσκόπο. Σε ποιες πολλές συνόδους αναφέρεστε, προοδευτικές με προοδευτικούς πλανήτες ή με γενέθλιους ?
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Με μια γρήγορη ματιά στο χάρτη σας εντόπισα μόνο τη σύνοδο του προοδευτικού Ήλιου με τον Ωροσκόπο. Σε ποιες πολλές συνόδους αναφέρεστε, προοδευτικές με προοδευτικούς πλανήτες ή με γενέθλιους ?
    Όταν η προοδευτική Σελήνη κάνει σύνοδο με MC,
    πρ.Άρης σύνοδος Χείρων
    πρ.Αφροδίτη σύνοδος πρ.Άρη
    πρ.Mc σύνοδος Ερμή
    πρ.Ήλιος σύνοδος AC

Θεωρούσα και το πρ.Χείρων σε σύνοδο με πρ.Αφροδίτη αλλά κοιτώντας πιο προσεκτικά είδα πως η ανοχή είναι 1,09'..

Καλημερα.Στον γενεθλιο χαρτη εχω τον ερμη στον 1ο οικο σε τριγωνο με μεσουρανημα.Ο ερμης κυβερναει τον 2ο οικο και 11ο.Στον προοδευτικο χαρτη το μεσουρανημα ειναι σε τετραγωνο με γενεθλιο ερμη.Ε πισης θα ηθελα να ρωτησω αν η προοδευτικη σεληνη μπορει να ενεργοποιησει γενεθλιο μεσοδιαστημα.Για παραδειγμα η προοδευτικη σεληνη κανει οψη τετραγωνου ιδιομοιριας με β.δεσμο στον 11ο διδυμους.,και το γενεθλιο μεσοδιαστημα ερμη/ μεσουρανημα 24.44 ειναι σε συνοδο με β.δεσμο οπως και το μεσοδιαστημα ερμη/πλουτωνα 24.56σε τετραγωνο με β.δεσμο στον 11ο οικο.Επισης ο προοδευτικος ηλιος ειναι σε συνοδο με την προοδευτικη αφροδιτη στον 2ο οικο στην παρθενο.
    Αυτες οι οψεις μπορει να μαρτυρουν την ενδειξη μιας οικονομικης επιτυχιας-επαγγελματικου ξεκινηματος η ειναι δικια μου αστρολογικη παρερμηνεια;

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)