- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 59 of 59
Thread: απορία σε ωριαία
-
25-01-2012, 02:40 PM #51
Re: απορία σε ωριαία
Χρυσάνθη μου χαίρομαι που θέλεις να μελετήσεις το χάρτη!
Έβαλα την ερώτηση στις 24/1/2011 στις 05.16 π.μ στην Ερμούπολη αλλά βρέθηκα σε δίλημμα
σχετικά με τον οίκο.
Πρόκειται για σεμινάρια όπως είπα επιδοτούμενα από κρατικό φορέα με θέμα Μαγειρική
συγκεκριμένα βοηθός Catering !
Στο χάρτη δέχομαι ακριβή αντίθεση από Κρόνο σαν Δίας ο σηματοδότης μου στον 4ο από τον 10που έχει να κάνει με σημαντικά πρόσωπα(εισηγητές,διευθυντ ές,άτομα κύρους)
Περιμένω την γνώμη σου!Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
25-01-2012, 02:46 PM #52
Κοραλία μου
ναι μεν σεμινάρια, αλλά εξυπηρετούν και σαν απασχόληση ανέργων αυτού του είδους!
Γιαυτό και ταλαντεύομαι ανάμεσα στον 6ο και 3ο οίκο.
Αν είναι κρατικά αλλάζει κάτι σίγουρα επιλέγει τα άτομα μια επιτροπή από κρατικούς φορείς!
Υπάρχει και η υπόνοια να επιλεγούν τα άτομα με μέσω μιας και έχουν κάνει τα 10πλάσια άτομα απ'οσα θα επιλεγούν.Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
25-01-2012, 09:28 PM #53
Αριδήλη μου καλησπέρα,
Κίνησα γη και ουρανό ώστε να βρω μίαν άκρη ως προς το πως ή μάλλον σε ποιό χώρο να εντάξω την έννοια της "επιδότησης", δίχως όμως να μπορέσω να κατασταλάξω προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Κατά μία γενική έννοια η "επιδότηση" θα πρέπει να εντάσσεται στον 8ο.
Ομως τυγχάνει να είμαι λίγο έως πάρα πολύ ψείρας ώστε ουδέποτε να προβαίνω σε οιαδήποτε πόρισμα εάν δεν έχω γραπτώς και επακριβώς διατυπωμένη την ερώτηση.
Εξαιρώντας όλα μα όλα τα άλλα, και απλά προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσω εσένα, ή πιο συγκεκριμένα την δική σου εσωτερική και αν θες και ψυχική κατάσταση, βλέπωντας μία Σελήνη στον 1ο οίκο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον 3ο, συμπεραίνω πως όταν έθεσες την ερώτηση ή δεν την διατύπωσες σωστά, ή το μυαλό σου έτρεχε αλλού αντ'αλλού, ή συγχρόνως σκεφτόσουν και άλλα πράγματα, ή ίσως παρεμβαλλόταν και κάποιο άλλο άτομο, άλλες συζητήσεις. Εσύ μόνο ξέρεις τι και εάν ισχύει κάτι από όλα αυτά.
Πέραν τούτου όμως, λόγω μίας σειράς άλλων πλανητικών σχηματισμών θα ήταν ούτως ή άλλως λάθος να αποφανθεί κανείς επί του θέματος είτε ήξερε κανείς από που να ξεκινήσει είτε ή όχι, καθώς η σαφής και απολύτως συγκεκριμένη διατύπωση της ερώτησης εξακολουθεί να μην δεν υφίσταται. Συν μία σειρά άλλων παραγόντων που επίσης δρουν κατά............
Αποψης μου είναι, να βάλεις αυτόν τον χάρτη στο αρχείο σου -αργότερα θα σου φανεί χρήσιμος ώστε να κατανοήσεις το τι πήγε λάθος - και σε μία απολύτως ήρεμη και νηφάλια στιγμή που το κεφάλι σου θα έχει αδειάσει πατνελώς από άλλες σκέψεις να θέσεις μία ερώτηση την ακριβή διατύπωση της οποίας καταθέτεις εγράφως σε ένα χαρτί.
Αυτός είναι ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους γενικά όταν και εφόσον θέτουμε ερωτήσεις βάση του ωριαίου συστήματος.
Περιμένω νέα σου.
Φιλ - Χρ - Σπ
-
26-01-2012, 08:54 PM #54
Καλησπέρα Χρυσάνθη μου!
Συγνώμη για την καθυστέρηση ένα πρόβλημα στο net δεν μ'αφησε να μπω καθόλου χτες.
Έκανα λάθος την χρονολογία προχτές έγινε η ερώτηση ενώ έχω βάλει 1χρόνο πρίν βλέπεις ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω το 2012
Έγινε με πλήρη συνειδητότητα η ερώτηση άλλωστε και η πρωινή ώρα το αποδεικνύει.
Η Σελήνη στο χάρτη βρίσκεται σε ιδιομοιρία με την Ουρά του Δράκου(Νότιο Δεσμό) και σε τρίγωνο στον 6ο οίκο.Που μάλλον μας δείχνει άσχημα μαντάτα.
Φιλιά θαλασσινά!Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
26-01-2012, 10:46 PM #55
Ηι,
Το ότι έβαλες λάθος χρονολογία έπεσε αμέσως στην ανίληψη μου και για αυτό το λόγο εγώ συνέταξα το ωριαίο για το 2012. Το μόνο βέβαιο είναι και πάλι ότι διατύπωση της ερώτησης αφενός εακολουθεί να μην υφίσταται, και δευτερευόντος αλλιώς φαίνεται ότι προσεγγίζεις εσύ το θέμα, και αλλιώς εγώ.
Προς άρση πρόσθετων παρερμηνειών, προτείνω μία εκ νέου γραπτή διατύπωση της ερώτησης σου.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
-
27-01-2012, 08:36 AM #56
Ελένη,
ο 6ος οίκος στην ωριαία αστρολογία δεν έχει καθόλου σχέση με επαγγελματικά θέματα, μόνο ο 10ος έχει. Επίσης, η Σελήνη σε ιδιομοιρία με τους δεσμούς θεωρείται θετικό στοιχείο στην ωριαία.
Στο ωριαίο αυτό υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία. Το πιο θετικό στοιχείο είναι ότι ο κυβερνήτης σου, ο Δίας, κυβερνά ταυτόχρονα τον 3ο οίκο (σεμινάρια) και είναι σε αμοιβαία υποδοχή με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον 3ο οίκο και είναι επικυρίαρχος του 3ου. Κανονικά αυτό δίνει θετική απάντηση.
Όμως ο ωροσκόπος είναι σε τελευταίες μοίρες ζωδίου (Τοξότης), πράγμα που δείχνει ότι το θέμα έχει ήδη κριθεί και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο εκτός από το να περιμένεις το αποτέλεσμα.
Μέσα στον 1ο οίκο υπάρχει εμπεριεχόμενος ο Αιγόκερως. Αυτό μπορεί να δείξει κάτι κρυφό ή κάποια καθυστέρηση. Ο Κρόνος είναι στον Ζυγό, στην έξαρσή του, και στον 10ο οίκο και η Σελήνη θα τον τριγωνίσει κι αυτό είναι πολύ θετικό επίσης. Ο εμπεριεχόμενος Αιγόκερως και ο Κρόνος στον 10ο μας δείχνουν ότι κι εσύ θα μπορούσες να βάλεις μέσο για τα σεμινάρια αυτά. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι η τελευταία όψη της Σελήνης είναι με τον Ποσειδώνα. Μήπως γίνει κάτι και απογοητευτείς.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
-
27-01-2012, 05:40 PM #57
Κοραλλία μου σ'ευχαριστώ
για την ανάλυσή σου.
Πράγματι το καλύτερο για μένα είναι να περιμένω να 'δω τ'αποτελέσματα!
Όπως λες έχουν επιλεχθεί ήδη τα άτομα
Μακάρι να'ναι ευχάριστα γιατί στην εποχή μας και αυτά τα σεμινάρια είναι σημαντική πηγή εσόδων!
Καλό ΣΒΚ να'χεις!Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
02-02-2012, 03:02 PM #58
Κοραλία μου
Οι προβλέψεις σου βγήκαν!
Επιλέχτηκα να παρακολουθήσω τα σεμινάρια!
Να'σαι καλά [ATTACH=CONFIG]4051[/ATTACH]
Φιλάκια πολλά!Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
02-02-2012, 06:06 PM #59
Χαίρομαι πολύ, Ελένη μου. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.