- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 82
Thread: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις
-
31-01-2012, 10:30 PM #51
Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις
ούτε εγώ ξέρω...
εγώ πάντως που τον έψαξα με το όνομά του χωρίς δηλαδή τις υποκατηγορίες για να τσεκάρω ότι είναι όλα καλά, τον βρήκα μια χαρά....και για να είμαστε και μέσα στο mood της συζήτησης αυτή την στιγμή το ραδιόφωνό μας παίζει τραγούδι που ακούστηκε στην διάσημη σκηνή στο club στο "βασικό ένστικτο"....
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
31-01-2012, 10:39 PM #52
Κάτια μου,
ας μην μπούμε τώρα στο κεφάλαιο δολοφόνοι που διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα γιατί μπαίνουμε σ' ένα θέμα πολύ πιο πολύπλοκο ψυχοπαθολικά. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια πολύ πιο βεβαρυμένη ψυχοπαθολογία και δεν είναι απαραίτητο να το κάνουν για σεξουαλική ικανοποίηση. Μπορεί να είναι μέρος του τυπικού τους ανάλογα με το προφίλ τους, μπορεί να έρχονται σε επαφή μαζί τους αφού τις σκοτώσουν και να έχουν κάποια μορφή νεκροφιλίας και χίλια δυο άλλα. Δεν είμαστε σε θέση να εξετάσουμε ένα τέτοιο ζήτημα.
Αν θέλουμε να μείνουμε στον σαδισμό (που δεν με πειράζει να συζητήσουμε κάτι άλλο αν θέλετε) τότε δεν θα πάρουμε τι θεωρεί ο καθένας ως σαδισμό αλλά ένα αποδεκτό ψυχολογικά ορισμό. Τον ορισμό τον δώσαμε πιο πάνω. Για να θεωρείται κάποιος σαδιστής, αυτή πρέπει να είναι η κυρίαρχη μορφή ερωτικής ικανοποίησής του τουλάχιστο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής του. Σήμερα ο σαδισμός δεν θεωρείται "πρόβλημα" αν ασκείται συναινετικά, αν το άτομο δεν έχει το ίδιο πρόβλημα με τον εαυτό του κι αν αυτό δεν του δημιουργεί πρόβλημα στις προσωπικές του σχέσεις ή την δουλειά του.
Αντίθετα, θεωρείται πρόβλημα αν δεν ασκείται συναινετικά, αν το άτομο έχει πρόβλημα με τον ευατό του ή αν αυτό του δημιουργεί γενικότερο πρόβλημα στην ζωή του. Γι' αυτό σήμερα ο σαδισμός δεν εντάσσεται στην παραφιλία εκτός κι αν δεν ασκείται συναινετικά.
Πάντως ο χάρτης του άντρα που μας έδωσες (που έχει κυρίαρχες σαδιστικές τάσεις) έχει σύνοδο Ήλιου/Άρη σε ταυ με Κρόνο από τον 8ο οίκο και Δία από τον 2ο οίκο. Έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό και σύνοδο Ήλιου/Πλούτωνα ενώ ο Ερμής του 8ου συμμετέχει στην ίδια σύνοδο. Φυσικά ο χάρτης αυτός είναι πιο πολύπλοκος από τα στοιχεία που παραθέτω αλλά τα υπόλοιπα τα κρατάω ως σημειώσεις στο μυαλό μου. Αντίθετα, η γυναίκα (που έχει μαζοχιστικές τάσεις) έχει σύνοδο Ποσειδώνα/Άρη/Ερμή στον Σκορπιό και αντίθεση Σελήνης/Πλούτωνα στον 5ο/11ο οίκο.
-
31-01-2012, 10:52 PM #53
Μόλις είδα τον χάρτη του Jeffrey Dahmer. Κάτι που έχω δει συχνά σε χάρτες δολοφόνων, κτυπημένο Ήλιο, Σελήνη και ωροσκόπο από κακεργέτες (κυρίως Πλούτωνα και Κρόνο) και απουσία νερού από τον χάρτη. Εδώ ο Κρόνος σχηματίζει ταυ με Σελήνη και ωροσκόπο και η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ωροσκόπου και του 8ου, στο 8ο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και Ήλιος στον 8ο σε τετράγωνο με Πλούτωνα.
-
31-01-2012, 11:07 PM #54
Πράγματι Κοραλλία και αυτός είναι ο λόγος που έδωσα αυτές τις ημερομηνίες. Νομίζω ότι και οι δύο ταιριάζουν απόλυτα στις αντίστοιχες παρεκκλίσεις.
Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να βρεις μια καθαρή περίπτωση σαδισμού ή μαζοχισμού χωρίς διάφορες άλλες παραφιλίες να λειτουργούν ταυτόχρονα.
Προσωπικά θεωρώ ότι κανένας Άρης, Πλούτωνας, Κρόνος , Ποσειδώνας και Ουρανός σε σκληρές μεταξύ τους όψεις δεν μπορούν να μας δώσουν τέτοιες παρεκκλίσεις αν δεν υπάρχει σοβαρή ένδειξη ψυχολογικών προβλημάτων με έντονη «προσβολή» των φώτων.
Ο γυναικείος χάρτης, ανήκει σε μία γυναίκα που πέρα από τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, την συνέλαβαν και την φυλάκισαν σε φυλακές της Λατινικής Αμερικής για εμπορία κοκαΐνης. Νομίζω ότι η εμπλοκή Άρη σύνοδο Ποσειδώνα στον Σκορπιό έδωσε ότι είχε να δώσει με το παραπάνω. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι κάποιοι συνδυασμοί ευθύνονται για μια σειρά από συμπεριφορές , ακριβώς όπως συμβαίνει στην πρακτική παρατήρηση.
Σχετικά με τον Jeffrey Dahmer δεν σου κάνει εντύπωση που ο Άρης δεν έχει κάποια σκληρή όψη με Κρόνο ή Πλούτωνα , με τόση βία και σκληρότητα σε αυτόν τον άνθρωπο; Το λέω γιατί τα εγκλήματά του είχαν καθαρά σεξουαλικό υπόβαθρο.
Για την προσβολή των φώτων είμαι εντελώς σίγουρη σε κάθε περίπτωση, αλλά περίμενα και έναν Άρη «κάπως». Ωστόσο, δεν παραβλέπω ότι ο Άρης και ο Κρόνος είναι στα ζώδια κυριαρχίας τους και σε τετράγωνο μεταξύ τους, άσχετο αν η ανοχή είναι μεγάλη.
ΥΓ:Εξακολουθώ να κάνω αναζήτηση για τον Jeffrey Dahmer στην μηχανή αναζήτησης και να έχω 0 αποτελέσματα. Δεν ξέρω τι φταίει. Αν το παθαίνει και κάποιος άλλος, ας το πει.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
31-01-2012, 11:43 PM #55
Κάτια,
συμφωνώ τόσο μαζί σου όσο και με την Τίνα ότι ένας κτυπημένος Άρης, ειδικά με Κρόνο ή Πλούτωνα που συζητάμε εδώ, ή ένας Ποσειδώνας δεν θα δείξουν απαραίτητα σαδομαζοχιστικές τάσεις. Αλίμονο. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει κάποιο ψυχολογικό υπόβαθρο. Η σκέψη μου ήταν αρχικά να βρούμε, αν υπάρχουν κι αν μπορούμε, κάποια κοινά αστρολογικά στοιχεία και σε δεύτερη φάση να προσπαθήσουμε να βρούμε το κοινό ψυχολογικό υπόβαθρο επειδή αυτό το δεύτερο στάδιο είναι πιο δύσκολο.
Έχω δει κι άλλους χάρτες δολοφόνων χωρίς σκληρές προσβολές του Άρη και αυτό το συζήτησα και με άλλους αστρολόγους. Εδώ ο Άρης είναι στον Κριό, ένα Άρης ενστικτώδης και επιθετικός και η Σελήνη επίσης στον Κριό. Ένας τέτοιος Άρης σ' ένα άτομο με τέτοια ψυχοπαθολογία θα αντιδράσει ανάλογα ενστικτωδώς. Αυτό επίσης με βάζει σε σκέψεις μήπως το κίνητρο του δεν ήταν η ίδια η σεξουαλική ικανοποίηση αλλά κάτι πιο βαθύ ψυχολογικά που να σχετίζεται περίσσοτερο με τον 8ο οίκο.
-
01-02-2012, 01:43 AM #56
ΛΟΙΠΟΝ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΤΥΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ FORUM ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΊ Η ΒΛΑΒΗ. ΕΧΩ ΝΑ ΣΑ ΠΑΡΑΘΈΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΑΡΤΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ "ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ" ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΟΦΟΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΑΠΟ MOBILEΔ.Κ
-
01-02-2012, 09:23 AM #57
Αναρωτιεμαι αν η θεση ενος πλανητη σε καποιο ζωδιο φανερωνει περισσοτερα απ>οτι οι οψεις που σχηματιζει κι αυτο κυριως απο αυτοπαρατηρηση , εχω ερμη στον ταυρο σε τριγωνο με πλουτωνα και οριακα με ουρανο κι ομως δεν με χαρακτηριζει καθολου εφραδεια λογου . Αντιθετα η σωστη απαντηση καθε φορα μου ερχεται αρκετη ωρα μετα το τελος της συζητησης . Ειμαι χαρακτηριστικα αργοστροφος με φρεναρει το γηινο ζωδιο του ταυρου (βρισκεται και σε συνοδο με τον δια )
-
01-02-2012, 11:45 AM #58
Φίλε Αντώνη, κάνεις την ερώτησή σου σε λάθος θρεντ και σαν μην φτάνει αυτό, δίνεις και ελλιπείς πληροφορίες!
(συχωρεμένος γιατί είσαι καινούργιος στην γειτονιά)
Λες ότι έχει έναν Ερμή σε σύνοδο με Δία, τρίγωνο με Πλούτωνα και οριακό τρίγωνο με τον Ουρανό. Δεν λες όμως ότι κάνει σύνοδο και με τον Άρη σου και ότι όλο αυτό είναι σε στενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ερμής είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου, είναι σίγουρο ότι κάποια καλή εξήγηση υπάρχει εκεί για την απορία σου.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
01-02-2012, 12:50 PM #59
Πολύ ωραία, Δήμητρα μου! Ανυπομονώ!
"Υποβάλλουν άλλους διά της βίας" εννοείς ότι δεν είναι συναινετικό; Ενδιαφέρον αυτό.
Να σου πω τις πραγματικές μου εικασίες γύρω από τον σαδισμό. Ο σαδισμός είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι σωματικής και ψυχολογικής εξουσίας και ελέγχου πάνω στον άλλο που ταυτίζεται με την ερωτική ικανοποίηση. Η υπόθεση μου λοιπόν είναι ότι δεν μπορεί να απουσιάζει κάποια επιρροή του Πλούτωνα ή του Σκορπιού αλλά και του Άρη φυσικά. Σκέφτομαι τον Άρη επειδή σχετίζεται με το σεξ αλλά και επειδή συνήθως ο σαδισμός προϋποθέτει κάποιες βίαιες εμπειρίες του ατόμου στην παιδική του ηλικία, που τις δίνει ο Άρης. Επίσης, τα αντικείμενα και τα μέσα της βίας που ασκείται στο σαδιστικό ερωτικό παιχνίδι είναι συνήθως άρεια. Πιστεύω, λοιπόν, ότι το ψυχολογικό υπόβαθρο κινείται γύρω απ' αυτά τα αστρολογικά στοιχεία.
Θα σου ήμουν ευγνώμων αν με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχεις μπορέσω να δω αν ισχύουν ή όχι αυτές οι σκέψεις μου.
-
03-02-2012, 11:11 PM #60
Νόμιζα ότι ήταν πιο απλό το θέμα που έθεσα αλλά τελικά έχει πολλές προεκτάσεις. Για να το κάνω πιο light, αυτό που είπε η κ. Κοραλλία για το ομαδικό σεξ ότι είναι πολύ της μόδας, πως φαίνεται αστρολογικά? Γενικότερα στην γενιά μου υπάρχει μία απελευθέρωση που δεν ξέρω αλλά μπορεί να φαίνεται αυτή η αλλαγή αστρολογικά? Όλο και συχνότερα ακούει κανείς από τον περίγυρο του την τάση ζευγάρια να εντάσσουν τρίτο άτομο στις σεξουαλικές τους περιπτύξεις.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 31 users browsing this thread. (0 members and 31 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.