s
[Συζήτηση] Σεξουαλικές Φαντασιώσεις - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 82
  1. #31
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Δίπλα σας...
    Posts
    817

    Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

    Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Ταυρίνα,

    είδα τον χάρτη που λες. Ο άντρας αυτός έχει σύνοδο Ήλιου/Ποσειδώνα στον Σκορπιό πάνω στον άξονα του ωροσκόπου. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να βγάλει πράγματα που για τους περισσότερους να είναι "αδιανόητα" αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κάποια πραγματική διαστροφή που να είναι πρόβλημα για τον ίδιο ή τους άλλους. Για παράδειγμα, το "ομαδικό" σεξ είναι το όνειρο κάθε άντρα, τι να λέμε τώρα; Και είναι πάρα πολύ της μόδας.
    Προσωπικα, θεωρω διαστροφή το ομαδικό σεξ με ατομα και των τριων φύλων, αλλα δεν το θεωρω απίθανο ή κατακριτέο. Περί ορεξεως....
    Την αυτοτιμωρία όμως και τον αυτοπεριορισμό, το θεωρω διαστροφαρα. Παίζει ρόλο η σχεση σελήνης κρονου? Εκεί υπαρχει μια σύνοδος. Ο Αρης εκεί παντως, φαίνεται καλα τοποθετημενος και χωρίς όψεις.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

  2. #32
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

    Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Κάτια,

    δεν διαφωνώ με τον Άρη/Κρόνο, παράλληλα όμως στους χάρτες που έχω δει υπήρχε και ένα δυνατό πλουτώνιο στοιχείο.

    Αν σου δώσουν την άδεια οι κοπέλες αυτές θα ήθελα πολύ να δω τους χάρτες και να τους συζητήσουμε, ακόμα και εκτός φόρουμ αν προτιμούν.
    Κοραλλία θα ρωτήσω τις κοπέλες και σύντομα θα επανέλθω είτε εδώ , είτε με προσωπικό μήνυμα.


    Πάντως για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ του θέματος, προσωπικά διατηρώ επιφυλάξεις για το αν οι διαστροφές και οι φαντασιώσεις φαίνονται πάντα από κάποιες όψεις του Άρη ή αν αυτό μπορεί να φαίνεται και από ιδιαίτερες όψεις προς τα φώτα, ακόμα και χωρίς την εμπλοκή του Άρη.
    Ωστόσο, στην πράξη, ασφαλώς και η εμπλοκή του Άρη είναι συντριπτικά μεγαλύτερη, όπως και η εμπλοκή του Ζωδίου του Σκορπιού. Διάβασα το σχετικό άρθρο του Χρήστου Άρχου και βρήκα πολλά σημεία –αν όχι όλα- που ταίριαζαν πολύ με όσα έχω παρατηρήσει τόσο εγώ, όσο και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που τους αρέσει να τα ψάχνουν κάτι τέτοια.
    Κάπου λέει για τον 4ο οίκο και ότι ένα στέλιουμ στον 4ο μπορεί να είναι μία ένδειξη. Μα νομίζω ότι κάθε σημάδι κάποιου έντονου ψυχολογικού συμπλέγματος , αποτελεί την πηγή μιας μπλοκαρισμένης έκφρασης, ακόμα κι αν αυτή είναι η σεξουαλική έκφραση. Με αυτή την λογική είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες εμπλοκής των φώτων κτλ.

    Έτσι , για όποιον θέλει να πειραματιστεί , από δικό μου αρχείο, διάλεξα δύο περιπτώσεις αρκετά ενδιαφέρουσες. Τα άτομα αυτά έχουν έντονα τα στοιχεία που συζητάμε.

    Άντρας: 21\09\72 Αθήνα 10:00

    Γυναίκα: 20\10\61 Λονδίνο 06:00 (Αυτή η περίπτωση είναι πραγματικά σχεδόν εξωπραγματική. Γράφεις μυθιστόρημα! Δεν υπάρχει κάτι που δεν έχει κάνει, συμπεριλαμβανομένης και της φυλακής)

    ΥΓ: Ταυρίνα λυπάμαι, αλλά δεν τον είδα εγώ τον χάρτη, οπότε δεν μπορώ να έχω καμία άποψη προς το παρόν. Πάντως η αντίθεση Κρόνου\Σελήνης έχει αναφερθεί και από κάποιον σε αυτό το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι από ποιον, ότι μπορεί να βγάλει μισογυνισμό και αυτό είναι μια αλήθεια που θα πρέπει να την συνυπολογίσεις.
    Last edited by katiakiss; 31-01-2012 at 02:11 AM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  3. #33
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Δήμητρα Q
    Location
    Στο νησί
    Posts
    95

    Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

    «όταν μιλάμε για σαδισμό εννοούμε ψυχολογικό σαδισμό ή ερωτικό και πραγματική πρόκληση σωματικού πόνου;..»

    Κυρία Μόζορρα,
    Ας μου επιτραπεί μια λίγο διαφορετική παρέμβαση
    Αυτές οι δύο έννοιες στην ψυχολογία ταυτίζονται. Αυτός ο οποίος είναι ψυχολογικά σαδιστής, εν δυνάμει είναι και σεξουαλικά.
    Όλες αυτού του τύπου οι «παραφιλίες», έχουν την ρίζα τους στην επιθετικότητα. Κι αν θέλουμε να δούμε τη νευροβιολογική εκδοχή του θέματος, οι έρευνες που έχουν γίνει σε ποντίκια και πιθήκους που προσομοιάζουν ιδιαιτέρως σε εμάς τα «ανώτερα» θηλαστικά, καταδεικνύουν ότι υπάρχει ισχυρή διασύνδεση μεταξύ των φυλετικών ορμονών (τεστοστερόνη, οιστραδιόλη, κ.λ.π.) και του νευρομεταβιβαστικού συστήματος με κάποιους, ίσως γνωστούς για ορισμένο κόσμο, νευροδιαβιβαστές όπως η σεροτονίνη, η ντοπαμίνη, κ.λ.π, στην ανάπτυξη της σεξουαλικής συμπεριφοράς.

    Όπως επίσης ισχυρές ενδείξεις υποστηρίζουν την ύπαρξη ειδικών διαταραχών της πιο πάνω διασύνδεσης, σε άτομα με σεξουαλικές παρεκκλίσεις.
    Δυστυχώς, φαρμακολογικά δεν είναι δυνατό ακόμα να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, φαινόμενα όπως ο σαδισμός, ο βιασμός, και η παιδοφιλία,
    Φάρμακα όπως αυτά που καταστέλλουν τη μανία (για τις περιπτώσεις του σαδισμού), και ορισμένα αντικαταθλιπτικά (στις περιπτώσεις του μαζοχισμού), χρησιμοποιούνται κυρίως για να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις.
    Πρέπει να πω όμως ότι στοιχεία σαδισμού ή και μαζοχισμού, ενέχονται και σε αρκετές ψυχώσεις, όπως ο σχιζότυπος, η αντικοινωνική διαταραχή της προσωπικότητας, κ.λ.π., επομένως μιλούμε για δυσδιάκριτες καταστάσεις όπου απαιτείται διαφοροδιάγνωση.
    Ελπίζω να γίνομαι κατανοητή με την ορολογία και να μην σας κούρασα.

    Τώρα επί του αστρολογικού, παραθέτω τα στοιχεία γέννησης μιας θεραπευόμενής μου και τα συμπεράσματα δικά σας.
    ΖΥΣΤΙΝ (γυναίκα) 14/03/1963 στις 22:15 μ.μ., ΡΕΘΥΜΝΟ
    *Το όνομα το δανείστηκα από μια ηρωϊδα βιβλίου του Ντε Σαντ





    Δ.Κ


  4. #34
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    25

    Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

    Συνοδος Αρη-Κρονου και σε ζωδια που θεωρουνται οτι εχουν καλη επαφη με τα ΄΄του κρεβατιου ΄΄π.χ ταυρος και σκορπιος και τοποθετημενα σε 5ο οικο θα μπορουσαν να δωσουν καποια διαστροφη?Και τι θα μπορουσε να σημαινει σε που 2 τετοιοι ανθρωποι ερχοντουσαν σε επαφη ποιος θα επικρατουσε του αλλου ο ταυρος ή ο σκορπιος?

  5. #35

    Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

    Quote Originally Posted by taurine View Post
    Προσωπικα, θεωρω διαστροφή το ομαδικό σεξ με ατομα και των τριων φύλων, αλλα δεν το θεωρω απίθανο ή κατακριτέο. Περί ορεξεως....
    Την αυτοτιμωρία όμως και τον αυτοπεριορισμό, το θεωρω διαστροφαρα. Παίζει ρόλο η σχεση σελήνης κρονου? Εκεί υπαρχει μια σύνοδος. Ο Αρης εκεί παντως, φαίνεται καλα τοποθετημενος και χωρίς όψεις.
    Ταυρίνα, τι εννοείς αυτοτιμωρία και αυτοπεριορισμό; Τι ακριβώς κάνει δηλαδή αυτός ο άντρας;

  6. #36

    Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

    Γεια σου, Δήμητρα.

    Είναι πολύ χρήσιμη η παρέμβασή σου και μπορείς να μας βοηθήσεις να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.

    Γνωρίζοντας ακριβώς ότι η ρίζα του σαδισμού είναι η επιθετικότητα θεωρώ ότι η συμμετοχή του Άρη με κάποιο τρόπο είναι πολύ πιθανή. Τουλάχιστο αυτό ισχύει στις διαπιστωμένες για σαδισμό περιπτώσεις που έχω δει. Στα προηγούμενα ποστ μου αυτό που προσπαθώ να ξεχωρίσω στις περιπτώσεις που ανάφερε η Κάτια και άλλα μέλη είναι αν υπάρχει μια κάπως αυξημένη επιθετικότητα ή σκληρότητα ή αν όντως περνούν στα όρια του σαδισμού ως σεξουαλικής παρέκκλισης.

    Αυτό που μπερδεύει εδώ την συζήτηση είναι ότι ενώ μιλούσαμε συγκεκριμένα για σαδισμό άρχισαν να δίνονται αστρολογικά στοιχεία για άλλους είδους παρεκκλίσεις ή σεξουαλικές διαφοροποιήσεις και να γενικεύονται συμπεράσματα. Όμως κάθε είδους παρέκκλιση ή διαφοροποίηση έχει δικά της χαρακτηριστικά που φαίνονται από διαφορετικά αστρολογικά στοιχεία. Έτσι, κινδυνεύουμε να οδηγηθούμε σε λάθος συμπεράσματα. Γι' αυτό, για να οδηγηθεί η συζήτηση σε κάποια παραγωγικά συμπεράσματα, καλό είναι όταν παραθέτουμε ένα χάρτη να λέμε σε ποια παρέκκλιση ή διαφοροποίηση αναφερόμαστε και να προσπαθήσουμε να δώσουμε όσο πιο έγκυρους χάρτες γίνεται.

    Για σκοπούς έρευνας, δεν παίρνω ποτέ υπόψη μου χάρτες από μαρτυρίες άγνωστων τρίτων γιατί είναι πολύ πιθανό ο χάρτης να μην είναι πραγματικά έγκυρος από κάποιο λάθος. Βλέπω αυτούς τους χάρτες από αστρολογικό ενδιαφέρον αλλά δεν τους χρησιμοποιώ ως παραδείγματα στην έρευνα. Στην δική σου περίπτωση, επειδή είσαι ψυχολόγος και πρόκειται για διαγνωσμένη περίπτωση, θεωρώ ότι ο χάρτης αυτός είναι έγκυρος για σκοπούς έρευνας.

    Κοίταξα τον χάρτη που μας έδωσες και έχει πραγματικά πολύ μεγάλο αστρολογικό ενδιαφέρον. Μπορείς να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες γι' αυτήν την γυναίκα, σχετικές με το θέμα που συζητάμε, ώστε να προσπαθήσουμε να δούμε πώς φαίνεται αυτό αστρολογικά;

    Τολμώντας να κάνω μια υπόθεση, μια και δεν είναι θέμα που έχω ασχοληθεί πολύ, είναι πιθανό η γυναίκα αυτή να έχει ερωτικές σχέσεις και με τα δύο φύλα (Ερμής κυβερνήτης του 8ου στους Ιχθείς σε αντίθεση με Πλούτωνα/Ουρανό, ενώ είναι δυνατό το πλουτώνιο και ποσειδώνιο στοιχείο στον χάρτη). Επίσης θα μπορούσε να είναι περίπτωση σαδισμού: ωροσκόπος στον Σκορπιό σε σύνοδο με Σελήνη/Ποσειδώνα, ταυ τετράγωνο ωροσκόπου/Σελήνης/Ποσειδώνα με Άρη και με Αφροδίτη. Τετράγωνα Σελήνης/Ποσειδώνα με Αφροδίτη/Κρόνο. Παρόλο που δεν υπάρχει άμεση αντίθεση μεταξύ Άρη/Κρόνου, υπάρχει συνένωση των ενεργειών τους μέσω της Σελήνης μια και η Σελήνη κάνει ταυτόχρονα τετράγωνο με Άρη και με Κρόνο ενώ βρίσκεται στον Σκορπιό και πάνω στον ωροσκόπο. Επίσης είναι και οι οίκοι που εμπλέκονται: Αφροδίτη/Κρόνος στον 4ο, Ερμής του 8ου στον 4ο σε αντίθεση με Πλούτωνα/Ουρανό.

  7. #37
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

    Κυρίες μου, δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να βάλουμε αυτή τη συζήτηση κάτω από μία αυστηρά επιστημονική βάση , κυρίως επειδή είναι δύσκολο να έχουμε τον σαφή καθορισμό της γενεσιουργού αιτίας για την κάθε περίπτωση.

    Η επιθετικότητα για τον σαδισμό δεν μπορεί να κριθεί ως η απόλυτη αιτία και ούτε τα διαγνωστικά κριτήρια έχουν τόσο στενά όρια.

    Μια και θέσαμε την συζήτηση σε άλλη βάση, ας μην μιλάμε πλέον για τον παρωχημένο όρο «διαστροφή», ας αναφερόμαστε σε αυτό με την τρέχουσα ψυχαναλυτική ορολογία , που είναι «παρέκκλιση».
    Έτσι, ψυχαναλυτικά, θεωρείται ότι ο σαδισμός είναι άμυνα του ατόμου σε φόβους ευνουχισμού (το άτομο κάνει σε άλλους αυτά που φοβάται μη συμβούν σ' αυτό).
    Είναι δε σχεδόν αδύνατον να διαχωρίσουμε την παρέκκλιση του σαδισμού από εκείνη του μαζοχισμού γιατί είναι γνωστό ότι λειτουργεί διπολικά στο 90% των περιπτώσεων.

    Οπότε Κοραλλία δεν μπορείς να επικεντρωθείς στον σαδισμό , αφού αυτός συνδέεται με την παρέκκλιση του μαζοχισμού άμεσα.

    Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι εκτός από τον Σεξουαλικό Μαζοχισμό, ο οποίος κι αυτός είναι 20 φορές συχνότερος στους άντρες απ' ότι στις γυναίκες, οι άλλες «παραφιλίες» στην κλινική πράξη, ποτέ δεν διαγιγνώσκονται σε γυναίκες, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. Οι λόγοι γι' αυτό είναι άγνωστοι.

    Μήπως τελικά η εμπλοκή του Άρη είναι ξεκάθαρη από την βάση του θέματος, αφού η σεξουαλική παρέκκλιση φαίνεται να είναι Άρεια υπόθεση;
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  8. #38

    Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

    Κάτια,

    εδώ δεν κάνουμε μια ψυχολογική επιστημονική έρευνα για τον σαδομαζοχισμό αλλά μια αστρολογική έρευνα. Γι' αυτό δεν μας ενδιαφέρει να συγκεντρωθούμε τόσο σε ψυχολογικές αναλύσεις για τις αιτίες (που είναι αντικείμενο πολλών συζητήσεων και διαφωνιών στην ψυχολογία) αλλά να δούμε αν έχουμε χάρτες που διαπιστωμένα ανήκουν σε άτομα που εκδηλώνουν τέτοιες τάσεις και να δούμε αν μπορέσουμε να εντοπίσουμε τους αστρολογικούς παράγοντες που το υποδηλώνουν.

    Δεν έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με τις σεξουαλικές παρεκκλίσεις στην αστρολογία αλλά, με αφορμή αυτή την συζήτηση, θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Έχω διαβάσει μερικά αστρολογικά άρθρα και κείμενα και έχω δει ένα μικρό αριθμό χαρτών. Με αυτά τα μέχρι τώρα στοιχεία κάνω ορισμένες υποθέσεις.

    Ας δούμε τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Σαδισμός είναι η ερωτική ικανοποίηση από την πρόκληση πόνου ή εξευτελισμού σε άλλο άτομο και είναι σαφής η τάση για έλεγχο και άσκηση εξουσίας πάνω στον άλλο. Μαζοχισμός είναι η ερωτική ικανοποίηση που παίρνει κάποιος όταν του προκαλούν πόνο ή εξευτελισμό και η τάση να τον εξουσιάζουν. Συμφωνώ μαζί σου ότι ο ρόλος του σαδιστή και μαζοχιστή σ' ένα μεγάλο ποσοστό εναλλάσσονται.

    Είτε η αιτία του σαδισμού συνδέεται με την επιθετικότητα είτε με τον φόβο του ευνουχισμού και στις δύο περιπτώσεις ο σημειοδότης πλανήτης αστρολογικά είναι ο Άρης. Επίσης, τα αντικείμενα και τα μέσα που χρησιμοποιούνται στον σαδομαζοχισμό, μαστίγιο, χειροπέδες, ξυλοδαρμός, πρόκληση καψίματος, δαγκώματα κ.λπ είναι όλα άρεια.

    Έτσι, είναι λογική μια αστρολογική υπόθεση ότι αν κάποιος παίρνει ερωτική ικανοποίηση (Άρης) από την άσκηση κάποιας βίαιης πράξης (π.χ. κτύπημα με μαστίγιο) και πόνου πάνω στον άλλο πρέπει να υπάρχει κάποια συμμετοχή του Άρη. Επίσης, λόγω του ελέγχου και της εξουσίας που ασκεί περιμένουμε να είναι με κάποιο τρόπο τονισμένο το πλουτώνιο στοιχείο. Ξέρουμε όμως ότι και η σχέση Άρη/Κρόνου μπορεί να δώσει την απαραίτητη "σκληρότητα" καθώς και την αίσθηση του εξευτελισμού.

    Στην αστρολογία, ο μαζοχισμός συνδέεται με τον Ποσειδώνα. Αν δούμε μια περίπτωση πιο καθαρού μαζοχισμού, δηλαδή τον χάρτη του Μαζόχ, θα δούμε ότι το Ποσειδώνιο στοιχείο είναι πιο δυνατό από το αρειοπλουτώνιο (Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη του ωροσκόπου, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον 8ο, ο Ιχθύς εμπεριεχόμενος στον 1ο οίκο, Αφροδίτη στους Ιχθείς). Αν δούμε μια πιο καθαρή περίπτωση σαδισμού, τον χάρτη του μαρκήσιου ντε Σαντ, έχουμε ωροσκόπο στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα πάνω στον ωροσκόπο και Άρη στον Κριό (ενεργητικός και επιθετικός Άρης) σε τετράγωνο με Κρόνο και Αφροδίτη, ενώ ο Ποσειδώνας δεν είναι πολύ ενεργός στον χάρτη.

    Επομένως, μια αστρολογική υπόθεση που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι στον σαδισμό εμφανίζεται ένα άρειο, πλουτώνιο και κρόνιο στοιχείο ενώ στις περιπτώσεις μαζοχισμού είναι πιο τονισμένο το ποσειδώνιο στοιχείο. Στις περιπτώσεις εναλλαγής των ρόλων μεταξύ σαδισμού και μαζοχισμού μπορούμε να περιμένουμε μια ταυτόχρονη παρουσία των στοιχείων αυτών, δηλαδή να υπάρχει και η συμμετοχή του ποσειδώνιου στοιχείου.

    Το ερώτημα είναι: έχουμε χάρτες για να διαπιστώσουμε αν αυτές οι αστρολογικές υποθέσεις ευσταθούν;

  9. #39
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    ΕΦΗ
    Location
    Αθηνα
    Posts
    653

    Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

    Πιστευω οτι αυτο οφειλεται στην αντιθεση του ποσειδωνα με τον ωροσκοπο. Φαινεται οτι το ατομο <δειχνει> διαφορετικο απ οτι ειναι.

  10. #40
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Δίπλα σας...
    Posts
    817

    Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

    Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Ταυρίνα, τι εννοείς αυτοτιμωρία και αυτοπεριορισμό; Τι ακριβώς κάνει δηλαδή αυτός ο άντρας;
    Αυτοτιμωρία και αυτοπεριορισμό, χαρακτηρίζω την συνειδητή αποχή από τη γενετήσια πράξη,με σκοπό να "εξαγνιστεί" το άτομο από τις -κατα τη γνωμη του- αμαρτίες, που έχει διαπράξει.

    Στη συνέχεια όμως, μετά από την "αυτοτιμωρία" του, συνεχίζει και επανέρχεται με φετιχιστικές και μαζοχιστικές συμπεριφορές, και την προτίμηση σε συνευρέσεις που μετέχουν πάνω από 3 άτομα.

    Όλη αυτή η καταπίεση, μπορεί να οφείλεται στη σύνοδο Κρόνου/Σελήνης?
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

 

 
Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads