s
αρης στη παρθενο - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 36 of 36
    Όνομα:
    Χρυσάνθη

Re: αρης στη παρθενο

Παραπονιάρα μου ερωτιάρα μου εσύ,

Το τι είδα και το τι άκουσα -περί πολλών και διαφόρων ερωτικών σανσπένς ο λόγος και φυσικά με εμπλεκόμενους διάφορους οίκου όψεις κ.λ.π. - αυτές τις μέρες μονάχα, γράφω σενάριο Φώσκολου.

Πέρα απο τις εκρητικές αψιμαχίες, τις διαφωνίες, τις κατακούτελα βολές του ενός προς τον άλλον, - μη εκλείπουσες και τραγελαφικές λεπτομέρειες τύπου που ξεπερνούν τα Παρατράγουδα της γνωστής Εθνικής μας Παρατραγουδιτσούς! - η δική μου αίσθηση με οδήγησε στη σκέψη . Μα καλά,αυτοί οι άνθρωποια αγαπιόντουσαν κάποτε;

Μα είμαστε σοβαροί; Ε λοιπόν με αυτά και άλλα πολλά -εδώ καλλείται Κάτια που μόνο η δική της πένα μπορεί να περιγράψει - που έχουν δει τα μάτια μου και ακούσει τα αφτιά μου, έχω την εντύπωση πως εκ των υστέρων για κάθε νορμάλ σκεπτόμενο άνθρωπο, η ιδιότητα του ανάδρομου στο μόνο λογικό συμπέρασμα που θα μπορούσε να μας οδηγήσει είναι στο πως η εχθρότητα, η παρανοικότητα, το "ΕΓΏ ΠΡΩΤΟΣ", μεταστρέφει κάθε είδους ανθρωπιάς, λογικότητας, και το βασικότερο σωστής κρίσης.

Αυτά και άλλα πολλά. Αλλά είπαμε σωστό συνοπτικό σύγγραμα μόνο η Κάτια μπορεί να μας δώσει.

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αυτοί όλοι οι λόγοι είναι από μόνοι τους αρκετοί - αν και δεν λέω για τους ενασχολούμενους με την ιστορική αστρολογία καταπληκτικό και ενδιαφέρον κεφάλαιο - ώστε να μπαίνουν ενοχλητικοί ψύλλοι στον κόρφο μου και ούτε να ακούω ούτε να τους αισθάνομαι θέλω τους αποικιοκράτες τους Βρεταννούς. Οχι πως οι Γάλλοι πάνε βέβαια πίσω, και φυσικά δεν μας υπολείπονται και οι Γερμαναράδες, πάντα έξω και μακριά από εμάς, έστω και αν το κάρμα μου με ενέπλεε άσχημα με τους τελευταίους, αλλά εμ και για αυτό οι ψύλλοι δεν με αφήνουν στιγμή σε ησυχία.

Ολους αυτούς -συγγνώμη για την έκφραση - τους έχω φάει και στη μάπα, και τους έζησα δια ζώσης, και ναι δεν λέω έχουν τα καλά και τα ωραία τους - αλλά αν είναι να χαραμίζω την σκέψη μου μαζί τους, ε όχι καλύτερα να ασχοληθώ όντως με τα ερωτικά της Λένας μας, και τα τραγικά τα εντερικά τα δικά μου.

Πάντα χάριν αστειότητας όλα ειπωμένα εννοείται, αλλά μου παρακάθησε ο Αρης ανάδρομος στον 6ο, μου τρώει που μου τρώει τα σωθικά, ε όχι και να πονοκεφαλιάζω και με τα Λυκόπουλα τους Βρεταννοανιστόριτους!

Φιλικά,

Χρυσάνθη

Όνομα:
    Κάτια

Ευχαριστούμε πολύ Κοραλλία. Είναι ωραίο κάθε μέρα να μαθαίνεις και από κάτι. Την αξία αυτής της ουσίας την κατάλαβα μετά από πολλά χρόνια που συχνά-πυκνά μάζευα και από κάτι. Έρχεται μια μέρα που η αποθήκη των γνώσεων σε βοηθά σαν αφετηρία να μάθεις όλο και περισσότερα, γιατί ευτυχώς η γνώση δεν τελειώνει ποτέ! Αυτό το λέω και για όλα τα μέλη που ενδιαφέρονται, παρακολουθούν και διαβάζουν ότι μπορούν. Η γνώση της αστρολογίας έρχεται από την χαρά της «ανακάλυψης».
    Ελπίζω το μεγαλύτερο κέρδος αυτής της συζήτησης, να είναι ότι όταν λέμε πως ο Άρης είναι ανάδρομος, πέρα από τα «μη» και τα «πρέπει» των αστρολογικών συμβουλών, υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα που όσο το ψάχνει κανείς, τόσο λιγότερο τον φοβίζει. Απόδειξη, ότι για να συμβεί κάτι πρέπει να συνηγορούν τόσα πολλά, που είναι αστείο να περιμένει κανείς κάποιο γεγονός στη ζωή του από έναν ανάδρομο Άρη. Τουλάχιστον όχι κάτι που δεν το λένε οι υπόλοιποι πλανήτες και ο Άρης απλώς το ενεργοποιεί, επιμηκύνοντας ίσως την διάρκεια της όποιας εμπειρίας με την ανάδρομη φορά του.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Καλημέρα σε όλους!

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως κι εγώ όταν είδα ημερομηνία 1066, μου φάνηκε πολύ περίεργο, αλλά από τους Άγγλους τα περιμένω όλα!
    Για αυτό και έβλεπα στη δουλειά μου καθημερινά να κυκλοφορούν σχεδόν ισάριθμα διαβατήρια british overseas, με τα united kingdom.

Πλάκα πλάκα, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω δυο άτομα με ανάδρομο ΄Αρη στην Παρθενο (γεν. το 65), έχουν ένα θεματάκι με αντισηπτικά μαντηλάκια, με αμέτρητα μπουκαλάκια στο μπάνιο και φυσικά του κόσμου τα χαρτομάντηλα στις μύτες!
    Πάντως μια γκρίνια, μια φαγωμάρα, μια κούραση στην καθημερινότητα, την έχει τωρα που γύρισε ανάποδα...
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Ταυρίνα μου να ζου ζήσει η κοράκλα σου να την καμαρώσεις ίσαμε τα ψηλα βουνά.

Σωστά στα λέει η κ. Μόζορα. Αν πριν αρχίσεις να τιμωρείς τον εαυτό σου, πρόσθεσε τρία ποτήρια αφέψημα ρίγανης ημερησίως, -σύσταση γαστρεντερολόγου που με έσωσε, και είναι και πολύ νόστιμο και ευχάριστο - και ούτε τιμωρίες ούτε τίποτε.

Δοκίμαστε το -συστηματικά όμως - και αν δεν ξετρελαθείς από το αποτέλεσμα, έλα να μου τρυπήσεις την μύτη.

Φιλ - Χρ - Σπ
    Ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου!

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αντίρρηση να δοκιμάζω τις συνταγές της φύσης, πάντα μου άρεσε να πειραματίζομαι με τσάγια, έλαια, ανθοιάματα, συμπληρώματα κλπ κλπ. Τωρα όμως λόγω αποκλειστικού θηλασμού, πέρα από μια ισορροπημενη διατροφή, δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Ελπιζα οτι η πορεία του Αρη στα γήινα και οι όψεις του με Δια και Πλούτωνα να ευνοούν ξεκινηματα με δραστηριότητες φύσης Αρη, αλλά δεν υπολόγισα την ανάδρομη πορεία του.

(υ.γ. Επειδή μάλλον κατάλαβα τι σου συμβαίνει, χαμομήλι, δυόσμος και γλυκάνισος σε μείγμα, ανακουφίζουν τους πόνους.)
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Ευχαριστούμε πολύ Κοραλλία. Είναι ωραίο κάθε μέρα να μαθαίνεις και από κάτι. Την αξία αυτής της ουσίας την κατάλαβα μετά από πολλά χρόνια που συχνά-πυκνά μάζευα και από κάτι. Έρχεται μια μέρα που η αποθήκη των γνώσεων σε βοηθά σαν αφετηρία να μάθεις όλο και περισσότερα, γιατί ευτυχώς η γνώση δεν τελειώνει ποτέ! Αυτό το λέω και για όλα τα μέλη που ενδιαφέρονται, παρακολουθούν και διαβάζουν ότι μπορούν. Η γνώση της αστρολογίας έρχεται από την χαρά της «ανακάλυψης».
    Ελπίζω το μεγαλύτερο κέρδος αυτής της συζήτησης, να είναι ότι όταν λέμε πως ο Άρης είναι ανάδρομος, πέρα από τα «μη» και τα «πρέπει» των αστρολογικών συμβουλών, υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα που όσο το ψάχνει κανείς, τόσο λιγότερο τον φοβίζει. Απόδειξη, ότι για να συμβεί κάτι πρέπει να συνηγορούν τόσα πολλά, που είναι αστείο να περιμένει κανείς κάποιο γεγονός στη ζωή του από έναν ανάδρομο Άρη. Τουλάχιστον όχι κάτι που δεν το λένε οι υπόλοιποι πλανήτες και ο Άρης απλώς το ενεργοποιεί, επιμηκύνοντας ίσως την διάρκεια της όποιας εμπειρίας με την ανάδρομη φορά του.
    Κάτια,

πραγματικά είναι πολύ μεγάλη χαρά η γνώση και ευτυχώς που δεν τελειώνει ποτέ. Αν δεν είχα συνεχώς να μαθαίνω καινούρια πράγματα στην αστρολογία θα την ένιωθα ανιαρή.

Συμφωνώ μ' αυτό που λες ότι πέρα από τις "συνταγές" υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα στον ανάδρομο Άρη και καλό είναι να το ανακαλύψουμε. Πάντως πριν 2 χρόνια, όταν ήταν ανάδρομος στον Λέοντα και μου έκανε δυσαρμονικές όψεις με βασικά στοιχεία στον χάρτη μου, μου έδωσε σημαντικές συνειδητοποιήσεις.

Εκείνο το διάστημα άρχισαν να υπάρχουν ακραίες συμπεριφορές από παιδιά μέσα στο σχολείο που επηρέαζαν και άλλα παιδιά και άρχισαν να δημιουργούνται καταστάσεις εκτός ελέγχου. Για λίγο έχασα τον έλεγχο του εαυτού μου και τον έλεγχο του σχολείου. Τα βράδια στο σπίτι εξουθενωμένη και κρατώντας το κεφάλι μου πάνω από τον υπολογιστή μου προσπαθούσα να καταλάβω τι ήθελε να μου πει ο χάρτης μου και ο ανάδρομος Άρης.

Και τότε συνειδητοποίησα πως όταν αντιδρούσα στις αντιδράσεις των άλλων με τον ίδιο τρόπο μ' αυτούς (π.χ. να φωνάζουν με θυμό και να φωνάζω κι εγώ πίσω με θυμό) στην ουσία δεν επέλεγα εγώ την συμπεριφορά μου αλλά ήταν σαν να επέλεγαν οι άλλοι τις δικές μου αντιδράσεις. Γι' αυτό έχασα τον έλεγχο του εαυτού μου. Όταν το συνειδητοποίησα αυτό προβληματίστηκα για το πώς επέλεγα εγώ να αντιδράσω σε όλα αυτά και τότε ανάκτησα τον έλεγχο.

Τώρα ο ανάδρομος Άρης στην Παρθένο μου πιάνει πάλι με δυσαρμονικές όψεις σημαντικά στοιχεία του χάρτη μου. Τον περιμένω να ολοκληρώσει την πορεία του σαν τεστ. Αυτή την φορά (μέχρι τώρα) είχα ένα σοβαρό ατύχημα στο οποίο το αυτοκίνητό μου καταστράφηκε ολοσχερώς και την γλύτωσα από θαύμα με μικροπράγματα. Ο νεαρός που προκάλεσε το ατύχημα οδηγούσε ανασφάλιστος πράγμα που έκανε τα πράγματα πιο πολύπλοκα γιατί θα πρέπει να πληρώσει τις ζημιές από την τσέπη του και μου δημιουργούσε διάφορες δυσκολίες. Αυτή την φορά επέλεξα να βάλω δικηγόρο να το χειριστεί και να μην εμπλακώ προσωπικά. Και το τεστ συνεχίζεται... Θα δούμε.

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)