s
Γενεθλιος χαρτης-Συζυγος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Γενεθλιος χαρτης-Συζυγος

Εχω κι άλλα.Αρη στους Διδύμους(ωροσκόπος του συζύγου).
    Και κείνος Αφροδίτη και Σελήνη στον Καρκίνο-δηλαδή στον ωροσκόπο μου.
    Οπότε μπλέκονται και οι προσωπικοί πλανήτες τελικά..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Μια υπενθύμιση για το ποια ζωδια θεωρουνται διπλά;;;;!!!!!!!!!!!!

3. Re: Γενεθλιος χαρτης-Συζυγος

Αγαπητή Lena P,
    ξεφευγω λιγο απο το θεμα του συζυγου, αλλα μπαινω στο ζητημα τι μπορω να δω σε ενα χαρτη, ενος αγνωστου: η ημερομηνια μαλλον ειναι του ετους 1981 ετσι...?
    Λενα, θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:το ατομο ειναι κριος και εχει και ωροσκοπο κριο, μηπως εχει καποιο προβλημα υγειας...? (βλεπω 6 και 12 εμπεριεχομενα ζωδια, τη σεληνη στον 12 να τετραγωνιζεται απο τον ουρανο, τον ερμη στον 1 και σε αντιθεση με δια και τον ηλιο να προσβαλλεται απο κρονο και πλουτωνα και τον ουρανο, κυβερνητη 12 στον 8 οικο)
    ρωταω κυριως γιατι θελω να δω κατα ποσο εχω μαθει να ερμηνευω σωστα! ευχαριστω πολυ!
    Επισης βλεπω εχει και ενα ωραιο yod με κορυφη τον ηλιο!!!! μηπως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το χαρτη ως παραδειγμα στην αντιστοιχη ενοτητα με το yod, βοηθωντας μας με την επαληθευση σου, αν ξερεις το ατομο προσωπικα...?

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by joanna1975 View Post
    Μια υπενθύμιση για το ποια ζωδια θεωρουνται διπλά;;;;!!!!!!!!!!!!
    Δίδυμοι-Ζυγοί(δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό)-Ιχθείς.
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Quote Originally Posted by toniateddybear View Post
    Αγαπητή Lena P,
    ξεφευγω λιγο απο το θεμα του συζυγου, αλλα μπαινω στο ζητημα τι μπορω να δω σε ενα χαρτη, ενος αγνωστου: η ημερομηνια μαλλον ειναι του ετους 1981 ετσι...?
    Λενα, θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:το ατομο ειναι κριος και εχει και ωροσκοπο κριο, μηπως εχει καποιο προβλημα υγειας...? (βλεπω 6 και 12 εμπεριεχομενα ζωδια, τη σεληνη στον 12 να τετραγωνιζεται απο τον ουρανο, τον ερμη στον 1 και σε αντιθεση με δια και τον ηλιο να προσβαλλεται απο κρονο και πλουτωνα και τον ουρανο, κυβερνητη 12 στον 8 οικο)
    ρωταω κυριως γιατι θελω να δω κατα ποσο εχω μαθει να ερμηνευω σωστα! ευχαριστω πολυ!
    Επισης βλεπω εχει και ενα ωραιο yod με κορυφη τον ηλιο!!!! μηπως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το χαρτη ως παραδειγμα στην αντιστοιχη ενοτητα με το yod, βοηθωντας μας με την επαληθευση σου, αν ξερεις το ατομο προσωπικα...?
    Οι ημερομηνίες είναι του 1881 και 1882. Κατά τ' άλλα τυχαίες αλλά δίνουν ακριβώς το παράδειγμα (αυτό το τραβηγμένο από τα μαλλιά) που δίνει έμφαση στο επιχείρημά μου. Νομίζω..

Επίσης νομίζω πως οι ερμηνείες σου θα είναι πάντα καλύτερες από τις δικές μου - εγώ μόλις άρχισα

Με το θέμα των yods περιμένω το άρθρο της κας. Σπίγγου μιας και έχω τουλάχιστον 2 στον δικό μου χάρτη αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα..

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)