s
[Συζήτηση] Aντισύλληψη και Αστρολογία - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 25 of 25
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Aντισύλληψη και Αστρολογία

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Με συγχωρείς Δέσποινα,δεν κατάλαβα καλά κάτι που έγραψες γι αυτό και η απάντηση:bigsmile:

Η αλεπού 10 και το αλεπουδάκι 11,όταν οι μεγαλύτερες μας συμβουλεύουν εμείς κάνουμε τις πάπιες και ξεχνάμε ότι αυτές μαθαίνανε όσο ήμασταν εμείς αγέννητες...τρομάρα μας

άραγε κανένας άντρας μας παρακολουθεί; :toung: το νου σας (γιατί αυτοι πραγματικά δεν έχουν ιδέα και μετά την πατάνε και κλαίγονται :toung: )

πουλακι μου γλυκο
    εγω μαθαινω απο εσας Λευκουλα μου!
    και εσεις ισως κατι απο μενα..
    εσεις ομως εχετε την μορφωση
    εγω την εμπειρια και ολα μαζι κατι βγαζουν ε;:bigsmile:

ποσο χαιρομαι που ποσταρεις καλο μουι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Συνωνόματη σου είμαι Λευκή (με πρόλαβε η Δέσποινα)! :bigsmile:

Ακριβώς για όλα αυτά που λέτε κορίτσια (και συμφωνώ!)....τους προβληματισμούς και την αδυναμία να εντοπίσεις σε κάποιες περιπτώσεις την χρονική στιγμή τέτοιων γεγονότων...για όλα αυτά αναρωτιέμαι και εγώ πως μπόρεσε και έγινε αναφορά των ποσοστών επιτυχιας της μεθόδου...και μάλιστα τέτοιας επιτυχίας! Η απορία μου βεβαίως δεν έχει σκοπό να υποτιμήσει την προσφορά του Jonas...απλώς αναρωτιέμαι και για αυτό ρωτάω και τους αστρολόγους μας ή οποιον άλλον, αν γνωρίζουν κάτι επ' αυτού ή αν οι ίδιοι έχουν χρησιμοποιήσει τη μέθοδο αυτή σε δικές τους έρευνες ή μελέτες....και ειδικότερα στο θέμα της αντισύλληψης που είναι και ο τίτλος του αρθρου αλλά και επισης στο θέμα της αντισύλληψης τονίζεται και η συμβολή της εργασίας του Jonas...δηλαδή το ότι μία γυναίκα δεν συνέλαβε προφανώς δεν "ευθύνεται" μόνο η μη επανάληψη της γενέθλιας απόστασης Ήλιου - Σελήνης...αλλά και ένα κάρο άλλοι παράγοντες....αστρολογικοί ΚΑΙ ΜΗ!
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Συνωνόματη σου είμαι Λευκή (με πρόλαβε η Δέσποινα)! :bigsmile:

Ακριβώς για όλα αυτά που λέτε κορίτσια (και συμφωνώ!)....τους προβληματισμούς και την αδυναμία να εντοπίσεις σε κάποιες περιπτώσεις την χρονική στιγμή τέτοιων γεγονότων...για όλα αυτά αναρωτιέμαι και εγώ πως μπόρεσε και έγινε αναφορά των ποσοστών επιτυχιας της μεθόδου...και μάλιστα τέτοιας επιτυχίας! Η απορία μου βεβαίως δεν έχει σκοπό να υποτιμήσει την προσφορά του Jonas...απλώς αναρωτιέμαι και για αυτό ρωτάω και τους αστρολόγους μας ή οποιον άλλον, αν γνωρίζουν κάτι επ' αυτού ή αν οι ίδιοι έχουν χρησιμοποιήσει τη μέθοδο αυτή σε δικές τους έρευνες ή μελέτες....και ειδικότερα στο θέμα της αντισύλληψης που είναι και ο τίτλος του αρθρου αλλά και επισης στο θέμα της αντισύλληψης τονίζεται και η συμβολή της εργασίας του Jonas...δηλαδή το ότι μία γυναίκα δεν συνέλαβε προφανώς δεν "ευθύνεται" μόνο η μη επανάληψη της γενέθλιας απόστασης Ήλιου - Σελήνης...αλλά και ένα κάρο άλλοι παράγοντες....αστρολογικοί ΚΑΙ ΜΗ!
    Νομίζω πάντως ότι η έρευνα προσπαθούσε να εξηγήσει το αντίστροφο...δηλαδή όχι γιατί ΔΕΝ συνέλαβε μια γυναίκα στις γόνιμες μέρες της,αλλά γιατί συνέλαβε σε γυναικολογικά ΜΗ γόνιμες.Τώρα το πώς ακριβώς έλαβε χώρα το ...πειραματικό μέρος της έρευνας,δεδομένων των αντικειμενικών δυσκολιών προσδιορισμού της ακριβής στιγμής μιας σύλληψης (ειδικά πόσα χρόνια πριν) είναι κάτι που κι εμένα με μπερδεύει.
    το γιατί δεν συλλαμβάνουν...είναι λες και υπάρχει μια περίεργη αναντιστοιχία στη Φύση.Στις ηλικίες που δεν είσαι σε θέση να τα κρατήσεις "έρχονται" συλλήψεις με θλιβερά αποτελέσματα,και μετά όταν έχουν ωριμάσει κάποιες προϋποθέσεις....απ ό,τι έχω καταλάβει πονεμένη ιστορία...

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Στο αρθρο, εκτος απο τις φασεις της σεληνης για συλληψη,
    γραφει οτι απο τη θεση της σεληνης, μπορουμε να προσδιορισουμε
    κ το φυλο του παιδιου.
    Μηπως ξερει καποιος να δωσει πληροφοριες για το θεμα?

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αντισσύληψη και αστρολογία

Συμφωνώ και επαυξάνω στο έπακρο!

Ανάμεσα σε αυτές ή και πολλές άλλες έκτοτε γυναίκες, συγκαταλλέγομαι και εγώ, που τότε ζούσε συμπτωματικά ; κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γερμναίας στο οποίο εφαρμοζόταν η μέθοδος του Γιόνας. Ως λάτρης της αστρολογίας, περίεργη και σίγουρη -μέσα μου - υπήρξα μία από τις εθελόντριές της μεδόδου του.

Γέννησα πράγματι, με απόλυτη επιτυχία και ως προς το φύλο και ως προς την υγεία τρία πανέμορφα παιδιά, και είμαι ειλικρινά ευγνώμων για έναν τόσο σοφό και σοβαρό επιστήμονα.

Συστήνω δε την μέθοδο του ανεπιφύλακτα σε οποιοδήποτε ζευγάρι έχει τέτοιες θετικές ανησυχίες και αναζητήσεις, ή άλλους λόγους που θα ήθελε να κάνει το ίδιο την επιλογή φύλου του παιδιού του!

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

Υ.Γ Εύγε Δημήτρη που επανέφερες το θέμα στην δημοσιότητα! Να είσαι καλά, μιας και πιστεύω πως αυτό θα δώσει ώθηση σε πολλά ζευγάρια.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)