- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
-
12-01-2012, 04:01 PM #11
Re: Ανάδρομοι πλανήτες και το ζωδιο στο οποιο βρίσκονται..
Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια σας....Το θέμα είναι ότι προσωπικά εγώ όταν διάβαζα για την Αφροδίτη μου...έλεγα δεν γίνετε να είμαι αυτός...αλλά συνηδειτοποίησα ότι έχω τα περισσότερα...απλά δεν μπορώ να τα εκφράσω προς τα έξω..έχω την δυσκολία στην έκφραση...κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τον Λέοντα....και γενικά με 5 ανάδρομους δεν πάω καλά.....χαχαχαχαχ
-
12-01-2012, 09:55 PM #12
Κοραλλια επανερχομαι, γιατι περιγραφεις με την καλυτερη διατυπωση την εδω και χρονια στασιμη αφροδιτη μου.
Βεβαια μεγαλωνοντας, θεωρω φυσιολογικη την <αποσυρση> σχετικα με καποια θεματα που οριζει ο πλανητης.
Οι λεξεις <κολλημα> και <σταση>, εκφραζουν απολυτα τα συναισθηματα μου κατα την διαρκεια αυτης της φασης.
Σ ευχαριστω πολυ.
-
12-01-2012, 11:13 PM #13
Έφη μου,
δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό να αποσυρόμαστε από την ανάγκη μιας συντροφικής σχέσης ή τον έρωτα όσο μεγαλώνουμε. Νομίζω πως εσύ το βιώνεις έτσι τώρα. Η μητέρα μιας φίλης μου είναι 76 χρόνων και ζει τον τελευταίο καιρό ένα μεγάλο έρωτα. Κι ενώ αυτή το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό η κόρη της είναι αυτή που έχει πρόβλημα. Κι όταν η φίλη μου ρώτησε την μητέρα της "μέχρι πότε δηλαδή θα ερωτεύεσαι;" αυτή της απάντησε "όσο αναπνέω".
-
13-01-2012, 03:21 AM #14
Γεια σε ολους!
Να πω την εμπειρια μου σε σχεση με αναδρομο πλανητη στο γενεθλιο χαρτη μου, το Δια, ο οποιος θα ερθει σε συνοδο με τον διελαυνοντα Δια σε λιγο καιρο. Απο τη μηδενικη μοιρα που πατησε το ποδι του ο ορθοδρομος διας, ηρθαν στα χερια μου ολα τα χρωστουμενα χρηματα και το δευτερο που παρακολουθω ειεναι οτι (σχηματιζει τριγωνο με τον ηλιο μου και τον ουρανο μου που βρισκονται σε ιδιομοιρια, δεν το ανεφερα) οτι ζητησω ξαφνικα εμφανιζεται μπροστα μου. Χαλασε το τηλεφωνο μου και ειπα μεσα μου, να παρω καινουργιο, το απογευμα μου εκαναν δωρο ενα καινουριο! μου ελειπαν δυο εισητηρια για να παω καπου και τα βρηκα στο δρομο, σε ενα παγκακι! Γενικα, σκεφτομαι.....γινεται! Μακαρι να κρατησει για παντα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.