- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 12
Thread: Το Ωροσκόπιο της Βασίλαινας
-
31-12-2011, 09:17 AM #1
Το Ωροσκόπιο της Βασίλαινας
Αγαπημένες μας Τίνα και Δέσποινα, ευχαριστούμε για την ζεστασιά σας, το άρθρο σας και τις δέκα πολύτιμες συμβουλές σας. Χαίρομαι που ακουλουθήσατε το ένστικτό σας και δημιουργήσατε αυτή την πολύ όμορφη και αισιόδοξη δουλειά! Τα συγχαρητήριά μου!!!!!
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
31-12-2011, 01:34 PM #2
Re: Το Ωροσκόπιο της Βασίλαινας
Τίνα και Δέσποινα, ευχαριστούμε πολύ! Πολύ ωραίο άρθρο και πραγματικά εξαιρετικό συμπλήρωμα στο πρώτο άρθρο για τον Άη Βασίλη. Πολύ όμορφη ιδέα! Καλή Χρονιά σε όλους!
-
31-12-2011, 03:43 PM #3
Θα συμφωνήσω με δασκάλα και συμμαθήτρια, πολύ καλή ιδέα και δουλειά, Οι ευχές σας απλά τέλειες μπράβο και στις δυο. Καλή χρονιά να έχουμε
-
31-12-2011, 10:08 PM #4
Συγχαρητήρια για το εμπνευσμένο άρθρο. Εύχομαι μια δημιουργική χρονιά σε όλες μας γεμάτη αγάπη και χαρά!!!
-
01-01-2012, 11:16 AM #5
Σας ευχαριστω ολους κοριτσια
τα μπραβο στην Τινα αξιζουν εγω απλα την βοηθησα οσο μπορουσα.
Ειναι απιστευτη κοριτσια αν την βλεπατε πως σκεφτοταν,πως κατεβαζε ιδεες,την ενεργεια που εχει και πως δουλεψαμε μαζι πραγματικα θα μας ζηλευατε !!
Ηταν σαν μαθημα για μενα μου ειπε να βρω τις οψεις πρωτα της Βασιλενας και μετα να τις δω συναστριακα με του αντρα της
Μα δεν ξερω συναστρια της λεω..
Θα προσπαθησεις μου ειπε
Πιστευω περισσοτερο με εβαλε να κανω τις οψεις για μενα ,να μαθω ,να δουλεψω πανω στον χαρτη
Οταν πηγα σπιτι της με ρωταγε
Τι ωροσκοπο θα νομιζες οτι εχει η Βασιλενα;Ο Ηλιος της σε ποιο ζωδιο πιστευεις οτι ρεπει να τον βαλουμε;
Απο που ξεκιναμε;με ποιον πλανητη;τι κοιταμε πρωτα,τι κοιταμε μετα;
τι σημαινει ο 6ος οικος της Βασιλενας που πεφτει μεσα στον 5ο του αι Βασιλη ;
οι πλανητες τους ;η Σεληνη ;κτλ..
Εγω ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα
Ηταν ενας χειμαρρος ,λεει και γραφει απιστευτα ομορφες λεξεις,ξερει πως να συνταξει ενα κειμενο ,εδω πρεπει να υπαρχει ουσιαστικο,εδω μετοχη ,εδω αυτο..εκει το αλλο...
Ειναι απιστευτη και εγω τυχερη που εργαστηκα μαζι της.
Σε ευχαριστω Τινα μου
εισαι υπεροχη δασκαλα .Last edited by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ; 01-01-2012 at 11:22 AM.
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-01-2012, 01:59 PM #6
Χαίρεται, Χαίρεται!
Σας ευχαριστούμε για όλα τα like κάτω από το παραμύθι μας αλλά και για τα σχόλια σας!! Είστε απίστευτο κοινό, δεκτικό πάνω απ' όλα!!!!!!
Δέσποινα εσένα θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ περισσότερο για τη συμμετοχή σου και τα καλά σου λόγια αν και νομίζω πως υπερβάλεις λίγο.
Όπως και να χει, να είστε όλοι καλά και να έχετε μια Αστροφώτιστη, Δημιουργική, Καλή Χρονιά!!!!!!!!!
-
01-01-2012, 02:49 PM #7
Ήρθε και η ώρα της Βασίλαινας ! Το είχα διαβάσει αλλά δεν προλάβαινα να γράψω κάτι κι έτσι το άφησα για τον σημερινό καφέ.
Πάρα πολύ πρωτότυπη ιδέα και όμορφη παρουσίαση. Δεν ξέρω τι κάνατε, πως δουλέψατε και πως περάσατε, αλλά στην δουλειά μου έχω μάθει ότι το αποτέλεσμα λέει πολλά για την συνεργασία και αν κρίνω εκ του αποτελέσματος, υπήρχε χημεία και ζεστό κλίμα.
Η προσέγγισή σας ήταν τρυφερή , γλυκιά, Χριστουγεννιάτικη και φυσικά χρήσιμη ως προς το αστρολογικό της ενδιαφέρον .
Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση αυτού του τόσο αγαπημένου ζευγαριού, μια δουλειά που θα μείνει παρακαταθήκη στην βιβλιοθήκη του site και θα έχουν την ευκαιρία να την διαβάσουν τα μελλοντικά μέλη , αλλά και οι παλαιότεροι, στις Χριστουγεννιάτικες επαναλήψεις. Μια φορά το χρόνο, θα είναι σαν καινούργιο!
Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
01-01-2012, 04:44 PM #8
Αγαπημενη μου Κατια σε ευχαριστουμε πολυ!!
Χαιρομαι πολυ που σου αρεσεΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-01-2012, 04:47 PM #9
-
01-01-2012, 05:03 PM #10
Κάτια η αλήθεια είναι πως το απολαύσαμε, ειδικά εγώ, αν σκεφτούμε πως η Δέσποινα όλη την ώρα με τάιζε. Χαίρομαι που σου άρεσε γιατί προς χάρη του άρθρου 2 κιλάκια τ' άρπαξα .
Καλή χρονιά και σ' εσένα και ευχαριστούμε!
ΥΓ Ευτυχώς το αγαπημένο ζεύγος δεν έχει παιδιά γιατί κάθε χρόνο θα σας τρελαίναμε στα ποσειδώνια άρθρα!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.