s
Οψεις προοδευτικου χαρτη - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 105
  1. #51
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

    Quote Originally Posted by PAPINO View Post
    Καλησπερα κανωντας το προοδευτικο χαρτη του συντροφου μου με ημερομηνια σημερινη ειδα...γεν. ποσειδωνας στον 8 στον αιγ. σε συνοδο με προοδ. ποσειδωνα.. ομως ο γεν ποσειδωνας κανει τετραγωνω με την γεν. αφροδιτη στον κριο στον στον 11ο αρα το πιο σιγουρο ειναι να δωσει μαιραια συναντηση σεξ με φιλικο προσωπο σχεση ουτοπικη με εμποδια ωστε να εξεληχτει σε κανονικη παθανων ετσι? και μην ξεχναμε και την διελευση του ουρανου που θα πιασει τισ μοιρες τησ αφροδιτης του περιφιμα.....κανεις καμια αλλη γνωμη μπας και ανακουφισει τον πονο μου...??
    Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τους αργοκίνητους πλανήτες σε ένα προοδευτικό χάρτη, θα δεις ότι στην ουσία η πρόοδός τους από την ημέρα γέννησης του ατόμου, είναι ελάχιστη . Στην πραγματικότητα οι αργοκίνητοι πλανήτες παραμένουν σχεδόν στην γενέθλια θέση. Αυτό σημαίνει ότι το τετράγωνο Ποσειδώνα\Αφροδίτης που έχει στον χάρτη του ο σύντροφός σου, το είχε και όταν τον γνώρισες, αλλά και πριν τον γνωρίσεις.
    Το μόνο σημαντικό που μπορώ να δω, είναι ότι ο Ουρανός θα ενεργοποιήσει αυτό το γενέθλιο τετράγωνο. Οι κλαμένες φατσούλες δηλώνουν κάποιο φόβο απιστίας;
    Στην θέση σου δεν θα φοβόμουν την ενεργοποίηση που μπορεί να φέρει ο Ουρανός, αλλά την ίδια την γενέθλια θέση αυτού του τετραγώνου. Οι άνθρωποι γίνονται επιρρεπείς σε λάθος επιλογές και σε απομυθοποιήσεις, απογοητεύεις. Θα φοβόμουν λοιπόν μήπως ο σύντροφός μου νιώσει μέσα του ότι η λάθος και απογοητευτική επιλογή είμαι εγώ η ίδια. Αυτό δεν στο είπα για να σε τρομάξω , αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις ότι όλα έχουν να κάνουν με το από ποια σκοπιά τα βλέπουμε.
    Η ίδια η ενεργοποίηση αυτού του τετραγώνου από τον Ουρανό και με δεδομένο ότι ο Ποσειδώνας είναι στον 8ο , μπορεί να σημαίνει οικονομικά ζητήματα και ξαφνικές μεταστροφές σε αυτόν τον τομέα.

    Τέλος, να πω ότι δεν έχει κανένα νόημα να εντοπίζουμε μία όψη και χωρίς να έχουμε καν την γνώση να την αξιολογήσουμε, να αρχίσουμε να φοβόμαστε. Τα πράγματα στην αστρολογία δεν είναι τόσο απλά. Papino μου, έχω παρακολουθήσει και άλλα ποστ στα οποία αναφέρεσαι συχνά σε μια ανησυχία σου σχετικά με το θέμα της συζυγικής αφοσίωσης. Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον να αφήσεις τον χάρτη του συντρόφου σου και να κοιτάξεις στον χάρτη σου αν δέχεσαι αυτό τον καιρό κάποιες έντονες όψεις από τον διελαύνον Πλούτωνα ή κάποιον άλλο πλανήτη που κλονίζει την συναισθηματική σου ασφάλεια.

    Μην ταυτίζεσαι με τις όψεις γιατί αυτό που φοβόμαστε στο τέλος το προβάλουμε στους άλλους και μοιραία το προκαλούμε.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  2. #52
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    37

    Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

    Ναι εχεις δικιο ο γενεθλ. πλουτ. ο οποιος ειναι στον σκορπιο στον 2 οικο κανει τετραγωνω με την διελαυν. αφρο. η οποια ειναι στον υδροχοο στον 5 μου οικο ... δεν χερω αν αυτο ειναι που με επειρεαζει....

  3. #53

    Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

    Γεια σας!Για πρωτη φορά γραφω στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω το εξής:γεννηθηκα στο Φυρτ της Βαυαρίας στις 05-05-1977 και ωρα 8.55 το πρωί.Στις 05-05 2012 πραγματοποιείται ένα τετραγωνο της γενέθλιας αφροδίτης μου στον Κριο(9.24 μοιρες) με τον διελαυνοντα πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9.24 μοίρες αντίστοιχα.Είναι μια όψη που θα πρεπει να με κάνει να ανησυχώ για τα αισθηματικά και τα οικονομικά μου;Σημειωτέον ότι στο γενέθλιο χαρτη μου ο πλουτωνας είναι κάπου στην 11η μοιρα στο ζυγό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  4. #54

    Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

    αρχικά πρόκειται για μια όψη που αφορά διελαύνοντα πλανήτη και όχι προοδευμένο. Καμιά όψη δεν πρέπει να σε ανησυχεί όταν κινήσαι σε υψηλό επίπεδο συνειδητότητας, γιατί τότε τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις δίνουν ευκαιρίες για δράση με θετικά αποτέλεσματα. Το γεγόνος ότι ο πλούτωνας και η αφροδίτη "γνωρίζονται" στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου αυτό σημαίνει ότι η αντίθεση τους θα ενεργοποιηθεί από τον διελαύνοντα πλουτωνα. Η Αφροδίτη είναι τα ιδεώδη και η συναισθηματική λειτουργία, ο Πλούτωνας είναι η τάση για "επιστροφή στις ρίζες"...μάθε πως λειτουργούν οι δύο πλανήτες και βρες πως να τους ισορροπήσεις...

  5. #55

    Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

    Ευχαριστώ πολύ για την αμεση απάντηση.Αυτό θα προσπαθησω να κάνω,συνειδητά πλέον.Καλά Χριστουγεννα σε όλους!

  6. #56
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Θαλασσινή
    Posts
    318

    Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

    Quote Originally Posted by σπουργιτι View Post
    Γεια σας!Για πρωτη φορά γραφω στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω το εξής:γεννηθηκα στο Φυρτ της Βαυαρίας στις 05-05-1977 και ωρα 8.55 το πρωί.Στις 05-05 2012 πραγματοποιείται ένα τετραγωνο της γενέθλιας αφροδίτης μου στον Κριο(9.24 μοιρες) με τον διελαυνοντα πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9.24 μοίρες αντίστοιχα.Είναι μια όψη που θα πρεπει να με κάνει να ανησυχώ για τα αισθηματικά και τα οικονομικά μου;Σημειωτέον ότι στο γενέθλιο χαρτη μου ο πλουτωνας είναι κάπου στην 11η μοιρα στο ζυγό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Αγαπητό σπουργίτι,

    Η Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη σας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, σε αντίθεση με Πλούτωνα, εξάγωνο με Δία και το σπουδαιότερο είναι μέρος ενός μεγάλου τριγώνου Αφροδίτης-Άρη στο 10ο με Κρόνο στο 2ο οίκο και Σελήνης-Ποσειδώνα στον 5ο,6ο οίκο σας.

    Όλος ο σχηματισμός ενεργοποιήθηκε από τον Κρόνο όταν σχημάτισε όψη διαδοχικά από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2011, από το Δία τον Φεβρουάριο, Μάρτιο του 2011 για να συνεχίσει ο Πλούτωνας και ο Ουρανός αργότερα με τη σειρά του.

    Η Αφροδίτη επηρεάζει τα επαγγελματικά σας( 10ος) και επίσης κυβερνά τα αισθηματικά σας (5ος) και ομαδικές δραστηριότητες και φιλίες(11ος).
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...


    Κωνσταντίνος Καβάφης

  7. #57

    Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

    alkmini,σας ευχαριστώ για την απάντηση,ήταν κατατοπιστική.Πράγματι είχα πολύ εντονα γεγονότα από το Σεπτέμβριο του 2010 και στα επαγγελματικά, αλλά και στα πολύ προσωπικά μου.Στα προσωπικά μου υπάρχουν πολλά ερωτηματικά -πολλές αδιεξοδες καταστάσεις.Ελπίζω να βρω τη δύναμη να ισορροπήσω τις καταστάσεις.Ευχαριστώ και πάλι.

  8. #58

    Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

    Σπουργιτι, καλησπερα και χρονια πολλα!
    Χωρις να θελω να σε προιδεασω, θα σου προτεινα να προσεξεις ιδιαιτερα το 2012 μεχρι και τα επομενα γενεθλια σου οτιδηποτε εχει να κανει με νομικα εγγραφα. Αυτο το λεω γιατι στον 3ο οικο σου εχεις Ποσειδωνα σε αντιθεση με Αρη στον 9ο. Και οι δυο οικοι εχουν να κανουν και με νομικα εγγραφα/συμφωνιες και ο 3ος με συγγενεις/αδελφια/γειτονες κτλ. Αν προκειται να κανεις καποια συμφωνια φροντισε να εισαι καλυμενη νομικα. Δηλαδη καλυτερα να γινει σε συμβολαιογραφο/δικηγορο και να διαβασεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ πριν υπογραψεις. Στην αναγκη ζητησε και μια δευτερη γνωμη και απο αλλο νομικο πριν υπογραψεις.
    Αυτο στο λεω γιατι στους οικους αυτους ειχα καποιες παρομοιες οψεις καποια στιγμη και ...καηκα!
    Καλο θα ηταν αν εχεις υπογραψει και καποια συμφωνια στο παρελθον, να την "ξεθαψεις" και να την ελεγξεις νομικα, εστω και τωρα.
    Βεβαια εγω δεν ειδα τον προοδευτικο σου χαρτη αλλα την ηλιακη επιστροφη σου. Αλλα σε συνδυασμο με τον διελαυνοντα Πλουτωνα που θα κανει τετραγωνο και με την γενεθλια Αφροδιτη σου και με τον γενεθλιο Αρη σου... προσεχουμε για να εχουμε. Δεν ειναι απαραιτητο να συμβει κατι. Εξαρταται πως εχουμε διαμορφωσει οι ιδιοι την ζωη μας. Εχω δει χαρτες με φρικτες οψεις, να διελαυνουν ολοι οι κακοποιοι πλανητες που τετραγωνιζαν με αλλους διελανοντες κακοποιους επισης, και να μην ανοιγει μυτη....

    Προσωπικα πιστευω πως τα αστερια ειναι σαν πινακιδες που μας προειδοποιουν για τους κινδυνους που μας περιμενουν στον δρομο μας. Αν φορεσουμε κρανος/ζωνη, ελαττωσουμε ταχυτητα και οδηγουμε με συνεση και προσοχη, οι πιθανοτητες να παθουμε το χειροτερο ελαττωνονται.
    Σου ευχομαι χαρα και υγεια για το 2012.
    Last edited by theresa_alma; 27-12-2011 at 01:52 AM.

  9. #59

    Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

    Theressa alma,σε ευχαριστώ για την απάντηση και για τις συμβουλές σου.Θα τις λάβω υπόψη μου.Χρόνια Πολλά και ό,τι ποθείς και σε σένα.

  10. #60
    Join Date
    Aug 2011
    Όνομα:
    Έρρικα
    Location
    στη θάλασσα!
    Posts
    223

    Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

    θα ήθελα μία σημαντική βοήθεια....
    όταν η προοδευτική αφροδίτη είναι στον αιγόκερω και κάνει τρίγωνο ακριβείας με το γενέθλιο μεσουράνημα μπορεί να δώσει τάση για άνοδο των οικονομικών μέσω των επαγγελματικών;

    ....Δεδομένου ότι η προοδευτική αφροδίτη περνάει από τον 2ο γενέθλιο οίκο και τον 1ο προοδευτικό οίκο

    ...

    Επίσης ο προοδευμένος Δίας (στον υδροχόο) από τον 3ο γενέθλιο οίκο + 2ο προοδευτικό κάνει εξάγωνο ακριβείας με το γενέθλιο ήλιο στον τοξότη
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

 

 
Page 6 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads